- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.421
Kontrol etsin bakalım bi daha, hem için rahat ederValla bilmiyorum daha soramadım ama detaylı ultrason istedi Bi daha benden damarda çentik vardi diye onu bekliyorum.
Burnun çok şişmiş dedi görür görmez elin ayağın şiş değil ama dedi. Sizde de burnu şişen yok mu ya benim ilk gebelikte de şişti diye onemsemiyodum ama ben
Ayyy cok sevindim 1 gunde 1 gundur :)))Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Ayy çok sevindim valla dediğin gibi 1 gün bile kalsa kardır. Maşallah kızın çok azimli annesi nazar değmesinKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Ayy Allahim cok sevindim... 1 gün 1 gündür ama insallah 2 hafta daha dayanirsiniz. Cok fena olacak kizin anlasildi simdiden. Herkesi elinde oynatiyor daha dogmadan :)Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Sor ne dicek bakalim benim kontrolume daha 1 hafta var uzaninca kasilmam cok olmuyo ama ayaga kalktigimda basliyoDün dogurmadiysam heralde 38ler artik garanti dedim içimden cok kotu bir gün geçirdim gece inanılmaz ağrılarım oldu özellikle sol kasik agrim 2 3 dk da bir agridi bir ara uyumuşum 4 gibi yeniden uyandım eşimi kaldırdım acile gidelim diye sonra konuşurken tekrar dua ede ede uyumuşum;( simdi fena değilim zaten 5te kontrolum var bu kadar agri kasılma neymiş görücez.
Bu arada sabah oyle bir kalça ağrısı ile uyandım ki sağ sol sanki gece biri güzelce kemigimi tekmelemis;( komiklerim çürümüş gibi ne zor bi gündü yaaa bugün insallah hepimiz saglikla başlarız gune
Tatlim ciger gelistirici igne yaptilar mi? Bide hastane yemegine cok bel baglama mutlaka muz ceviz portakal kuruyemis vb. tuket ama mutlakaKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Benim de burnum şişti, ama elim ayağım da şiştiValla bilmiyorum daha soramadım ama detaylı ultrason istedi Bi daha benden damarda çentik vardi diye onu bekliyorum.
Burnun çok şişmiş dedi görür görmez elin ayağın şiş değil ama dedi. Sizde de burnu şişen yok mu ya benim ilk gebelikte de şişti diye onemsemiyodum ama ben
Nasıl mutlu oldum yaa inşallah 30 ları görürsünüz :)Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Cok sevindim canim insAllah guzum sana kavuşmak icin acele edio ama biraz daha sabreder insAllahKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Normaldir ama çok rahatsızsan sen yinede git kuzumBu haftalarda bunlar normal dimi? Resmen ayakta duramiyodum yaa markete gidip geldim ama nasil geldim bana sor
Ayyy nasıl sevindimKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Yok agrim falan yok ama hic bu kadar cok olmazdi o gerdi beniNormaldir ama çok rahatsızsan sen yinede git kuzum
Ayyy nasıl sevindim1 gün değil bikaç hafta duracak bence o annesi maşallah
Bence bi git canim nst ye girersin en azindan belli olurKizlar yaa din o kadar cok kasilmam ve agrim vardi ki yemegi zor yaptim butun aksam devam etti. Uyandigimda gene sertti karnim ama sonra yumusadi. Bu kasilmalar icin sizce doktora gitsem mi? Yoksa biraz gozlemleyip oyle mi gitsem?
Cok şükur bir gün dabi dursa kardır bu bebeler analarını deli ediyorlar hepimiz saglicakla doguralim imsallahKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
O kadar sevindim ki yemin ederim tüylerim diken diken oldu okuyunca bu kız mucize masallah dualar sayesinde oldu cok cok guzel haberKızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
Bence o daha duracak inşallah. Bir günden çok duracak.Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.
+1Bel sirt komple vücut agrisindan bahsediliyor ya ben de bugün bitik haldeyim. Beni bitiren uykusuzluk ama. Gece 3 te uyandim dön Allah dön. Heryerim döküldü. Tam sabaha karsi daldim gibi oldum kizim uyandi komple güne basladik. Aksami nasil edicem diye bekliyorum. Ilk cocuguma hamileyken baya lüks bi hamilelik gecirmisim. Simdi külkedisi gibiyim. Gün icinde dinlenebilsem belki agri sizi bu kadar olmaz
Ben de aynı durumdaydım eşim gece vardiyasındaydı. Kimseyi telaşlandırmamak için kimseye de soramadım. Bir eşimle konuşabildim. Parolla ve dinlenmeyle geçti. Benim kontrolüm haftaya.Benim de iki gün önce böyle oldu. Gündüz is yerinde cok ayakta kalmisim aksam eve gelince agrim cok oldu. Esim de evde degildi gece vardiyasi vardi o yüzden tektim. Ilk defa cok korktum. Agrim oldu kasiklarima dogru böyle adet agrisi gibi. Ben de bir de ikiz var. Iki bebek de cok hareketlendi bir anda sonra böyle top gibi oldular karnimin icinde. karnim kasildi. Masaj yaptim, sakinlemeye calistim, su ictim sonra zaten uyuyakalmisim. Cok panikledim. Allahtan dün doktor randevum vardi. Bebekleri görünce sakinledim ama sali günü bir daha gidicem ve rahim agzi uzunlugumu ölctürücem icim rahat etsin diye.
Canım doktorun ne dedi?Dün dogurmadiysam heralde 38ler artik garanti dedim içimden cok kotu bir gün geçirdim gece inanılmaz ağrılarım oldu özellikle sol kasik agrim 2 3 dk da bir agridi bir ara uyumuşum 4 gibi yeniden uyandım eşimi kaldırdım acile gidelim diye sonra konuşurken tekrar dua ede ede uyumuşum;( simdi fena değilim zaten 5te kontrolum var bu kadar agri kasılma neymiş görücez.
Bu arada sabah oyle bir kalça ağrısı ile uyandım ki sağ sol sanki gece biri güzelce kemigimi tekmelemis;( komiklerim çürümüş gibi ne zor bi gündü yaaa bugün insallah hepimiz saglikla başlarız gune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?