- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.601
He benimki park yatak canımbaktım biraz ince geldi bana park yataklık gibi sanki :) park yatak mı yoksa mobilya mı senin ki
Teşekkür ederim canım bakıcam :) reflü yatağı aldım bende olması gerekiyor bence deCanım ben yataştan aldım
YataŠMini Dreamy Baby Yaylı Yatak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
YataŠMini Dreamy Baby Yaylı Yatak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kendinden alezli geldi. Kaliteli duruyor. bir yüzü 0-2 yaş diye geçiyor.
Bir de mutlaka reflu yatağı alın üstüne ilk 4-5 ay çok önemli
park yatağa çok uygun benimki mobilya biraz daha yüksek tercih etmeliyim sanırım :)He benimki park yatak canım
Naptın canım kötü bir şey olmadı dimi?Canım deprem bölgesindeyim sağlık ocağı yok şu an yakınımdaAllahım napcam ben anormal Bi durum ozman ben de korkuyorum acilen bişi yapmam gerkem
Kurtaj oldum sag tup ve yumurtalik alindi sezeryan yerimden kestilee smdi eve ciktik agriyor cok zor cokKesea sagliksizsa belki vucut kendini dusuge hazirliyodur
Ay kararsizlik cok zor allahtan daha var doguma erken basladim ama hala birsuru eksik varyenidogan almistim hep annem fazla alma cok hizli buyuyolar dedi bi kismini degistirdim valize ne koycam hala bilmiyorum bu arada valiz ici duzenleyici aldin mi?
Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versinKurtaj oldum sag tup ve yumurtalik alindi sezeryan yerimden kestilee smdi eve ciktik agriyor cok zor cok
Valla ben hindistan cevizi yağı losyon vs sürüyodum benim de kızarıklıklar oluşmaya başlamış şimdi bio oil sipariş ettim beyaz çatlağa dönmesini önlüyomuş diyolar deniycem bakalımKizlar ya karnimda morluklarin oldugundan bahsetmistim. Bunlar catlama belirtisiymis henuz catlama yok ama olmamasi icin herhangi bir onlem vs aliniyor mu bu asamada bilginiz var miiii
Ben de alayim o zaman insallah catlaga donmez kuzum bu renk degisimleri. Seninle hep ayni seyleri aliyoruz boyle de guzel denk geliyorValla ben hindistan cevizi yağı losyon vs sürüyodum benim de kızarıklıklar oluşmaya başlamış şimdi bio oil sipariş ettim beyaz çatlağa dönmesini önlüyomuş diyolar deniycem bakalım
Su dimi canim?Valla ben hindistan cevizi yağı losyon vs sürüyodum benim de kızarıklıklar oluşmaya başlamış şimdi bio oil sipariş ettim beyaz çatlağa dönmesini önlüyomuş diyolar deniycem bakalım
Cok gecmis olsun cok uzuldumKurtaj oldum sag tup ve yumurtalik alindi sezeryan yerimden kestilee smdi eve ciktik agriyor cok zor cok
Mantikli yapilabilir denicem ama daha 12 haftam var :))) cookkk aceleciyim galibaValiz içi duzenleyici demisken ben ilk dogumda kilitli poşetlere bebeğin kiyafetlerini ayirmistim (iç zıbın,tulum,çorap gibi)büyük kolaylık olmuştu hatta giymedikleri poşet icinde kirlenmeden beklemiş oluyor
Ben de alayim o zaman insallah catlaga donmez kuzum bu renk degisimleri. Seninle hep ayni seyleri aliyoruz boyle de guzel denk geliyor
Evet buSu dimi canim?
Yani herhangi bir riskiniz yoksa beklenebilir :) kafada bile çoğu şeyi bitirince rahatlık oluyor ben de .Ne yapacağımı bilmemek daha çok stres :)Mantikli yapilabilir denicem ama daha 12 haftam var :))) cookkk aceleciyim galiba
Evet bende yaşadım canım. Hatta hastanede bile yattım bir gün,kasılma çıktı diye. Bol dinlen, su iç iyi geliyor arada oluyor yine yatıyorum hemen. Normal diyor doktorlar bu haftalarda ağrın kanaman olmadıkça sıkıntı yoktur inşallah. Progestan kullanıyorum bende.Merhaba kızlar. Fazla yorum yapamasamda hepinizi takipteyim. 27+0 haftadayım. Bu aralar biraz kasılmalarım başladı. Böyle karnımın sağ tarafında ani bi toplanma gibi olup yürümemi bile zorlaştıran cinsten. Bugün doktora gittim. Rahim ağzımın uzunluğu falan gayet iyiymiş tedbir amaçlı fitil olarak progestoron başlattı. Suyum fazla sınırda olduğu için olabilirmiş. Bu haftalarda bu belirtileri yaşayan var mı
Beni nst ye falan bağlamadı. Bende bugün başlayacağım ilaca umarım işe yarar hafta olarak çok erken. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eder inşallahEvet bende yaşadım canım. Hatta hastanede bile yattım bir gün,kasılma çıktı diye. Bol dinlen, su iç iyi geliyor arada oluyor yine yatıyorum hemen. Normal diyor doktorlar bu haftalarda ağrın kanaman olmadıkça sıkıntı yoktur inşallah. Progestan kullanıyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?