2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
evet kesinlikle benim doktorumda hiç önde geride vs demedi hep uyumlu haftasıyla dedi ama ben ortalama kiloları vs haftaya göre baktığımda benim de ilk bebeğim hep önde çıkıyordu ama doktorum söylemiyordu öyle bişey, yani keşke almasaydık bizde o kadar kilo sağlıklı değil ama insanı üzüp strese sokmaya da gerek yok, ki ben aşırı kilo takıntılı bi insanım normalde her hafta mutlaka tartılırım hamilelikten önce 500 gram fazla gelse moralim bozulur diyete girerdim hemen, hamilelikte 30-35 kilo alanları duyunca yuh ne yedin de o kadar kilo aldın hiç mi dikkat etmedin derdim, ama öyle dğeilmiş cidden yaşadım gördüm :) o yüzden daha da üzüyor beni bu kilo işi bi de herkes abuk subuk konuşunca daha da gıcık oluyorum :)

bence alma mobilya kalsın :) biz almıştık herşeyi de yıkadım yerleştirdik taşınmak vs yoktu aklımızda hiç sonra ev aldık birden ben 33 haftalık hamileyken taşındık eşyalar odaya büyük geldi kocaman yatak yaptırmıştık kocaman dolap aldık vs, sıkış sıkış koyduk mecbur şimdi oğluma oda yok evde yer yok kızımın odası var sadece idare edicez bizde artık bi şekilde o yüzden taşınınca alırsın güzel güzel evine uygun.

inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

benim de kontrolüm çarşamba günü heyecanla bekliyorum 29+1 bugün :) bende haftaya başlarım yavaş yavaş o zaman herkes yapıyor

Şimdilik sadece bi şifonyer al bence bol çekmeceli ikeada falan var, yeni eve geçince odaya uymazsa birine verirsin ya da ikinci el siteleri-spotçu tarzı yerlere satabilirsin

Ben kızımi dogurdugumda sadece besik aldım yatagınına daha busene sadece yatak olarak aldim tam oda yapmaya karar vermistimki hamile oldugumu ogrendim 1 sene daha idare etsin odasiz sonra bebisi yanimdan ayirinca ikisine uygun bir oda hazirlayacagim nasipse

Allahın izniyle guzel haberler alırsinız insallah oglusunuzda iyidir doktorlaein dedigi yanlistir insallah rabbimin izniyle hersey iyi olur insallah

Zaten biz az yada çok alsak bebeği +,- 500 gr olarak etkiliyormuş. Bana diyetisyen yumurta, et yoğurt süt peynir balık fındık ceviz vs bebeği etkiler . Diğer yediklerin şekerli vs bebeğe zararı yok seni etkiler dedi. Bence kişinin istediğine ve sağlık durumuna bağlı. Mutlu olduktan sonra çok net fikirler belirtilmesini( çok almışsın, baba moral bozucu kelimeler )doğru bulmuyorum.
Bana da diyetisyenim meyve yi gün içinde ye dedi. akşama süt, yoğurt, ayran yada kefir ve ceviz veriyor.
Aslında doktorun biraz kırıcı olması ve darlaması da yanlış bence zaten hormonlar tavan alınabiliyoruz. Gebe mutluyla sorun yok bence

Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Ayni ben 59 kilo bende sinirdi. 60 oldugumu görsem ölüm orucuna girerdim. Hayatim hep dikkatli beslenmeyle gecti. Bigün kacirirsam 2 gün az yer hemen ayarlardim kendimi ama hamileyken her zaman normal yiyince birden sistim bide ödem tuttu vücudum. Balona döndüm. Ben haftayi birak herkes cirilciplak tartilan insanim. 100 gramin hesabini yaparimEsim 12 yildir bikti her sabah 300 almisim 500 vermisim laflarimdan Ama nasil aldiysak zor da olsa vericez bi sekilde. Yeterki saglikla kavusalim

Bizim de tayin olacağı için ben yatak odasındaki şifonyerimi boşalttım ona koyacağım. Mobilya almadım hiç. Bir de ekstra şu oyuncak dolapları oluyor ya raflı onlardan aldım şifonyerin yanına da. Bu şekilde idare edeceğim bir süre. Gittiğimiz yerde düzenimizi kurarız artık :)

Benimde çocuk eşyası koyacak yerim yoktu mecburen dolap aldım. Oda yapmayı düşünüyorsan takım olarak almayı ölçüleri zaten neredeyse aynı oluyor. Özel ölçü yaptıracaksan bence Şuan yaptırma yeni evinizde oda büyük küçük olabilir.

Kaburga ağrısı bende yaklaşık 1 aydır var. Akşam yemeklerinden sonra oluyor. Doktoruma sordum normal bu ağrılar olacak dedi. Mide dolunca baskı yapıyormuş.
Sabah kalktığımda başlamıştı. Mide değil de bebeğin baskısı daha çok bence. Büyüdükçe böyle şeyler yaşayacağız.

kuzum kesinlikle mobilyayı taşındıktan sonra al. Ben taşınmadan almıştım neyi nereye sığdırcaz diye 10 defa planını değiştirdik odanın.

Güzel günlerde oturun şimdiden hayırlı olsun Biz simdilik kendi dolabimizdan bir tane raf bosalttik oraya koyduk katlayip herseyi ortada durmasin diye

İnşallah canım yüreğini ferah tut. İnşallah uzamıştır da endişelenecek birşey kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…