- 6 Temmuz 2022
- 2.279
- 1.597
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.541
Basladi mi peki catlamayaYeni başlıyor demekki ben ilk basta vurdum falan sandım sonradan ogrendim gerildiği icin catlama belirtisiymis o
Ben e bebekten katlanır küvet filesi alıcam, yorumlarına baktım tam uyuyormuş benim aldığım küveteFilesini nerden bulabiliriz peki
InsaAllah oyle olur canimŞampuan, pişik kremi mustela aldım birde bepantol baby. Yağ almadım. Losyon aldım ecowell.
Canım hiç öyle düşünme. Allah’ın izniyle iy olsunlar bebişlerSuyu fazla olan pek çok hamiş var . Sağlıkla doğuruyorlar.
Ben de senin dedigini aldim az once. Bebegin neredeyse butun alisverisini hallettim cok sukur. Fileyi de oyle hallederim o zamanBen e bebekten katlanır küvet filesi alıcam, yorumlarına baktım tam uyuyormuş benim aldığım küvete
Sizde hayırlı haberler alırsınız inşallahMaşaallahsezeryan isteme sebebiniz nedir? Aramızda 1 gün var ben 32+0 da gidicem hem kontrol ve nst hem izne ayrılma raporu için
Evet malesefBasladi mi peki catlamaya
Ben aşı olmadığı için 30.haftama kadar hiçbir doz olamamistim bugün bir doz oldum size bu yeter ikinciyi yapamayiz dedilerTetanozun ikinci dozunu olmayanlar var mı ? toplatılma evresinden sonra olamadım da kimisinin de yaptırmıcam dediğini gördüm doktoru bir fikir veren var mı? ben sormadım. Yoğunluktan ikinciyi olmadığımı unutmuştum şuan aklıma geldi. Sağlık ocağına geçen haftalarda kar vs sebebi ile aşı gelmemişti.
Canim morluktan ne kadar sonra catladi? Benim bayaadir morluk duruyor bir sey olmadi henuzEvet malesef
Bende 2. Dozum toplandigi zamana denk geldi . Doktorum 2. Doza gerek görmedi mecburi degil zaten istersen eczaneden alip saglik ocagina yaptirabilirsin dedi . Bende gerek görmedim zaten aşı olunca zorluyor .Tetanozun ikinci dozunu olmayanlar var mı ? toplatılma evresinden sonra olamadım da kimisinin de yaptırmıcam dediğini gördüm doktoru bir fikir veren var mı? ben sormadım. Yoğunluktan ikinciyi olmadığımı unutmuştum şuan aklıma geldi. Sağlık ocağına geçen haftalarda kar vs sebebi ile aşı gegelmemişti.
Şampuan olarak biobaby alcam yegenimde unybaby ve dalin egzama çıkardı sadece bu biobaby iyi geldi ona. Kuzen olduklari için bende bu uyumludur die ilk bunu deniycem yorumlarida gayet guzelKızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Ben kimyasali minimum markalara bakiyordum, esim de dogal bir zeytinyagi sabunu bulup siparis etmis. Biraz kararsiz kaldim kullanip kullanmama konusunda, sabunla ilgili slz ne dusunursunuz? Pisik kremi de incia onerildi temiz icerikliymis, ondan siparis vermeyi dusunuyorum:)Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Ben ilkini de olmadim acikcasi. Doktorum santiyede filan calismiyorsan gerek yok dediTetanozun ikinci dozunu olmayanlar var mı ? toplatılma evresinden sonra olamadım da kimisinin de yaptırmıcam dediğini gördüm doktoru bir fikir veren var mı? ben sormadım. Yoğunluktan ikinciyi olmadığımı unutmuştum şuan aklıma geldi. Sağlık ocağına geçen haftalarda kar vs sebebi ile aşı gelmemişti.
instagramda prema ve onun anneligi hesabini takip ediyorum, dogal icerikli cok sey paylasiyor. deterjanlar, sampuanlar, islak mendiller..Kizlar bildiginiz kaliteli ve en dogal bebek sampuani hangisi? Bir de banyo yaptirirken sadece sampuan yetiyor mu vucudu neyle yikaniyor? Ve son olarak vucudu normal lifle mi yikaniyor?
Baktim cok iyiymis ya gercekten tesekkur ederiminstagramda prema ve onun anneligi hesabini takip ediyorum, dogal icerikli cok sey paylasiyor. deterjanlar, sampuanlar, islak mendiller..
Şuan 3.haftam ufak ufakcatlamaya başladıCanim morluktan ne kadar sonra catladi? Benim bayaadir morluk duruyor bir sey olmadi henuz
Benim de uc dort haftadir varŞuan 3.haftam ufak ufakcatlamaya başladı
Tatlim kuzenim eczaci sapuan olarak prozinc baby yi al dedi. Vucuda da sungere biraz sampuan dok yika. E bebekte bebek banyo sungeri vardi yeterli gelir oKizlar bildiginiz kaliteli ve en dogal bebek sampuani hangisi? Bir de banyo yaptirirken sadece sampuan yetiyor mu vucudu neyle yikaniyor? Ve son olarak vucudu normal lifle mi yikaniyor?
Genel bi yasak yok ben ucakla türkiyeye geldim 3 saat ucus sürdü ama indi bindi derken 4 saat. Ayaklarim sisti ama olsun o kadar. Arabayla da 4-5saat yol gittik yani sakincasi yok sizin kendinizi nasil hissettiginizle alakali. Yarin tekrar ucaga binicem bakalimKızlar yarın arabayla günübirlik gidiş dönüş toplam 8 saatlik bir yolculuk yapıcam, bizim haftalarımızda bununla ilgili bir yasak yok değil mi? 10gün önce 1,5 saat yol gitmiştim ayaklarım şişmişti bi de alt karnım ağrımaya başlamıştı o yüzden tedirginim şu an yarın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?