- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #10.741
Kan degeriniz mi 7 mi ? Öyleyse size de kan vermeleri gerekmiyor mu benim 10 altı çıktığı için direk kan dedi doktorum :/Hemog değerinden dolayı vermiyor canim kanının ihtiyacı yok gibi görünüyor. Benim mesela 7 civarında hgb değeri. Vardır bı bildiği drna güven
Benim ki cok kolaydi narkozun etkisi gectigi gibi ayaklandim ameliyat kesimde 10_15 cm arasi maasallah diyim hiiccc zorluk cekmedim ama hemen sutum gelmedi belki o biraz zorlar beniHerkesin hikayesi farklıdır hamilelik doğum bence kişiye özel bir durum. Sakın ben anlattım diye korkuya kapılma lütfen ben cok zor atlatirirm sen cabucacik toparlarsin. ama sezeryan bir ameliyat bunuda unutmamak gerekiyor
Bende de oluyor canım çatlama öncesi gerginlik ve acı hissi oluyor, benim karnim catlamadi ama göbek deliği kenarim ve goguslerim berbat hale geldi cok agrisi acısı oldu sonra ogrendim ki catlamadan dolayıHayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
Bende catlak yok ama karin kasim yirtildi o agri yapiyo ve sanirim karnim iyice buyudugunde catlaklarimda olcakHayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
Canım bu konuda doktor ve hastanede çok önemli. Özellikle normal doğumda. Her ikisininde kendine göre artıları eksileri var. Doktoruna ve hastaneye güveniyorsan onların yönlendirmelerine uyman mantıklı diye düşünüyorum.Bnim bu konular hakkinda pek bilgim yok sezeryandan da korkuyorum normal dogumdan da.. kimi diyor ki normal dogum candır akşamına ayaktasın kimide diyor ki vahşettir heryerin fena duruma geliyoe ilerde esinle hayatıni bile etkiliyor çevreme soruyorum kim ne yaptırdiysa onu övüyor ben hepsinden cok korkuyorum
Bende valla her gittigimde ilerde diyor oysa son adetle tam uyumlu çıkıyor benim tedirginliğin doğumu ne zamana gore belirler velev ki sezeryan olursam hangi tarihe gore belirlicek yoksa ultrason cihazında hangi hafta ile uyumlu ise ona gore mi hareket edilcek .Geç döllenme olayi karistiyor herseyideğiştir artık adet tarihini diyesim geliyor :)
Rahatsız eden bir sertleşme değil ya bebeğin sırtını ittirmesinden kaynaklı bir şey iki tarafta da yuvarlak bir şey ele geliyor ortası da düzlük oluyorSertlesiyorsa Bildiğim kadarıyla bahsettigin yalancı kasılma canim. Bende öyle zannederdim sonradan öğrendim ki o yukarıdaki sertleşme toplanma kasılma imiş
Hastane lokman hekim ne kadar iyi bilmiyorum bir kere orada başladık sonra devam etmek durumunda kaldik;( doktorum insallah en doğru yönlendirmeyi yapar. Aslinda ebe hemşire hepsinin tutumu o an ki şansına kalmis bir arkadaşım ozel de dogum yaptı normal dogum kıza surekli cok nazlisin dünyada tek dogum yapan senmisin demişler bide dokror kiloyu yanlis hesaplamış cocuk 4kusur kilo ile doğmuş ve normal dogum o yuzden zorlanmış ama kızcağız keske devlette dogum yapsaydım paramla hakaret yemezdim demisti;(Canım bu konuda doktor ve hastanede çok önemli. Özellikle normal doğumda. Her ikisininde kendine göre artıları eksileri var. Doktoruna ve hastaneye güveniyorsan onların yönlendirmelerine uyman mantıklı diye düşünüyorum.
Canım benim boydan boya kesilmedi toplasan maksimum 8-10 cmdir hatta şuan orada belli belirsiz bir iz var. 1 ay sonrada hiçbir ağrım kalmamıştı. Tamamen kişinin kendi vücudu ve doktorun becerisiyle alakalı. Normal doğum da olsa sezeryan da olsa herkesin kendine göre ağrısı sevinci hikayesi oluyor:) başkalarının bu konudaki deneyimlerine çok takılmayın bence:)
Evet herkesin doğumu farklı olur sanırım. Öyle bi korkum yok aslında ikizleri normal doğurmak da istiyorum aMa bakalım nasip ne yaşıcaz. Sezeryan oluyorlar genelde.Herkesin hikayesi farklıdır hamilelik doğum bence kişiye özel bir durum. Sakın ben anlattım diye korkuya kapılma lütfen ben cok zor atlatirirm sen cabucacik toparlarsin. ama sezeryan bir ameliyat bunuda unutmamak gerekiyor
Gitmez ya o 4 yıldır bu anı bekliyorGitcem derse bebislerle beraber agla gonderme
bence gelişimine göre belirleyecek benim gelişimine göre 38. hafta 12- 15 mayıs civarı gözüküyor :)Bende valla her gittigimde ilerde diyor oysa son adetle tam uyumlu çıkıyor benim tedirginliğin doğumu ne zamana gore belirler velev ki sezeryan olursam hangi tarihe gore belirlicek yoksa ultrason cihazında hangi hafta ile uyumlu ise ona gore mi hareket edilcek .Geç döllenme olayi karistiyor herseyi
Allah şu yavruyu sana sağlıklı hayirli ömürlü sekliilde kavuştursun en kilosu nasil cıktı bir kaç hafta daha idare eder insallah.ayaklarini biraz kaldır uzanırken Allaha emanet gerisi .surekli yatiyorsun zatenKızlar bana dua edermisiniz? İki gündür akinti ve her silmeye tirnak ucu kadar kanama geliyor. Doktora gittim kanda enfeksiyon cikmadi ama bebek artik dikişi zorluyor dedi. Büyüdükce baski yapiyor dedi. Ama yatiyor olmama ragmen hala kan ve akinti geliyor. Bir de vajinada doluluk var. Çok üzgünüm ve korkuyorum
Merhaba, ben de ikizlere hamileyim 27 haftalik ve aksamlari ozellikle yemek yedikten sonra gobegim cok geriliyor ve aciyor. Ben de daha catlak olmadi ama cok gergin gobegim ve acitiyor. Yatip kalkamiyorum bile. Cok sinir bozucu bir durum. Böyle olunca oturdugum yerden krem sürüp masaj yapiyorum. Biraz rahatlatiyor beni.Hayırlı sabahlar kizlar ben 27 haftalik ikizlerime hamileyim iki gündür asiri catlamalar oluyir ve catlaklar cok aciyir agrisindan yatamıyorum bazen sizdede catlaklar agri yapiyormu acı daha doğrusu
Benim karşı komşum da Etlik Lokman hekim de yapmış. Hiç bir artı yönü olmadı. Keşke devlette yapsaydım boşuna para ödemişim. Doktorum iyiydi ama hastane vasat dedi. Bende şehir hastanesinde mi yoksa özele mi gitsem kararsız kaldım.Hastane lokman hekim ne kadar iyi bilmiyorum bir kere orada başladık sonra devam etmek durumunda kaldik;( doktorum insallah en doğru yönlendirmeyi yapar. Aslinda ebe hemşire hepsinin tutumu o an ki şansına kalmis bir arkadaşım ozel de dogum yaptı normal dogum kıza surekli cok nazlisin dünyada tek dogum yapan senmisin demişler bide dokror kiloyu yanlis hesaplamış cocuk 4kusur kilo ile doğmuş ve normal dogum o yuzden zorlanmış ama kızcağız keske devlette dogum yapsaydım paramla hakaret yemezdim demisti;(
28. Haftana bir şey kalmadı, ilk hedefiniz 28 değil miydi? İnşallah bebeğin en azından o zamana kadar sabredicek ve sağlıkla gelicek, sen içini ferah tut ve bol bol dua et karnını okşaKızlar bana dua edermisiniz? İki gündür akinti ve her silmeye tirnak ucu kadar kanama geliyor. Doktora gittim kanda enfeksiyon cikmadi ama bebek artik dikişi zorluyor dedi. Büyüdükce baski yapiyor dedi. Ama yatiyor olmama ragmen hala kan ve akinti geliyor. Bir de vajinada doluluk var. Çok üzgünüm ve korkuyorum
Canım Allah sana sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsinKızlar bana dua edermisiniz? İki gündür akinti ve her silmeye tirnak ucu kadar kanama geliyor. Doktora gittim kanda enfeksiyon cikmadi ama bebek artik dikişi zorluyor dedi. Büyüdükce baski yapiyor dedi. Ama yatiyor olmama ragmen hala kan ve akinti geliyor. Bir de vajinada doluluk var. Çok üzgünüm ve korkuyorum
Allahtan daha vakit varBende karar ermedim daha canim bi Emir Asaf dedim öle kaldi
Ama isimli takım yaptıracaksak artık karar vermemiz gerekiyor bazı sayfalar 40 gün diyor teslimat içinAllahtan daha vakit var
İstanbul Anadolu yakasında biyer falan mı nere bu cennetlik yerben gittigim hiçbir yeri hijyenik bulamadım malesef yine bu sefer de kendim ıkına ıkına yaptım
Malesef İstanbul değil Giresun’da yaşıyorumAy harikaymış neresi bu hangi şehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?