2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
çok fazla cidden normalde 5-6 gün oluyor 14 hafta çok uzun değil mi kamu da bile 15 gündü :) ne güzel uzun olması
Calisilan sirkete göre degisiyor ama gecen yildan beri esimin calistigi yerde anne ve baba esit haklara sahip olmali diye bu uygulama basladi. Bakalim tüm yaz ailecek dipdibe olucaz

Merhaba arkadaşlar nasipse ilk doğumum olcak bazı sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorundayım şimdi 30+5 teyiz bebeğin doğum tarihini ne zaman verirler acaba birde genelde kaçıncı haftada sezeryan doğum oluyo

38. Hafta eğer başka sorunlar ya da risk varsa daha erkende olabilir. 36/37 gibi.

ben de Oğlak burcuyum ne tesadüf. Ve gerçekten de aynı durumdayız. Saçma sapan nedenlerden ağlıyorum, ağlarken de kızım buna ağlanır mı şu an hormonların etkisindesin, sakinleşmeye çalış diye kendimi avuturken buluyorum iyice dengesizleştim. Eşim de alıştı bu duruma Allahtan, iyice pervane oluyor etrafımda

benim doktorum 39 a kadar bekleme taraftarı sezeryanda da bir risk vs yoksa, benim dikişlerimde problem olabileceğinden 38 de alacak yüksek ihtimal ama 37+0 dan sonra her tarihte alınabilir bebek sadece kilo almasını bekliyorlar 37 den sonra, çünkü 37 bittiğinde tüm gelişim tamamlanıyor. kilosu iyiyse 37 bitiminde de alabilir :) bende yarın gidince net tarihi konuşacağım bakalım erken demezse :) 29+1 benimde şuan.

hepimizde aynı durum var heralde ben ağlıyorum eşim kahkaha atıyor baya gülüyor sarılırken niye ağladın ki şimdi falan diyor :) ilk gebeliğimde ben neden herşeye ağlıyorum diye ağlamıştım pskilojideki değişiklik çok kötü yaa cidden aşırı hassas oldum bende bu dönemde normalde hiç böyle bi insan değilim :/

Ayy kızlaarrr, bugün kızıma o kadar güzel hediyeler geldi ki. Biri Lipoupon diye bir markadan isimli makosen kırmızı patik ayakkabu. Ay çok nostaljik ya. Görünce çok duygulandım. Diğeri de Le Mabelle diye markadan elbiseler. Bence ihtiyacınız varsa bu iki markaya mutlaka bakın. Resmen bayıldım.

Hormonlardan dolayı cinsel ilişkide kuruluk yaşadığıma emin oldum. Odak problemi de yaşıyorum bir yerim ağrımasa başka yerim ağrıyor. Doğumdan sonraya kadar cinsel ilişki bitti bizde galiba

Hormonlardan dolayı cinsel ilişkide kuruluk yaşadığıma emin oldum. Odak problemi de yaşıyorum bir yerim ağrımasa başka yerim ağrıyor. Doğumdan sonraya kadar cinsel ilişki bitti bizde galiba
Geçen tekrar bi denedik biz ilk başta inanılmaz acıdı yine sonra bel boslugumu destekledik hem de sirtima yastık koyduk öyle olunca cok rahat oldu. Biz oncesinde öyle yapmamistik galiba acıdan kuruluk yaşamışım. Galiba pozisyon bulunca oluyor ya yoksa acıdan insan kuruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…