- 25 Mayıs 2015
- 211
- 304
- 103
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.901
Ben 33 teyim bende bazen hissediyorum o kalp atisi dediginizi ama devamli değil. Yan yatarken karnimin uzerjne yonelirsem ozellikle ozman orda neresi varsa baya hissediyorum.Merhaba kizlar.Bugun 29+1 haftalik ikizlerim.Benim 2 gundur agrilarim cok artti.Sanki kemikleri kemiklerime surtunuyor,yataktan kalkinca,yurudukce cok ama cok aci veriyorBoyle olaniniz var mi?Normalmi yoksa ben mi cok abartiyorum acaba?Birde bazen elimi karnima koydugumda kalp atisi gibi bisey hissediyorum.Ama dakikada 33-35 defa vuruyor.Neden ola bilir acaba?
Ben nst ye 28. Haftada gittim. 28. Haftadan sonra her geldiğinde nst yapılacak dedi.Kızlar merhaba nasılsınız nst ye giren var mı aranızda kaçıncı haftada giriliyor birde kaçıncı haftadan sonra ne kadar sıklıkla çağırıyor Dr lar ben en son 29 da gittim şu an 31+3 üm 33de gel demişti bakalım ne sıklıkla çağırcak 33 den sonra
Aynenn ama diyetin icerigini bilmedigim icin ne desem yalan olurAslinda yukleme yaptirmak istemeyen veya riskli olan birisi her turlu diyete uysa yeterli olur zaten heralde
Ben de ücretsiz max 1.5 ay alabilirim o yüzden çalışabildiğim kadar çalışacağım ama 28 olacağım şimdiden bunalmaya başladım genelde ataktayım birdebende yıllık iznimi kullanmadım ama geçen sefer hiç ücretsiz almamıştım 37 de ayrıldım izne 3-4 gün sonra doğum yaptım ona rağmen izin+süt izni+yıllık izin 5,5 ay yaptı ancak 5,5 aylıkken başladım işe ücretsiz almamıştım bu sefer de max 5,5 ay olur 37 ye kadar dayanıp 37 de de doğurursam tabi :) yada ücretsiz izin alcam bilmiyorum
Benim aynı öyle bazen sayıyorum 70 falan hiç durmuyor hatta bazen bu atımlar 5 dk boyunca hiç durmuyor bence normaldir . Benimde 2 gündür 15 dk. Yo geçerse yürümem ağrım başlıyor doktor randevum var hafta içi soracağımMerhaba kizlar.Bugun 29+1 haftalik ikizlerim.Benim 2 gundur agrilarim cok artti.Sanki kemikleri kemiklerime surtunuyor,yataktan kalkinca,yurudukce cok ama cok aci veriyorBoyle olaniniz var mi?Normalmi yoksa ben mi cok abartiyorum acaba?Birde bazen elimi karnima koydugumda kalp atisi gibi bisey hissediyorum.Ama dakikada 33-35 defa vuruyor.Neden ola bilir acaba?
Sor canim aynen bende de oyle.O kalp atisi gibi olani da sor bakalim ne diyecek doktorun.Benim doktorum hapsirma olabilir dedi.Ona guveniyirum ama yine de senin doktorundan da duymak isterimBen de ücretsiz max 1.5 ay alabilirim o yüzden çalışabildiğim kadar çalışacağım ama 28 olacağım şimdiden bunalmaya başladım genelde ataktayım birde
Benim aynı öyle bazen sayıyorum 70 falan hiç durmuyor hatta bazen bu atımlar 5 dk boyunca hiç durmuyor bence normaldir . Benimde 2 gündür 15 dk. Yo geçerse yürümem ağrım başlıyor doktor randevum var hafta içi soracağım
Anadolu yakasi Camlica Medipol de iyi dr lar vardi canim ben de senin gibi arayisa girmistim. Bir bak istersenÇocuk doktoru arıyorum şimdiden başladım araştırmaya çok zor ya özel diye de hepsi iyi olmuyor çoğu gereksiz tahlil vs istiyor. Devamli gittiginiz bi cocuk doktoru var mi Anadolu yakasında? Şuan gittiğim hastanenin çocuk doktorları ile ilgili bi kaç şikayet okudum hoşuma gitmedi.
Teşekkür ederim canımAnadolu yakasi Camlica Medipol de iyi dr lar vardi canim ben de senin gibi arayisa girmistim. Bir bak istersen
Yok kuzum benim ilk trimesterdan sonra cok sukur bir sikayetim kalmadi. Benim kendimle alakali gun icinde cok uyuyorum sonra geceleri uyuyamiyorum kotu oluyor ya. Ama duzene sokmam lazım. Sen nasilsin senin minnos mu uyutmadi seni yoksaTeşekkür ederim canımsen de uyuyamamışsin bu saatte uyutmadi mi minik
çok sevindim senin adınaYok kuzum benim ilk trimesterdan sonra cok sukur bir sikayetim kalmadi. Benim kendimle alakali gun icinde cok uyuyorum sonra geceleri uyuyamiyorum kotu oluyor ya. Ama duzene sokmam lazım. Sen nasilsin senin minnos mu uyutmadi seni yoksa
3-4 saat oturduğumda oldu biraz bel ağrım oluyodu ama çok kötü değildim yine de bence sorun olmaz girebilirsin kendini çok kötü hissetmiyorsan sadece eve gidince ayaklarım şiş oluyodu bir de eğer izin verirlerse ayağının altına koymak için bi yükselti basamak vs koyabilirsin ayakların hafif yukarda durursa daha da rahat edersin34 35 haftalıkken masada uzun saat oturabiliyormuydunuz? Bakanlığın bir sınavı var ona girmek zorundayım deprem yuzunden ertelendi bende o zaman yaklasik 35 haftalik olucam yaklaşık 2bucuk saat oturmam gerekicek o haftalarda nasil olurum dayanabilirmiyim bir sorun olurmu
ya o kadar fittim ki baya iyi görünüyordum inşallah doğumdan sonra da eski halime dönerim, şimdi baya tombalak gibi görünüyorum :)Tatlim boyuna gore kilon normal bende ufak tefek bisey sandim seni :))) asil hamilelikten once bayaa zayifmissin
Kiz 170 boya 63 kiloydum diyosun az etine dolgun ol hatlarin olsun :))))ya o kadar fittim ki baya iyi görünüyordum inşallah doğumdan sonra da eski halime dönerim, şimdi baya tombalak gibi görünüyorum :)
bana da geçen sefer çok zor gelmemişti geçen sefer sadece son 2 ay işe gelip çalışmıştım öncesinde 6,5 ay homeofis çalıştım o zaman güzeldi rahattım ama 27.haftada homeofis çalışma bitti artık gel dediler 27 den 37 ye kadar geldim. çok zorlamamıştı, şimdi en başından beri ofisten çalışıyorum o yüzden baya zor geliyorBen aldım izne çıktım 32 de. Zaten sezaryene en geç 38. Haftada alacağız dedi doktor. Artık iş de stresli olmaya başladı. Bir de izine ayrılacağım kafasıyla iş zor gelmeye başlamıştı. Bir stresten çıkıp doğum yapmak istemedim...
ahaha doğumdan sonra ilk hedefim 75 sonra 60Kiz 170 boya 63 kiloydum diyosun az etine dolgun ol hatlarin olsun :))))
benim doktorumda geçen sefer 30 da başladı her 2 haftada bir geldiğinde yapıcaz demişti yarın kontrolüm var 29+2 de heralde yapar bu sefer de diye düşünüyorum doğuma kadar 2 haftada bir gitmiştimBen nst ye 28. Haftada gittim. 28. Haftadan sonra her geldiğinde nst yapılacak dedi.
uf çok zor ya doğum izni en az 6 ay olmalı bence doğumdan sonraBen de ücretsiz max 1.5 ay alabilirim o yüzden çalışabildiğim kadar çalışacağım ama 28 olacağım şimdiden bunalmaya başladım genelde ataktayım birde
Benim aynı öyle bazen sayıyorum 70 falan hiç durmuyor hatta bazen bu atımlar 5 dk boyunca hiç durmuyor bence normaldir . Benimde 2 gündür 15 dk. Yo geçerse yürümem ağrım başlıyor doktor randevum var hafta içi soracağım
Fetal doppler canım. Bulamıyorlar ya onlar kolay kolay panik olma.Ayy kızlar az önce sağlık ocağında kontrolüm vardı değişik bi cihazla kalp atışını dinleticeklerdi koydu karnıma ilk başlarda kalp atışını bulamadı ebe de panik oldu farkettim. Ben zaten hemen stres oldum bişey mi oldu acaba diye derken o sırada pıt pıt duymaya başladık çok şükür. Yani bu zamanlara geldik artık kötü bir şey olma ihtimali bile beni o kadar korkuttu ki... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?