2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar yarın arabayla günübirlik gidiş dönüş toplam 8 saatlik bir yolculuk yapıcam, bizim haftalarımızda bununla ilgili bir yasak yok değil mi? 10gün önce 1,5 saat yol gitmiştim ayaklarım şişmişti bi de alt karnım ağrımaya başlamıştı o yüzden tedirginim şu an yarın için

Ben aşı olmadığı için 30.haftama kadar hiçbir doz olamamistim bugün bir doz oldum size bu yeter ikinciyi yapamayiz dediler

Bende 2. Dozum toplandigi zamana denk geldi . Doktorum 2. Doza gerek görmedi mecburi degil zaten istersen eczaneden alip saglik ocagina yaptirabilirsin dedi . Bende gerek görmedim zaten aşı olunca zorluyor .

Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Şampuan olarak biobaby alcam yegenimde unybaby ve dalin egzama çıkardı sadece bu biobaby iyi geldi ona. Kuzen olduklari için bende bu uyumludur die ilk bunu deniycem yorumlarida gayet guzel

egzama cok zor kizlar . Ablamda yegenimde çok zorlaniyor araştırıp kullanirkende baya dikkat etmek lazim bebisler ömür boyu cekiyor sonra .
Bebek yağı almayi düşünmuyorum onuda doktorlar tavsiye etmiyor cildine göre losyon nemlendirici alirim doktoru tavsiye ederse .Pişik kremi sudokrem ve bepantol alcam yegenlerimde ne iyi geldiyse onu alcam yani yinede küçük boylari alcam deniycez.

Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Ben kimyasali minimum markalara bakiyordum, esim de dogal bir zeytinyagi sabunu bulup siparis etmis. Biraz kararsiz kaldim kullanip kullanmama konusunda, sabunla ilgili slz ne dusunursunuz? Pisik kremi de incia onerildi temiz icerikliymis, ondan siparis vermeyi dusunuyorum:)

Ben ilkini de olmadim acikcasi. Doktorum santiyede filan calismiyorsan gerek yok dedi

Kizlar bildiginiz kaliteli ve en dogal bebek sampuani hangisi? Bir de banyo yaptirirken sadece sampuan yetiyor mu vucudu neyle yikaniyor? Ve son olarak vucudu normal lifle mi yikaniyor?

Kizlar bildiginiz kaliteli ve en dogal bebek sampuani hangisi? Bir de banyo yaptirirken sadece sampuan yetiyor mu vucudu neyle yikaniyor? Ve son olarak vucudu normal lifle mi yikaniyor?
instagramda prema ve onun anneligi hesabini takip ediyorum, dogal icerikli cok sey paylasiyor. deterjanlar, sampuanlar, islak mendiller..

Tatlim kuzenim eczaci sapuan olarak prozinc baby yi al dedi. Vucuda da sungere biraz sampuan dok yika. E bebekte bebek banyo sungeri vardi yeterli gelir o

Genel bi yasak yok ben ucakla türkiyeye geldim 3 saat ucus sürdü ama indi bindi derken 4 saat. Ayaklarim sisti ama olsun o kadar. Arabayla da 4-5saat yol gittik yani sakincasi yok sizin kendinizi nasil hissettiginizle alakali. Yarin tekrar ucaga binicem bakalim

Kizlar gün sonunda bisiklete binmis gibi kasiklarim ağrıyor yatakta saga sola dönerken bile hissediliyor . Dinlenince geçiyor . Icerde bebek ağırlık yaptığı icinmi agriyordur. Bide bu gece nefesim kesildi nefes alamadim kısa sürelik.
31 +3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…