- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.761
Ya İsim araştırmasına bi başladım anlamlarına bakacam derken gece uyuyamadım o yüzden şimdilik askıya aldımAma isimli takım yaptıracaksak artık karar vermemiz gerekiyor bazı sayfalar 40 gün diyor teslimat içinBende sadece Asaf mı koysam moduna geçtim bakalım
Tabii yazayım hemen. İnstagramdan bakıyorum ben gerçi internet sayfaları da var, kullanıcı adları;Ya İsim araştırmasına bi başladım anlamlarına bakacam derken gece uyuyamadım o yüzden şimdilik askıya aldımtakım konusunda da beğendiğiniz sayfalar varsa burada paylaşırsanız bize de fikir olur.
Canim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldimkuzum ödemdir o bi kaç gün bol bol su içip dikkat edersen toparlar bence:)
Aa unuttum bi de özellikle kızı olacak annelere tavsiyem @rokokoeviYa İsim araştırmasına bi başladım anlamlarına bakacam derken gece uyuyamadım o yüzden şimdilik askıya aldımtakım konusunda da beğendiğiniz sayfalar varsa burada paylaşırsanız bize de fikir olur.
Yürüyün. Çok iyi geliyor.Merhaba, ben de ikizlere hamileyim 27 haftalik ve aksamlari ozellikle yemek yedikten sonra gobegim cok geriliyor ve aciyor. Ben de daha catlak olmadi ama cok gergin gobegim ve acitiyor. Yatip kalkamiyorum bile. Cok sinir bozucu bir durum. Böyle olunca oturdugum yerden krem sürüp masaj yapiyorum. Biraz rahatlatiyor beni.
Hamilesiniz kilo almanız çok normal değil mi bu güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin tadını çıkarın doğumdan sonra zaten bi kısmı gidiyor az bir kısmı kalıyor boşunaendişe yapıyorsunuz. 10-15 kilo çok normal . 20 30 kilo alanlar var hiç dikkat etmeyip de.Canim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorumHamilesiniz kilo almanız çok normal değil mi bu güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin tadını çıkarın doğumdan sonra zaten bi kısmı gidiyor az bir kısmı kalıyor boşunaendişe yapıyorsunuz. 10-15 kilo çok normal . 20 30 kilo alanlar var hiç dikkat etmeyip de.
O zaman porsiyonları azaltın artık bebekler son kilosundan 2 katına çıkıyor kontrollerde. Alınan kilonun kısmı bebişlerimize gidiyor. Sıkıntınız yoksa yürüyüş yapın.Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum
Zaten biraz da bebek kilo alsin kafasiyla yedim daha cok bakalim bu kontrolde ne kadar olmus insallah yediklerim sadece bana yaramamistirO zaman porsiyonları azaltın artık bebekler son kilosundan 2 katına çıkıyor kontrollerde. Alınan kilonun kısmı bebişlerimize gidiyor. Sıkıntınız yoksa yürüyüş yapın.
Ben de öyle ama mide yanmalarım başladı fazla yedirtmiyor artık. Ben 10 kilo aldım. 4.ayıma kadar her ay 1 kilo aldım son 3 ayda 2şer kilo arttı ama 29.haftamda bebek 1300 küsürdü 2 hafta sonra gidicem 2 kiloyu bulur heralde biraz da geçer 2yi.Zaten biraz da bebek kilo alsin kafasiyla yedim daha cok bakalim bu kontrolde ne kadar olmus insallah yediklerim sadece bana yaramamistirYemek cok yemiyorum canim bu siralar abur cubura dadandim tatli vs cok yiyorum yedikten sonra da vicdan azabi
Bende 12 kilo aldım. Dr inşallah kiloma bakmaz diye gidiyorum kontrolere… kilo almamaya çalış dedi. İleride sıkıntı yaşamamak için ama elimizde olan bişey degil ki düzenli beslenemedigim zamanlarda oluyor. Dikkat ettiğim zamanlarda oluyor. Herşey dört dörtlük olmuyor malesef. Çokta takmamak lazım. Stresten daha çok şişiyor vücut.Dr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum
Canım eller ayaklar yüzler şişiyor direkt ödemdeCanim odem olup olmadigini nasil anlicaz. Ben de 56 ile hamile kaldim daha yeni baktim 64 olmusum cok moralim bozuldu hayatimda zaten ilk defa 60’in uzerine ciktim bir de +4 u son bir ayda aldim
Çatlakların acı olmaz kaşıntı olur. Başka bir şey olmasın. Tatlı tatlı kaşınır çatlaklarHayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
1 karıştır max. Kişiye göre vücut tepkileri değişiyor sezeryanda. Normal doğum gibi düşünmeyin o da büyük bir ameliyat. Bebek olduğu için anne daha çabuk toparlanmak zorunda kalıyor. 1 aydan sonra baya toparlıyor.Nee en az 2 karış mıo kadar değildir ya
İlk birkaç gün evde de depend iyi oluyor kanama çok oluyor çünkü. 2-3 günden sonra ped oluyor.kızlar dogum çantasını ne zaman hazırlamaya başlıcaksınız 28 haftadayım deprem bölgesindeyım sımdıden hazırlayıp koysam erken olur mu bırde dogumdan sonra depent yerıne pet kullansak olur mu büyük boylarından
ben 70 ile hamile kaldım doktorum hiç takılmıyor kiloya sanırım hiç tartılmadım onun odasındaDr um 63 ile doguma gidelim demisti. Gecen ay 60 cikinca bile dikkat et diye uyarmisti. Cekinmem o sebeple. Hatta simdi yine kontrol zamanim geldi hic istemiyorum tartiya cikmak. Ben de hic dikkat edemiyorum zaten maalesef ki her seyi yiyorum
Hamilenin tesellisi ödemkuzum ödemdir o bi kaç gün bol bol su içip dikkat edersen toparlar bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?