2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ama isimli takım yaptıracaksak artık karar vermemiz gerekiyor bazı sayfalar 40 gün diyor teslimat için Bende sadece Asaf mı koysam moduna geçtim bakalım
Ya İsim araştırmasına bi başladım anlamlarına bakacam derken gece uyuyamadım o yüzden şimdilik askıya aldım takım konusunda da beğendiğiniz sayfalar varsa burada paylaşırsanız bize de fikir olur.

Ya İsim araştırmasına bi başladım anlamlarına bakacam derken gece uyuyamadım o yüzden şimdilik askıya aldım takım konusunda da beğendiğiniz sayfalar varsa burada paylaşırsanız bize de fikir olur.
Tabii yazayım hemen. İnstagramdan bakıyorum ben gerçi internet sayfaları da var, kullanıcı adları;
kidscouture.tr
nakissepetii
hand_made_by_esra
Bu üç sayfadan birine yaptırıcam ben muhtemelen

Aa unuttum bi de özellikle kızı olacak annelere tavsiyem @rokokoevi
Modelleri çok güzel

Gecen hafta çarşamba kontrole gittim sata göre 26+3 gözüküyorum. 1,5 hafta önden gidiyoruz. Ultrasonda 28+5.Haftayla uyumluymuş.1kg olmuş. Herşeyi normal gözüküyor gayet iyi dedi. Bu hafta sonuçlar için gittiğimde 1,276gr olmuş. Doğasıya kadar 5kg bulacak heralde… Aldığım yeni doğan kıyafetlerine sığacak mı oda var.

Yürüyün. Çok iyi geliyor.

Canim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Hamilesiniz kilo almanız çok normal değil mi bu güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin tadını çıkarın doğumdan sonra zaten bi kısmı gidiyor az bir kısmı kalıyor boşunaendişe yapıyorsunuz. 10-15 kilo çok normal . 20 30 kilo alanlar var hiç dikkat etmeyip de.

Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum

Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum
O zaman porsiyonları azaltın artık bebekler son kilosundan 2 katına çıkıyor kontrollerde. Alınan kilonun kısmı bebişlerimize gidiyor. Sıkıntınız yoksa yürüyüş yapın.

O zaman porsiyonları azaltın artık bebekler son kilosundan 2 katına çıkıyor kontrollerde. Alınan kilonun kısmı bebişlerimize gidiyor. Sıkıntınız yoksa yürüyüş yapın.
Zaten biraz da bebek kilo alsin kafasiyla yedim daha cok bakalim bu kontrolde ne kadar olmus insallah yediklerim sadece bana yaramamistir Yemek cok yemiyorum canim bu siralar abur cubura dadandim tatli vs cok yiyorum yedikten sonra da vicdan azabi

Zaten biraz da bebek kilo alsin kafasiyla yedim daha cok bakalim bu kontrolde ne kadar olmus insallah yediklerim sadece bana yaramamistir Yemek cok yemiyorum canim bu siralar abur cubura dadandim tatli vs cok yiyorum yedikten sonra da vicdan azabi
Ben de öyle ama mide yanmalarım başladı fazla yedirtmiyor artık. Ben 10 kilo aldım. 4.ayıma kadar her ay 1 kilo aldım son 3 ayda 2şer kilo arttı ama 29.haftamda bebek 1300 küsürdü 2 hafta sonra gidicem 2 kiloyu bulur heralde biraz da geçer 2yi.

Bende 12 kilo aldım. Dr inşallah kiloma bakmaz diye gidiyorum kontrolere… kilo almamaya çalış dedi. İleride sıkıntı yaşamamak için ama elimizde olan bişey degil ki düzenli beslenemedigim zamanlarda oluyor. Dikkat ettiğim zamanlarda oluyor. Herşey dört dörtlük olmuyor malesef. Çokta takmamak lazım. Stresten daha çok şişiyor vücut.

Canim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Canım eller ayaklar yüzler şişiyor direkt ödemde

Hayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
Çatlakların acı olmaz kaşıntı olur. Başka bir şey olmasın. Tatlı tatlı kaşınır çatlaklar

Nee en az 2 karış mı o kadar değildir ya
1 karıştır max. Kişiye göre vücut tepkileri değişiyor sezeryanda. Normal doğum gibi düşünmeyin o da büyük bir ameliyat. Bebek olduğu için anne daha çabuk toparlanmak zorunda kalıyor. 1 aydan sonra baya toparlıyor.

kızlar dogum çantasını ne zaman hazırlamaya başlıcaksınız 28 haftadayım deprem bölgesindeyım sımdıden hazırlayıp koysam erken olur mu bırde dogumdan sonra depent yerıne pet kullansak olur mu büyük boylarından

İlk birkaç gün evde de depend iyi oluyor kanama çok oluyor çünkü. 2-3 günden sonra ped oluyor.

ben 70 ile hamile kaldım doktorum hiç takılmıyor kiloya sanırım hiç tartılmadım onun odasında kiloyu sormuyor bile, en başta maks 10 kg alman gerekiyor dedi. Ama şuan 10 kg aldım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…