2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben aldım izne çıktım 32 de. Zaten sezaryene en geç 38. Haftada alacağız dedi doktor. Artık iş de stresli olmaya başladı. Bir de izine ayrılacağım kafasıyla iş zor gelmeye başlamıştı. Bir stresten çıkıp doğum yapmak istemedim...

Merhaba kizlar.Bugun 29+1 haftalik ikizlerim.Benim 2 gundur agrilarim cok artti.Sanki kemikleri kemiklerime surtunuyor,yataktan kalkinca,yurudukce cok ama cok aci veriyorBoyle olaniniz var mi?Normalmi yoksa ben mi cok abartiyorum acaba?Birde bazen elimi karnima koydugumda kalp atisi gibi bisey hissediyorum.Ama dakikada 33-35 defa vuruyor.Neden ola bilir acaba?

Hıçkırık olabilir o.

InsaAllah oyledir canim.Doktorum da oyle soyledi ama tam emin olamadim.Sanki kalp atisi gibi sistematik bi sekilde vuruyor ama dakikada 33-35 defa falan))
Dakikada 120 ve üstü kalp atım sayısı. Ciğerleri gelişsin diye hıçkırıyor. Dünyaya gelince diyafram kasına ihtiyaç duyacak. Hıçkırarak kendini dünyaya hazırlıyor.

Dakikada 120 ve üstü kalp atım sayısı. Ciğerleri gelişsin diye hıçkırıyor. Dünyaya gelince diyafram kasına ihtiyaç duyacak. Hıçkırarak kendini dünyaya hazırlıyor.
InsaAllah canim oyle olur.Bu gun de ciger gelistirici igne yaptilar her ihtimal.InsaAllah acilir cigerleri

Kızlar merhaba nasılsınız nst ye giren var mı aranızda kaçıncı haftada giriliyor birde kaçıncı haftadan sonra ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr lar ben en son 29 da gittim şu an 31+3 üm 33de gel demişti bakalım ne sıklıkla çağırcak 33 den sonra

Ben de sizin gibi en son 28+0da yani 29 haftamda gitmiştim bu hafta kontrolüm var 33oluyorum. Son gittiğimde kontrollerini bir sonraki gelişinden sonra sıklaştıracağım demişti. Nst ye ne zaman gireceğim onu bilmiyorum ama.

Park yatak cok pratik ama ben nedense oldum olasi sevemedim o yuzden kademeli karyola aldik bakalim niyetimiz bi 3 yada4 sene kullanmasi insallah kullanir

Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldım
Ben henüz çıkmadım ama işe de haftada bir veya iki gün gidiyorum. Çok şükür ki işim çok rahat. Son ana kadar almayacağım izin, sonrasında kullanacağım.

Benim doktorum 34.hafta dedi bana ilk o zaman gircem nst ye ama baska arkadaşların doktorları daha önce haftalar icin demis galiba doktordan doktora değişiyor bilmiyorum ama ben ilk 30 martta gircem 34.haftamda :)

Merhaba arkadaslar ben de bugün izne ayrıldım 32+0 olduk şükür. Bebisimin kafası 2 hafta önde karın bölgesi de 10 gün önde. Doktor normal dedi. Son zamanlara dogru gelisimi yavasliyor normale dönüyor dedi. Yüzünü hiç göstermiyor benim kerata. Hala net bir sekilde göremedim. Ben de bu ay kilo almamisim stresten ve üzüntüden galiba

Günaydın arkadaslar iyi bir hafta olsun insallah bebislerinizin kiyafetlerini yikayip hazirlamaya basladinizmi acaba 30. Haftaya girdik erkenmi acaba diyr düsünüyorum

Bence erken daha o mis sabun kokusu doğuma yakın olunca daha güzel oluyor.Simdi yikasaniz o koku gidiyor34 gibi düşünüyorum ben inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…