- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.881
Ben araştırma hastanesinden aldım para vermedim.Heyet raporuna ücret ödediniz mi?
Ben aldım izne çıktım 32 de. Zaten sezaryene en geç 38. Haftada alacağız dedi doktor. Artık iş de stresli olmaya başladı. Bir de izine ayrılacağım kafasıyla iş zor gelmeye başlamıştı. Bir stresten çıkıp doğum yapmak istemedim...bende çalışıyorum otururken de çok ağrı oluyo gidip gelirken araba kullanırken vs de ilk gebeliğimde 36.haftaya kadar araba kullanmıştım 37 ye kadar da çalıştım 37 de de doğrudum zaten :) yine öyle olacak sanırım ama ağrılarım çok nasıl dayanıcam bilmiyorumizne ayrılmak istiyorum bende ama bu seferde bebeğimle geçireceğim zamandan düşüyor o yüzden almıyorum
Hıçkırık olabilir o.Merhaba kizlar.Bugun 29+1 haftalik ikizlerim.Benim 2 gundur agrilarim cok artti.Sanki kemikleri kemiklerime surtunuyor,yataktan kalkinca,yurudukce cok ama cok aci veriyorBoyle olaniniz var mi?Normalmi yoksa ben mi cok abartiyorum acaba?Birde bazen elimi karnima koydugumda kalp atisi gibi bisey hissediyorum.Ama dakikada 33-35 defa vuruyor.Neden ola bilir acaba?
InsaAllah oyledir canim.Doktorum da oyle soyledi ama tam emin olamadim.Sanki kalp atisi gibi sistematik bi sekilde vuruyor ama dakikada 33-35 defa falan))Hıçkırık olabilir o.
Dakikada 120 ve üstü kalp atım sayısı. Ciğerleri gelişsin diye hıçkırıyor. Dünyaya gelince diyafram kasına ihtiyaç duyacak. Hıçkırarak kendini dünyaya hazırlıyor.InsaAllah oyledir canim.Doktorum da oyle soyledi ama tam emin olamadim.Sanki kalp atisi gibi sistematik bi sekilde vuruyor ama dakikada 33-35 defa falan))
InsaAllah canim oyle olur.Bu gun de ciger gelistirici igne yaptilar her ihtimal.InsaAllah acilir cigerleriDakikada 120 ve üstü kalp atım sayısı. Ciğerleri gelişsin diye hıçkırıyor. Dünyaya gelince diyafram kasına ihtiyaç duyacak. Hıçkırarak kendini dünyaya hazırlıyor.
Erken doğum riskiniz mi var?InsaAllah canim oyle olur.Bu gun de ciger gelistirici igne yaptilar her ihtimal.InsaAllah acilir cigerleri
Ben bugün iki makine yıkadım canım, iki makine daha kaldıGünaydın arkadaslar iyi bir hafta olsun insallah bebislerinizin kiyafetlerini yikayip hazirlamaya basladinizmi acaba 30. Haftaya girdik erkenmi acaba diyr düsünüyorum
Tatlim boyuna gore kilon normal bende ufak tefek bisey sandim seni :))) asil hamilelikten once bayaa zayifmissinoo süper kaç haftalık oldu şimdi maşallah bebişlere :)
Ben de sizin gibi en son 28+0da yani 29 haftamda gitmiştim bu hafta kontrolüm var 33oluyorum. Son gittiğimde kontrollerini bir sonraki gelişinden sonra sıklaştıracağım demişti. Nst ye ne zaman gireceğim onu bilmiyorum ama.Kızlar merhaba nasılsınız nst ye giren var mı aranızda kaçıncı haftada giriliyor birde kaçıncı haftadan sonra ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr lar ben en son 29 da gittim şu an 31+3 üm 33de gel demişti bakalım ne sıklıkla çağırcak 33 den sonra
Ikiz oldugu icin var canim.Ikizlerin ne zaman ne yapacagi belli olmaz soyledi doktor.Her ihtimal ciger gelistiriciyi yapalim dediErken doğum riskiniz mi var?
Park yatak cok pratik ama ben nedense oldum olasi sevemedimAy evet yeni evler hep öyle canım. Benim evim büyük ama oda şuan için yapmıyoruz bekarlıktan kalma küçük bir dolabı ayırdık bebişlere yatak odasına da park yatakları koycaz sonra yaparız hayırlısıyla.
Aminn inşallah
Sağol canım30+3olduk
İnşallah canım. Valla ne kadar kullansalar kardır sonra odalarını kurarız zatenPark yatak cok pratik ama ben nedense oldum olasi sevemedimo yuzden kademeli karyola aldik bakalim niyetimiz bi 3 yada4 sene kullanmasi insallah kullanir
Ben henüz çıkmadım ama işe de haftada bir veya iki gün gidiyorum. Çok şükür ki işim çok rahat. Son ana kadar almayacağım izin, sonrasında kullanacağım.Analık iznine mi çıktınız ben de öğretmenim 32 hafta olunca cuma günü analık iznine çıkıcam ikinci dönem başladığından beri rapor aldım
Benim doktorum 34.hafta dedi bana ilk o zaman gircem nst ye ama baska arkadaşların doktorları daha önce haftalar icin demis galiba doktordan doktora değişiyor bilmiyorum ama ben ilk 30 martta gircem 34.haftamda :)Kızlar merhaba nasılsınız nst ye giren var mı aranızda kaçıncı haftada giriliyor birde kaçıncı haftadan sonra ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr lar ben en son 29 da gittim şu an 31+3 üm 33de gel demişti bakalım ne sıklıkla çağırcak 33 den sonra
Günaydın arkadaslar iyi bir hafta olsun insallah bebislerinizin kiyafetlerini yikayip hazirlamaya basladinizmi acaba 30. Haftaya girdik erkenmi acaba diyr düsünüyorum
Aslinda yukleme yaptirmak istemeyen veya riskli olan birisi her turlu diyete uysa yeterli olur zaten heraldeYok diyet yaptiriyolar once eger dusmezse o zaman ilac kullandiriyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?