2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben 33 teyim bende bazen hissediyorum o kalp atisi dediginizi ama devamli değil. Yan yatarken karnimin uzerjne yonelirsem ozellikle ozman orda neresi varsa baya hissediyorum. Gecen dusta temizkenirken ayaklarini hissettim sanırım. küçük ve sertlerdi sonra topladi kendini kemikleri bazen batiyor cok hosuma gidiyor canım acisada

Ben nst ye 28. Haftada gittim. 28. Haftadan sonra her geldiğinde nst yapılacak dedi.

Ben de ücretsiz max 1.5 ay alabilirim o yüzden çalışabildiğim kadar çalışacağım ama 28 olacağım şimdiden bunalmaya başladım genelde ataktayım birde
Benim aynı öyle bazen sayıyorum 70 falan hiç durmuyor hatta bazen bu atımlar 5 dk boyunca hiç durmuyor bence normaldir . Benimde 2 gündür 15 dk. Yo geçerse yürümem ağrım başlıyor doktor randevum var hafta içi soracağım

Sor canim aynen bende de oyle.O kalp atisi gibi olani da sor bakalim ne diyecek doktorun.Benim doktorum hapsirma olabilir dedi.Ona guveniyirum ama yine de senin doktorundan da duymak isterim

Çocuk doktoru arıyorum şimdiden başladım araştırmaya çok zor ya özel diye de hepsi iyi olmuyor çoğu gereksiz tahlil vs istiyor. Devamli gittiginiz bi cocuk doktoru var mi Anadolu yakasında? Şuan gittiğim hastanenin çocuk doktorları ile ilgili bi kaç şikayet okudum hoşuma gitmedi.

Anadolu yakasi Camlica Medipol de iyi dr lar vardi canim ben de senin gibi arayisa girmistim. Bir bak istersen

Teşekkür ederim canım sen de uyuyamamışsin bu saatte uyutmadi mi minik
Yok kuzum benim ilk trimesterdan sonra cok sukur bir sikayetim kalmadi. Benim kendimle alakali gun icinde cok uyuyorum sonra geceleri uyuyamiyorum kotu oluyor ya. Ama duzene sokmam lazım. Sen nasilsin senin minnos mu uyutmadi seni yoksa

Yok kuzum benim ilk trimesterdan sonra cok sukur bir sikayetim kalmadi. Benim kendimle alakali gun icinde cok uyuyorum sonra geceleri uyuyamiyorum kotu oluyor ya. Ama duzene sokmam lazım. Sen nasilsin senin minnos mu uyutmadi seni yoksa
çok sevindim senin adına benimki Bu aralar çok tekmeliyor bu saatlerde ona uyanıyorum uyusun diye bekliyorum uyuyunca ben de geri uyuyorum

3-4 saat oturduğumda oldu biraz bel ağrım oluyodu ama çok kötü değildim yine de bence sorun olmaz girebilirsin kendini çok kötü hissetmiyorsan sadece eve gidince ayaklarım şiş oluyodu bir de eğer izin verirlerse ayağının altına koymak için bi yükselti basamak vs koyabilirsin ayakların hafif yukarda durursa daha da rahat edersin

bana da geçen sefer çok zor gelmemişti geçen sefer sadece son 2 ay işe gelip çalışmıştım öncesinde 6,5 ay homeofis çalıştım o zaman güzeldi rahattım ama 27.haftada homeofis çalışma bitti artık gel dediler 27 den 37 ye kadar geldim. çok zorlamamıştı, şimdi en başından beri ofisten çalışıyorum o yüzden baya zor geliyor bende izne ayrılmak istiyorum ama ne kadar geç o kadar iyi bebeğimle o kadar çok zaman geçiricem diye dayanıyorum :)

Kiz 170 boya 63 kiloydum diyosun az etine dolgun ol hatlarin olsun :))))
ahaha doğumdan sonra ilk hedefim 75 sonra 60 60 kiloda çok güzel duruyordu ya üst bedenim çok ince ama baya kocaman popom var o yüzden öyle çok zayıf durmuyordum popo iyi gösteriyordu 60-65 arasında çok güzel hissediyordum kendimi hatta eşim 70 e kadar gayet iyi diyordu :) inşallah doğuma 105 falan gidicem daha da fazla olmazsa :/ heralde sonra 6 ayda 75 olsam tamam kalanıda 6 ayda verir 1 senede normale dönerim diye hesap yaptım 11 ayda 2 doğum yapmış olucam normal heralde dimi bu kadar kilo almam vs ne yapayım 11 ayda 2 çocuk doğurmak kolay değil

Ben nst ye 28. Haftada gittim. 28. Haftadan sonra her geldiğinde nst yapılacak dedi.
benim doktorumda geçen sefer 30 da başladı her 2 haftada bir geldiğinde yapıcaz demişti yarın kontrolüm var 29+2 de heralde yapar bu sefer de diye düşünüyorum doğuma kadar 2 haftada bir gitmiştim

uf çok zor ya doğum izni en az 6 ay olmalı bence doğumdan sonra çalışan kadınlar için çok zorluyor

Ayy kızlar az önce sağlık ocağında kontrolüm vardı değişik bi cihazla kalp atışını dinleticeklerdi koydu karnıma ilk başlarda kalp atışını bulamadı ebe de panik oldu farkettim. Ben zaten hemen stres oldum bişey mi oldu acaba diye derken o sırada pıt pıt duymaya başladık çok şükür. Yani bu zamanlara geldik artık kötü bir şey olma ihtimali bile beni o kadar korkuttu ki... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah

Fetal doppler canım. Bulamıyorlar ya onlar kolay kolay panik olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…