2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim genelde tam ortası değil de sağ kaburganın altı ağrıyor
Benim zaman zaman sol kaburgamın altında oluyor birkaç güne geçiyor. Bence bebeğin pozisyonu ile ilgili bir durum
Benim de baskının yoğunluğu sağ sol değişiyor ama ortadan bi baskı var genelde. Çok fena. Bebişler büyüdükçe alttan üstten yandık valla bezdirdi beni bu ağrı aldığım nefes bile yetersiz geliyo.

Bende hiçbir belirti yoktu ama insülin direncinden dolayı yıllardır beslenmeme çok dikkat ediyorum, doğru bir örnek olmam şeker yüklemesinde birinci saat 250 ikinci saat 260 küsür çıktı.3 aylık şekerim normal, rahatsızlıklarım nedenli 2 haftada bir kan değerlerime bakılıyor içinde şekerde bakılıyor ve hep normaldi.Beslenme kaynaklı normaldi diye düşünüyorum, beyaz ekmek yesem bile yükseliyor, dikkat etmezsem fırlama eğilimi var.

benimde ağrıyor bir kaç gündür nefesim etkiliyor ama en cok mide yanması ile basım belada resmen ağrısı yanması 2 gecedir beni perişan ediyor

benimde ağrıyor bir kaç gündür nefesim etkiliyor ama en cok mide yanması ile basım belada resmen ağrısı yanması 2 gecedir beni perişan ediyor
Renne şuruptan gaviscona gectim cok mutluyum midem yandıkça dikliyorum bir yudum nerdeyse ona sarılıp uyuycam o kadar iyi bir surupmus ki

O zaten benim standardım oldu ama nefes darlığı eklendi üstüne. Fark ettim ki karnım üstten biraz ileri doğru gitmeye başladı daha içerideydi üst kısım. Ağrıların sebebi bundan galiba.

Bişeyleri cok büyütme alinganlik ağlama asiri duygusallık bu haftalara has bisey mi?? Oldu bitti mıymıntı bişeyleri uzatan tiplerden hep nefret ettim şimdi kendi oyle sacma uzatıyorum vir virlanip uzatıyorum ki eşime dedim yani en son ben kendimden soğudum senden ALLAH razi olsun hala beni seviyorsun bu duygu durum karışıklığı duygusallık agresiflik alinganlik uzatma saçmalama yani kendimden nefret ettim kiz bebege hamileyim XX kromozomu fazla mi geldi bünyeye anlamadim

Doktora sormak gerekirmi suan içsem bisey olurmu acaba yataktan kalktım midem ağzımda resmen;(
Canım doktor verdi zaten ben yaklaşık 4aydir kullanıyorum mide yanması ilacı hatta hepiniz kullaniyosunuz sanıyorum tatlı kaşığı ile 1 ölçek

Üzülme hepimiz öyleyiz bence, benim erkek çocuk ama ben de 5 yaş zekayla yarisirim yani anlamamakta istar durumu sinirlenme alınganlık her boka ağlama ama benim eşim öğrendi artik direk gelip cocuk avutur gibi sarılıyor biraz da dalga geçiyor gel burnumuzu silelim hadi diyo ağlamaktan salya sümük olduğum için sonra hadi bir cay koy diyo kırmızı gozlerle cay koymaya gidiyorum ki ben oğlak burcuyumdur soğuk nevale itici duygusuz bi insandim simdi kuzucuk

Ay ben de oğlak burcuyum, tam olarak böyleyim şu ara. Bir şey olsa da ağlasam diye geziyorum. Hatta bazen hatlar karışıyor, kahkaha atarken hıçkıra hıçkıra ağlamaya başlıyorum, sonra halime gülüp tekrar kahkaha atıyorum. Zaman geçtikçe de sinirlerim iyice bozulup ağlamam şiddetleniyor. Eşim karşımda halime gülmekten beni avutamıyor

Bendede gebelik reflusu var bi arkadaş tavsiye etmisti burda ac karna bi kaşık tahin mide yanmasina falan ii gelio die denedim sanki ii gelio gibi

Yalniz deilsin canim bende oleyim aglamakdan ziyade bi çabuk sinirlenme tahammülsüzlük var esimle en ufak seyde muhalefet ediom dedigi seye önceden muhalefettin simdi Ana muhalefet oldun basima dio
Bnde özellikle sol göğsümün hemen altında his ediyorum ilginç bir yanma ve agrı karısımı bazende kaşınıyor.
Benimde ayni yerde midenin ustunde gibi hafiif uyusma oluo gibi dediginiz gibi yanma oluo

Günaydın arkadaslar iyi bir hafta olsun insallah bebislerinizin kiyafetlerini yikayip hazirlamaya basladinizmi acaba 30. Haftaya girdik erkenmi acaba diyr düsünüyorum

yazılanları okuyunca şok oldum cidden sizin doktorlarınıza göre benim ölmem falan lazım :) benim doktorum da kilo konusunda sağlıklı beslenme konusunda takıntılı bi kadın ama hiç fazla kilo almışsın vs gibi şeyler söylemedi, sen sağlıklısın bebeğin sağlıklı dedi hep ilk hamileliğimde 35 kilo aldım 10 kilo alanı diyetisyene göndermişler burda okuduğum şaka gibi, ilk doğumda aldığım kilonun 15 ini verdim peşinden tekrar hamile kaldım hamile kalınca şimdiye kadar 15 kiloyu geri aldım şimdi 100 kilo oldum bile, ilkinde 100 kilo ile doğuma gitmiştim, abartı bi şekilde yemiyorum hiç yemedim hatta :) son 10 senedir hep 60-63 kilo aralığındaydım, hiç bu kadar geniş olmadım bende, ama doktorum hiç olumsuz konuşup beni kırmadı ki zaten psikolojiyi çok kötü etkileyen bir durum birden kilo almış olmak, bir de bebek büyük erken doğar vs denenler olmuş o da ilginç çünkü organ gelişimi ile kilonun bir alakası yok, 37 hafta bitmeden almıyorlar gelişim tamamlanmadığı için, 3-4 hafta önde görünen bebeği 34.haftada alsınlar o zaman saçma geldi bana, benim kızımda 40.haftayı beklese 4,5 kilo olurdu dedi ama 37+4 de sağlık problemi sebebiyle alındı, yoksa bekleyecektik iri olacak alalım gibi bir durum olmadı. ama kilo konusunda cidden canım sıkıldı zaten kötü hissediyorum, biraz yapısal sanırım ben 35 kiloyu diyetisyenle çalışarak aldım bu arada ilk seferde harfi harfine uydum 20. haftaya kadar 22 kilo almıştım sonra bıraktım diyetisyeni kii gittiğim diyetisyne giden arkadaşlarım 10-12 kilo ile tamamladılar. annemde her hamileliğinde 35-40 kilo almış :/

Günaydın arkadaslar iyi bir hafta olsun insallah bebislerinizin kiyafetlerini yikayip hazirlamaya basladinizmi acaba 30. Haftaya girdik erkenmi acaba diyr düsünüyorum
günaydınn
bence erken canım ben ilk seferde 33.haftada yapmıştım tozlanıyor tekrar dolapta bekliyor vs bence erken bende 30.haftamdayım bu sefer bayramdan önce yapmayı düşünüyorum 34-35 de daha da geç :) doğum çantası 34 de hazır olsun ama ben geçen sefer 34 de başladım-36 ya kadar çantayı ancak hazırladım 37 de doğurdum :) daha erken yapsam iyi olacakmış onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…