- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.381
Daha sormadım gidip de doktora bugün sorarim inşallah. Bak yine uyandımDoktor ne demişti bu uyuşmalar için? Benim de ne tarafa dönersem döneyim kalça ağrım çok olmaya başladı bi de artık sabah 5ten sonra uyku tutmuyo
Sağlıkla gelsin hayata güzelce tutunsun inşallah bebeğin kuzum. Dualarımız sizinle. Allah kucağına kavuştursun tez vakitte inşallah sağ salim.Arkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Artik kimse uyumuyo saat 5 ve bu 3. KalkisimSağlıkla gelsin hayata güzelce tutunsun inşallah bebeğin kuzum. Dualarımız sizinle. Allah kucağına kavuştursun tez vakitte inşallah sağ salim.
Gerçi sorsan da buna da normal hamilesiniz artık dicekler amaDaha sormadım gidip de doktora bugün sorarim inşallah. Bak yine uyandım
Dün resmen bütün gün bende öyleydim yemeği bile yapamadım eşime yaptırdım. Sadece makineye çamaşır attım. Ben gitmicem ya dinlenebiliyorsan dinlen ,bol su iç ağrın falan yoksa .Kizlar yaa din o kadar cok kasilmam ve agrim vardi ki yemegi zor yaptim butun aksam devam etti. Uyandigimda gene sertti karnim ama sonra yumusadi. Bu kasilmalar icin sizce doktora gitsem mi? Yoksa biraz gozlemleyip oyle mi gitsem?
ben en üsttekinden kullandım kızıma inanılmaz rahat ve güzel ben junonun kullanışlı olduğunu düşünmüyorum en fazla 2 ay kullanırsın bebeğin az büyüdüğünde iç kısıma sığmıyor kullanamıyorsun ilk resimdeki çok kullanışlı benim iyiki aldım dediğim 3-5 şeyden bir tanesi :) ben onu 4 ay kullandım ama sığmıyordu baya zorlaya zorlaya 4 ay oldumerhaba aşağıdaki yataklardan hangisini önerirsiniz. Yatağım geniş yanımda da yatırmak istediğim zamanlar olabilir. Ama yanıma korunaksız yatıramam. Bir de bebek reflüsü de riskli. Juno 3. Resim. 4 aya kadar kullanımı var ve bebeğin sanki başı boynu katlanıyor gibi . 1 ve 2 ile ilgili bilgim yok ama sanki daha rahat edecekmiş gibi. Eki Görüntüle 3214981 Eki Görüntüle 3214980 Eki Görüntüle 3214985
bende aynı durumdayım sanki biri baya odunla vurmuş gibi heryerim ağrıyoDün dogurmadiysam heralde 38ler artik garanti dedim içimden cok kotu bir gün geçirdim gece inanılmaz ağrılarım oldu özellikle sol kasik agrim 2 3 dk da bir agridi bir ara uyumuşum 4 gibi yeniden uyandım eşimi kaldırdım acile gidelim diye sonra konuşurken tekrar dua ede ede uyumuşum;( simdi fena değilim zaten 5te kontrolum var bu kadar agri kasılma neymiş görücez.
Bu arada sabah oyle bir kalça ağrısı ile uyandım ki sağ sol sanki gece biri güzelce kemigimi tekmelemis;( komiklerim çürümüş gibi ne zor bi gündü yaaa bugün insallah hepimiz saglikla başlarız gune
Sana yardım edebilecek kimse var mı canım? Çok zor yani ben çamaşır sepetini bile taşımıyorum senin bakman gereken çocuğun var Allah kolaylık versin ama bir yardım eden olsa rahat ederdin.kızlar dün sinirlerim çok bozuldu, sırtım belim tüm kaslarım o kadar ağrıyor ki zaten ara ara kasıklarıma da ağrı giriyor, bebeğimin altını değiştirirken hiç bi şekilde durmadı zaten üzerini giydirmek altını değiştirmek baya zor çok hareketli bi çocuk bide artık ağırlaştı 10,5 kilo atıyor kendini altını kapatmayalım diye çok zorlandım sırtım iyice gerildi kasıklarıma ağrı girdi, sinirlerim bozuldu sonra baya yarım saat ağladım, çocuğuma bakamıyorum altını bile değiştiremiyorum diye çok kötü hissediyorum hem bebekli hem hamile olmak zor doğumdan sonra en azından herşeyi yapabileceğim böyle zorlanmıcam ama daha 2 ay var nasıl olacak bilmiyorum canım sıkkın
Ben üsttekinden aldımmerhaba aşağıdaki yataklardan hangisini önerirsiniz. Yatağım geniş yanımda da yatırmak istediğim zamanlar olabilir. Ama yanıma korunaksız yatıramam. Bir de bebek reflüsü de riskli. Juno 3. Resim. 4 aya kadar kullanımı var ve bebeğin sanki başı boynu katlanıyor gibi . 1 ve 2 ile ilgili bilgim yok ama sanki daha rahat edecekmiş gibi. Eki Görüntüle 3214981 Eki Görüntüle 3214980 Eki Görüntüle 3214985
Grubumuzun ilk bebisi sağlıcakla gelecek inşallah güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar Hepinizden çok dua bekliyorum yarın sezeryana alınıyorum. Kizim artık durmuyor, persembeden beri yatiyorum. Kanamam cok artti yogunbakimda bile kaldim ama yok olmuyor. Yarina sezeryan planlandi 28+1 iz. Cok kucuk cok dua bekliyorum.
Vücudumda her türlü ağrı mevcut inanırmisin ya bacağım ağrır ya kasıklarım ya dişlerim ya basım burayı okuyunca rahatlıyorum kusura bakmayın kizlar hepimiz bitik durumdayızKizlar ağrılarınız ne durumda kontrolum yarin insallah o zamana kadar geçer ama bugün hep bi kasik sancısı bel uzerine bide gogsumden sıvı geldi hersey üst üste geldi.. benim zaten gebeliğin basindan beri agri sızılarım oluyordu bazı gebelikler boyle geçiyormuş hersey normal çıkıyordu ama artik daha tedirgin oluyor tabi insan. Kuyruk sokumu ağrısı bacak ağrısı karın kasik Allahim.hayirlisi ile 37haftayi bir gorebilseydik
Benim de iki gün önce böyle oldu. Gündüz is yerinde cok ayakta kalmisim aksam eve gelince agrim cok oldu. Esim de evde degildi gece vardiyasi vardi o yüzden tektim. Ilk defa cok korktum. Agrim oldu kasiklarima dogru böyle adet agrisi gibi. Ben de bir de ikiz var. Iki bebek de cok hareketlendi bir anda sonra böyle top gibi oldular karnimin icinde. karnim kasildi. Masaj yaptim, sakinlemeye calistim, su ictim sonra zaten uyuyakalmisim. Cok panikledim. Allahtan dün doktor randevum vardi. Bebekleri görünce sakinledim ama sali günü bir daha gidicem ve rahim agzi uzunlugumu ölctürücem icim rahat etsin diye.Ben dün buraya yazmıştım aşırı yorulmama rağmen dün ben sırt bel ağrısından ölüyordum ara ara karnım gerildi dedim geliyo heralde şaşırdım o ağrıya. Çok yorulmuşum farkında olmadan ve bebek de iyice ağırlaştı ki artık bana bişey yaptırmayacak . Yürüyüş yaparsam yemek yapmak sıkıntı. Yemek yaparsam da yürüyüş yapmak. Nasıl gidecek böyle bilmiyorum dün çok fenaydı ben böyle bi acı yaşamadım yatakta uzadıkça geçmese doktora gidicektim
var canım yani şöyle zaten ben haftaiçi çalışıyorum, akşam 7 gibi eve gelebiliyorum ben işteyken kayınvadelim bakıyor akşamları da hiç dinlenmeden tabi kızımla oynuyorum yemek bulaşık vs derken gece oluyor haftasonu da kimse olmuyor ben bakıyorum bide dediğin gibi çamaşır ev işi vs yine dinlenemiyorumSana yardım edebilecek kimse var mı canım? Çok zor yani ben çamaşır sepetini bile taşımıyorum senin bakman gereken çocuğun var Allah kolaylık versin ama bir yardım eden olsa rahat ederdin.
Allah onun kolaylığını verir inşallah canım. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alvar canım yani şöyle zaten ben haftaiçi çalışıyorum, akşam 7 gibi eve gelebiliyorum ben işteyken kayınvadelim bakıyor akşamları da hiç dinlenmeden tabi kızımla oynuyorum yemek bulaşık vs derken gece oluyor haftasonu da kimse olmuyor ben bakıyorum bide dediğin gibi çamaşır ev işi vs yine dinlenemiyorumbende kızıma hamileyken ayakkabımı bile bağlarken zorlanıyordum şimdi baya 10 kilo çocuğu taşıyorum sürekli
Allah güç kuvvet versin hiç kolay değil ki bizim sorumluluğumuz olmadığı halde dayanamıyoruz çalışma saatiniz de fazlaymış. İnşaallah çabucak sağlıkla geçer bu zamanlarvar canım yani şöyle zaten ben haftaiçi çalışıyorum, akşam 7 gibi eve gelebiliyorum ben işteyken kayınvadelim bakıyor akşamları da hiç dinlenmeden tabi kızımla oynuyorum yemek bulaşık vs derken gece oluyor haftasonu da kimse olmuyor ben bakıyorum bide dediğin gibi çamaşır ev işi vs yine dinlenemiyorumbende kızıma hamileyken ayakkabımı bile bağlarken zorlanıyordum şimdi baya 10 kilo çocuğu taşıyorum sürekli
ben geçen sene 300 liraya falan almıştım herşeye çok zam geldiğinden tabi bu da 2 katı olmuş en güzelini yapmışsın kılıfı vs yıkanıyor zatenBen üsttekinden aldımletgodan uyguna buldum sıfırı bana göre çok pahalı zaten kısa süreli kullanılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?