2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben aklima geldikce kullaniom canim kan değerlerim de normal bebisin gelisimi de iyi sorun olcani sanmiom icmememin

Benim doktorum bana hiç vitamin vermiyor sadece kan ilacı gyno ferro . Ben de imom omega aldım. Yarında sağlık ocağına gidince kalsiyum yazdırayım diyorum ama çok da emin olamıyorum kendi kendime kullanma konusunda. Sanırım dr. umun devletin karşıladığı dışında vitamin yazmama prensibi var.

Ben kizimda odayi falan suslemistim kapi susude yaptim ama bunda yapmayacagim kapi süsunude hastane veriyormus

Canım şeker yüklemesi yapılana kadar bende de şeker belirtisi yoktu. Bazen gizli şeker de olabiliyor. Şeker belirtisi olmadığını neye göre değerlendirdi ki
Bebişin kilo durumuna göre olabilir canım ya da suyunun fazla olmasına göre de olabilir. Ama açlık toklukta aynı şey açken 72 kahvaltı yaptım ballı falan yani 1 saat sonra 99 çıktı tokluk. Sınırlar içinde olduğu için anlaşılıyor. İlla şekerli suyu içmeye gerek yok sanırım.

Benim de bebekte şeker belirtisi yok, açlık şekeri ve hba1c ye bakılırsa şekerim yok. Ama gebelik şekerim var. Yükleme yaptırmak istemediğimden,1 haftalık şeker takibi yaparak farkettim.

Canım kalsiyum magnezyum devlet karşılıyordu ki ben 30 tl gibi bir ücret ödedim. Karşılamıyor demedi eczacı

Magnorm ve kalsiyum bende de cok ise yaradi. Bunyeden bunyeye degisiyo galiba bende gec dollenme var.tam haftasini bilmiyorum bu cuma gidince konuscam bakalim ama 10 gun once 760 gram normal sat a gore haftasindan 8 gun geri demisti.
bende de geç döllenme var dedi ama anlamadım sata göre 26+3, gelişimine göre 27+3 çıktı. Her gittiğimde 1 hafta ilerde gözüküyor ama değil bence gününü yakaladı artık gibi geliyor.

bende de geç döllenme var dedi ama anlamadım sata göre 26+3, gelişimine göre 27+3 çıktı. Her gittiğimde 1 hafta ilerde gözüküyor ama değil bence gününü yakaladı artık gibi geliyor.
Ultrasonda haftasina goreyse bi sorun yoktur. Bende 6+6da kalp atisini duymustum jltrason ciktisinda 5+3 yaziyodu. Ilk takibini yapan doktorda sati 5 gun one almisti. Tanidik doktorda sat i11 gun one al dedi. Cuma kontrolum var bakalim doktorum ne dicek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…