2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Mantikli ben hiç gecelik koymamistim ilkinde de aklıma gelmemişti sonuçta sezeryan ihtimali her doğumda var bi tane almak lazım zaten mevsim bahar olur pek üşünmez de hirka ile idare edilir

Valla ben depremden beri hep başka yerlerdeyim disarilardayiz ne bulduysam onu yedim Allah bilir kaç kilo aldım popom arkamdan kocaman kocaman geliyor resmen zaten kilom fazlaydi karnim pek yok hamile değilim desen inanırlar ama bacak basek aldı başını gitti tartıya çıkmaya korkarım artık doktora gidersem yuzlesirim heralde. Stresten kaygidan da yiyor maalesef insan.

aynisini ben yasiyorum sat a gore cuma 28 doluyo ama gec dollenme var ultrasona gorede 8 gun geriden geliyo kac haftaligim hiiccc bilmiyorum
Doktor sat olarak neyi baz alıyorsa ona göre bakın. Benim doktorum hiç ölçümlere göre şu kadar falan demiyor. Yaklaşık şu kiloda diyor. Her şey yolunda diyor. Bu kadar ayrıntı annede stres yapıyor bence.

Tabiki normal doğumunda bu tür sikitilari var kuzum ama karnımiz en az 2 karış kesiliyor ve sanmaki 1 haftada düzeliyor bitiyor 2 yıl geçti hala ağrım oluyor o bölge zaten hissiz. Ve 2. Sezeryan süreci bende daha zor oldu ağrılarım iki kat oldu. Ha antiyede katılıyorum böyle problemlerde var. Ben o yüzden dedim bebeğine bırak o geleceği yolu seçer. Ama kendi fikrim normal olmasını dilerdim çünkü kesildikten sonra toparlanması çok uzun sürüyor iki dikiş degilki boydan boya kesiliyoruz malesef

Sizin de karnınız toplanıyor gibi oluyo mu göbeğinizin önünde bir düzlük oluşuyor iki yuvarlak hissediyorum biri baş biri popo ama kesinlikle anlamıyorum neresi neresi
Sertlesiyorsa Bildiğim kadarıyla bahsettigin yalancı kasılma canim. Bende öyle zannederdim sonradan öğrendim ki o yukarıdaki sertleşme toplanma kasılma imiş

Benim doktorumda dünya kadar vitamin yazdı sadece demir hapi vermiyor gecen hafta yine gerek yok dedi ferritin 10 cıktı. Hemoglobin 12.5 onun disinda multivitamin d vit omega 3 kalsiyum magnezyum var da var hepsini kullandırıyor
Hemog değerinden dolayı vermiyor canim kanının ihtiyacı yok gibi görünüyor. Benim mesela 7 civarında hgb değeri. Vardır bı bildiği drna güven

Kızım alarjik malesef oda bugün beden dersinde hemen etkilenmiş ve burnum tıkandı gözlerim kaşınmaya basladı anne dedim evet biraz erken basladı bencede Nisan sonu gibi oluyordu sanırı güzel kıs olmadı erkenden havalar ısındı bahara hızlı girdik o yüzden bence doktorunuza danışın isterseniz bu süreci nasıl geçirebilirsiniz birde zaten biliyorsunuzdur bol bol duş almak en doğal cozum

Teşekkür ederim ❤
Bir kac kisi daha dedi cevremde bu yıl erken başladı alerji semptomları diye adam gibi yağış olmadi hava temizlenmiyor bir türlü sıcaklıklar mevsim normalleri disinda bebege bir sey olmasin etkilemesin de başka bisey istemiyorum;( kızınıza da Allah şifa versin keçiboynuzu alerjilere sifa veriyormuş keçiboynuzu pekmezini eksik etmicez artik

Hayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu

Olsun sizin düzeniniz degisti, evinizden yurdunuzdan oldunuz. Yeterki siz ve bebis icerde saglikli olsun da kilo almis olun.

Bunu bilmiyordum bizde kışın bağışıklık güçlendirici hastalıktan korunması amacıyla hergün içiyordu olmazsa yine devam edelim inşallah sende rahat geçirirsin son süreci park bahçe sizlere gitmiyor uzak durmanız gerek malesef

değiştir artık adet tarihini diyesim geliyor :)

kuzum ödemdir o bi kaç gün bol bol su içip dikkat edersen toparlar bence:)

Nee en az 2 karış mı o kadar değildir ya

Canım benim boydan boya kesilmedi toplasan maksimum 8-10 cmdir hatta şuan orada belli belirsiz bir iz var. 1 ay sonrada hiçbir ağrım kalmamıştı. Tamamen kişinin kendi vücudu ve doktorun becerisiyle alakalı. Normal doğum da olsa sezeryan da olsa herkesin kendine göre ağrısı sevinci hikayesi oluyor:) başkalarının bu konudaki deneyimlerine çok takılmayın bence:)

Hayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
Benim de çatlağım oldu ama acıma ağrı yok 5 6 kırmızı çizgi var kasık tarafımda. Senin nasıl?

Herkesin hikayesi farklıdır hamilelik doğum bence kişiye özel bir durum. Sakın ben anlattım diye korkuya kapılma lütfen ben cok zor atlatirirm sen cabucacik toparlarsin. ama sezeryan bir ameliyat bunuda unutmamak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…