- 26 Ağustos 2022
- 752
- 849
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #11.941
Canim magnezyum kullan o zaman.Nidilat da yardim ediyor.Doktorum 6 saatden bir yazdi bana.Birde fitiller var agriyi dindirenTüm günüm kasilmayla geçti ilk defa bu kadar uzun sürdü nerdeyse her yarim saatte bir taş gibi oldum karnım acıdı resmen, kasıklarım da sanki kumaşın ipini çekersin büzülür ya aynen sanki biri kasiklarimi çektiriyor gibiydi öyle bir gerilme. Eşim de yurt dışında 1 hafta yok , doktorum da tip kutlamasinda yazmadim o yüzden.
Hormonlardan dolayı cinsel ilişkide kuruluk yaşadığıma emin oldum. Odak problemi de yaşıyorum bir yerim ağrımasa başka yerim ağrıyor. Doğumdan sonraya kadar cinsel ilişki bitti bizde galiba
Magnezyum kullanıyorum dediginiz gibi hatta nolur nolmaz 2 şişe de soda içtim ama anlamadim yarin sabah doktora yazcam ilk işC
Canim magnezyum kullan o zaman.Nidilat da yardim ediyor.Doktorum 6 saatden bir yazdi bana.Birde fitiller var agriyi dindiren
Banada ilk baktiklarinda bulamamislardi kizim iki kere tekme atmıştı hemsireyeAyy kızlar az önce sağlık ocağında kontrolüm vardı değişik bi cihazla kalp atışını dinleticeklerdi koydu karnıma ilk başlarda kalp atışını bulamadı ebe de panik oldu farkettim. Ben zaten hemen stres oldum bişey mi oldu acaba diye derken o sırada pıt pıt duymaya başladık çok şükür. Yani bu zamanlara geldik artık kötü bir şey olma ihtimali bile beni o kadar korkuttu ki... Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
Ben de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?Kızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
Kasıklarda çekilme gerilme bende cok oluyor son zamanlarda cok arttı sabah 6te sağ kasik sancısı ile uyandım mesela uyurken ters hareket yapıyor da olabilirim;( yatakda saga sola dönerken zorlaniyorun.ben magnezyum kullaniyorum hergun maden suyuda içiyorum ama hangi tarafa yatarsam o tarafın kalça ağrısı hala oluyor .Tüm günüm kasilmayla geçti ilk defa bu kadar uzun sürdü nerdeyse her yarim saatte bir taş gibi oldum karnım acıdı resmen, kasıklarım da sanki kumaşın ipini çekersin büzülür ya aynen sanki biri kasiklarimi çektiriyor gibiydi öyle bir gerilme. Eşim de yurt dışında 1 hafta yok , doktorum da tip kutlamasinda yazmadim o yüzden.
Ben de oyleyim ilk defa bu gece tek uyudum cok zorlandım dönmede falanKasıklarda çekilme gerilme bende cok oluyor son zamanlarda cok arttı sabah 6te sağ kasik sancısı ile uyandım mesela uyurken ters hareket yapıyor da olabilirim;( yatakda saga sola dönerken zorlaniyorun.ben magnezyum kullaniyorum hergun maden suyuda içiyorum ama hangi tarafa yatarsam o tarafın kalça ağrısı hala oluyor .
Eltim atıyor bişey olmuyor ama kendilerininkini atmıyor hep kucultmus sweatshirtlerBen de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?
Ay hangimizin bitmedi ki zaten olaylardan ötürü moraller bozuk evlerimizde kalamadık kaç haftadır Bi de bu durum var kardeş kardes takılıyorum napalim sağlık olsun.Hormonlardan dolayı cinsel ilişkide kuruluk yaşadığıma emin oldum. Odak problemi de yaşıyorum bir yerim ağrımasa başka yerim ağrıyor. Doğumdan sonraya kadar cinsel ilişki bitti bizde galiba
Canim ben kullaniyorum cok memnunum. Fiyatlari konusunda hicbir bilgim yok ama bizim camasir kurutma ikisi de Arçelik. Normalde toz alerjim var kurutma makinasinin kurutma ozelliginin yaninda toz toplama ozelligi de oluyor o acidan cok rahatladim. Temizlik acisindan da guzel yani toz kalmiyor kiyafetlerde.Kızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
Bence bir sey olmaz. Ayarini bilip attiktan sonra. Yukarida da yazdigim gibi toz toplama ozelliginden dolayi bebeklerimiz icin de daha saglikli olur diye dusunuyorum.Ben de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?
Ben kullaniyorum ve cok memnunum. Dünyanin en pratik seylerinden biri. Hem kiyafetteki gereksiz pamugu hem de tozu aliyor. Elektrolux benimki.Kızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
Hicbisey olmuyor aksine yumusacik oluyor kiyafetler havlular.Ben de bunu soracaktım. Benim makinem hem yıkama hem kurutmalı. Bebek çamaşırlarını kurutmaya atsak bir şey olur mu acaba?
Saka mi yapiyosun bence ayakta kaldigina dua et 1 senede 2 dogum ne demekahaha doğumdan sonra ilk hedefim 75 sonra 6060 kiloda çok güzel duruyordu ya üst bedenim çok ince ama baya kocaman popom var o yüzden öyle çok zayıf durmuyordum popo iyi gösteriyordu 60-65 arasında çok güzel hissediyordum kendimi hatta eşim 70 e kadar gayet iyi diyordu :) inşallah doğuma 105 falan gidicem daha da fazla olmazsa :/ heralde sonra 6 ayda 75 olsam tamam kalanıda 6 ayda verir 1 senede normale dönerim diye hesap yaptım 11 ayda 2 doğum yapmış olucam normal heralde dimi bu kadar kilo almam vs ne yapayım 11 ayda 2 çocuk doğurmak kolay değil
Altus 8kg olandan kullanıyorum enerji sınıfı A++. Çok memnunum. Şuan oturduğum evde çamaşır asmaya kurutmaya asla yetişemezdim. Yenidoğan kıyafetlerini yıkadım onda kuruttum. Reflü yatağını bile onda kuruttum.Kızlar çok takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Konuyla alakası yok ama çamaşır kurutma makinesi almak istiyorum 3. Çocuk gelecek kısmetse artık asma vs uğraşmak istemiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olanlar sebebiyle yazabilirse çok sevinirim. Maksimum 10 bine kadar çıkabilirim uygun fiyatlı bakıyorum. Herkese teşekkürler
Benimki de elektrolux canım hem yıkama hem kurutmalı. Ben kendi çoğu şeyimizi kurutuyorum zaten. Bebeğinkileri de kuruturum o zaman.Ben kullaniyorum ve cok memnunum. Dünyanin en pratik seylerinden biri. Hem kiyafetteki gereksiz pamugu hem de tozu aliyor. Elektrolux benimki.
Korkma canim,olur oyle yalanci kasilmalar.Fitil koy,dinlen hep.Ben Azerbaycanda yasiyorum.Burda papaverin,spazmolizin,indometacin fitilleri var.Kasilmalara cok iyi geliyor.Doktora sor nidilat da soyleyecek bence 6 saatden bir dil altinaMagnezyum kullanıyorum dediginiz gibi hatta nolur nolmaz 2 şişe de soda içtim ama anlamadim yarin sabah doktora yazcam ilk iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?