2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar cok belim agriyor uyyamadim

Evi temizledik esimle dip bucak .aksam çaya misafirim vardi cok yorulmadimmda ama yatamiyorum .

Kızlar cok belim agriyor uyyamadim

Evi temizledik esimle dip bucak .aksam çaya misafirim vardi cok yorulmadimmda ama yatamiyorum .
Ben artık parol içiyorum ya yoksa en Ufak işte biseyde hemen sızım sızım sızlıyor ben de şimdi sancıma uyandım meğer sırt üstü kalmışım

Son 2 ayda mi alınıyor daha cok kilolar?

Odem olabilir sizde tuzu azaltıp çok su icin bide yaş zencefili azıcık rendeleyip çayını yakin ödem cok oluyor gebelikte Cunku bu kadar dikkatli beslenmeye harekete ragmen tuzu azaltıp su miktarını artırmadıkça tartıda fazla gözükebilir.

Bende 10 kilo aldim ve gece midem kazındı peynir ekmek yedim sabaha kadar midem agzimdaydi deli gibi midem yandı
10 kilo aldim ama gören herkes cok almadın guzel gidiyorsun diyor;( ya bence 10 normal ya ben son 2 aydan korkuyorum o yuzden daha dikkatli beslenicem

Ben artık parol içiyorum ya yoksa en Ufak işte biseyde hemen sızım sızım sızlıyor ben de şimdi sancıma uyandım meğer sırt üstü kalmışım
Ben son 3 4 gündür surekli sırt üstü halime uyanıyorum hamile yastığını kullanıp baska yastıkla desteklememe rağmen gene sırt üstü buluyorum kendimi;( o da agri yapıyor. Zaten ben uyanmasam eşim uyandırıyor solunu yat hadi diye her gece berbat şekilde uyuyorum kesintisiz uykularımı ozledim

Kiz halaya oğlan dayıya ceker diyorlar ya sabah sabah aklıma bu geldi çevremdeki insanları dusundum kızların çoğu kayinvalideye galasına babasına kısaca gerçkten baba tarafına mi benziyor? Bende babama daha cok benziyorum halama babaneme.. Benim baba tarafım makedon göçmeni o yuzden iyiki çekmişim diyorum simdi kizim olcak eşim güneydoğulu genelde esmer ten siyah sac kas goz baskın olur diyorlar sağlıkla gelsin tabi once ama gerçekten koyu renk daha mi baskın oluyor hep sarışın kiz hayal etmiştim tabi once saglik vatana millete hayirli evlat olsun aklı yerinde olsun ama bunlara ek bide göçmen kızlarına benzerse hoş olur

Ben anneme kız kardeşim babama benziyor. Oğlum aynı babası genlerin baskınlığı ile alakalı. Sarışın gen biraz daha çekinik oluyor bildiğim kadarıyla anne babanın genlerinde varsa olma olasılığı daha yüksek. Sağlıklı olsunlar da her türlü seviliyorlar

Ben babama benziyorum gerçekten, doğruluk payı var bence

Ben Bursa beyaz ten, esim Adanali kara kas kara göz esmerKesin esmer bi kizim olur diyodum ama kizim beyaz tenli kumral sacli. Hatta baslarda daha sariydi saclari. Ten rengi bana cekmis ama surati ayni babasi Halasi yok demekki halasi olsa ona benzeyecekmis. Simdi kismetse oglum olcak bakalim kime benzicek. Bu sefer esmer olur sanki

Bizde benim annannemden baska kimsede çakır göz rengi yok benim kızım dogdugunda çakır gözlü bir dizi vardiya cocuklar duymasindaki havuc ayni onun sac rengindeydi saclari suandada sarı olabiliuor demekki

Bu yas zencefili deneyeceğim mutlaka. Çünkü bendeki tek sorun sanırım ödem. Tuz hiç tüketmem ve çok su içerim en az 3 4 litre içiyorum bu öncedende böyleydi ama ben dediğim gibi çok ayakta kalıyorum gün içinde sabah işe gittiğimde bişey yok akşam eve geldiğimde ayaklarım ve bileklerim acayip şiş oluyor.

Haftada bir açlık tokluk şekerime bakiorz. Bugün açlık:86 bir saat sonra da tokluk:151 çıktı. Bir parça börek çeyrek de simit yedim. Bu kadar hızlı artmasi korkuttu beni ya gerçekten aç gezmek mi gerekiyor şimdi bu daha olcucem umarkm düşmüştür

Yok ya bende bg gocmeniyim , eşim esmer yağız kizim benim kopyam bizde mesela hepimiz anneme benziyoruz onun kanini almışız falan. Hangi gen baskın çıkıyorsa ona benziyor bence

Bizde benim annannemden baska kimsede çakır göz rengi yok benim kızım dogdugunda çakır gözlü bir dizi vardiya cocuklar duymasindaki havuc ayni onun sac rengindeydi saclari suandada sarı olabiliuor demekki
Önce sağlıklı olması sonra maviş gözlü olmasini isterdim ama bizde hiç maviş yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…