2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar çok acayip şeyler yaşıyorum. Sabah sezeryan için hazırladılar. Ağlaya ağlaya hazırlandim hattaAnesteziyi beklerken Ameliyathanede doktor ultrasonla bakti, bu çocuk yukari cikmis dedi dikiş yerinden uzaklasmis dedi açıklık olan yerde değil dedi, beklesek mi biraz daha dedi. Şok geçirdim. Dedim kesinlikle bekleyelim bir gün bile dursa kardır. Resmen geri döndüm. Ben çıkınca eşimde ailemizde şaşırdı. Benim kız beni elinde oynatiyor çok mutluyum yinede. Sizi bilgilendirim dedim.

Kontrol etsin bakalım bi daha, hem için rahat eder

Ayyy cok sevindim 1 gunde 1 gundur :)))

Ayy çok sevindim valla dediğin gibi 1 gün bile kalsa kardır. Maşallah kızın çok azimli annesi nazar değmesin

Ayy Allahim cok sevindim... 1 gün 1 gündür ama insallah 2 hafta daha dayanirsiniz. Cok fena olacak kizin anlasildi simdiden. Herkesi elinde oynatiyor daha dogmadan :)

Sor ne dicek bakalim benim kontrolume daha 1 hafta var uzaninca kasilmam cok olmuyo ama ayaga kalktigimda basliyo beklesem mi gitsem mi bilemedim

Tatlim ciger gelistirici igne yaptilar mi? Bide hastane yemegine cok bel baglama mutlaka muz ceviz portakal kuruyemis vb. tuket ama mutlaka

Benim de burnum şişti, ama elim ayağım da şişti

Nasıl mutlu oldum yaa inşallah 30 ları görürsünüz :)

Cok sevindim canim insAllah guzum sana kavuşmak icin acele edio ama biraz daha sabreder insAllah dualarim seninle canim ismini de yaz da ismen dua edelim omenlove dimesi tuhaf gelio dua ederken

Bu haftalarda bunlar normal dimi? Resmen ayakta duramiyodum yaa markete gidip geldim ama nasil geldim bana sor
Normaldir ama çok rahatsızsan sen yinede git kuzum
Ayyy nasıl sevindim 1 gün değil bikaç hafta duracak bence o annesi maşallah

Kizlar yaa din o kadar cok kasilmam ve agrim vardi ki yemegi zor yaptim butun aksam devam etti. Uyandigimda gene sertti karnim ama sonra yumusadi. Bu kasilmalar icin sizce doktora gitsem mi? Yoksa biraz gozlemleyip oyle mi gitsem?
Bence bi git canim nst ye girersin en azindan belli olur

Cok şükur bir gün dabi dursa kardır bu bebeler analarını deli ediyorlar hepimiz saglicakla doguralim imsallah

O kadar sevindim ki yemin ederim tüylerim diken diken oldu okuyunca bu kız mucize masallah dualar sayesinde oldu cok cok guzel haber

Bence o daha duracak inşallah. Bir günden çok duracak.

+1

Ben de aynı durumdaydım eşim gece vardiyasındaydı. Kimseyi telaşlandırmamak için kimseye de soramadım. Bir eşimle konuşabildim. Parolla ve dinlenmeyle geçti. Benim kontrolüm haftaya.

Canım doktorun ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…