- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 35
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.521
E bebekten Babyjem katlanır küvet seti aldım ben canım.Arkadaslar bebek icin kuvet seti bakiyorum onerebileceginiz bir urun var mii
Sana neden olabilir dedi canim doktor?Bende de seker yuklemesi normaldi,simdi tekrar vermem gerekmisBenimde bir bebişin suyu fazlaydı canım. Ama kiloları çok da önden gitmiyordu en son ne oldu şimdi bilmem. Şeker yüklemesi de yapıldı bişey çıkmadı bazen sebepsiz olabiliyor dedi doktorum midesi falan normal dedi çünkü.
İyi hadi yoruyor ya okul. Ben 26. Haftada rapor ile ayrıldım 1 ay öncesinden.
Bir kere yapıldı sonuçta bir daha niye yapılıyor. Benim perinatoloji uzamanıydı ve doçentti. Bazen sebepsiz de olabiliyor yapacağın birşey yok dedi canım ama beslenmene dikkat edebilirsin. Karbonhidrat ve şekeri azaltabilirsin. Bol su iç. Aralarında o kadar fark da yoktu en son suyu çok olan daha ağır ama fark kapanmıştı. Seninde bence çok yok öyle. Farklı bir görüş alabilirsin belki.Sana neden olabilir dedi canim doktor?Bende de seker yuklemesi normaldi,simdi tekrar vermem gerekmis
Bir bucuk aya aliriz bebegi demek ne demek yahu. Bana böyle söylemler cok tuhaf geliyor. Sakin beni yanlis anlamayin benim lafim doktorlara. Bana böyle tepkiler veren bi dr olsa sanirim ona devam etmezdim. Bir bucuk ay sonrasi 34 hafta oluyorsunuz anladigim kadariyla. Neye göre alabilirki eger bebek kendi gelmek istemezseKızlar 28+0 ken bebeğim 1300 gramdı haftasıyla uyumlu dedi doktorum önde gitmesi daha iyi değil mi ilk gebeliğim bilmiyorum birde tansiyon yüksekliğim var iki defa hastanede yattım doktorum geçen hafta kafadan hesaplayıp bi buçuk aya alırız bebeğini dedi strese girdim biraz çok erken değil mi acaba ben iki buçuk ay falan diye hesaplıyodum
İnşallah bakalım, sen de zaten tek dozu olmuşsun o doğuma kadar korur ikinizi deBenim de içime sinmiyor o nedenle sürekli aklımdan uçup gidiyor kimisi de zaten yaptırmayacakmış bakalım inşaallah her şey yolunda gider
Şampuan olarak mustela alacağım ama eşim dalin de istiyorKızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Teşekkür ederim bende mustela düşünüyordumŞampuan olarak mustela alacağım ama eşim dalin de istiyorpişik için de sudocrem ve Bepanthol. Bebek yağı genelde gözenek tıkıyor dedikleri icin onu da mustela losyon alacağım
Bilmiyorum canim belki de baska degerlere bakicak.Benim en cok korktugum genetik problem olmasi.Cunki fetal dna 3 defa verdik,sonuc alinamadi.O yuzden cok korkuyorumBir kere yapıldı sonuçta bir daha niye yapılıyor. Benim perinatoloji uzamanıydı ve doçentti. Bazen sebepsiz de olabiliyor yapacağın birşey yok dedi canım ama beslenmene dikkat edebilirsin. Karbonhidrat ve şekeri azaltabilirsin. Bol su iç. Aralarında o kadar fark da yoktu en son suyu çok olan daha ağır ama fark kapanmıştı. Seninde bence çok yok öyle. Farklı bir görüş alabilirsin belki.
Şampuan olarak mustela alacağım ama eşim dalin de istiyorpişik için de sudocrem ve Bepanthol. Bebek yağı genelde gözenek tıkıyor dedikleri icin onu da mustela losyon alacağım
Haklısınız ama işte eşime anlatamıyorum dalinle bebek gibi diyip şarkısını söyleyip duruyorİlk kızımda Bioderma kullanmıştım memnundum bunda da Sebamed düşünüyorumbu arada Dalin hiç onerilmiyor vücutta egzamayi artıyor.Simdiki bebeler de malum baya hassas
Şampuan, pişik kremi mustela aldım birde bepantol baby. Yağ almadım. Losyon aldım ecowell.Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Canım hiç öyle düşünme. Allah’ın izniyle iy olsunlar bebişlerBilmiyorum canim belki de baska degerlere bakicak.Benim en cok korktugum genetik problem olmasi.Cunki fetal dna 3 defa verdik,sonuc alinamadi.O yuzden cok korkuyorum
Bence ortadaki, bol raflı olması çok daha iyi gibi geldi banaKızlar sizce hangisi kararsiz kaldıkbu arada ben sifonyer almayacağım o yüzden dolapları çekmeceli tasarladik. Bazilari metal sepet o yüzden pek belli olmayabilir resimde
Bavulla gidip gelecek kiKoyulabilir tabii ki ama bunun hastane donusu var o eziyet
Çok teşekkür ederimBence ortadaki, bol raflı olması çok daha iyi gibi geldi bana
Ben kizimda şampuan semaned almistim pisik kremide o markaydi yanlis hatirlamiyorsam.sonra hastanede verdikleri cantada mustela vardi onu kullandim ama simdi nealacahim bilmiyorumKızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Sebamed yazacaktimBen kizimda şampuan semaned almistim pisik kremide o markaydi yanlis hatirlamiyorsam.sonra hastanede verdikleri cantada mustela vardi onu kullandim ama simdi nealacahim bilmiyorum
Bavulu bosaltip icindekileri yakamak var sonucta hastaneBavulla gidip gelecek ki
Filesini nerden bulabiliriz pekiBen hobby life'ın katlanır küvet setinden aldım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?