2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Valla evlenince eşimizin ailesi ile de evlenmiş oluyoruz şehir disinda yurt disinda olsun farketmiyor tabi aynı şehirde olması daha yorucu ama bi kere evlendinmi ailesiylede evlenmiş oluyorsun başkası laf söylerse kapativerirsin kapıyı ama kv kp soyledi mi üzerine 1bardak su icio susuyoruz yani cogunlugumuz boyle ;( o yuzden cok genç yaşta evliliğe sıcak bakmıyorum yıpratıcı oluyor

Sevmediğin şeyi ilk başta söylemel en güzeli usulunce. Aslında bu sorunlar evliliğin ilk yıllarında oluyor. 10 yıllık olduğunuz zaman ( ben 10 yıllığım ) birbirinize alışmış huylarınızı öğrenmiş oluyorsunuz. Alınganlıklar hır gür azalıyor. Benim kayınvalidem neyi yapıp neyi yapmayacağımı biliyor artık mesela ona göre beklentiye girmiyor. Bir de çokta arayı bozmayın ileride gelselerde 2 dakika çocuğa baksalar nefes alsak diyeceksiniz hormonlar falan şimdi her şey daha çok batar.

Sehir disindalar zaten.isim var anne gelir misin diyemez. kv kp yaptigi kizi darlamak nefes alicak alan birakmamak.

İnternetten kiyafet aliomusunuz güvenliğiniz sayfalar varsa paylasalim fikir olsun instgramdan falan
Ben buradan aldım.
Bi tane daha vardı bulursam onu da atayım .
Onun dışında lcw uygulamasından almıştım.

İnsan bir yerde dayanamaz patlar, evladımız olduktan sonra eminim bizim de gözümüz hiçbir şey görmeyecek onların yaptığı gibi diğer her şey önemsiz olacak
O oyle olmamali bebekte olsa yetiskinde olsa onlar birer birey kendi hayatlari kendi tercihleri olmali. Bu kadar mudahaleci olmak acikcasi saygisizca. Elbette yanlarinla olmaliyiz ama izin verdikleri ve istedikleri kadar. Dogurduk diye hayatlarina ipotek koymaya hakkimiz yok.

Kızlar muayeneden çıktım 31+2 günlük ama 3 hafta önden gidiyor dedi doktor ultrasona gore 34 haftalikmis. 2 kilo 42 cm boyle giderse 4 kilo olur hatta geçebilir dedi güldü kasilmalar icin 5 dk da bir duzenli degilse önemli değil ve artık baş aşağı olduğu için içten alta baskı yapmasi baski hissediyor olmaniz çok normal giderek de artacak sizinki biraz tombikmis dedi coraspirini 5 gün sonra birak dedi suyumda fazla ama sınır alti olduğu icin sorun yokmuş. 34.haftada nts ye girmeye baslayacaksiniz dedi. Bir de asıl bomba bana çok kilo almissin dedi 10 kilo çok dedi suan 69,7 yim ama 70 diyin işte. Yemene dikkat et artik dedi

Yuhhhh sana sisko dediyse ben olem bebisine de masallah

Kilo alımın gayet normal aslında maşallah beşine su çok olunca da rahat rahat büyüyorlar benim soldaki bebiş de öyleydi.

Maşallah 32 hafta için boy ve kilosu normal aslında 3 hafta önde demesini bilemedim arkadaşımda 32 haftalık boy ve kilosu sizin bebiş gibi demiş doktoru 500 gr kadar da aşağı yukarı oynama oluyor ultrason da 30 haftadan sonra nst başlıyor sanıyordum ben

Ben de öyle saniyordum ama 34de baslaniyormus ya da bana gerek görmedi, benimki haftaya 32 haftalik olcak ya ondan heralde

Maşallah ama 10 kilo ya nasil çok der bende tam 10 kilo aldim ;( 3 4 kilo mu alcaz bebisler 2 kiloya geldi suyu var daha plesanta vs memeler sisti yani kac kilo alıcaz ki

Ultrasonda bana da 3 haftaya yakın önde dedi. Normal doğuma engel olur mu diye sordum. Daha konuşmak için çok erken dedi. Önden gitme ile ilgili başka birşey dedi mi size.

Gunaydın arkadaslar iyi bir gün olur insallah benim kafama takilan bir sey var simdi doktorum bana mayısin 15 ile 20 arasinda dogum olacak nasipse dedi o tarihe gore benim 65 yada 69 günüm kalmıs olmasi gerekiyo ama buraya gore 80 günüm kalıyo ben doktorun desigi tarihi hesaplayacagim degilmi buradaki tarihe gore nerdeyse 10 gün var

Maşallah ama 10 kilo ya nasil çok der bende tam 10 kilo aldim ;( 3 4 kilo mu alcaz bebisler 2 kiloya geldi suyu var daha plesanta vs memeler sisti yani kac kilo alıcaz ki
Valla ben 745 bucuk kiloula hamile kaldom suanda 79 bucuk cıktim doktorum kilo alımin birazcik fazla dikkat et dedi bende ankamadim son 3 ayda cok asiri kiloaliyormusuz desigine gore

Ultrasonda bana da 3 haftaya yakın önde dedi. Normal doğuma engel olur mu diye sordum. Daha konuşmak için çok erken dedi. Önden gitme ile ilgili başka birşey dedi mi size.
Bana da 3 haftaya yakın önde dedi, eğer böyle giderse mayıs sonu değil mayıs başı da olabilir doğum duruma göre bakıcaz gibi konuştu

Valla ben 745 bucuk kiloula hamile kaldom suanda 79 bucuk cıktim doktorum kilo alımin birazcik fazla dikkat et dedi bende ankamadim son 3 ayda cok asiri kiloaliyormusuz desigine gore
Bende 58 kilo ile hamile kaldim ama biraz daha dikkat edeyim ozaman doguma 60 gün falan kaldı .ben kiloyu aman aman önemsemiyorum ama fazla kilo alırsan normal doğumu zorlastitirsin dedi bana doktor daha ilk aylarda saglikli ve fazla kilo alma demisti 2 hafta sonra kontrol var bi konuşayım bende bakalim normal dogum mu olcak sezeryan mi artik onun heyecanı var icimde

Rahim boyu icin kaç mm olduğunu söyledi mi benim 33 mm cikti yürüyüş yapmaya çekiniyorum biraz iyice kısalır mi diye sizlerin bu haftalarda rahim boyunuz nasil çıkıyor

Fazla kilo almak normal dogumu etkilemiyor. Ama bunu bahane eden doktor kesin vardir sezeryana yönlendirmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…