2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bir de böyle bir hastane çantası listesi gördüm bugün
Ben de bakıyorum bunlara ama bu cantalardaki sampuandi makyajdi diş fircasiydi falan bana gerçekçi gelmiyor ne kadar doğum yapan arkadaşım varsa hepsinin dediği tek şey var, kimse saçını yıkayıp duş almiyormus saclar toplanip sanci icin hani su tutuluyormus ve makyaj işi ise ona halin kalmiyormus acidan o yüzden ben ilk basta ne kadar heves etsem de sonradan bi düşündüm hakkaten kimbilir ne halde olcaz

Ben henüz karar veremedim vajinal doğum mu yapsam sezeryan mi ben de tam iki takım yeter diyordum ama 3.yu de alayım teşekkür ederim

Bende duş alıp, makyaj yapacağımı sanmıyorum. Gerek de yok yani . Ağrılar sızılar, bebişi görme emzirme ile uğraşacağız evde gireriz duşumuza

Çok çok sevindim canım çok geçmiş olsun

Kalsiyum herkese verilmiyor diye biliyorum kan testinize gore veriliyor bunlar, benim kalsiyumun sınırın altindaydi vermisti kan degerim keza öyle haftaya kan verilcek hatta bana, multivitamin de artık 2 günde bir kullanıyorum ama kimisine mesela 3. Aydan sonra.kesmisler. doktorunuza danismadan almayin bence ilac degil bunlar takviye evet ama nolur nolmaz

Videoda izledim bugün. 32'den sonra yeri daralır, hareketleri rutinleşir ve davranış şeklini alır diyordu bir doktor.
Eger boyleyse cok afedersiniz ama ben sıçtım ben günlerdir bu beyefendinin oyunlari tekmeleri ve karnımı ayaklariyla havada asili tutmasi yüzünden uyku uyumuyorum o da yetmez gibi artik yürürken de oynuyor hatta eşim gece gec yatar benim gece karnım yayık ayrani gibiymis e ben sızmış oluyorum tabi sabaha karşı davranış sekli buysa allah yardımcım olsun

Magnorm u devlet karsiliyo. Saglik ocagina yazdiralilirsin vitaminin zaratibyok ilac degil ki

Ben oyle dusunmuyorum vajinal dogum bebegin pisligini yemesine serebral palsi olmasina neden olabiliyor. Iki dogumunda artilari ve eksileri var.
Ben bundan da ziyade daha farklı seylere de şahit oldum, kuzenlerim hep normal doğurdu evet hepsinin iyilesme sureci farkli oldu ama ortak pek cok sıkıntıları oldu, sürekli enfeksiyon gecirme sistit, kuruluk problemi , rahim sarkması vs vs baktığında basit görünen ama hayat kaliteni ve cinsel hayatını etkileyen şeyler. Ustelik malesef bizim ülkemizde kesisiz doğum neredeyse hiç yok ve dünya sağlık örgütü tarafından karşı çıkılan bir uygulama epizyotomi. O yüzden benim de senin gibi cekincelerim var vajinal doğumla ilgili. Bazi kadinlar aman canım annelik kutsal diyip duruyor ama ben öyle düşünmüyorum beni tanimlayan sey ayrica bir kadın bir birey olmam ve cinsel hayatina ve sagligina bedenine oldukca deger veren biriyim ben.

Gerçekten öyle hiçbir şeyi gözün görmüyor.

Ben henüz karar veremedim vajinal doğum mu yapsam sezeryan mi ben de tam iki takım yeter diyordum ama 3.yu de alayım teşekkür ederim
2 gecelik 2 takım koymak mantıklı bence. Sezeryanda ilk birkaç saat altına bir şey giydirmiyorlar ama sonrasında giyiyorsun. Kanama oluyor, bebek kusuyor, terleniyor falan yedek olması iyi. Bir de kısa kollu alın. Gerekirse yelek hırka giyersiniz

Kesinlikle katılıyorum uykularım kaçmaya başladı. Gece değişik rüyalar görüyorum. Bazen rüyamda doğuruyorum çok kolay oluyor doğum. Uyanınca sen böyle kolay doğumu anca rüyanda görürsün diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…