- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.701
Ben artık parol içiyorum ya yoksa en Ufak işte biseyde hemen sızım sızım sızlıyorKızlar cok belim agriyor uyyamadim
Evi temizledik esimle dip bucak .aksam çaya misafirim vardi cok yorulmadimmda ama yatamiyorum .
Yok bacım artık temizlik misafir falan bize göre değilKızlar cok belim agriyor uyyamadim
Evi temizledik esimle dip bucak .aksam çaya misafirim vardi cok yorulmadimmda ama yatamiyorum .
Son 2 ayda mi alınıyor daha cok kilolar?Ben de 30 kilo alip 90la normal doguma girdim. Suanda da 10
Fit olmak dogru tabiki ama kendimden örnek veriyim 30 kilo alip 90la normal dogum yaptim. Kolay bi dogum asla diildi ama cok kolay dogum yapani da duymadim zaten. Üstelik suan 10 kilo almam ragmen belim ortadan ikiye ayriliyor. Ilk hamilelikte bu zamanlar gezmedik yer birakmiyordum suan bi iki saate pertim cikiyorm Tabi yas da ilerledi ama tek basina kilo dert diil bence.
Odem olabilir sizde tuzu azaltıp çok su icin bide yaş zencefili azıcık rendeleyip çayını yakin ödem cok oluyor gebelikte Cunku bu kadar dikkatli beslenmeye harekete ragmen tuzu azaltıp su miktarını artırmadıkça tartıda fazla gözükebilir.Herkes ne kadar az kilolar almış maşallahh. Her günümü 11 bin adım yoğun iş temposu elçin Demirel egzersizleri ve 2 öğün yiyerek makarnaya ekmeğe hasret bir şekilde 29. Haftamda 13 kilo alan ben üzgünUyku dışında uzandığım 10 dakikam yok.. Ama doktorum hala normal doğuma boy pos olarak elverişli görüyor kilomada pek bişey söylemiyor hatta ben isyan ediyorum olacak bunlar gidecek diye teselli ediyor sanırım baktığımda görülmeyen kilom olduğu için Az kilo alan kızlarrr ne yapıyorsunuz nolur yardım edin daha ne yapabilirim ben
Bende 10 kilo aldim ve gece midem kazındı peynir ekmek yedim sabaha kadar midem agzimdaydi deli gibi midem yandıBen de 10 kilo aldım. Makarnayı ekmeği falan kesmedim . Yemeden uyuyamayacağım zamanlar gece bir kaç kez ekmek yediiim. Onun dışında sabahları doyacak kadar ekmek yerim akşam yemeğinde biraz yerim genelde her zaman çok yemem. Gayet canım ne istiyorsa yedim. Sadece ilk 4 5 ay kesinlikle meyve dışında tatlı yemedim. Yeni yeni tatlı yiyorum. Bünye meselesi gibi biraz da. Bu hafta belki 200 300 gram aldım o kadar. Onu da bebek aldı tahmini. Geçen haftaki kilomdan üstüne o kadar çıkmış. Rabbim zorlaştırmasın, kolaylaştırsın doğumlarımızıbenim bebeğim de iri dedi doktor inşallah normal yapabilirim şimdiden 2 buçuk kilo ya da ona yakın duymayı tahmin ediyorum haftaya cumartesi kontrolümde normal hızında arttıysa bebeğin kilosu. Ben biraz da hissediyorum artık o acıktığı zaman ve doyduğu zaman. Hareketler sert çok ve az hafif oluyor. Fark ediyor. Artık onlara gidiyor besinler yani direk onlar için yaşıyoruz son aylarımızı
Ben son 3 4 gündür surekli sırt üstü halime uyanıyorum hamile yastığını kullanıp baska yastıkla desteklememe rağmen gene sırt üstü buluyorum kendimi;( o da agri yapıyor. Zaten ben uyanmasam eşim uyandırıyor solunu yat hadi diye her gece berbat şekilde uyuyorum kesintisiz uykularımı ozledimBen artık parol içiyorum ya yoksa en Ufak işte biseyde hemen sızım sızım sızlıyorben de şimdi sancıma uyandım meğer sırt üstü kalmışım
Ben anneme kız kardeşim babama benziyor. Oğlum aynı babasıKiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorumsimdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur ❤
Ben babama benziyorum gerçekten, doğruluk payı var benceKiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorumsimdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur ❤
Genelde evet ama bünyeye de bagli. Ben ilkinde son 2 ayda 10 kilo almistim. Sismedik yerim kalmadi, cogu ödemdi bence. Bunda o kadar almam gibi geliyor son zamanlar.Son 2 ayda mi alınıyor daha cok kilolar?
Ben Bursa beyaz ten, esim Adanali kara kas kara göz esmerKiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorumsimdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur ❤
Bizde benim annannemden baska kimsede çakır göz rengi yok benim kızım dogdugunda çakır gözlü bir dizi vardiya cocuklar duymasindaki havuc ayni onun sac rengindeydi saclari suandada sarı olabiliuor demekkiKiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorumsimdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur ❤
Bu yas zencefili deneyeceğim mutlaka. Çünkü bendeki tek sorun sanırım ödem. Tuz hiç tüketmem ve çok su içerim en az 3 4 litre içiyorum bu öncedende böyleydi ama ben dediğim gibi çok ayakta kalıyorum gün içinde sabah işe gittiğimde bişey yok akşam eve geldiğimde ayaklarım ve bileklerim acayip şiş oluyor.Odem olabilir sizde tuzu azaltıp çok su icin bide yaş zencefili azıcık rendeleyip çayını yakin ödem cok oluyor gebelikte Cunku bu kadar dikkatli beslenmeye harekete ragmen tuzu azaltıp su miktarını artırmadıkça tartıda fazla gözükebilir.
Amin canım100 kiloya adim atan bennn
rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin minnoslaraa
Yok ya bende bg gocmeniyim , eşim esmer yağız kizim benim kopyamKiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorumsimdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur ❤
Önce sağlıklı olması sonra maviş gözlü olmasini isterdim ama bizde hiç maviş yokBizde benim annannemden baska kimsede çakır göz rengi yok benim kızım dogdugunda çakır gözlü bir dizi vardiya cocuklar duymasindaki havuc ayni onun sac rengindeydi saclari suandada sarı olabiliuor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?