- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.861
bende çalışıyorum otururken de çok ağrı oluyo gidip gelirken araba kullanırken vs de ilk gebeliğimde 36.haftaya kadar araba kullanmıştım 37 ye kadar da çalıştım 37 de de doğrudum zaten :) yine öyle olacak sanırım ama ağrılarım çok nasıl dayanıcam bilmiyorumAyy masallah. Ben de ikiz bekliyorum ve 29. haftadayim artik. Gecen hafta 1200 gram olculmuslerdi. Bende de toplam 2.5 kg bebek olmasi lazim. Sizin nerelerinizde agrilar oluyor? Bir de calisiyor musunuz? Ben hala ise gidiyorum ama artik cok perisan oluyorum. Oturamiyorum bile agrilardan.
Çok doğru karar vermişsiniz ben gerçekten oradan dogum paketi almadığıma pişmanım insallah 2nciye diyelimEvet canim cukurambardaki koru. Gerçekten güzel ordan fiyat alıp doğumu inşallah orda yapicam netlestirmek bile iyi hissettirdi haftalardır ordan oraya savrulduk. Derin bir nefes aldik çok şükür ya inşallah sağlıkla da kavusalim hepberaber
Yok diyet yaptiriyolar once eger dusmezse o zaman ilac kullandiriyolarKuzum benim de riskli bi durumum olsa yaptirirdim belki. Ama simdi toklugu kendim kontrol ederek takip etmeyi planliyorum. Sonucun yuksek cikti diyelim dr ne diyor ilac falan mi kullaniyorsun?
benim babam maviş bakalım benim hala umudum var :)))koyu renk baskın tatlım maalesef bizim de ailede var dedem vs mavi gözlü eşimin de ailesinde çok renki göz var ama benim kahverengi kızımda öyle :)
Icinde ne varsa yaptir bosver senden kiymetli degilKuzum benim de riskli bi durumum olsa yaptirirdim belki. Ama simdi toklugu kendim kontrol ederek takip etmeyi planliyorum. Sonucun yuksek cikti diyelim dr ne diyor ilac falan mi kullaniyorsun?
yani bence de çok kasmaya gerek yok, sonuçta kilo vermekte elimizde bebiş doğunca. Diyetisyene gideriz, spor yaparız boşverin20 bile iyi benceben doğumdan sonra 1.ayımda 16 kilo vermiştim hiç bişi yapmadan kendiğiliğinden ve sezaryen olmasına rağmen yani :)
Sağol canım şimdilik iyi gidiyor hep böyle devam eder inşallahmaşallah çok güzel kiloları bence :) ikiz olmasına rağmen iyi bakmışsın :)
Maşallah canım gayet güzel cinsiyetleri ne?Ayy masallah. Ben de ikiz bekliyorum ve 29. haftadayim artik. Gecen hafta 1200 gram olculmuslerdi. Bende de toplam 2.5 kg bebek olmasi lazim. Sizin nerelerinizde agrilar oluyor? Bir de calisiyor musunuz? Ben hala ise gidiyorum ama artik cok perisan oluyorum. Oturamiyorum bile agrilardan.
ay ne güzel bende keşke 32 de çıksam :) ama 37 ye kadar dayanıcam mecbur ücretsiz izin almamak için yada daha az almak içinSağol canım şimdilik iyi gidiyor hep böyle devam eder inşallah
Maşallah canım gayet güzel cinsiyetleri ne?
Benim kasılmam oluyor. Bel ağrısı oluyor arada, setleşme toplanma gerilme herşey oluyorben öğretmenim 26. Haftamda 2. Dönem başlamam gerekirken bıraktım ben zorluyordu artık. Şimdi 30 da normal doğum iznine çıktım.
Ya valla dayanan dayanıyor da ben yapamadım.1 ay rapor sonra doğum izni çalışamazmışım zaten evde bile zorlanıyorum. Allah kolaylıklar versin.ay ne güzel bende keşke 32 de çıksam :) ama 37 ye kadar dayanıcam mecbur ücretsiz izin almamak için yada daha az almak için
ikiz bebek daha zor bence ondan da olabilir :) bende dayanabildiğim yere kadar artık baktım çok zorlanıyorum daha erken ayrılabilirim bende :)Ya valla dayanan dayanıyor da ben yapamadım.1 ay rapor sonra doğum izni çalışamazmışım zaten evde bile zorlanıyorum. Allah kolaylıklar versin.
benim aklimda kiz kalmış@ankazmrt0 sağol canım 2 erkek benimkiler37-38. Hafta dedi doktor ama daha erken de olabiliyorlarmış bakalım
Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldımSağol canım şimdilik iyi gidiyor hep böyle devam eder inşallah
Maşallah canım gayet güzel cinsiyetleri ne?
Benim kasılmam oluyor. Bel ağrısı oluyor arada, setleşme toplanma gerilme herşey oluyorben öğretmenim 26. Haftamda 2. Dönem başlamam gerekirken bıraktım ben zorluyordu artık. Şimdi 30 da normal doğum iznine çıktım.
Benim cevremde de kim gittiyse memnun kalmis ben 2 kere gittim biri acil di. Cok beğendim tüm personeli ikinci gebeliğini Allah nasip ederse kesin oraya gidicem bahcelide oturuyorum yeride yakin bana, iste bazen şans gerçekten. Bu hamileligimde ilk devlette bi docente gittim yüzde 95 dış gebelik demistiherkesin deneyimi farklı tabi hastane konusunda bende ilk gebeliğimden önce gittim çukruambar koruya bana çocuk sahibi olmayı düşünürsen tedavi görmen lazım dedi miyom var dedi şok oldum hiç bi problemim yoktu 28 yaşındaydım vs neyse sonra başka bi doktora gittim hiç bi problem yok miyomda yok deneyin olur dedi ki ben ilk denemede hamile kaldım, doğum yaptım 40. günümde ilk ilişkimizde de 2.ye hamile kaldım :) ilk hamile olduğumu öğrenince koruda başka bir doktora daha gittim ondan da memnun kalmadım, 1 sefer gittim sadece, ki benim sigortam koru hastanesinde limitsiz doğum paketi var hiç ödeme yapmıyoruz. ona rağmen gitmedim liv hospitala gittim 2.muayeneden sonra iyiki de öyle yapmışım çok memnunum ilk gebeliğimden beri 2 senedir gidiyorum :) şimdi 2.gebeliğim 29+0 oldu hiç bir sıkıntı yaşamadım, kızımı da çocuk doktoruna götürdüm koruda çalışanlardan azar mı yemedik sigorta ödediği halde ekstra ödeme mi almadılar herşeyi yaptılar yani, biz burda para kazanıyoruz tabi ödeyeceksin diyen çalışan mı dersiniz hepsini gördük önünden geçmem daha korunun :)
Tabi zorlanırsan bırak canım. Senden ve bebişinden önemli değil uzun saat çalışıyorsun birde sen herhaldeikiz bebek daha zor bence ondan da olabilir :) bende dayanabildiğim yere kadar artık baktım çok zorlanıyorum daha erken ayrılabilirim bende :)
Ay amin inşallah ulaşalım o haftalarabenim aklimda kiz kalmış37 38 benim hayalim haftalar o haftaları görünce huzurla nefes alicam diyorum
Evet ikizlerin 30. Haftada başlıyormuş canım . Ben 26 da heyet raporu aldım şimdi normal izin.Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldım
koru hastanesi kadın doğumda çok iyi diye duydum herkesten bende o yüzden gitmiştim ama hayal kırıklığı oldu umarım sizin güzel geçer :)Benim cevremde de kim gittiyse memnun kalmis ben 2 kere gittim biri acil di. Cok beğendim tüm personeli ikinci gebeliğini Allah nasip ederse kesin oraya gidicem bahcelide oturuyorum yeride yakin bana, iste bazen şans gerçekten. Bu hamileligimde ilk devlette bi docente gittim yüzde 95 dış gebelik demistihamile haberimi eşime günlerce nasil soylucem diye dusundum zaten 1bucuk yil oncesi bebek kaybettik onun bunalımı geçmemişken diş gebe dedi bide asiri emin sekilde;( ama o doçent in pesinde koşturan bir sürü gebe varmış iste ben ters zamanına geldim demek tavırlarıda kotuydu.
Bende 35 kadar dayanmaya çalışacağım doğum sonra çok fazla ücretsiz izin kullanamayacağım çünkü . Yıllık izinlerimi de kullanmadımay ne güzel bende keşke 32 de çıksam :) ama 37 ye kadar dayanıcam mecbur ücretsiz izin almamak için yada daha az almak için
bende yıllık iznimi kullanmadım ama geçen sefer hiç ücretsiz almamıştım 37 de ayrıldım izne 3-4 gün sonra doğum yaptım ona rağmen izin+süt izni+yıllık izin 5,5 ay yaptı ancak 5,5 aylıkken başladım işe ücretsiz almamıştım bu sefer de max 5,5 ay olur 37 ye kadar dayanıp 37 de de doğurursam tabi :) yada ücretsiz izin alcam bilmiyorumBende 35 kadar dayanmaya çalışacağım doğum sonra çok fazla ücretsiz izin kullanamayacağım çünkü . Yıllık izinlerimi de kullanmadım
Heyet raporuna ücret ödediniz mi?Tabi zorlanırsan bırak canım. Senden ve bebişinden önemli değil uzun saat çalışıyorsun birde sen herhalde
Ay amin inşallah ulaşalım o haftalara
Evet ikizlerin 30. Haftada başlıyormuş canım . Ben 26 da heyet raporu aldım şimdi normal izin.
34 35 haftalıkken masada uzun saat oturabiliyormuydunuz? Bakanlığın bir sınavı var ona girmek zorundayım deprem yuzunden ertelendi bende o zaman yaklasik 35 haftalik olucam yaklaşık 2bucuk saat oturmam gerekicek o haftalarda nasil olurum dayanabilirmiyim bir sorun olurmubende yıllık iznimi kullanmadım ama geçen sefer hiç ücretsiz almamıştım 37 de ayrıldım izne 3-4 gün sonra doğum yaptım ona rağmen izin+süt izni+yıllık izin 5,5 ay yaptı ancak 5,5 aylıkken başladım işe ücretsiz almamıştım bu sefer de max 5,5 ay olur 37 ye kadar dayanıp 37 de de doğurursam tabi :) yada ücretsiz izin alcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?