- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.461
Bende aynı seni gibi düşünüyorum. Fırca falan bile almayacam dişimi düşünecek halde olmayacam cünkü. İnanır msn okdr hevesim kalmadı ki yok taç mış terlikmiş hastane dagıtlck ikrammış umrum değil . Kapı süsübile içimden gelmiyorYaniii basitlik iyidir gereksiz hicbir sey almamak lazim normal dogum 1 gun sezeryan 2 gun yatiyo. Bide bunun eve donusu var. O kadar esya yikanip yerlestirilcek. El kadar bebekle ugrasabilen ugrassin ben ugrasamam valla. Bebege bile gereksiz hicbir seyi goturmeyi dusunmuyorum.bir tane hastane cikisi seti 2 tane zibin 2 de citcitli atlet bez islak mendil yeterli kendim icinde bi esofman alti pijama takimi ve terlik hepsi bu bide ic camasiri ve dis fircasi
Gerek yok cidden gerek yok. Mesele masrafi şusu busu degil, eziyeti tantanasi. Gelene cikolata ikram edilir en fazla.dogumdan sonra insanin cidden şafti kayiyo hele sezeryansa. Benim tek derdim bebegin saglikla gelmesi gerisi cokta onemli degil.Bende aynı seni gibi düşünüyorum. Fırca falan bile almayacam dişimi düşünecek halde olmayacam cünkü. İnanır msn okdr hevesim kalmadı ki yok taç mış terlikmiş hastane dagıtlck ikrammış umrum değil . Kapı süsübile içimden gelmiyor
Evet sağsalim vaktinde kucagıma alayım oğlumu gerekirse yatagımda yatırırım okdr güönlüm geçti her şeyden yeterki artık korkularımız azalsın . Normale dönelim sağlığımız yerinde olsun cünkü çok yıprandık doğumve sonrası zaten başlı başına zor bir dönemGerek yok cidden gerek yok. Mesele masrafi şusu busu degil, eziyeti tantanasi. Gelene cikolata ikram edilir en fazla.dogumdan sonra insanin cidden şafti kayiyo hele sezeryansa. Benim tek derdim bebegin saglikla gelmesi gerisi cokta onemli degil.
Beratlar çok yaramaz oluyor. Benim sınıfımda 2 tane berat adlı öğrencim var çok çektiriyorlar bana ve arkadaşlarına.aa gerçektenmi
Bu arada geceleri tekmelerin acısıyla uyanan var mi ben çığlık atarak uyandim öyle acıdı ki ağladım yani doguruyorum heralde dedim sağ kasigima doğru oyle acidi ki hiç durmuyor hiç bütün gün canımı okumuştu gece de böyle olunca aklım çıktı acıdanİlk baş için şöyle bir liste yaptim bebek için hani ilk bunlardan baslayım dedim, bi bakar mısınız acil ve olmasi gereken başka ne olabilir ya da çıkarmam gereken gereksiz ne olabilir(bu arada en ustteki zıbın dediğim çıtçıtlı atlet yanlış yazmisim)
İlk doğumumda eşime hiçbir şey almamıştım. Zaten annem de vardı yanımda o sürekli bir yerlere gidip durduğu için işte işlemleri halletmek eczaneden ilaç almak vs garibim zerre oturamamıştı o yüzden de kot tshirt takıldı 2 gün:)Bencede ya onca şeyin içinde bide onu mu düşüncez.
Benim var canım sürekli ağzım burnum tıkalı boğazım kaşınıyor zaten zor nefes aliyordum hepten tikandim, normalde ilacim vardi hapim ama kullanmıyorum. Napilabilir bilmiyorumKizlar bahar alerjileri olan varmi? Benim bahara girerken burun tıkanıklığı surekli hapsurma ataklarım başladı biraz erken mi başladı anlamadim ama tam hamileliğin sonu bahar alerjilerimin yoğun olduğu aylara denk geliyor insallah o kadar hapsurma kasılma yapmaz;(
Hamileliğin ilk başlarında kasik ve karin ağrısı çok oluyor ve bir sure de devam ediyor rahminiz büyüdüğü içinKizlar asiri kasik agrisi neden olur beta hcg 23 bini gecti bu agri normal mi asiri kiloluyum ondan mi?
Kese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktuHamileliğin ilk başlarında kasik ve karin ağrısı çok oluyor ve bir sure de devam ediyor rahminiz büyüdüğü için
Kesea sagliksizsa belki vucut kendini dusuge hazirliyodurKese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu
Öyle tabi de hastane ortamı sonuçta. Zaten çok fazla bişey değil götürülecek olan. 1 takım 1 terlik fazlası değil.O kadarina gerek oldugunu sanmiyorum bi esofman alti yeterli sonucta hastane cok rahat olmuyo ki onuda evden giyerek pekala gelebilir
Umarım güzel haberler alırsınızKese sagliksiz kan da olabolir icerde alti haftalik saglikli gebelik degil ultrasona yolladi sikismami bekliyoruz bu ne demek basima geliyor bunlar ilk hamileligimde yoktu
doktor gelir hemsire gelir misafir gelir ustunu rahatlikla degistiremez adamcagiz ama mantikli bi esofman alti bi terlik onada gerekli. Soyle diyim benim esim esofman altiyla ekmak almaya dahi gitmez o yuzdem mecbur goturcezÖyle tabi de hastane ortamı sonuçta. Zaten çok fazla bişey değil götürülecek olan. 1 takım 1 terlik fazlası değil.
Bebek sag tupte gelismis ameliyata aliolarUmarım güzel haberler alırsınız
Dış gebelik olmuş. Betanız çok yükselmiş Allah korusun size zarar verebilirdi. Çokgeçmiş olsun.Bebek sag tupte gelismis ameliyata aliolar
Ic kanama olabilirmis daha kotu olabilirdiccok korkuyorum ameliyattanDış gebelik olmuş. Betanız çok yükselmiş Allah korusun size zarar verebilirdi. Çokgeçmiş olsun.
Aynen ben bir gün kalınca bile yanımdaki kişiye rahat bir kıyafet, terlik, diş fırçası gerekli olduğunu gördük. Çok da zor şeyler değil koyulabilirÖyle tabi de hastane ortamı sonuçta. Zaten çok fazla bişey değil götürülecek olan. 1 takım 1 terlik fazlası değil.
Hiç korkma . Çok okudum burada bu ameliyatı olan. Sonrasında da gebe kalan Allah yardımcın olsun. Bende dış gebelik geçirdim anlıyorum seni ameliyat olmadım ama yaşadımIc kanama olabilirmis daha kotu olabilirdiccok korkuyorum ameliyattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?