2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
yukaridaki listenin hepsini goturcek misin? cok fazla degil mi?
nesi fazla ki? kanama çok olursa, pijamana bulaşırsa değiştirmek zorunda kalabilirsin. normal doğumda geceliğe gerek kalmadı ama sezaryen olursam belki gecelik lazım olabilir, bilemiyorum.

Ben bu sayfayı takip ediyorum içerikleri inceliyor. Şu nivea baby sabunu aldım. Sebamed alacağım birde. Bu şekilde deterjanları, vücut losyonlarını, bebek bezlerini, pişik kremlerini herşeyi inceliyor. Buradan bakıp aldım.

Bavulu bosaltip icindekileri yakamak var sonucta hastane
Ben üşenmem. Gideceğim yerde market vs yok arabamız da yok kantin var hastanede ama ne bulabilirsin ki yiyecekten başka? Benim için böylesi daha uygun. İhtiyacım olsa aradığımı bulamam o civarda

Benim de uc dort haftadir var catlak yok ama simdilik. O kadar da ugrasiyorum olmasin diye ama annem catlak dolu kesin bende de olur. Sizin karniniz cok buyudu mu peki
Aslında beni goren 5 aylik mi diyip duruyor ama bilmiyor ki 8 oldum ben minyon bi tiptim o yüzden şuan karnım bana büyük geliyor öyle siyah cizgim catlagim falan yok birtek göbek deligimin etrafi iste hafif catladi ama bence son ay çatlarim çünkü son ay gobek birden buyuyormus oyle diyor arkadaslarim en catlamayan bile son ayda catlamis

Ben üşenmem. Gideceğim yerde market vs yok arabamız da yok kantin var hastanede ama ne bulabilirsin ki yiyecekten başka? Benim için böylesi daha uygun. İhtiyacım olsa aradığımı bulamam o civarda
Ayyy ben coookkk usenirim kiz oda bi beceri ben cok usengecimdir heves ederim usendigimden yapamam

Ayyy ben coookkk usenirim kiz oda bi beceri ben cok usengecimdir heves ederim usendigimden yapamam
Herkes kendine uyanı yapsın işte şartlarına ve yaparım yapmam dediğine uyanı herkes kendi daha iyi bilir. Benim için 10 parça da bir 20 parça da bir sonuçta yıkanacak kaç tane olursa olsun

nesi fazla ki? kanama çok olursa, pijamana bulaşırsa değiştirmek zorunda kalabilirsin. normal doğumda geceliğe gerek kalmadı ama sezaryen olursam belki gecelik lazım olabilir, bilemiyorum.
Bebek kiyafetlerinin hepsi kullanilir mi? Cok degil mi? Bunlari goturunce koca bir valiz yapiyo? Bilmedigimden soruyorum

Herkes kendine uyanı yapsın işte şartlarına ve yaparım yapmam dediğine uyanı herkes kendi daha iyi bilir. Benim için 10 parça da bir 20 parça da bir sonuçta yıkanacak kaç tane olursa olsun
Oda dogru ama ven sezeryan olcagim icin ve pek destekcim olmayacagi icin bana en uygunu hastaneye az esya goturmek. Ama magdurda olmak istemiyorum.

Kizlar bisey sorcam benim ilk doktorum gebelik tarihini 5 gun one cekmis az once farkettim evet cok dikkatsizim evet dogal olarak bunu simdiki doktoruma soylemedim bu dogrultuda aslinda bebegimde 2 gun gerilik olmus oluyo dimi

Benim gidecegim hastanenin yaninda avm var hemde hemen yaninda penti ebebek lc waikiki hepsi var :)))

Oda dogru ama ven sezeryan olcagim icin ve pek destekcim olmayacagi icin bana en uygunu hastaneye az esya goturmek. Ama magdurda olmak istemiyorum.
Eşiniz destek olmuyor mu? Hiç kimse gelemiyorsa destek olmuyorsa onun olması gerekmez mi? İş durumları nasıl o da etkiler tabii destek olmasını.

Eşiniz destek olmuyor mu? Hiç kimse gelemiyorsa destek olmuyorsa onun olması gerekmez mi? İş durumları nasıl o da etkiler tabii destek olmasını.
Olmaz mi gecen hamileligimde hastanede yattigimda 10 gun benle beraber oda kaldi. Sadece 1 gun gitti dus aldi geri geldi. Elinden ne gelirse yapar ama kutfagi toparlar yemek hazirlar falan ama temizlikten pek anlamaz. Genede onu bile yapmaya calisir. Gecen sey diyodu allah kizimizin bahtini sana benzetsin dedim ki neden benim gibi bi esi olsun diye cok mutevazidir

Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Ben mustela alicam pişik kreminde sudocrem alicam.bu arada bende katlanır küvet seti aldim file disinda küvetin icine konan küvet süngerleri oluyor bebeği icine yatırmak için file biraz gözümü korkuttu bir de içine o süngerlerden aldim e bebekte satılıyor fiyatı da uygundu yumuşacık altına koyarım dedim cok heycanlı rüya gibi geliyor sanki hayal gibi nasil yapicam bambaşka bir dünya bir bebek eşyalarına baktıkça Allah ım nasil bir zaman dilimindeyim diyorum cok heyecanliyim Allah saglikla kavuştursun

Sizde hayırlı haberler alırsınız inşallah sezeryan istemek için tek sebebim doğum korkusu ilk gebeliğim ve baya korkuyorum
Doğurma korkusu bende de var ben rüyalarımda doğumhane dogum temalarına geçtim bir kaç gundur bilinçaltımı nasil meşgul ediyorsa geceleri hep dogumhanelerde kosturuyorum eskiden sınavlara koştururdum şimdi doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…