- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.961
Aklina getirme kötü şeyler ya ne güzel seni seviyor işte napsin seviyor gelip gidip öpüyor ya hic opmeseydi uzak dursaydiKızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
Şimdi soruma geliyorum, eşimde inanılmaz bir bana düşkünlük başladı. İkide bir öpüyor sarılıyor, mutfağa girmeyen adam mutfaktan çıkmaz oldu, bunun gibi önceden olmayan bir sürü şey .. Ben de oğlak burcu olarak tuhaf buluyorum, aklım karıştıgünahını almak da istemiyorum, öyle iyi bir insandır ki ama kafam karışıyor, deli deli sorular geliyor ister istemez poff .. sizde durumlar nedir ?
Reflu yatagi da makinada yikanabiliyor mu?Altus 8kg olandan kullanıyorum enerji sınıfı A++. Çok memnunum. Şuan oturduğum evde çamaşır asmaya kurutmaya asla yetişemezdim. Yenidoğan kıyafetlerini yıkadım onda kuruttum. Reflü yatağını bile onda kuruttum.
Şu konuda benim de içim rahat, ikimizin de tek tahammül edemeyeceği nokta aldatmaktır, biz de aynı şekilde sözleşmiştik. Ben öyle çocuk var vs diye de bahane bulmam basar giderim, bilir yani acımam yoktur ama işte hormonlardan heralde ne bileyim. Bir yandan da özledim, adam bana daha çekici gelmeye başladıAklina getirme kötü şeyler ya ne güzel seni seviyor işte napsin seviyor gelip gidip öpüyor ya hic opmeseydi uzak dursaydidaha da düşkün olmuş sana ne güzel işte bak benim ki iş için her hafta ya yurt dışında ya da antalyada falan ama zerre düşünmüyorum çünkü bi bok yerse kapı orda herşeyin dönüşü var bende ama o işin yok o da biliyor en baştan dedim çünkü bi bok yersen beni uğraştırma efendi gibi S*** G (Defol) hatta eve bile gelme ben anlarım dedim yaparsa boşanirim maşallah o kadar zeki bir kadinim ki tek telefonumla bu halde bile işe dönerim bir de çok güzelim sonrasıni o düşünsün
Benim ilk 4 ayim cok cok zor gecti. Hamileligimin en zor zamanlariydi cok sukur atlattim o zamanlari. O siralar hic yemek yapamadim hatta yemek kokusu duymaya tahammulum bile yoktu. Esim de sag olsun hep disaridan ev yemekleri vs idare ettik bir de annem de yapiyordu arada. Asil o siralar anlayisa ilgiye alakaya ihtiyacim vardi ama esim her zaman ki gibiydi ilgi konusunda hani hamileyim diye ayri bir ilgisi yoktu normalde de zaten ilgilidir. Ama ne zaman ki son trimestera geldik karnim da biraz gec buyudu hatta hala cok buyuk sayilmaz. Gozle gorulen bir yani var ama su an hamileligimin. Esim su an cok daha yardimci oluyor hicbir sey yapmami istemiyor daha ilgili daha bir farkli. Halbuki benim asil bunlara daha cok ilk aylarda ihtiyacim vardi. Ama ortada belirginlesen bir hamilelik olunca tavirlari daha bir degisti heralde tam dank ediyor goruntusel olarak da sis bir karin gorduklerinde. Ben tamamen buna bagliyorum. Psikolojik olarak gorunce karnimizi sis daha bir degisiyorlar.Kızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
Şimdi soruma geliyorum, eşimde inanılmaz bir bana düşkünlük başladı. İkide bir öpüyor sarılıyor, mutfağa girmeyen adam mutfaktan çıkmaz oldu, bunun gibi önceden olmayan bir sürü şey .. Ben de oğlak burcu olarak tuhaf buluyorum, aklım karıştıgünahını almak da istemiyorum, öyle iyi bir insandır ki ama kafam karışıyor, deli deli sorular geliyor ister istemez poff .. sizde durumlar nedir ?
Oğlak burcuyuz biz kendine gelŞu konuda benim de içim rahat, ikimizin de tek tahammül edemeyeceği nokta aldatmaktır, biz de aynı şekilde sözleşmiştik. Ben öyle çocuk var vs diye de bahane bulmam basar giderim, bilir yani acımam yoktur ama işte hormonlardan heralde ne bileyim. Bir yandan da özledim, adam bana daha çekici gelmeye başladıondan paranoyaklaştım herhalde
hamileliğimin başından beri ilişki yok aramızda. Önce tedirgin olduk sonra doktor yasakladı. Şu anda eşim benim için daha fazla bir şeyler yapması gerektiğini hissediyor. Yardımcı oluyor bakışları bile değişti. Hamileliğin başında ve ortasında bir şey diyince millet tarlada doğuruyor korkma bir şey olmaz diyen rahat insan gitti. Onlar da değişiyorlar. Evlilik bir bütündür hamilelik öncesinde normal bir ilişkisi olan birbirini seven insanlar hamilelik sürecinde de aldatmaz. Ama zaten problemli evlilikler, hamilelikle(bebekle) problemleri çözmeye çalışıldığı ya da birbirini yeterince tanımadan yaşanan hamileliklerde zaten pamuk ipliğine bağlı olan ilişkide; kadının ve erkeğin yeni duruma adapte olma süreci de eklenince kopabilir. İşte bu noktada aldatma yaşanma ihtimali oluşur. Hamilelikte erkeğin aldatma ihtimalinin arttığı inancının da kaynağı budur bence. Baba olma heyecanı yaşayan bir insan eşini aldatmaz. Enerjisi ve mutluluğu ile mutfakta yemek yapar. Size sevgi gösterir.Kızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
Bize yasaklamadı doktor ama biz kendi kendimize yasaklayacağız anlaşılan. Tahriş olup sonra enfeksiyonla uğraşmayalım bir deBiz hamileliğin başından beri kardeş kardeş duruyoruz walla hep yasakti. Ve hamilelik hormonlari çok fena yani ondan çok ben zorlaniorm
Eşler anlayışlıysa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu olayı yaşamadan önce eşim bu son olsun bişey olcak diye korkuyorum diyordu bir önceki ilişkimizde. Ben de bişey olmaz ya diyodum çok rahat şekildeAy hangimizin bitmedi ki zaten olaylardan ötürü moraller bozuk evlerimizde kalamadık kaç haftadır Bi de bu durum var kardeş kardes takılıyorum napalim sağlık olsun.
Bizde ilişkiye giriyoruz ama artık haftada 1 e düşürdük. Eşimde bu sıralar aşırı düşkün sürekli öpüyor sarılıyor hep peşimde bebeği seviyor konuşuyor hatta bende diyorum bu sıra çok iyisin diye bebek biraz eşime tepki veriyor dışardan belli oluyor baba olma heyecanının gittikçe arttığını hormonlarımızı anlamaya başladıklarını düşünüyorumKızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
evet gerçekten vücudum iyi bile dayandı bence de :) bende zayıfken hep popomu küçültmeye çalışıyordum baktım öyle daha hoş duruyo eşim de öyle seviyorSaka mi yapiyosun bence ayakta kaldigina dua et 1 senede 2 dogum ne demekayrica fizigin gayet guzelmis bayiliyorum armut tipi vucut hatlarina :))) benim ki esit azcik kalcam daha buyuk olsun isterdim elbisede etekte falan cok guzel duruyo :))
Masallah diyim de nazar olmaevet gerçekten vücudum iyi bile dayandı bence de :) bende zayıfken hep popomu küçültmeye çalışıyordum baktım öyle daha hoş duruyo eşim de öyle seviyorhiç uğraşmadım sonra üst beden 34-36 oluyordu, alt beden 38 hatta bazen 40
canım bende yeni aldım 2 aydır kullanıyorum, Hoover Hleh10a2tcex-17 10 Kg markası çok memnunum çamaşırlar kupkuru ve yumuşacık çıkıyor bende çocuk 2 olacak diye aldım keşke daha önce alsaymışım, triko türlerini ve böyle çok özen gösterdiğimiz pahalı kıyafetleri atmadım ama hiçKızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
yeni kıyafetleri ilk kurutmada atma dedi arkadaşım bana çekiyormuş özellikle bebek kıyafetleri, ilk yıkmayı normal askıda kurut 2.den sonra at makinaya demişti ben öyle yapıyorum çekme olmadıBen de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?
Ne guzel bak ozluyor,seviyor.Bide yakinda baba olacagi icin cok mutluluktan olabilirKızlar benim bu ara aklıma bişey takıldı, sizde de aynı mı sorayım dedim. 33. Haftaya girdik ve ilişkiyi bıraktık 2 haftadır, işkenceye dönmeye başlamıştı çünkü, göbeğim çok büyüyünce
ayy bende 62 evlendim sonra bir kaç ayda 66 oldum hamile kaldım ilkinde 100 kilo gittim doğuma şimdi de doktordan geldim heralde 105 falan oldum dedim am105 falana 98 olmuşum :) gitsem doğuma okyim yaniMasallah diyim de nazar olmabende 169 65 kgla evlendim 73 le hamile kaldim insulin direncim var kolay kolay kilo veremiyorum suan 85 i gectim ama odemim cok fazla genetik sanirim annemde ablamda hamileliklerinde cok fazla odem olusurdu. Tek tesellim emzirme sureci umarim o zaman bu fazla kilolarsan kurtulurum :)
Kızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
Ben de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?
Evet bende sevibebeninki var yan korumalığı çıkardım süngerini çıkarmadan yıkadım normalde sadece kılıfı yıkanıyor da ikinci el aldığım için süngeri de yıkamadan içim rahat etmedi çok şükür bir sıkıntı da olmadıReflu yatagi da makinada yikanabiliyor mu?
Ben ilkinde direk kurutmaya attım çok şükür birşey olmadıyeni kıyafetleri ilk kurutmada atma dedi arkadaşım bana çekiyormuş özellikle bebek kıyafetleri, ilk yıkmayı normal askıda kurut 2.den sonra at makinaya demişti ben öyle yapıyorum çekme olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?