2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Sağlıkla gelsin hayata güzelce tutunsun inşallah bebeğin kuzum. Dualarımız sizinle. Allah kucağına kavuştursun tez vakitte inşallah sağ salim.

Kizlar yaa din o kadar cok kasilmam ve agrim vardi ki yemegi zor yaptim butun aksam devam etti. Uyandigimda gene sertti karnim ama sonra yumusadi. Bu kasilmalar icin sizce doktora gitsem mi? Yoksa biraz gozlemleyip oyle mi gitsem?

Kizlar yaa din o kadar cok kasilmam ve agrim vardi ki yemegi zor yaptim butun aksam devam etti. Uyandigimda gene sertti karnim ama sonra yumusadi. Bu kasilmalar icin sizce doktora gitsem mi? Yoksa biraz gozlemleyip oyle mi gitsem?
Dün resmen bütün gün bende öyleydim yemeği bile yapamadım eşime yaptırdım. Sadece makineye çamaşır attım. Ben gitmicem ya dinlenebiliyorsan dinlen ,bol su iç ağrın falan yoksa .

Dün dogurmadiysam heralde 38ler artik garanti dedim içimden cok kotu bir gün geçirdim gece inanılmaz ağrılarım oldu özellikle sol kasik agrim 2 3 dk da bir agridi bir ara uyumuşum 4 gibi yeniden uyandım eşimi kaldırdım acile gidelim diye sonra konuşurken tekrar dua ede ede uyumuşum;( simdi fena değilim zaten 5te kontrolum var bu kadar agri kasılma neymiş görücez.

Bu arada sabah oyle bir kalça ağrısı ile uyandım ki sağ sol sanki gece biri güzelce kemigimi tekmelemis;( komiklerim çürümüş gibi ne zor bi gündü yaaa bugün insallah hepimiz saglikla başlarız gune

ben en üsttekinden kullandım kızıma inanılmaz rahat ve güzel ben junonun kullanışlı olduğunu düşünmüyorum en fazla 2 ay kullanırsın bebeğin az büyüdüğünde iç kısıma sığmıyor kullanamıyorsun ilk resimdeki çok kullanışlı benim iyiki aldım dediğim 3-5 şeyden bir tanesi :) ben onu 4 ay kullandım ama sığmıyordu baya zorlaya zorlaya 4 ay oldu şimdi oğlumda onu kullanacak bir de annemlere kayınvalidemlere nereye gidersek yanımızda taşıdık onu evde salonda mutfakta her yerde yatırdık çok pratik, juno alan arkadaşlarım max 2 ay kullandı ki bebeği 2.600 gram falan minikti ona rağmen

bende aynı durumdayım sanki biri baya odunla vurmuş gibi heryerim ağrıyo 37 dolsun 38 de alır umarım diye bekliyorum bende ama daha 28+2 :)

kızlar dün sinirlerim çok bozuldu, sırtım belim tüm kaslarım o kadar ağrıyor ki zaten ara ara kasıklarıma da ağrı giriyor, bebeğimin altını değiştirirken hiç bi şekilde durmadı zaten üzerini giydirmek altını değiştirmek baya zor çok hareketli bi çocuk bide artık ağırlaştı 10,5 kilo atıyor kendini altını kapatmayalım diye çok zorlandım sırtım iyice gerildi kasıklarıma ağrı girdi, sinirlerim bozuldu sonra baya yarım saat ağladım, çocuğuma bakamıyorum altını bile değiştiremiyorum diye çok kötü hissediyorum hem bebekli hem hamile olmak zor doğumdan sonra en azından herşeyi yapabileceğim böyle zorlanmıcam ama daha 2 ay var nasıl olacak bilmiyorum canım sıkkın

Sana yardım edebilecek kimse var mı canım? Çok zor yani ben çamaşır sepetini bile taşımıyorum senin bakman gereken çocuğun var Allah kolaylık versin ama bir yardım eden olsa rahat ederdin.

Ben üsttekinden aldım letgodan uyguna buldum sıfırı bana göre çok pahalı zaten kısa süreli kullanılacak

Eklentiler

• 5D94916C-1777-4E68-9083-F96F7CDC4433.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 57
Grubumuzun ilk bebisi sağlıcakla gelecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Vücudumda her türlü ağrı mevcut inanırmisin ya bacağım ağrır ya kasıklarım ya dişlerim ya basım burayı okuyunca rahatlıyorum kusura bakmayın kizlar hepimiz bitik durumdayız

Benim de iki gün önce böyle oldu. Gündüz is yerinde cok ayakta kalmisim aksam eve gelince agrim cok oldu. Esim de evde degildi gece vardiyasi vardi o yüzden tektim. Ilk defa cok korktum. Agrim oldu kasiklarima dogru böyle adet agrisi gibi. Ben de bir de ikiz var. Iki bebek de cok hareketlendi bir anda sonra böyle top gibi oldular karnimin icinde. karnim kasildi. Masaj yaptim, sakinlemeye calistim, su ictim sonra zaten uyuyakalmisim. Cok panikledim. Allahtan dün doktor randevum vardi. Bebekleri görünce sakinledim ama sali günü bir daha gidicem ve rahim agzi uzunlugumu ölctürücem icim rahat etsin diye.

Sana yardım edebilecek kimse var mı canım? Çok zor yani ben çamaşır sepetini bile taşımıyorum senin bakman gereken çocuğun var Allah kolaylık versin ama bir yardım eden olsa rahat ederdin.
var canım yani şöyle zaten ben haftaiçi çalışıyorum, akşam 7 gibi eve gelebiliyorum ben işteyken kayınvadelim bakıyor akşamları da hiç dinlenmeden tabi kızımla oynuyorum yemek bulaşık vs derken gece oluyor haftasonu da kimse olmuyor ben bakıyorum bide dediğin gibi çamaşır ev işi vs yine dinlenemiyorum bende kızıma hamileyken ayakkabımı bile bağlarken zorlanıyordum şimdi baya 10 kilo çocuğu taşıyorum sürekli

Allah onun kolaylığını verir inşallah canım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al

Allah güç kuvvet versin hiç kolay değil ki bizim sorumluluğumuz olmadığı halde dayanamıyoruz çalışma saatiniz de fazlaymış. İnşaallah çabucak sağlıkla geçer bu zamanlar

Ben üsttekinden aldım letgodan uyguna buldum sıfırı bana göre çok pahalı zaten kısa süreli kullanılacak
ben geçen sene 300 liraya falan almıştım herşeye çok zam geldiğinden tabi bu da 2 katı olmuş en güzelini yapmışsın kılıfı vs yıkanıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…