- 4 Kasım 2020
- 645
- 569
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.641
Sismede oluyo mu? Sabah kalktigimda ellerim uyusup sismis oluyo yarim saate geciyo amaBenimde özellikle geceleri ellerim çok uyuşuyor
Bende merak ettim ama yazmadi bisey. Insallah kotu bisey olmamistirSelamünaleyküm arkadaşlar M Mahurbirbeste arkadaşımızdan haberi olan varmı? Acaba tekrar doktora gittimi
Benim 3 ay var ve bende sezeryan olcam. Cay falan goturcem ama Kahvenin zarari olmaz dimi?Sezeryan olma ihtimali olanlar en az 3 takım götürün.kendinizede hem gecelik hem pijama takımı alın lazım oluyor depend , rezene çayı ve kahve mutlaka koyun narkozun etkisi için gerekli. Ben kızım için ayrı çanta kendim için ayrı çanta hazırlayacağım bu sefer erken alacağı için süt inmeyebilir o yüzden mama almamda gerekiyor. Ama 1 takım yetmez en az 2 gece kaliyoruz çünkü. Zaman akıp gitti 2 aydan az bı zaman kaldiAmeliyattan korkmayın hiç anlamıyorsunuz ameliyat sonrası ilk gece doğal olarak ağrı oluyor sonrası kolay bebeğinizle ilgilenirken ona bakarken zaten ne ağrı kaliyor ne sancı normal doğum kadar olmasa da kuş gibi hafifliyorsnuz yavruhuz kucaginizdayken
Kahve narkoz etkisi atmada iyi geliyor baya ama sütlü kahve falan değil ağır kahve içmeniz lazım, bende o işe yaramıştıBenim 3 ay var ve bende sezeryan olcam. Cay falan goturcem ama Kahvenin zarari olmaz dimi?
Nescafe mi?Kahve narkoz etkisi atmada iyi geliyor baya ama sütlü kahve falan değil ağır kahve içmeniz lazım, bende o işe yaramıştı
Bende de böyle oluyor artık yüzük bileklik falan takmıyorum. Sabahlari sıkıyor. Sonra düzeliyor ama canım acıyor.Sismede oluyo mu? Sabah kalktigimda ellerim uyusup sismis oluyo yarim saate geciyo ama
Sade kahve mutlaka iç canim vücuttaki narkozu atmanda yardımcı oluyorBenim 3 ay var ve bende sezeryan olcam. Cay falan goturcem ama Kahvenin zarari olmaz dimi?
Evet canım ilginç ama gerçekten işe yariyorNescafe mi?
Bende merak ettim ama yazmadi bisey. Insallah kotu bisey olmamistir
Çok sevindim canım. Ben bebeğinin Allahın izniyle sağlıklı doğacağına eminim. Malesef bazı insanların para için yapmayacağı şey yok. Hani muayene için para almasada muhtemelen amniyosentez için alacaktı o şahıs. Onu planlamış bile olabilir. İçin rahat geçir şimdi haftalarını.Kızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. Sizin de tavsiyenizle başka bir doktora gittik. Baya uzun uzun bakti bakti ve evet bir kisalik var ama homojen dedi yani çocuğun boyu da bu kadar olabilir bazi insanlarin götü yere yakin olur dedio kadar ciddi bir profesörduki şok olduk ama bu cümleye bu kadar mutlu olacağımı dusunemezdim. Benim en korktuğum başıyla beyniyle ilgili kısımdı. Bir sorun yok dedi bu çocuğu doguracaksin sonrasinda bakilir tabiki kimse %100 sağlıklı%100 hasta diyemez anne karni kapali bir kutu dedi. Yani evet şuan tek yapacağımiz son haftalarimizi daha sakin geçirmek çok teşekkür ederim merak ettiğiniz ve başka bir görüş almam konusunda ısrar ettiğiniz için
İnşallah sağlıkla doğar. Doğduğunda da daha güzel haberler alırsınızKızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. Sizin de tavsiyenizle başka bir doktora gittik. Baya uzun uzun bakti bakti ve evet bir kisalik var ama homojen dedi yani çocuğun boyu da bu kadar olabilir bazi insanlarin götü yere yakin olur dedio kadar ciddi bir profesörduki şok olduk ama bu cümleye bu kadar mutlu olacağımı dusunemezdim. Benim en korktuğum başıyla beyniyle ilgili kısımdı. Bir sorun yok dedi bu çocuğu doguracaksin sonrasinda bakilir tabiki kimse %100 sağlıklı%100 hasta diyemez anne karni kapali bir kutu dedi. Yani evet şuan tek yapacağımiz son haftalarimizi daha sakin geçirmek çok teşekkür ederim merak ettiğiniz ve başka bir görüş almam konusunda ısrar ettiğiniz için
Evet o zaman acil operasyona girmiştim gold serisini bulmuştum şimdi de en ağırı hangisiyse onu alıcam bana iyi gelmişti baş ağrımı falan da azaltmıştıNescafe mi?
Yaa çok sevindim gerçekten, çok şükür güzel haber almışsınız inşallah bundan sonrasında bebeğiniz sağlıkla gelicekKızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. Sizin de tavsiyenizle başka bir doktora gittik. Baya uzun uzun bakti bakti ve evet bir kisalik var ama homojen dedi yani çocuğun boyu da bu kadar olabilir bazi insanlarin götü yere yakin olur dedio kadar ciddi bir profesörduki şok olduk ama bu cümleye bu kadar mutlu olacağımı dusunemezdim. Benim en korktuğum başıyla beyniyle ilgili kısımdı. Bir sorun yok dedi bu çocuğu doguracaksin sonrasinda bakilir tabiki kimse %100 sağlıklı%100 hasta diyemez anne karni kapali bir kutu dedi. Yani evet şuan tek yapacağımiz son haftalarimizi daha sakin geçirmek çok teşekkür ederim merak ettiğiniz ve başka bir görüş almam konusunda ısrar ettiğiniz için
Gözünüz aydın ikinci bir görüş almanız iyi olmuş. İçiniz rahat bir şekilde sağlıkla, mutlulukla, dünya ya gelir inşallah.Kızlar çok şükür güzel haberlerle geldim. Sizin de tavsiyenizle başka bir doktora gittik. Baya uzun uzun bakti bakti ve evet bir kisalik var ama homojen dedi yani çocuğun boyu da bu kadar olabilir bazi insanlarin götü yere yakin olur dedio kadar ciddi bir profesörduki şok olduk ama bu cümleye bu kadar mutlu olacağımı dusunemezdim. Benim en korktuğum başıyla beyniyle ilgili kısımdı. Bir sorun yok dedi bu çocuğu doguracaksin sonrasinda bakilir tabiki kimse %100 sağlıklı%100 hasta diyemez anne karni kapali bir kutu dedi. Yani evet şuan tek yapacağımiz son haftalarimizi daha sakin geçirmek çok teşekkür ederim merak ettiğiniz ve başka bir görüş almam konusunda ısrar ettiğiniz için
Allah allah denicem kesinlikleEvet o zaman acil operasyona girmiştim gold serisini bulmuştum şimdi de en ağırı hangisiyse onu alıcam bana iyi gelmişti baş ağrımı falan da azaltmıştı
Magnorm ve kalsiyum bende de cok ise yaradi. Bunyeden bunyeye degisiyo galibaKızlar cumartesi günü randevum vardı. Şekere bakıldı ama şeker yüklemesi yapmadı bana. Nedenini sordum bende ve bebekte şeker belirtisi olmadığından dolayı gerek yokmuş. Açlık tokluk, tam kan ve idrara baktı. Çok şükür şeker vs yok sadece iltihap varmış az onun için şase verdi. 26+3'tü 982 gram 35 cm iyi dedi :) Bir de kramp giriyor dedim kalsiyum ve magnezyum verdi. İçtiğimden beridir girmiyor kramp :)
Canım şeker yüklemesi yapılana kadar bende de şeker belirtisi yoktu. Bazen gizli şeker de olabiliyor. Şeker belirtisi olmadığını neye göre değerlendirdi kiKızlar cumartesi günü randevum vardı. Şekere bakıldı ama şeker yüklemesi yapmadı bana. Nedenini sordum bende ve bebekte şeker belirtisi olmadığından dolayı gerek yokmuş. Açlık tokluk, tam kan ve idrara baktı. Çok şükür şeker vs yok sadece iltihap varmış az onun için şase verdi. 26+3'tü 982 gram 35 cm iyi dedi :) Bir de kramp giriyor dedim kalsiyum ve magnezyum verdi. İçtiğimden beridir girmiyor kramp :)
Tatlim bebeklerin bir gunu otekine uymaz haraket ediyosa sorun yok. Bugun uyuyacagi tutmus demekkiIyi gunler arkadaslar 27+2deyiz dün aksama kadar hareketleri cok fazla olan ve bariz belli olan bebisimin dun aksamdan beri çok fazla olmuyor acaba sizlerdede oluyormu sadece dönme hareket etme seklinde mesela tekmelerininkasıklarimda hissediyordum bugün hissetmedim acaba doktora gitmelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?