- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.921
İlk defa onla baktılar bilmediğim için çok korktum valla neyse ki şu an kahvaltı yaptım içerde horon tepiyor benimkiFetal doppler canım. Bulamıyorlar ya onlar kolay kolay panik olma.
Esimin babalik izni bile 14 haftauf çok zor ya doğum izni en az 6 ay olmalı bence doğumdan sonraçalışan kadınlar için çok zorluyor
Ay ne güzel benim 6 günmüşEsimin babalik izni bile 14 hafta
Bozdur bozdur harcaAy ne güzel benim 6 günmüş
çok fazla cidden normalde 5-6 gün oluyor 14 hafta çok uzun değil mi kamu da bile 15 gündü :) ne güzel uzun olmasıEsimin babalik izni bile 14 hafta
Kamuda 10 günçok fazla cidden normalde 5-6 gün oluyor 14 hafta çok uzun değil mi kamu da bile 15 gündü :) ne güzel uzun olması
14 hafta izin veren yer neresi cidden çok iyi babalık izni 14se analık iznide 1 yaşa kadar falandır heraldeKamuda 10 gün14 hafta süpermiş
Calisilan sirkete göre degisiyor ama gecen yildan beri esimin calistigi yerde anne ve baba esit haklara sahip olmali diye bu uygulama basladi. Bakalim tüm yaz ailecek dipdibe olucazçok fazla cidden normalde 5-6 gün oluyor 14 hafta çok uzun değil mi kamu da bile 15 gündü :) ne güzel uzun olması
Yok yok anne baba ayni. Esit hak olsun diye14 hafta izin veren yer neresi cidden çok iyi babalık izni 14se analık iznide 1 yaşa kadar falandır heralde10 mu doğrudur benim aklımda 15 kalmış özel sektörde 5-6 gün :)
yaa o kötüymüş anneye daha çok olmalıYok yok anne baba ayni. Esit hak olsun diye
Evet aslinda emziren anne sonuctayaa o kötüymüş anneye daha çok olmalı
Çok iyi ya süperBozdur bozdur harcaKizimda esimin izni 2 haftaydi az bulmustuk. Neyseki oglanda 3,5 ay rahaz edicez Bidaha dogurursam belki 7-8ay izin falan verirler
38. Hafta eğer başka sorunlar ya da risk varsa daha erkende olabilir. 36/37 gibi.Merhaba arkadaşlar nasipse ilk doğumum olcak bazı sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorundayım şimdi 30+5 teyiz bebeğin doğum tarihini ne zaman verirler acaba birde genelde kaçıncı haftada sezeryan doğum oluyo
ben de Oğlak burcuyum ne tesadüf. Ve gerçekten de aynı durumdayız. Saçma sapan nedenlerden ağlıyorum, ağlarken de kızım buna ağlanır mı şu an hormonların etkisindesin, sakinleşmeye çalış diye kendimi avuturken buluyorumÜzülme hepimiz öyleyiz bence, benim erkek çocuk ama ben de 5 yaş zekayla yarisirim yani anlamamakta istar durumu sinirlenme alınganlık her boka ağlamaama benim eşim öğrendi artik direk gelip cocuk avutur gibi sarılıyor biraz da dalga geçiyor gel burnumuzu silelim hadi diyo ağlamaktan salya sümük olduğum için sonra hadi bir cay koy diyo kırmızı gozlerle cay koymaya gidiyorum ki ben oğlak burcuyumdur soğuk nevale itici duygusuz bi insandim simdi kuzucuk
benim doktorum 39 a kadar bekleme taraftarı sezeryanda da bir risk vs yoksa, benim dikişlerimde problem olabileceğinden 38 de alacak yüksek ihtimal ama 37+0 dan sonra her tarihte alınabilir bebek sadece kilo almasını bekliyorlar 37 den sonra, çünkü 37 bittiğinde tüm gelişim tamamlanıyor. kilosu iyiyse 37 bitiminde de alabilir :) bende yarın gidince net tarihi konuşacağım bakalım erken demezse :) 29+1 benimde şuan.Merhaba arkadaşlar nasipse ilk doğumum olcak bazı sebeplerden ötürü sezeryan olmak zorundayım şimdi 30+5 teyiz bebeğin doğum tarihini ne zaman verirler acaba birde genelde kaçıncı haftada sezeryan doğum oluyo
hepimizde aynı durum var heralde ben ağlıyorum eşim kahkaha atıyor baya gülüyor sarılırken niye ağladın ki şimdi falan diyor :) ilk gebeliğimde ben neden herşeye ağlıyorum diye ağlamıştımben de Oğlak burcuyum ne tesadüf. Ve gerçekten de aynı durumdayız. Saçma sapan nedenlerden ağlıyorum, ağlarken de kızım buna ağlanır mı şu an hormonların etkisindesin, sakinleşmeye çalış diye kendimi avuturken buluyorumiyice dengesizleştim. Eşim de alıştı bu duruma Allahtan, iyice pervane oluyor etrafımda
Geçen tekrar bi denedik biz ilk başta inanılmaz acıdı yine sonra bel boslugumu destekledik hem de sirtima yastık koyduk öyle olunca cok rahat oldu. Biz oncesinde öyle yapmamistik galiba acıdan kuruluk yaşamışım. Galiba pozisyon bulunca oluyor ya yoksa acıdan insan kuruyoHormonlardan dolayı cinsel ilişkide kuruluk yaşadığıma emin oldum. Odak problemi de yaşıyorum bir yerim ağrımasa başka yerim ağrıyor. Doğumdan sonraya kadar cinsel ilişki bitti bizde galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?