2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Teşekkür ederim canım bakıcam :) reflü yatağı aldım bende olması gerekiyor bence de

Valiz içi duzenleyici demisken ben ilk dogumda kilitli poşetlere bebeğin kiyafetlerini ayirmistim (iç zıbın,tulum,çorap gibi)büyük kolaylık olmuştu hatta giymedikleri poşet icinde kirlenmeden beklemiş oluyor

Kizlar ya karnimda morluklarin oldugundan bahsetmistim. Bunlar catlama belirtisiymis henuz catlama yok ama olmamasi icin herhangi bir onlem vs aliniyor mu bu asamada bilginiz var miiii

Kizlar ya karnimda morluklarin oldugundan bahsetmistim. Bunlar catlama belirtisiymis henuz catlama yok ama olmamasi icin herhangi bir onlem vs aliniyor mu bu asamada bilginiz var miiii
Valla ben hindistan cevizi yağı losyon vs sürüyodum benim de kızarıklıklar oluşmaya başlamış şimdi bio oil sipariş ettim beyaz çatlağa dönmesini önlüyomuş diyolar deniycem bakalım

Bende tecrübeli bi anne olarak yaziyim. Kizim reflülü dogmustu ve hep kusuyordu. Özellikle dogumdan sonra yuttugu sulari cikariyordu hep, 2 damlacik emdiginde de cikiyordu. O yüzden günde kac posta kiyafet degistirdi hatirlamiyorum. O ihtimalle bikac yedek götürmekte fayda var.

Valla ben hindistan cevizi yağı losyon vs sürüyodum benim de kızarıklıklar oluşmaya başlamış şimdi bio oil sipariş ettim beyaz çatlağa dönmesini önlüyomuş diyolar deniycem bakalım
Ben de alayim o zaman insallah catlaga donmez kuzum bu renk degisimleri. Seninle hep ayni seyleri aliyoruz boyle de guzel denk geliyor

Su dimi canim?

Eklentiler

• 5B2A2D47-41CD-45BD-A6A4-B8EBF2E63F16.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba kızlar. Fazla yorum yapamasamda hepinizi takipteyim. 27+0 haftadayım. Bu aralar biraz kasılmalarım başladı. Böyle karnımın sağ tarafında ani bi toplanma gibi olup yürümemi bile zorlaştıran cinsten. Bugün doktora gittim. Rahim ağzımın uzunluğu falan gayet iyiymiş tedbir amaçlı fitil olarak progestoron başlattı. Suyum fazla sınırda olduğu için olabilirmiş. Bu haftalarda bu belirtileri yaşayan var mı

Evet bende yaşadım canım. Hatta hastanede bile yattım bir gün,kasılma çıktı diye. Bol dinlen, su iç iyi geliyor arada oluyor yine yatıyorum hemen. Normal diyor doktorlar bu haftalarda ağrın kanaman olmadıkça sıkıntı yoktur inşallah. Progestan kullanıyorum bende.

Beni nst ye falan bağlamadı. Bende bugün başlayacağım ilaca umarım işe yarar hafta olarak çok erken. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…