2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Beni nst ye falan bağlamadı. Bende bugün başlayacağım ilaca umarım işe yarar hafta olarak çok erken. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Progesteron rahmin agzinin yumusamasini engellemek icin kullaniliyo. Kasilmalar icin magnorm veriliyo ama. Bi doktoruna sor istersen.

Kızlar merhaba ben 29. Haftadayim. Deprem nedeniyle evleri terk ettik doktora da sadece bebek iyi mi diye baktırmaya gitmistim. Biz hala multivitamin ve kan hapı kullanıcaz dmi? Magnezyum ve kalsiyum da devam mı ben yanima almamıştım epeydir kullanmadim onları.

28 haftalık benim de hala kullanmaya devam ediyorum doktor da hiç demedi zaten şu hafta bitir diye.Cok geçmiş olsun bu arada

Beni nst ye falan bağlamadı. Bende bugün başlayacağım ilaca umarım işe yarar hafta olarak çok erken. Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Aynen zamanında gelsinler inşallah canım Benim 2 hafta olacak daha iyiyim seninde düzelir inşallah

Bir de böyle bir hastane çantası listesi gördüm bugün

Eklentiler

• Screenshot_20230228_235138_Instagram.webp
    47 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20230228_235508_Instagram.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20230228_235049_Instagram.webp
    54 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_20230228_234940_Instagram.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 85
Canim kan hapi ve d vitaminini cocuk 3 aylik olana dek kullanacakmısız multivitamin saglikocagi yazmadi bana gecen ay biraktirmisti sende d vitamini yazmamislar multinin icinde vardir illaki . Bu surecte kullanmamanda bisi olmamistir takviye sonucta gorumcem midesi bulaniyor die hic icmedi bunlardan ama yemesine dikkat etmişti saglikli bebegi oldu . Bebegin haftasiyla uyumluysa onemli degildir simdiye kadar kullanmaman

Sezeryan olma ihtimali olanlar en az 3 takım götürün.kendinizede hem gecelik hem pijama takımı alın lazım oluyor depend , rezene çayı ve kahve mutlaka koyun narkozun etkisi için gerekli. Ben kızım için ayrı çanta kendim için ayrı çanta hazırlayacağım bu sefer erken alacağı için süt inmeyebilir o yüzden mama almamda gerekiyor. Ama 1 takım yetmez en az 2 gece kaliyoruz çünkü. Zaman akıp gitti 2 aydan az bı zaman kaldi Ameliyattan korkmayın hiç anlamıyorsunuz ameliyat sonrası ilk gece doğal olarak ağrı oluyor sonrası kolay bebeğinizle ilgilenirken ona bakarken zaten ne ağrı kaliyor ne sancı normal doğum kadar olmasa da kuş gibi hafifliyorsnuz yavruhuz kucaginizdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…