- 31 Mayıs 2020
- 750
- 967
- 53
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.521
Yapma be en çok da o lazımdı nasıl duzelticem bu saçı ben çok ince telli ve elektrikli. Keratin iyi geliyordu. Keratin kremi falan sürüyorum da aynı etki değil.ben doğumdan 1 ay sonra ombre yaptırmıştım çok da güzel oldu vallaama keratin çok ciddi kimyasalmış emzirmeyi bitirmeden sakın yaptırma dedi herkes bana
Bence bir şey olmaz benim Bi arkadasim her gün hem İmom hem de Decavit içiyordu. Fazla gelirse vücudum atar zaten diyordu.Kızlar yanlışlıkla regenesis max multivitamini 2. Kez içtim birşey olur mu acaba? Kahvaltıdan sonra içmiştm 2 saat geçti demir hapı yutçam diye bi daha içtm
Bişey olmaz bence genelde ilaçların içinden çıkan kağıtta da yazar zaten yanlışlıkla fazla ya da eksik doz alınca dengelemeye çalışmayın falan diye. Zaten vitamin olduğu için çok da korkmana gerek yok benceKızlar yanlışlıkla regenesis max multivitamini 2. Kez içtim birşey olur mu acaba? Kahvaltıdan sonra içmiştm 2 saat geçti demir hapı yutçam diye bi daha içtm
Bu konuda herkesin düşüncesi beklentisi farklı sanırım canım. Bana bir hafta sonra gelin demek, onları el görmek gibi geliyor. Bir hafta sonra yavaş yavaş herkes gelmeye başlayacak çünkü geçmiş olsuna. Ben hastaneyi kastettim gelsinler diye. Nasıl ki benim annem, babam, kardeşlerim ilk doğduğu anda hastaneye koşup bebeği göreceklerse eşimin ailesi de gelebilmeli bence. Ama aynı evde kalmayı kesinlikle ben de doğru bulmuyorum, hele ki dediğiniz gibi kayınpederin. Bence bu düşünceleri kalp kırmadan söyleyebilmek önemli çünkü yanlış anlaşılmaya çok müsait konular. Ben kayınvalide olsam, gelinim bana anne sen bir hafta sonra gel dese başımdan aşağı kaynar sular dökülür valla.iyi de gelmek zorunda degiller ki dogumdan 1 hafta sonra gelsinler onemli olan annenin huzuru rahati. Yalniz degil annesi yaninda zaten. Biraz ince dusunmek gerekir.
Aveda sac boyası yuzde 96 dogal dediler dip boya icin aradim 750 tl dediben boyamadım ama görümcem de hamile doktoru bitkisel boyayla boyayabilirsin demiş kuaföre sorduk en bitkisel boyada bile kimyasal var bence hiç boyatma bekle 2-3 ay daha dedi, yada illa boyatayım dersen doğumdan 2-3 gün önce boyat dedi o zaman zararı çok olmuyormuş
Ben 2 kere kaykıl kestirdim dayanamadim ama boyatmak da istiyorum milleti ınstagramsa görüyoruz nasil bakimlilar sapasaglamda doğuruyorlar saçlar makyajlar.. normalde de bakımlı biriyimdir bu süreç resmen dinlenme oldu bana ama süslü halimi daha cok seviyorum psikolojik olarak bana daha iyi hissettiriyor onu anladim;(Ay boyamadim ve kestirmedim ama emzirirken hemen ilk ayda boyatasim ve keratin botoks yaptirasim var çok yıprandı. Umarım sıkıntı olmaz.
önümüzdeki ay gideceğim röfleyeKizlar saçını boyayan oldu mu?
Ben nerdeyse hergun bi ilacımı unutur ya da fazla icer oldum unutkanlığım çok arttı ama bisey olmadi bunlwr takviye olduğu için idrarla atılıyor fazlasıKızlar yanlışlıkla regenesis max multivitamini 2. Kez içtim birşey olur mu acaba? Kahvaltıdan sonra içmiştm 2 saat geçti demir hapı yutçam diye bi daha içtm
aynen bende senin gibiyim güzel giyinip saç makyaj yaparım mutlaka kremler onlar bunlar ojesiz çıkmazdım dışarı baya bakımlı biriyim işe gelirken babet bile giymiyodum hep stiletto falan :) ta ki hamilelik olana kadar geçen yıl ilk hamilelikte +35 kilo alınca iyice bıraktım içimden gelmiyor bişey yapmak 15 kilosunu vermiştim ki yeniden hamile kaldım 2.ye, toplam bi 35-40 kilo vermem gerekecek doğumdan sonra şimdi bende kendimi çok bakımsız çirkin hissediyorum bişeyler yapayım diyorum gittim saçımı kestirdim onu da beğenmedim yakışmadı gibi geliyo baya 3-4 parça kıyafetle geçiriyorum kaç aydır, makyaj vs hiç yapmıyorum işe gelirken bilmiyorum nasıl düzelecek bu halimAveda sac boyası yuzde 96 dogal dediler dip boya icin aradim 750 tl dediaveda zaten pahalı marka ama abartmışlar dip boya icin. Beyaz sorunum yok cok sukur de bu aralar bi guzel gözükmek istiyorum saçının dibi gozume batıyor doktorum 16 haftadan sonra boyayabilirsin dedi ama bazilarida hic boyama diyor
Ben 2 kere kaykıl kestirdim dayanamadim ama boyatmak da istiyorum milleti ınstagramsa görüyoruz nasil bakimlilar sapasaglamda doğuruyorlar saçlar makyajlar.. normalde de bakımlı biriyimdir bu süreç resmen dinlenme oldu bana ama süslü halimi daha cok seviyorum psikolojik olarak bana daha iyi hissettiriyor onu anladim;(
Ya ben de senin gibiydim işteyken ne guzeldim saclarim da boyalıydi gerci kendi sac rengimdi ama ne güzel tek tel beyazim yoktu simdi resmen nineye döndüm daha çok arttı beyazlarim hamilelikten sebepaynen bende senin gibiyim güzel giyinip saç makyaj yaparım mutlaka kremler onlar bunlar ojesiz çıkmazdım dışarı baya bakımlı biriyim işe gelirken babet bile giymiyodum hep stiletto falan :) ta ki hamilelik olana kadar geçen yıl ilk hamilelikte +35 kilo alınca iyice bıraktım içimden gelmiyor bişey yapmak 15 kilosunu vermiştim ki yeniden hamile kaldım 2.ye, toplam bi 35-40 kilo vermem gerekecek doğumdan sonra şimdi bende kendimi çok bakımsız çirkin hissediyorum bişeyler yapayım diyorum gittim saçımı kestirdim onu da beğenmedim yakışmadı gibi geliyo baya 3-4 parça kıyafetle geçiriyorum kaç aydır, makyaj vs hiç yapmıyorum işe gelirken bilmiyorum nasıl düzelecek bu halim
Ben bu ay sonu ombre yaptırcam :) doğum sonrası pek uygun gelmedi bana 7 8 saat sürüyor çünkü işlem emerse falan biberona alıştırmak istemiyorum o yüzden doğumda önce inşallahben doğumdan 1 ay sonra ombre yaptırmıştım çok da güzel oldu vallaama keratin çok ciddi kimyasalmış emzirmeyi bitirmeden sakın yaptırma dedi herkes bana
bende senin gibi düşünüyorum yatılı kalma işi biraz karışık bizde kimse yatılı kalmadı öğlen gelip akşam gittiler kayınvalidemler vs kayınpederimi 2 defa zor getirdik öğlen çağıra çağıra kız ameliyatlı rahat dolaşmak ister yatamaz kalkamaz yanımda iyileşsinler onlar bize gelirler demiş kayınvalideme ilk torunu olmasına rağmen ben rahat edemem diye gelmedi kayınvalidemden her gün bebeğin resmini videosunu istedi yani o kadar dikkat ettiler sağolsunlar zaten gece çok da ihtiyacın olmuyor kimseye emzirip uykuna devam ediyosun eşin olsa yetiyor :)Bu konuda herkesin düşüncesi beklentisi farklı sanırım canım. Bana bir hafta sonra gelin demek, onları el görmek gibi geliyor. Bir hafta sonra yavaş yavaş herkes gelmeye başlayacak çünkü geçmiş olsuna. Ben hastaneyi kastettim gelsinler diye. Nasıl ki benim annem, babam, kardeşlerim ilk doğduğu anda hastaneye koşup bebeği göreceklerse eşimin ailesi de gelebilmeli bence. Ama aynı evde kalmayı kesinlikle ben de doğru bulmuyorum, hele ki dediğiniz gibi kayınpederin. Bence bu düşünceleri kalp kırmadan söyleyebilmek önemli çünkü yanlış anlaşılmaya çok müsait konular. Ben kayınvalide olsam, gelinim bana anne sen bir hafta sonra gel dese başımdan aşağı kaynar sular dökülür valla.
Ben bi sayfadan isimli yastık siparişi verdim ama daha gelmedi, sipariş üzerine kirli sepeti tasarlarlar diye düşünüyorum çünkü ben bazı değişiklikler yaptırdım kabul ettiler. Fiyatı da baktığım bütün sayfalara göre çok uygun bakmak istersen; www.atolyeno35.com , instagramda da aynı isimle sayfaları varSelamünaleyküm kızlar. Ben sizden tavsiye isteyecektim. Bebeğe ve kızıma üstünde isimleri yazılı kirli sepeti yaptırmak istiyorum. Yaptırıp memnun olan tavsiye verebilecek arkadaşımız var mı?
ben kayınvalideme bırakıp çıkmıştım 6 saat sürdü giderken emzirdim sonra da biberonla anne sütü vermişti kayınvalidem, kızım çok güzel emdiğinden 2.ayında doktor bırakmaz anneyi emmeyi artık biberona alıştırabilirsiniz demişti zaten 6 aylıkken işe başlayacağımdan biberona alışması gerekiyordu sonra tutmuyormuş bebekler alışmazsa.Ben bu ay sonu ombre yaptırcam :) doğum sonrası pek uygun gelmedi bana 7 8 saat sürüyor çünkü işlem emerse falan biberona alıştırmak istemiyorum o yüzden doğumda önce inşallah
bekle canım o zaman doğumdan sonra boyatırsın iyi gelir sana da hem o lohusa psikolojisinden çıkıyosun bebeği bırakıp bi kuaföre falan gidince bana çok iyi gelmişti.Ya ben de senin gibiydim işteyken ne guzeldim saclarim da boyalıydi gerci kendi sac rengimdi ama ne güzel tek tel beyazim yoktu simdi resmen nineye döndüm daha çok arttı beyazlarim hamilelikten sebepben de boyamak istiyorum ama benim doktor da en kotusunde bile kimyasal var dedi
o zaman memeye alışması gerekiyor 2. ayında gidilebilir :) ama şuan o kadar saat ayrı kalamam gibi geliyor, fazla duygusal bakıyorum. Ombre zaten dipten yapılmıyor ben bir şey olacağını düşünmüyorum açıkcasıben kayınvalideme bırakıp çıkmıştım 6 saat sürdü giderken emzirdim sonra da biberonla anne sütü vermişti kayınvalidem, kızım çok güzel emdiğinden 2.ayında doktor bırakmaz anneyi emmeyi artık biberona alıştırabilirsiniz demişti zaten 6 aylıkken işe başlayacağımdan biberona alışması gerekiyordu sonra tutmuyormuş bebekler alışmazsa.
evet ben de nisan başı ortası gibi yaptırcam rahat rahat doğuma giderim diyorum:)o zaman memeye alışması gerekiyor 2. ayında gidilebilir :) ama şuan o kadar saat ayrı kalamam gibi geliyor, fazla duygusal bakıyorum. Ombre zaten dipten yapılmıyor ben bir şey olacağını düşünmüyorum açıkcası
evet bende öyle diyodum herkes aaa nasıl bıraktın küçücük bebeği vs dedi ama keşke daha çok çıksaydım bi yarım saat yürüsen markete gidip gelsen bile o kadar iyi geliyo ki annemler kayınvalidemler çok destekledi bırak çık kendine zaman ayır diye gerçekten de öyle diğer türlü lohusa depresyonu vs oluyo mümkün oldukça normale dönmek lazım birde 10 gün sonra asla evde pijama ile gezmedim o da çok etkili hasta gibi hissediyorsun kalktım tayt tişört bişeyler giydim bi saçımı düzleştirdim vso zaman memeye alışması gerekiyor 2. ayında gidilebilir :) ama şuan o kadar saat ayrı kalamam gibi geliyor, fazla duygusal bakıyorum. Ombre zaten dipten yapılmıyor ben bir şey olacağını düşünmüyorum açıkcası
Evet benim de aynı .Gebeliğin ilk zamanlari gibi değil ama normal bu durumKızlar ben bir de bisey sorcam size, benim göğüslerim sanki emzirmisim de içi boşalmış gibi böyle yumuşacık ve sönmüş durumda agri hassasiyet aci falan yok hiç. Sizin de böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?