2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sana neden olabilir dedi canim doktor?Bende de seker yuklemesi normaldi,simdi tekrar vermem gerekmis

Sana neden olabilir dedi canim doktor?Bende de seker yuklemesi normaldi,simdi tekrar vermem gerekmis
Bir kere yapıldı sonuçta bir daha niye yapılıyor. Benim perinatoloji uzamanıydı ve doçentti. Bazen sebepsiz de olabiliyor yapacağın birşey yok dedi canım ama beslenmene dikkat edebilirsin. Karbonhidrat ve şekeri azaltabilirsin. Bol su iç. Aralarında o kadar fark da yoktu en son suyu çok olan daha ağır ama fark kapanmıştı. Seninde bence çok yok öyle. Farklı bir görüş alabilirsin belki.

Bir bucuk aya aliriz bebegi demek ne demek yahu. Bana böyle söylemler cok tuhaf geliyor. Sakin beni yanlis anlamayin benim lafim doktorlara. Bana böyle tepkiler veren bi dr olsa sanirim ona devam etmezdim. Bir bucuk ay sonrasi 34 hafta oluyorsunuz anladigim kadariyla. Neye göre alabilirki eger bebek kendi gelmek istemezse

Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Şampuan olarak mustela alacağım ama eşim dalin de istiyor pişik için de sudocrem ve Bepanthol. Bebek yağı genelde gözenek tıkıyor dedikleri icin onu da mustela losyon alacağım

Kızlar sizce hangisi kararsiz kaldık bu arada ben sifonyer almayacağım o yüzden dolapları çekmeceli tasarladik. Bazilari metal sepet o yüzden pek belli olmayabilir resimde

Eklentiler

• IMG_20230227_210359.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 90
Bilmiyorum canim belki de baska degerlere bakicak.Benim en cok korktugum genetik problem olmasi.Cunki fetal dna 3 defa verdik,sonuc alinamadi.O yuzden cok korkuyorum

Şampuan olarak mustela alacağım ama eşim dalin de istiyor pişik için de sudocrem ve Bepanthol. Bebek yağı genelde gözenek tıkıyor dedikleri icin onu da mustela losyon alacağım

İlk kızımda Bioderma kullanmıştım memnundum bunda da Sebamed düşünüyorum bu arada Dalin hiç onerilmiyor vücutta egzamayi artıyor.Simdiki bebeler de malum baya hassas

İlk kızımda Bioderma kullanmıştım memnundum bunda da Sebamed düşünüyorum bu arada Dalin hiç onerilmiyor vücutta egzamayi artıyor.Simdiki bebeler de malum baya hassas
Haklısınız ama işte eşime anlatamıyorum dalinle bebek gibi diyip şarkısını söyleyip duruyor cocukken onunla yikanirmis ben de gönlü olsun dedim yoksa onla yikamayacağım ben de

Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Şampuan, pişik kremi mustela aldım birde bepantol baby. Yağ almadım. Losyon aldım ecowell.
Bilmiyorum canim belki de baska degerlere bakicak.Benim en cok korktugum genetik problem olmasi.Cunki fetal dna 3 defa verdik,sonuc alinamadi.O yuzden cok korkuyorum
Canım hiç öyle düşünme. Allah’ın izniyle iy olsunlar bebişler Suyu fazla olan pek çok hamiş var . Sağlıkla doğuruyorlar.

Ben kizimda şampuan semaned almistim pisik kremide o markaydi yanlis hatirlamiyorsam.sonra hastanede verdikleri cantada mustela vardi onu kullandim ama simdi nealacahim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…