- 25 Temmuz 2018
- 1.026
- 1.709
- 133
- 39
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.481
Gecmis olsun nasi bi ameliyat alttan kanerayla mi giriolarHiç korkma . Çok okudum burada bu ameliyatı olan. Sonrasında da gebe kalan Allah yardımcın olsun. Bende dış gebelik geçirdim anlıyorum seni ameliyat olmadım ama yaşadım
Bebek için;Çantanıza neler koydunuz paylaşırsanız bizede fikir olur.
Sadece yatarken giyer zaten benim eşim de öyle gezmez. Her şeyi koyuyoruz zaten bir gece için onun da bir takımı olsa hiçbir şey olmaz çantada yer etmez biledoktor gelir hemsire gelir misafir gelir ustunu rahatlikla degistiremez adamcagiz ama mantikli bi esofman alti bi terlik onada gerekli. Soyle diyim benim esim esofman altiyla ekmak almaya dahi gitmez o yuzdem mecbur goturcez
Aynen öyleAynen ben bir gün kalınca bile yanımdaki kişiye rahat bir kıyafet, terlik, diş fırçası gerekli olduğunu gördük. Çok da zor şeyler değil koyulabilir
Çok geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz ve inşallah tez zamanda tekrar güzel haberler alırsınızBebek sag tupte gelismis ameliyata aliolar
Hapşırıyor musunuz? Valla nasil gecicek boyle zaten iyice şiştim nefesi o da etkiliyor. Benimde her bahar ilacım spreylerim olur ama hamileyken kullanamıyorumBenim var canım sürekli ağzım burnum tıkalı boğazım kaşınıyor zaten zor nefes aliyordum hepten tikandim, normalde ilacim vardi hapim ama kullanmıyorum. Napilabilir bilmiyorum
Ameliyat olmadım ben canım. Hiç bilmiyorum. Ama korkma inşallah sorunsuzca geçer, iyi olursun.Gecmis olsun nasi bi ameliyat alttan kanerayla mi giriolar
Benim de yaklaşık böyle sayılır bi de trendyoldan alt açma örtüsü aldımİlk baş için şöyle bir liste yaptim bebek için hani ilk bunlardan baslayım dedim, bi bakar mısınız acil ve olmasi gereken başka ne olabilir ya da çıkarmam gereken gereksiz ne olabilir(bu arada en ustteki zıbın dediğim çıtçıtlı atlet yanlış yazmisim)
Benim gün içinde kasıkta neredeyse sürekli ağrı oluyor dün de karnımda aşırı şişkinlik hissi vardı bugün yine ağrım arttı adım atmak işkence gibi. okula da gitmem lazım bizim mi canımız az anlamıyorum inşaallah sağlıkla doğduklarını büyüdüklerini görelim de tek tesellimiz o olacakBu arada geceleri tekmelerin acısıyla uyanan var mi ben çığlık atarak uyandim öyle acıdı ki ağladım yani doguruyorum heralde dedim sağ kasigima doğru oyle acidi ki hiç durmuyor hiç bütün gün canımı okumuştu gece de böyle olunca aklım çıktı acıdan
Koyulabilir tabii ki ama bunun hastane donusu var o eziyetAynen öyleonlar bize biz onlara iyi bakacağız
Canim bunlarin hepsi hastane cantasi icin mi?Bebek için;
3 hastane çıkışı tam takım,ayaklı (1'i hemşireye verilecek)
3 tulum
3 zıbın uzun kollu (1 tanesi biraz kalın o günkü hava kötü olursa diye nolur nolmaz)
2 çorap
Kaşık biberon
1 numara mama (süt gelmezse bebek sarılık olmasın diye)
Sarı başörtü
Bebeğin yattığı yere sermeye 1 adet penye battaniye
1 Nohut battaniye(hemşireye verilen)
1 müslin battaniye
2 Kalın battaniye
3 alt açma örtüsü
20 25 adet 1 numara bez
Islak mendil
1 paket kare pamuk mendil (bebeği temizlemek için)
3 müslin 3 pamuklu ağız silme mendili
Anne için;
2 alt üst pijama takımı
1 elbise pijama
4 külot
3 atlet (1i normal 2si emzirme atleti)
2 emzirme atleti
3 havlu çorap
Havlu
Emzirme çayı
Depend külot
Lohusa pedi
2 kilitli poşet(kirliler için)
Lohusa taç ve terlik
Ufak tefek makyaj malzemeleri(çıkarken fotoğraf çekilmek için)
* Aklıma gelenleri yazdım daha sonra düzenleme yaparım.
Uyumlu olması ne güzel. Neden önden gitsin ki.? Geçmiş olsun da korkmayın tansiyon takip altında olunca ilaç da verirse sıkıntı olmaz inşallah. Çok mu yüksek çıktı?Kızlar 28+0 ken bebeğim 1300 gramdı haftasıyla uyumlu dedi doktorum önde gitmesi daha iyi değil mi ilk gebeliğim bilmiyorum birde tansiyon yüksekliğim var iki defa hastanede yattım doktorum geçen hafta kafadan hesaplayıp bi buçuk aya alırız bebeğini dedi strese girdim biraz çok erken değil mi acaba ben iki buçuk ay falan diye hesaplıyodum
Sende öğretmen misin canım?Benim gün içinde kasıkta neredeyse sürekli ağrı oluyor dün de karnımda aşırı şişkinlik hissi vardı bugün yine ağrım arttı adım atmak işkence gibi. okula da gitmem lazım bizim mi canımız az anlamıyorum inşaallah sağlıkla doğduklarını büyüdüklerini görelim de tek tesellimiz o olacak
Benimde sürekli sol kasığımda ağrı var. Sanki kas incinmiş gibi ağrıyor ayakta kalıncada karnım ağrıyor. Nefesim de tıkanıyor. 32. Haftada izne çıkacağım inşallah 5 hafta çalışabilir raporu almayacağım. Çünkü hiç halim yok.Benim gün içinde kasıkta neredeyse sürekli ağrı oluyor dün de karnımda aşırı şişkinlik hissi vardı bugün yine ağrım arttı adım atmak işkence gibi. okula da gitmem lazım bizim mi canımız az anlamıyorum inşaallah sağlıkla doğduklarını büyüdüklerini görelim de tek tesellimiz o olacak
Benim de bu şekilde.. göbek çukurunun içte kalan yerleri giderek dışa çıkıyor, ona bağladım benArkadaslar, benim karin deligimin etrafinda hafif bir morariklik var. Yani kendi ten rengim beyaz orasi daha koyu kaliyor. 3 haftadir falan var bu. Neden olabilir normalde oluyor mu hamilelikte bilginiz var mi?
Yok canim bende oyle bir disari cikma da yok. Bu hafta dr randevum var insallah o zaman sorucam dr a artikBenim de bu şekilde.. göbek çukurunun içte kalan yerleri giderek dışa çıkıyor, ona bağladım ben
yukaridaki listenin hepsini goturcek misin?selam kızlar.
İlk doğumda bana hiçbir şey lazım olmamıştı. 1 gün kaldım hastanede. koca çanta bizimle gitti geldi bozulmadan. ilk doğumum normaldi. 1 takım pijama kullandım, oğluma da bir tulum, battaniye ve 1 takım hastane çıkışı kullandık. tulum dediğim uyku tulumuydu, dışarı çıkarken üşümesin diye giydirdik. başka hiçbir şey de kullanmadım hastanede. depend emici külodu giyince normal iç çamaşırına gerek kalmıyor. ben hastane çantama şunları koyacağım kısmetse:
-2 takım pijama ve gecelik 1 adet (kendim için)
-depend emici külot
-1 adet emzirme atleti
-çorap
-terlik
-kişisel bakım çantası (krem, sabun, makyaj malzemesi, toka, tarak vs kendim için)
-bebek için 1 adet tulum
-1 adet hastane çıkışı
-1 adet kalın uyku tulumu
-2 adet battaniye
-bebek bezi
-alt temizleme pamuğu
-alt açma bezi
şu an aklımdakiler bunlar. ilk doğumda doğuma giderken giydiklerimi, hastaneden çıkarken de giymiştim. şimdi de öyle yapacağım kısmetse. ben mama, biberon, emzik kullanmayı düşünmüyorum. o yüzden yanıma süt sağma makinası, biberon, emzik, mama vs almayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?