- 27 Aralık 2020
- 191
- 265
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.581
Ben kimyasali minimum markalara bakiyordum, esim de dogal bir zeytinyagi sabunu bulup siparis etmis. Biraz kararsiz kaldim kullanip kullanmama konusunda, sabunla ilgili slz ne dusunursunuz? Pisik kremi de incia onerildi temiz icerikliymis, ondan siparis vermeyi dusunuyorum:)
Tatlim sen evi tasi vallaBenim sadece bir tane eczane ilçenin girişi oluyor. Merkezin dışında kalıyor
Kizlar bildiginiz kaliteli ve en dogal bebek sampuani hangisi? Bir de banyo yaptirirken sadece sampuan yetiyor mu vucudu neyle yikaniyor? Ve son olarak vucudu normal lifle mi yikaniyor?
O daha maliyetliTatlim sen evi tasi valla
2 kutu hastane cikisi al alisverisinde cok fazla yenidogan alma en az 3 ay al tulum,zibin,alt,corap,al ve tercihin uzun kollu olsun vucut isilarini dengeleyemiyorlar usur. Ben aldim ama yeter mi yetmez mi hic bilmiyorum cabuk buyuyolar cunku.Hanımlar merhabalar Allah nasip ederse 4 haziran bebeğimin doğum tarihi olarak gözüküyor ama sezeryan doğum olacağı için büyük ihtimalle mayıs sonu gibi gerçekleşecek. Alışveriş yapmak istiyorum ancak ne almam gerektiğini pek bilmiyorum uzun kollu kısa kollu nasıl almalıyım kaç adet olmalı kaç aylık olmalı. Doğumum İstanbulda gerçekleşecek benim gibi olan var mı acaba alışverişe başlayan fikirlerini paylaşabilirse benimle çok iyi olur
sen iki buyuk valiz yap en iyisiO daha maliyetli
yok orta boy valiz yeter yasen iki buyuk valiz yap en iyisitabak canak eline ne gecerse koy saka bi yana benim esim caysiz yasayamaz ben cay setini goturcem
Ay kararsizlik cok zor allahtan daha var doguma erken basladim ama hala birsuru eksik varyok orta boy valiz yeter yabir arkadaşım tuvalet kağıdı falan bile götürmüş özelde doğuracak yarın daha ne detaylar vaf :))
Yatal mini twiny sünger yatak düşünüyorum canım.Kızlar selam, beşik içi yatak alanlar nasıl bir yatak aldınız ?
Ben o kadar şey yazdım yazdıklarımdan bi kısmını almadım bile daha hepsi bir anda olmuyor ne yazık ki yavaş yavaş ama nisan başında biter eksiklerim muhtemelen. kendi ve bebeğin ihtiyaçlarına öncelik verdim. Bebeğinkiler bitti kendi ihtiyaçlarım da çok az kaldı bu ay onları halledicem. En sona kapı süsü ve çikolatalarımı bırakıcam nisan başı biter.Ay kararsizlik cok zor allahtan daha var doguma erken basladim ama hala birsuru eksik varyenidogan almistim hep annem fazla alma cok hizli buyuyolar dedi bi kismini degistirdim valize ne koycam hala bilmiyorum bu arada valiz ici duzenleyici aldin mi?
trendyol sepetine attim ama 1 tane diye dusundum boyutlari ne kadar kucuk mu?Ben o kadar şey yazdım yazdıklarımdan bi kısmını almadım bile daha hepsi bir anda olmuyor ne yazık ki yavaş yavaş ama nisan başında biter eksiklerim muhtemelen. kendi ve bebeğin ihtiyaçlarına öncelik verdim. Bebeğinkiler bitti kendi ihtiyaçlarım da çok az kaldı bu ay onları halledicem. En sona kapı süsü ve çikolatalarımı bırakıcam nisan başı biter.
Valiz içi düzenleyici 2 tane aldım ben iyi ki de öyle yapmışım daha iyi oldu bi sete delikli içi gözükenlere bebeğin eşyaları battaniyeler sığdı. Diğer setin delikli içi gözükenlere de kendi eşylarım sığar. Cüzdan gibi fermuarlılar kaldı kenarda. Onlara da dönüşte temizleri koyarım ayırmak için.
Valla benim aldıklarımın yüksekliği fazla yok o yüzden üst üste fazla koyamıyorsunuz. 1 tanesine bebek kıyafetleri bir tanesi hemşireye verilen bir tanesine de bezleri ve alt açma örtüsü koydum. Bir set böyle oldu zaten 3 boy var 1 setin içinde diğerleri cüzdan gibi olduğu için fazla bez ve kıyafet almıyor. Belki eldiven çorap şapka ayrı koymak isterseniz anca onlar ona sığar.trendyol sepetine attim ama 1 tane diye dusundum boyutlari ne kadar kucuk mu?
Evet normalde oluyor ama benim aldigimda yoktu fiyati da uygun diye yine de alayim dedimTatlim o setlerde file oluyo
Kızlar selam, beşik içi yatak alanlar nasıl bir yatak aldınız ?
aa bebek yatağı varmış süper :) benim yatak odasında kullandığım yatak bende ona bakayım :) teşekkür ederimBen bu hafta sonu alicam yatastan almayi dusunuyoruz blu star mi ne adı onu alicam galiba :))
canım oğlumda 2 takım yetmişti 1-2 defa atlet değiştirdim sadece acemeliğimden bezi yanlış bağlıyordum taşıyorduOda dogru ama ven sezeryan olcagim icin ve pek destekcim olmayacagi icin bana en uygunu hastaneye az esya goturmek. Ama magdurda olmak istemiyorum.
Cok mantikli bende oyle dusunuyodumcanım oğlumda 2 takım yetmişti 1-2 defa atlet değiştirdim sadece acemeliğimden bezi yanlış bağlıyordum taşıyordusezeryan olacaksan kendin için mutlaka kalın çorap ve yedek battaniye götür. anezteziden uyanırken çok üşüyorsun benim üstümde 3 battaniye vardı hala titriyordum bir de stil tea ve kettle götürmenizi öneririm.
Canım ben yataştan aldımaa bebek yatağı varmış süper :) benim yatak odasında kullandığım yatak bende ona bakayım :) teşekkür ederim
baktım biraz ince geldi bana park yataklık gibi sanki :) park yatak mı yoksa mobilya mı senin kiYatal mini twiny sünger yatak düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?