- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.441
Esim bi gelsin de olmazsa yarin giderizBence bi git canim nst ye girersin en azindan belli olur
Sizde yürüyüş yapsanız başka iş yapamıyorsunuz değil mi? Ben de öyleyim. Az yürürsem belki. Az dediğim de köşedeki markete gidip gelmek.Kizlar ben kontrolden ciktim . 30+5 gunluk son adet tarihimle yine tam uyumlu ciktiartik gec döllenmeye inanmıyorum yada 10 gun ileride gidiyor bebeğim aylardır . Perinaralog baktı göğüsten sıvı gelmesi cok normal bu haftalarda dedi hepinizin de söylediği gibi .onun disinda ağrılardan uyuyamadım dedim rahim boyunu 2 kere ölçtü suyuna herşeyine tekrar baktı ve birsey bulamadi ama enfeksiyon icin idar testi ver dedi. Bu ağrılar bu haftalarda duyduğumuz seyler ama karnin sertlesirse su geldiğini hissedersen hemen git kadin dogum doktoruna dedi. Cok iyi bir perinatalog kendisi oyuzden yüzde yüz icim rahatlayarak ciktim..
Benim sancılarım cok fazlaydı şöyle tarif edeyim once sol kaşığına bıçak saplanır gibi başladı sonra agri dizlerime kadar indi belim kuyruk sokumum göbek deliğinin etrafı kasildi agridi. Ama bugün hic agrim olmadi. Mutlaka 3 lt su iç ayakalrini sicak tut ve agrin oldugu zaman yürüme cok bunlar önlem amacli yoksa görünürde bisey yok dedi
Rahim boyum 33 mm olmus bu haftalarda olması gerektiği gibi dedi bebek 1600 gram boy 40 cm sanki biraz minyon mu bilemedim 30haftaya gore bu arada son olarak bu haftalarda balık yağı iyi oluyormus beyin gelişimi icin imom alabilirsin dedi. Demir d vit eksik etme dedi. Doktorum demir vermedi hemoglobin 12.5 ondan galiba dedim tmm dedi. Yarım saatlik yürüyüşler bebege giden akış icin iyi oluyormus ama agri hissettiğin an yürüyüş ayakta kalma is yapma yok dedi.
Bende böyle durumlar ama tabi ağrısı olanlar yinede ihmal etmesin ne olur ne olmaz umarım hep guzel haberler veririz buradan
kuzum tipki dedigin gibiyim iki gundur. Bebek surekli asagida yukariya ciktiginda biraz rahatliyorum ama dedigin gibi kosedeki markete gidemiyorum cok kasiliyo ne zamandan beri bu sekildesin?Sizde yürüyüş yapsanız başka iş yapamıyorsunuz değil mi? Ben de öyleyim. Az yürürsem belki. Az dediğim de köşedeki markete gidip gelmek.
Ben baya agirlastim 10 dk yolu 1 saatte kaplumbağa gibi gidip geliyorum ki epeydirde pek cikmiyorum;( doktor agrin olduğu zaman ne yürüyüş yap ne ayakta kal dedi.Sizde yürüyüş yapsanız başka iş yapamıyorsunuz değil mi? Ben de öyleyim. Az yürürsem belki. Az dediğim de köşedeki markete gidip gelmek.
Bütün gün valla girdim çıktım sana baktım ohh çok sevindim canım geçmiş olsun maşallah bebişimizeKizlar ben kontrolden ciktim . 30+5 gunluk son adet tarihimle yine tam uyumlu ciktiartik gec döllenmeye inanmıyorum yada 10 gun ileride gidiyor bebeğim aylardır . Perinaralog baktı göğüsten sıvı gelmesi cok normal bu haftalarda dedi hepinizin de söylediği gibi .onun disinda ağrılardan uyuyamadım dedim rahim boyunu 2 kere ölçtü suyuna herşeyine tekrar baktı ve birsey bulamadi ama enfeksiyon icin idar testi ver dedi. Bu ağrılar bu haftalarda duyduğumuz seyler ama karnin sertlesirse su geldiğini hissedersen hemen git kadin dogum doktoruna dedi. Cok iyi bir perinatalog kendisi oyuzden yüzde yüz icim rahatlayarak ciktim..
Benim sancılarım cok fazlaydı şöyle tarif edeyim once sol kaşığına bıçak saplanır gibi başladı sonra agri dizlerime kadar indi belim kuyruk sokumum göbek deliğinin etrafı kasildi agridi. Ama bugün hic agrim olmadi. Mutlaka 3 lt su iç ayakalrini sicak tut ve agrin oldugu zaman yürüme cok bunlar önlem amacli yoksa görünürde bisey yok dedi
Rahim boyum 33 mm olmus bu haftalarda olması gerektiği gibi dedi bebek 1600 gram boy 40 cm sanki biraz minyon mu bilemedim 30haftaya gore bu arada son olarak bu haftalarda balık yağı iyi oluyormus beyin gelişimi icin imom alabilirsin dedi. Demir d vit eksik etme dedi. Doktorum demir vermedi hemoglobin 12.5 ondan galiba dedim tmm dedi. Yarım saatlik yürüyüşler bebege giden akış icin iyi oluyormus ama agri hissettiğin an yürüyüş ayakta kalma is yapma yok dedi.
Bende böyle durumlar ama tabi ağrısı olanlar yinede ihmal etmesin ne olur ne olmaz umarım hep guzel haberler veririz buradan
Evet canim iki doz yapildi şükür. Oyle yapiyorum ya kilo aldircak seyler yemeye calisiyorum.Tatlim ciger gelistirici igne yaptilar mi? Bide hastane yemegine cok bel baglama mutlaka muz ceviz portakal kuruyemis vb. tuket ama mutlaka
sevgican canım ismimCok sevindim canim insAllah guzum sana kavuşmak icin acele edio ama biraz daha sabreder insAllahdualarim seninle canim ismini de yaz da ismen dua edelim omenlove dimesi tuhaf gelio dua ederken
Güzel haberlerinize çok sevindim inşallah biraz daha durur Miniş hepimizi kandirdi demekEvet canim iki doz yapildi şükür. Oyle yapiyorum ya kilo aldircak seyler yemeye calisiyorum.
sevgican canım ismim
——-
Kızlar hepinize coook tesekkur ediyorum bugun cook mutluyum. Elimde serum olduğu için yazamiyorum herkese tek tek, amaa hepinizin destegi bana cok iyi geliyor. Bi gün üzgün diğer gün sevincek bir şey çıkıyor.
Bende suan oyle hissediyorum zaten sadece kasilmalar degil senin dedigin herseyi yasiyorumBu arada kızlar ben surekli aşağıda hissediyordum bebeği ve resmen bazı tekmelerden sonra 1 2 damla kacirdigim bile oluyordu teli hatta afedersiniz makat bölgesinde bile his oluyordu sanki aşağıdan bebek cikicak givi ben bugün rahim boyuna kısalmış dicek diye cok korktum oyuzden bunların hepsi bebek ağırlaştığı boyu uzadığı icin his miş yani doktor rahim boyum haftası ile gayet uyumlu dedi.
Allah razi olsunBütün gün valla girdim çıktım sana baktım ohh çok sevindim canım geçmiş olsun maşallah bebişimize
Bilerek uzun uzun yazdım bende olanlari belki benzer durumu yasayan varsa hemen panik olmasin diye ama tabi yine tedbiri elden bırakmamak lazim . Uzanınca geçiyorsa daha iyi bisey bu benimde dinlenince geçiyordu ama dun 1 tam gun bitmedi agri.Bende suan oyle hissediyorum zaten sadece kasilmalar degil senin dedigin herseyi yasiyorumama uzaninca kasilmam yok anlamadim ki
Maşallah maşallah doktor serkaj yaptığında 2 hafta anca gider dedi şükür ki dediği süreyi de gecti bebek de yukarı cikmis Allah buyukEvet canim iki doz yapildi şükür. Oyle yapiyorum ya kilo aldircak seyler yemeye calisiyorum.
sevgican canım ismim
——-
Kızlar hepinize coook tesekkur ediyorum bugun cook mutluyum. Elimde serum olduğu için yazamiyorum herkese tek tek, amaa hepinizin destegi bana cok iyi geliyor. Bi gün üzgün diğer gün sevincek bir şey çıkıyor.
Ben pazartesiden beri böyleyim birkaç gündür. Salı günü çok kötüydüm artık bi yere gitmem kolay kolay. Gitsem de o gün hiçbir iş yapmam,enerjim sıfır. Yürüyüşsüz olmuyo hepten salmak istemiyorum kendimi ama ikisi aynı gün olması imkansız. Çok zorlanıyorum . Eşim de 12 saat çalışıyor. Bir dahaki ay gitmeyecek büyük ihtimalle ben yapamam böyle dedim çok yalnız kalıyorum yalnız kalmak bir şey değil bir şey yapamıyorum yetişemiyorum o kadar enerjim yok. Vitaminleri hiç aksatmadan içerim ben ama artık bebeğin ağırlığı zorluyor tahmini 2 kilo oldu diye düşünüyorum, haftaya kontrolüm. Her ay 2 katına çıkıyor. 2 buçuk kiloyu bulacağız haftaya kadar muhtmelen. Ee 2 kilo olduktan sonra da bu kadar ağırlaşmak normal diye düşünüyorum ben kendimi zorluyormuşum boşu boşuna sanki enerjim yetecekkuzum tipki dedigin gibiyim iki gundur. Bebek surekli asagida yukariya ciktiginda biraz rahatliyorum ama dedigin gibi kosedeki markete gidemiyorum cok kasiliyo ne zamandan beri bu sekildesin?yarin ilac yazdirmaya saglik ocagina gitcem sorcam ona duruma gore kendi doktoruma gidicem artik
Karın kasılması nasıl bir his oluyor sizin? Karın top gibi rahatsız hissettiren bir his değil mi,batıyor gibi ? Yarım saat yürüyüş yeterliyse çok uzağa gidemeyiz o zaman. Annemler istanbulda en son yılbaşında gitmiştim 2 2 buçuk saatlik yolda ayaklarım belim uyuşuyodu. Şimdi düşünmüyorum hiç gitmeyi. En son gittikten sonra daha gelmem doğurmadan demiştimBen baya agirlastim 10 dk yolu 1 saatte kaplumbağa gibi gidip geliyorum ki epeydirde pek cikmiyorum;( doktor agrin olduğu zaman ne yürüyüş yap ne ayakta kal dedi.
Bu arada kızlar ben surekli aşağıda hissediyordum bebeği ve resmen bazı tekmelerden sonra 1 2 damla kacirdigim bile oluyordu teli hatta afedersiniz makat bölgesinde bile his oluyordu sanki aşağıdan bebek cikicak givi ben bugün rahim boyuna kısalmış dicek diye cok korktum oyuzden bunların hepsi bebek ağırlaştığı boyu uzadığı icin his miş yani doktor rahim boyum haftası ile gayet uyumlu dedi.
Benim en başından beri aşağıdaydı üst bedenim uzun olduğu için biraz da aşağıda gelişti bebek sanırım kalça kemiğinin hizasında göbeğim. O yüzden çok bel ağrısı yapıyor. Ben de tuvaleti çok tutamıyorum en başından beri bazen öyle bir an geliyor ki o an anında gitmesem bırakıcam yere gibi oluyorBende suan oyle hissediyorum zaten sadece kasilmalar degil senin dedigin herseyi yasiyorumama uzaninca kasilmam yok anlamadim ki
Biraz eşim, biraz annemle kayınvalidem bide robot süpürge sağolsun idare ettik bu zamana kadarKızlar ev temizliğinizi nasıl yaptırmayı yapmayı düşünyosunuz doğumdan önce?
Bu idrar benim için baya sorun oldu ya yürürken, gülerken, öksürürken vs hemen altıma kaçırmaya başladım aşırı sinir bozucuBenim en başından beri aşağıdaydı üst bedenim uzun olduğu için biraz da aşağıda gelişti bebek sanırım kalça kemiğinin hizasında göbeğim. O yüzden çok bel ağrısı yapıyor. Ben de tuvaleti çok tutamıyorum en başından beri bazen öyle bir an geliyor ki o an anında gitmesem bırakıcam yere gibi oluyorgece birazcık tutabiliyorum uyku sersemi üşengeçlik oluyor.
Güzel haberine inanilmaz sevindim yani gün boyu senden haber almak için girdim baktim çok şükür küçük şakacı kızımız doğru zamanda gelecek inşallah.Evet canim iki doz yapildi şükür. Oyle yapiyorum ya kilo aldircak seyler yemeye calisiyorum.
sevgican canım ismim
——-
Ya ben de 31+0 dayim sürekli havlu peçete koyuyorum iç çamaşırıma dışarda wcye filan girdiğimde. Sanki tam bosalmior mu anlamiorm kalktigimda bir sicaklik önceleri korktum suyum mu gelior die yok ama bildiğiniz kalkınca kalan idrar bosaliormus umarim tek değilimdirBu idrar benim için baya sorun oldu ya yürürken, gülerken, öksürürken vs hemen altıma kaçırmaya başladım aşırı sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?