2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kizlar ya karnimda morluklarin oldugundan bahsetmistim. Bunlar catlama belirtisiymis henuz catlama yok ama olmamasi icin herhangi bir onlem vs aliniyor mu bu asamada bilginiz var miiii
O morluk izler benim ilk gebeliğimde de vardı şimdide var canım bence gebelik hormonundan kaynaklı göbekte oluşan çizgi gibi doğumdan sonra yok olup gidiyor

Ya normal doğumda duş alıyorlar ya da süt gelmezse kesin duşa giriyorsunuz normal doğumda süt gelmesi için

Hiç sormayın benimki de ayaktayken oynuyor ama günü gününe tutmuyor tabiki dün mideme tekme yedim. Kafasını yukarı koyduğu zaman çk acı verici oluyo eğilemiyorsunuz.

Sizin de karnınız toplanıyor gibi oluyo mu göbeğinizin önünde bir düzlük oluşuyor iki yuvarlak hissediyorum biri baş biri popo ama kesinlikle anlamıyorum neresi neresi

Bu haftalarda rüyalar yoğunlaşıyormuş. Kabus da çok görülebilirmiş. Ayetel kürsi okumadan yatarsam kötü uyanıyorum.

Çok teşekkür ederim

Kesinlikle katiliyorum ve sadece vajinal bozulma degil ayni zamanda idrar torbasinin sarkmasinada sebep oluyor. Maalesef dogal olan hersey iyidir mantigini dogru bulmuyorum.

Bu sezeryan ve normal dogum polemikleri hicbir zaman bitmez. Kim nasil gönlünden geciriyorsa öyle bebegine saglikla kavussun. Ben kizimi normal dogumla dogurdum. 25 saat suni sancinin üzerine dogdu. Suyum bitmisti günüm dolmustu ve ne acilmam vardi ne de sancim. Mecbur öyle basladi dogum. Kesi yapilmadi ama asagisi komple yirtildi. Ama icli disli dikisle o bölge eskisinden daha iyi oldu Bu dogumda da kismetse normal istiyorum ama suni ile baslicak derlerse bi düsünürüm sanirim. Cünkü evde bi cocugum daha var sürec cok uzun cok stresli oluyor. Ama kavusma ani cekilen cilenin zerresi kalmiyor. Normal dogumdan sonra kalkip odama yürüyerek kucagimda kizimla yürümüstüm ama dogurana kadar da öldüm dirildim ikisinin de zorlugu baska

Bende sezeryan var sağlıklı dogum var doguramama var malesef son 2 gundur de deprem başladı depremin bilinçaltı yeni yeni çıkmaya basladi;( direk rüyalarıma giriş yaptı ama ben kendimi tanıyorum üniversiteden mezun olduğumdan sonra bile yillarca vize final sınavlarına koşturdum hep yetişemedim mezun olamadim;( hep bilinçalti

Benim doktorumda dünya kadar vitamin yazdı sadece demir hapi vermiyor gecen hafta yine gerek yok dedi ferritin 10 cıktı. Hemoglobin 12.5 onun disinda multivitamin d vit omega 3 kalsiyum magnezyum var da var hepsini kullandırıyor

bende de geç döllenme var dedi ama anlamadım sata göre 26+3, gelişimine göre 27+3 çıktı. Her gittiğimde 1 hafta ilerde gözüküyor ama değil bence gününü yakaladı artık gibi geliyor.
Aynı durum bende de vae son adet tarihimi 10 gun ileriye olarak değiştirdi ama zaman geçtikçe bebek büyüdü simdi bana gelişimi ileride diyor oysa son adet tarihimi yakaladı. O yuzden hep kafam karışıyor her gittigimde 8 9 yada 10 gun ileride çıkıyor oda tam son adetim le uyumlu ama doktorum geç döllenmeyi baz alıyor

O morluk izler benim ilk gebeliğimde de vardı şimdide var canım bence gebelik hormonundan kaynaklı göbekte oluşan çizgi gibi doğumdan sonra yok olup gidiyor
Ayy insallah sadece ondandir. Catlama oncesi morluk degildi yani dimi sizdeki. Bende de o gobekte uzayan cizgi cikti hem de yeni belirginlesti morluklarla beraber. Henuz catlamam yok insallah da olmaz hicbirimizin

Bnim bu konular hakkinda pek bilgim yok sezeryandan da korkuyorum normal dogumdan da.. kimi diyor ki normal dogum candır akşamına ayaktasın kimide diyor ki vahşettir heryerin fena duruma geliyoe ilerde esinle hayatıni bile etkiliyor çevreme soruyorum kim ne yaptırdiysa onu övüyor ben hepsinden cok korkuyorum

Kızlar bişey soracağım
Bugün doktora gittim adet tarihine göre pazartesi 27 olması gerekiyordu
Ama ultrasonda birkaç gün geriden geliyordu yAni cuma günü 27 olması lazım
Bugün 26+1 geldi 900 gr 30 cm dedi gelişimi iyi bir sıkıntı yok dedi

Neden böyle oldu acaba

aynisini ben yasiyorum sat a gore cuma 28 doluyo ama gec dollenme var ultrasona gorede 8 gun geriden geliyo kac haftaligim hiiccc bilmiyorum

Benim ilk dogumum acilen sezeryan olmustu. Hos sorsalardi bile sezeryan derdim. Mesele dogum sancisi degil normal dogumun vucutta biraktigi tahribat. Bir balonu sisir ve sonra sondur ayni olur mu? Sezeryan o tahribati en aza indiriyo o yuzden benim tercihim sezeryandan yana.

Kizlar trden döndüm bugün. Tartiya bi ciktimki 3 kilo fazlayim. Zaten suratim bile yuvarlandi. Üstelik yarin aylik kontrolüm var dr sok olcak. 1 ayda 5 kilo almis oldum Her zaman trye gelmiyoruz diye 1 haftada 3 kilo alacak ne yemis olabilirim. Allah akil fikir versin. Bu hafta daha insan gibi yersem belki 1 kilosunu falan veririm

Hepimiz için hangisi hayırlı olcaksa umarım öyle olur ya umarım hepimiz bu süreci en az ağrı acı ve çokça mutlulukla atlatiriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…