2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
bende çalışıyorum otururken de çok ağrı oluyo gidip gelirken araba kullanırken vs de ilk gebeliğimde 36.haftaya kadar araba kullanmıştım 37 ye kadar da çalıştım 37 de de doğrudum zaten :) yine öyle olacak sanırım ama ağrılarım çok nasıl dayanıcam bilmiyorum izne ayrılmak istiyorum bende ama bu seferde bebeğimle geçireceğim zamandan düşüyor o yüzden almıyorum

Çok doğru karar vermişsiniz ben gerçekten oradan dogum paketi almadığıma pişmanım insallah 2nciye diyelim sizde saglikla kavuşun bebeginize

maşallah çok güzel kiloları bence :) ikiz olmasına rağmen iyi bakmışsın :)
Sağol canım şimdilik iyi gidiyor hep böyle devam eder inşallah
Maşallah canım gayet güzel cinsiyetleri ne?
Benim kasılmam oluyor. Bel ağrısı oluyor arada, setleşme toplanma gerilme herşey oluyor ben öğretmenim 26. Haftamda 2. Dönem başlamam gerekirken bıraktım ben zorluyordu artık. Şimdi 30 da normal doğum iznine çıktım.

ay ne güzel bende keşke 32 de çıksam :) ama 37 ye kadar dayanıcam mecbur ücretsiz izin almamak için yada daha az almak için

ay ne güzel bende keşke 32 de çıksam :) ama 37 ye kadar dayanıcam mecbur ücretsiz izin almamak için yada daha az almak için
Ya valla dayanan dayanıyor da ben yapamadım.1 ay rapor sonra doğum izni çalışamazmışım zaten evde bile zorlanıyorum. Allah kolaylıklar versin.

Ya valla dayanan dayanıyor da ben yapamadım.1 ay rapor sonra doğum izni çalışamazmışım zaten evde bile zorlanıyorum. Allah kolaylıklar versin.
ikiz bebek daha zor bence ondan da olabilir :) bende dayanabildiğim yere kadar artık baktım çok zorlanıyorum daha erken ayrılabilirim bende :)

Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldım

Benim cevremde de kim gittiyse memnun kalmis ben 2 kere gittim biri acil di. Cok beğendim tüm personeli ikinci gebeliğini Allah nasip ederse kesin oraya gidicem bahcelide oturuyorum yeride yakin bana, iste bazen şans gerçekten. Bu hamileligimde ilk devlette bi docente gittim yüzde 95 dış gebelik demisti hamile haberimi eşime günlerce nasil soylucem diye dusundum zaten 1bucuk yil oncesi bebek kaybettik onun bunalımı geçmemişken diş gebe dedi bide asiri emin sekilde;( ama o doçent in pesinde koşturan bir sürü gebe varmış iste ben ters zamanına geldim demek tavırlarıda kotuydu.

ikiz bebek daha zor bence ondan da olabilir :) bende dayanabildiğim yere kadar artık baktım çok zorlanıyorum daha erken ayrılabilirim bende :)
Tabi zorlanırsan bırak canım. Senden ve bebişinden önemli değil uzun saat çalışıyorsun birde sen herhalde
benim aklimda kiz kalmış 37 38 benim hayalim haftalar o haftaları görünce huzurla nefes alicam diyorum
Ay amin inşallah ulaşalım o haftalara
Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldım
Evet ikizlerin 30. Haftada başlıyormuş canım . Ben 26 da heyet raporu aldım şimdi normal izin.

koru hastanesi kadın doğumda çok iyi diye duydum herkesten bende o yüzden gitmiştim ama hayal kırıklığı oldu umarım sizin güzel geçer :)

Bende 35 kadar dayanmaya çalışacağım doğum sonra çok fazla ücretsiz izin kullanamayacağım çünkü . Yıllık izinlerimi de kullanmadım
bende yıllık iznimi kullanmadım ama geçen sefer hiç ücretsiz almamıştım 37 de ayrıldım izne 3-4 gün sonra doğum yaptım ona rağmen izin+süt izni+yıllık izin 5,5 ay yaptı ancak 5,5 aylıkken başladım işe ücretsiz almamıştım bu sefer de max 5,5 ay olur 37 ye kadar dayanıp 37 de de doğurursam tabi :) yada ücretsiz izin alcam bilmiyorum

Heyet raporuna ücret ödediniz mi?

34 35 haftalıkken masada uzun saat oturabiliyormuydunuz? Bakanlığın bir sınavı var ona girmek zorundayım deprem yuzunden ertelendi bende o zaman yaklasik 35 haftalik olucam yaklaşık 2bucuk saat oturmam gerekicek o haftalarda nasil olurum dayanabilirmiyim bir sorun olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…