- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.461
Benim de o şekilde bi de benim bebek baya bi aşağıda duruyo kafası falan bazen bi zıplatıyo vajinama doğru kendini o an yine azcık idrar kaçırıyorum, inşallah normaldir bu yaşadıklarımızYa ben de 31+0 dayim sürekli havlu peçete koyuyorum iç çamaşırıma dışarda wcye filan girdiğimde. Sanki tam bosalmior mu anlamiorm kalktigimda bir sicaklik önceleri korktum suyum mu gelior die yok ama bildiğiniz kalkınca kalan idrar bosaliormus umarim tek değilimdir
Canım ben ufak ufak kendim yapıyorum malesef takintiliyim bu konuda, ben guzel niyetlerle temizliyorum azcik sirkeli suyla hani bolluk bereket olsun evimde huzur hep olsun kötü niyetle gelenler uzak dursun gibisine o yüzden kimseye guvenip de olur sen temizle diyemiyorum daha önce bazi sorunlar yaşadığım için. Ancak tanimadigim temizlikci bi abla falan bulmam lazim o da nerden bulcam öyle referansli guvenilir biri. Neyse çok şişirdim özür dilerim kisaca kendim gunlere bölüp parca parca yapıyorum hergunKızlar ev temizliğinizi nasıl yaptırmayı yapmayı düşünyosunuz doğumdan önce?
Canım burda bi kaç arkadaş variz suyu fazla olan ama şuana kadar bi sorun yaşamadık sebepsiz olabiliyormuş çünkü. Bununla ilgili hani ayrica bi sorun yaşamadık sadece takip altında işte her kontrolde bakılıyorSelam kızlarBugün kontroldeydim. Suyum gittikçe fazlalaşıyor. 28+2 deyim. Bebeğim 1400 gr 38 cm gelişimi de ilerde gidiyor. Geçenlerde yazmıştım kasılmalarım var Progestan başlatıldı diye. Şekerim de yok doktor çoğu su fazlalığının sebepsiz olduğunu söylüyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Bazılarının hamileliği çok rahat geçermiş ya seninki de o hesap bence, maşallah diyelim ne güzel işteArkadaşlar yorumlarınızı her gün düzenli takip ediyorum. 30+5'teyiz ama benim bahsettiğiniz kadar yoğun ağrılarım, sancılarım olmuyor. Hatta ben de kocaman bir miyom var ona rağmen o kadar da ağrımıyor. İlişki olunca oluyordu sadece, onu bıraktığımızdan beri daha iyiyim. Çok yattığımda kalkarken mesanemde hissediyorum sadece. Bugün tüm gün Eminönü'nde gezdim mesela hediyelik vs için, bana mısın demedi. Bende mi gariplik var acaba?
Kız maşallah de ne güzel işteArkadaşlar yorumlarınızı her gün düzenli takip ediyorum. 30+5'teyiz ama benim bahsettiğiniz kadar yoğun ağrılarım, sancılarım olmuyor. Hatta ben de kocaman bir miyom var ona rağmen o kadar da ağrımıyor. İlişki olunca oluyordu sadece, onu bıraktığımızdan beri daha iyiyim. Çok yattığımda kalkarken mesanemde hissediyorum sadece. Bugün tüm gün Eminönü'nde gezdim mesela hediyelik vs için, bana mısın demedi. Bende mi gariplik var acaba?
Ben İnce parfümsüz günlük ped kullanıyorum normalde her iki saatte bir değiştiriyorum kaçırmalarda hemen, rahatım o yüzdenYa ben de 31+0 dayim sürekli havlu peçete koyuyorum iç çamaşırıma dışarda wcye filan girdiğimde. Sanki tam bosalmior mu anlamiorm kalktigimda bir sicaklik önceleri korktum suyum mu gelior die yok ama bildiğiniz kalkınca kalan idrar bosaliormus umarim tek değilimdir
Ya ben günlük ped kullanamiorm daha önce ciddi bir mantar enfeksiyonu geçirdim çok çektim ki her wcye girdiğimde degistiriyordum şuan böyle devam ediorm ve evet hapsirmak sıkıntıBen İnce parfümsüz günlük ped kullanıyorum normalde her iki saatte bir değiştiriyorum kaçırmalarda hemen, rahatım o yüzdenbir de ayağa kalkınca dediğiniz gibi idrar hissi oluyor hemen tekrar oturup bekliyorum. Ben birtek hapsirirken kaçıyor
İkizlerimden birinin suyu fazla çıkıyor. 22. Haftadan beri canım 30 olduk. Şeker çıkmadı doktor bazen sebepsiz olabiliyor demişti .Selam kızlarBugün kontroldeydim. Suyum gittikçe fazlalaşıyor. 28+2 deyim. Bebeğim 1400 gr 38 cm gelişimi de ilerde gidiyor. Geçenlerde yazmıştım kasılmalarım var Progestan başlatıldı diye. Şekerim de yok doktor çoğu su fazlalığının sebepsiz olduğunu söylüyor. Bu durumu yaşayan var mı ?
Ay ne güzel işteArkadaşlar yorumlarınızı her gün düzenli takip ediyorum. 30+5'teyiz ama benim bahsettiğiniz kadar yoğun ağrılarım, sancılarım olmuyor. Hatta ben de kocaman bir miyom var ona rağmen o kadar da ağrımıyor. İlişki olunca oluyordu sadece, onu bıraktığımızdan beri daha iyiyim. Çok yattığımda kalkarken mesanemde hissediyorum sadece. Bugün tüm gün Eminönü'nde gezdim mesela hediyelik vs için, bana mısın demedi. Bende mi gariplik var acaba?
Ay benim ilk 22 hafta falan çok kötüydü. Ne yedim ne içtim. Sürekli midem bulanıyordu, kusuyordum. Serumla duruyordum. Sonra bir de domuz gribi olmuştum.Bazılarının hamileliği çok rahat geçermiş ya seninki de o hesap bence, maşallah diyelim ne güzel işte
Ayy o mantar en son 2 sene önce oldum cok afedersiniz vulvam öyle şişmişti ki bacaklarım kapanmiyordu yuruyemiyordum meğer salak doktorun alttan verdiği fitil ben de alerji yapmış o yüzden şişmiş şeyim daha beter olmuştu kabus gibiydiYa ben günlük ped kullanamiorm daha önce ciddi bir mantar enfeksiyonu geçirdim çok çektim ki her wcye girdiğimde degistiriyordum şuan böyle devam ediorm ve evet hapsirmak sıkıntı
Safra asitleri testi yaptır gastroenteroloji doktoruna canım bazen kolestaz olabiliyor hamilelikte safra daha az çalışıyor çünküAy benim ilk 22 hafta falan çok kötüydü. Ne yedim ne içtim. Sürekli midem bulanıyordu, kusuyordum. Serumla duruyordum. Sonra bir de domuz gribi olmuştum.Galiba o günlerin yerine bu günlerim. Bende de oluyor tabii hafif ağrılar ama sanki öyle çok değil gibi. Benim başka dertlerim var. Mesela deli gibi kaşınıyorum, öyle böyle değil ama.
İkizlerimden birinin suyu fazla çıkıyor. 22. Haftadan beri canım 30 olduk. Şeker çıkmadı doktor bazen sebepsiz olabiliyor demişti .
Benim takipler sıklaştı . Kasılmalarım biraz korkuttu doktorumu. 2 haftada bir gidiyorum artık. Ama Progestan kullandığımdan beri çok iyiyim. Ben biraz daha devam etseymişim doğuruyormuşum yürürken yatarken bile kasılıyordum çünkü.Canım burda bi kaç arkadaş variz suyu fazla olan ama şuana kadar bi sorun yaşamadık sebepsiz olabiliyormuş çünkü. Bununla ilgili hani ayrica bi sorun yaşamadık sadece takip altında işte her kontrolde bakılıyor
Hemen yaptırdık canım, hepsi normal çıktı. Bir şey çıkmadı kan değerlerimde.Safra asitleri testi yaptır gastroenteroloji doktoruna canım bazen kolestaz olabiliyor hamilelikte safra daha az çalışıyor çünkü
Hiç korkma 28. Hafta çok küçük değil Allah evladını sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Hasta olduğum zaman şiddetli öksürükle bende de oluyordu kaçırma ama hapşırırken daha çok belimin ortası zonkluyor o daha fena kendimi kasıyorum istemsizce acı veriyoBu idrar benim için baya sorun oldu ya yürürken, gülerken, öksürürken vs hemen altıma kaçırmaya başladım aşırı sinir bozucu
Benim kizim 1250 anca vardir :)) ama sanirim pozisyonu zorluyo cunku hrp asagiya baski yapiyo daha once yoktu bu arada temizlik yapmayi dusunmuyorum robot aldim o benim yerime yapiyo :))) kizinBen pazartesiden beri böyleyim birkaç gündür. Salı günü çok kötüydüm artık bi yere gitmem kolay kolay. Gitsem de o gün hiçbir iş yapmam,enerjim sıfır. Yürüyüşsüz olmuyo hepten salmak istemiyorum kendimi ama ikisi aynı gün olması imkansız. Çok zorlanıyorum . Eşim de 12 saat çalışıyor. Bir dahaki ay gitmeyecek büyük ihtimalle ben yapamam böyle dedim çok yalnız kalıyorum yalnız kalmak bir şey değil bir şey yapamıyorum yetişemiyorum o kadar enerjim yok. Vitaminleri hiç aksatmadan içerim ben ama artık bebeğin ağırlığı zorluyor tahmini 2 kilo oldu diye düşünüyorum, haftaya kontrolüm. Her ay 2 katına çıkıyor. 2 buçuk kiloyu bulacağız haftaya kadar muhtmelen. Ee 2 kilo olduktan sonra da bu kadar ağırlaşmak normal diye düşünüyorum ben kendimi zorluyormuşum boşu boşuna sanki enerjim yetecek
Karın kasılması nasıl bir his oluyor sizin? Karın top gibi rahatsız hissettiren bir his değil mi,batıyor gibi ? Yarım saat yürüyüş yeterliyse çok uzağa gidemeyiz o zaman. Annemler istanbulda en son yılbaşında gitmiştim 2 2 buçuk saatlik yolda ayaklarım belim uyuşuyodu. Şimdi düşünmüyorum hiç gitmeyi. En son gittikten sonra daha gelmem doğurmadan demiştimSon 2 ay kötü geçecek.
Dip bucak yapmiyolar bi an once bitsin diye yalap salap yapip gidiyolar o yuzden ben temizligi dogumdan sonraya birakcamBiraz eşim, biraz annemle kayınvalidem bide robot süpürge sağolsun idare ettik bu zamana kadarAma doğum öncesi dip bucak birini tutmayı düşünüyorum ben.
Erkenden yapılınca daha günümüz gelmeden tekrar kirlenir diye ben öyle yapamıyorum. Son zamanlarda da kesin kendim yapamam. Eşim yapacak sanırım. Anneme yaptırsam bile hepsini yaptıramam kendim yardımcı olamam çünkü eğilip kalkmak ve yukarı uzanmak hamilelikte ayrı mesele oluyor. Bir tek mutfak dolap içlerindeki eşyaların yerlerini değiştiriyorum arada o ara siliyorum en temiz oralarıdır muhtemelen bende.Canım ben ufak ufak kendim yapıyorum malesef takintiliyim bu konuda, ben guzel niyetlerle temizliyorum azcik sirkeli suyla hani bolluk bereket olsun evimde huzur hep olsun kötü niyetle gelenler uzak dursun gibisine o yüzden kimseye guvenip de olur sen temizle diyemiyorum daha önce bazi sorunlar yaşadığım için. Ancak tanimadigim temizlikci bi abla falan bulmam lazim o da nerden bulcam öyle referansli guvenilir biri. Neyse çok şişirdim özür dilerim kisaca kendim gunlere bölüp parca parca yapıyorum hergun
brnim dunden beridir kasilmam var dinlenince sorun yok ama ayaga kalktigim gibi basliyo nedenini anlamadim bende suan sorun yok yarin nasil olcak hic bilmiyorumArkadaslar bugun cok ayakta durdum yurudum oturdum hareketli bir gundu sabahtan beri disaridaydim. Yavas yavas midemden baslayip yayilan bir agri kasilma bir sey oldu. Once brexton hicks mi acaba dedim ama o kisa sureli oluyormus bu bahsettigim devam etti oyle gecici bir sey degildi. Korkmaya basladim ciddi ciddi sonra lavabo ihtiyacimi giderdikten sonra epey rahatladim simdi uzaniyorum. Ne olabilir bu durum yasayaniniz var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?