- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.561
İyi yolculuklar size deGenel bi yasak yok ben ucakla türkiyeye geldim 3 saat ucus sürdü ama indi bindi derken 4 saat. Ayaklarim sisti ama olsun o kadar. Arabayla da 4-5saat yol gittik yani sakincasi yok sizin kendinizi nasil hissettiginizle alakali. Yarin tekrar ucaga binicem bakalim
nesi fazla ki? kanama çok olursa, pijamana bulaşırsa değiştirmek zorunda kalabilirsin. normal doğumda geceliğe gerek kalmadı ama sezaryen olursam belki gecelik lazım olabilir, bilemiyorum.yukaridaki listenin hepsini goturcek misin?cok fazla degil mi?
Ben kimyasali minimum markalara bakiyordum, esim de dogal bir zeytinyagi sabunu bulup siparis etmis. Biraz kararsiz kaldim kullanip kullanmama konusunda, sabunla ilgili slz ne dusunursunuz? Pisik kremi de incia onerildi temiz icerikliymis, ondan siparis vermeyi dusunuyorum:)
Ben üşenmem. Gideceğim yerde market vs yok arabamız da yok kantin var hastanede ama ne bulabilirsin ki yiyecekten başka? Benim için böylesi daha uygun. İhtiyacım olsa aradığımı bulamam o civardaBavulu bosaltip icindekileri yakamak var sonucta hastane
Aslında beni goren 5 aylik mi diyip duruyor ama bilmiyor ki 8 oldumBenim de uc dort haftadir varcatlak yok ama simdilik. O kadar da ugrasiyorum olmasin diye ama annem catlak dolu kesin bende de olur. Sizin karniniz cok buyudu mu peki
Ayyy ben coookkk usenirimBen üşenmem. Gideceğim yerde market vs yok arabamız da yok kantin var hastanede ama ne bulabilirsin ki yiyecekten başka? Benim için böylesi daha uygun. İhtiyacım olsa aradığımı bulamam o civarda
Tatlim o setlerde file oluyo ama?Filesini nerden bulabiliriz peki
Herkes kendine uyanı yapsın işteAyyy ben coookkk usenirimkiz oda bi beceri ben cok usengecimdir heves ederim usendigimden yapamam
Bebek kiyafetlerinin hepsi kullanilir mi? Cok degil mi? Bunlari goturunce koca bir valiz yapiyo? Bilmedigimden soruyorumnesi fazla ki? kanama çok olursa, pijamana bulaşırsa değiştirmek zorunda kalabilirsin. normal doğumda geceliğe gerek kalmadı ama sezaryen olursam belki gecelik lazım olabilir, bilemiyorum.
Oda dogru ama ven sezeryan olcagim icin ve pek destekcim olmayacagi icin bana en uygunu hastaneye az esya goturmek. Ama magdurda olmak istemiyorum.Herkes kendine uyanı yapsın işteşartlarına ve yaparım yapmam dediğine uyanı herkes kendi daha iyi bilir. Benim için 10 parça da bir 20 parça da bir sonuçta yıkanacak kaç tane olursa olsun
Merhaba, mustela aldım hepsini.Kızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
e bebekte var canımFilesini nerden bulabiliriz peki
Benim gidecegim hastanenin yaninda avm var hemde hemen yanindaBen üşenmem. Gideceğim yerde market vs yok arabamız da yok kantin var hastanede ama ne bulabilirsin ki yiyecekten başka? Benim için böylesi daha uygun. İhtiyacım olsa aradığımı bulamam o civarda
Eşiniz destek olmuyor mu? Hiç kimse gelemiyorsa destek olmuyorsa onun olması gerekmez mi? İş durumları nasıl o da etkiler tabii destek olmasını.Oda dogru ama ven sezeryan olcagim icin ve pek destekcim olmayacagi icin bana en uygunu hastaneye az esya goturmek. Ama magdurda olmak istemiyorum.
Benim sadece bir tane eczane ilçenin girişi oluyor. Merkezin dışında kalıyorBenim gidecegim hastanenin yaninda avm var hemde hemen yanindapenti ebebek lc waikiki hepsi var :)))
Olmaz mi gecen hamileligimde hastanede yattigimda 10 gun benle beraber oda kaldi. Sadece 1 gun gitti dus aldi geri geldi. Elinden ne gelirse yapar ama kutfagi toparlar yemek hazirlar falan ama temizlikten pek anlamaz. Genede onu bile yapmaya calisir. Gecen sey diyodu allah kizimizin bahtini sana benzetsin dedim ki neden benim gibi bi esi olsun diyeEşiniz destek olmuyor mu? Hiç kimse gelemiyorsa destek olmuyorsa onun olması gerekmez mi? İş durumları nasıl o da etkiler tabii destek olmasını.
Ben mustela alicam pişik kreminde sudocrem alicam.bu arada bende katlanır küvet seti aldim file disinda küvetin icine konan küvet süngerleri oluyor bebeği icine yatırmak için file biraz gözümü korkuttu bir de içine o süngerlerden aldim e bebekte satılıyor fiyatı da uygundu yumuşacık altına koyarım dedim cok heycanlıKızlar merhaba nasılsınız bebek şampuanı bebek yağı ve pişik kremi olarak ne alıcaksınız neler önerirsiniz
Doğurma korkusu bende de var ben rüyalarımda doğumhane dogum temalarına geçtim bir kaç gundurSizde hayırlı haberler alırsınız inşallahsezeryan istemek için tek sebebim doğum korkusu ilk gebeliğim ve baya korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?