- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.621
Valla evlenince eşimizin ailesi ile de evlenmiş oluyoruz şehir disinda yurt disinda olsun farketmiyor tabi aynı şehirde olması daha yorucu ama bi kere evlendinmi ailesiylede evlenmiş oluyorsun başkası laf söylerse kapativerirsin kapıyı ama kv kp soyledi mi üzerine 1bardak su icio susuyoruz yani cogunlugumuz boyle ;( o yuzden cok genç yaşta evliliğe sıcak bakmıyorum yıpratıcı oluyorValla kızlar benim kayınvalidem 8 aylık hamileliğim boyunca bir kere bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadı. Camlarımdan çamur aktı. Misafirleri aldı getirdi. Bana yardım edeceğine çayı bitince bana bardağını uzattı bunuda doldur diye. Ben saygı duydum. Her işimi kendim yaptım. Her gün bir odamın camını sildim. Ama hiç minnet etmedim. Kalkıp doğumuma falan gelmeyi boşver yük olurum diye ziyarete bile geleceğini düşünmüyorum. Herkese sorarsan çok iyi bir insan ama bana karşı en ufak bir annelik davranışı göstermiyor. Eşimde annemle evli değilsin bir isteğin ihtiyacın varsa ben elimden geldiğince yardımcı olurum, böyle şeyleri kafana takma diyor amaaaa gelde benim kafama anlat
Sevmediğin şeyi ilk başta söylemel en güzeli usulunce. Aslında bu sorunlar evliliğin ilk yıllarında oluyor. 10 yıllık olduğunuz zaman ( ben 10 yıllığımBenimde esim ailesi alinir die yumusak yüz gösterirama halbuki kendide memnun degil herseyin icinde olmalarindan beni bazen dolduruyor gibi hatta ve benim aileme karşı yerine gore sert oluyor , kendi ailesine gelince farklı davraniyor. Bende oyuzden zoruma giden hoslanmadim bisey olunca anlayacaklari sekil kötü olaraksa kötü anlatıyorum çünkü bizim hayatimiz ve biz şimdiden alttan almaya alistirirsak sonumuz kötü yıpranmış yasama hevesi kalmamis insan oluruz . 26 yasinda 4 yillik evli kadinim 10 yillik gelin gibi muamele görüyorum hizmet ilgi alaka istiyolar onlar benim guler yüzümü iyi niyetimi kaybetmekten korkmuyorsa ben hic korkmuyorum . Sende oyle yap iyi degil kötü yaraniyor bazen .
Eşler arayı yapmali arayi bulmali yanan kendileri olur yoksa arada kalip dururlar . Eşleriyle bir ömür geçirecekler ailesi biziz artık onlarin
Sehir disindalar zaten.isim var anne gelir misin diyemez. kv kp yaptigi kizi darlamak nefes alicak alan birakmamak.Sevmediğin şeyi ilk başta söylemel en güzeli usulunce. Aslında bu sorunlar evliliğin ilk yıllarında oluyor. 10 yıllık olduğunuz zaman ( ben 10 yıllığım) birbirinize alışmış huylarınızı öğrenmiş oluyorsunuz. Alınganlıklar hır gür azalıyor. Benim kayınvalidem neyi yapıp neyi yapmayacağımı biliyor artık mesela ona göre beklentiye girmiyor. Bir de çokta arayı bozmayın ileride gelselerde 2 dakika çocuğa baksalar nefes alsak diyeceksiniz hormonlar falan şimdi her şey daha çok batar.
İnternetten kiyafet aliomusunuz güvenliğiniz sayfalar varsa paylasalim fikir olsun instgramdan falan
O oyle olmamali bebekte olsa yetiskinde olsa onlar birer birey kendi hayatlari kendi tercihleri olmali. Bu kadar mudahaleci olmak acikcasi saygisizca. Elbette yanlarinla olmaliyiz ama izin verdikleri ve istedikleri kadar. Dogurduk diye hayatlarina ipotek koymaya hakkimiz yok.İnsan bir yerde dayanamaz patlar, evladımız olduktan sonra eminim bizim de gözümüz hiçbir şey görmeyecek onların yaptığı gibi diğer her şey önemsiz olacak
Yuhhhh sana sisko dediyse ben olemKızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Kilo alımın gayet normal aslındaKızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Maşallah 32 hafta için boy ve kilosu normal aslında 3 hafta önde demesini bilemedim arkadaşımda 32 haftalık boy ve kilosu sizin bebiş gibi demiş doktoru 500 gr kadar da aşağı yukarı oynama oluyor ultrason da 30 haftadan sonra nst başlıyor sanıyordum benKızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Ben de öyle saniyordum ama 34de baslaniyormus ya da bana gerek görmedi, benimki haftaya 32 haftalik olcak ya ondan heraldeMaşallah 32 hafta için boy ve kilosu normal aslında 3 hafta önde demesini bilemedim arkadaşımda 32 haftalık boy ve kilosu sizin bebiş gibi demiş doktoru 500 gr kadar da aşağı yukarı oynama oluyor ultrason da 30 haftadan sonra nst başlıyor sanıyordum ben
Valla ben de anlamadım kocam da sağolsun benden gizli yiyosun sen kesin diyo çünkü ayni seyleri yiyoruz ama ben kilo alıyorumYuhhhh sana sisko dediyse ben olembebisine de masallah
MaşallahKızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Ultrasonda bana da 3 haftaya yakın önde dedi. Normal doğuma engel olur mu diye sordum. Daha konuşmak için çok erken dedi. Önden gitme ile ilgili başka birşey dedi mi size.Kızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Valla ben 745 bucuk kiloula hamile kaldom suanda 79 bucuk cıktim doktorum kilo alımin birazcik fazla dikkat et dedi bende ankamadim son 3 ayda cok asiri kiloaliyormusuz desigine goreMaşallahama 10 kilo ya nasil çok der bende tam 10 kilo aldim ;( 3 4 kilo mu alcaz bebisler 2 kiloya geldi suyu var daha plesanta vs memeler sisti yani kac kilo alıcaz ki
Bana da 3 haftaya yakın önde dedi, eğer böyle giderse mayıs sonu değil mayıs başı da olabilir doğum duruma göre bakıcaz gibi konuştuUltrasonda bana da 3 haftaya yakın önde dedi. Normal doğuma engel olur mu diye sordum. Daha konuşmak için çok erken dedi. Önden gitme ile ilgili başka birşey dedi mi size.
Bende 58 kilo ile hamile kaldim ama biraz daha dikkat edeyim ozaman doguma 60 gün falan kaldı .ben kiloyu aman aman önemsemiyorum ama fazla kilo alırsan normal doğumu zorlastitirsin dedi bana doktor daha ilk aylarda saglikli ve fazla kilo alma demisti 2 hafta sonra kontrol var bi konuşayım bende bakalim normal dogum mu olcak sezeryan mi artik onun heyecanı var icimdeValla ben 745 bucuk kiloula hamile kaldom suanda 79 bucuk cıktim doktorum kilo alımin birazcik fazla dikkat et dedi bende ankamadim son 3 ayda cok asiri kiloaliyormusuz desigine gore
Rahim boyu icin kaç mm olduğunu söyledi mi benim 33 mm cikti yürüyüş yapmaya çekiniyorum biraz iyice kısalır mi diye sizlerin bu haftalarda rahim boyunuz nasil çıkıyorKızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cmboyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi
Son adet tarihine gore mi dogum oluyor yoksa ultrason cihazındaki ileri geri durumuna gore mi oluyorBana da 3 haftaya yakın önde dedi, eğer böyle giderse mayıs sonu değil mayıs başı da olabilir doğum duruma göre bakıcaz gibi konuştu
Fazla kilo almak normal dogumu etkilemiyor. Ama bunu bahane eden doktor kesin vardir sezeryana yönlendirmek icin.Bende 58 kilo ile hamile kaldim ama biraz daha dikkat edeyim ozaman doguma 60 gün falan kaldı .ben kiloyu aman aman önemsemiyorum ama fazla kilo alırsan normal doğumu zorlastitirsin dedi bana doktor daha ilk aylarda saglikli ve fazla kilo alma demisti 2 hafta sonra kontrol var bi konuşayım bende bakalim normal dogum mu olcak sezeryan mi artik onun heyecanı var icimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?