- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.161
Bugün benimde çok fenaArkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
24-25. Haftalarda çokk şiddetli yaşamıştım 31. Haftada da yaşadım ama önceki şiddette değil. yürümek, bi adım atmak bile işkenceydi. Eğer çalışıyorsanız ondan da olabilir. Çalışmadığım günlerde daha rahat olduğumu gördümArkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
Çalışmıyorum evdeyim hiç bu kadar ağrımamıştı24-25. Haftalarda çokk şiddetli yaşamıştım 31. Haftada da yaşadım ama önceki şiddette değil. yürümek, bi adım atmak bile işkenceydi. Eğer çalışıyorsanız ondan da olabilir. Çalışmadığım günlerde daha rahat olduğumu gördüm
Ben de bir an önce doğurayım diyorum doktor 38. Hafta sezaryen dedi 36 olmaz mı dedim yüzüme boş boş baktı:) en erken 38 dedi. korkuyorum bir şey olacak diye, sanırım ülkede yaşananlardan dolayı travma sonrası stres bozukluğu. Bilinç altımız kendimizi güvende hissetmiyor. Yoksa genelde hamileler doğurmak istemez doğunca bebeklerinin kendisinden kopacakları gibi hisler yaşar.Bende kramp olmadi hic bu zamana kadar ama bu gece bas agrisindan öldüm resmenhala agriyor. Gece kac defa uyandim bilmiyorum neden olmus olabilir acaba. Psikolojik olarak da pek iyi degilim bu siralar bebegi kaybetme korkusu basladi sizde de var mi boyle bir sey. Daha lohusa olmadan o hale burundum sanki
Hic boyle dusunmemistim. Siz soyleyince fark ettim. Evet bundan olabilir guven duygusu yok pek icimde sanki her an bir sey olabilirmis gibi ve bunun cok olagan bir sey oldugunu dusunmek gibi..Ben de bir an önce doğurayım diyorum doktor 38. Hafta sezaryen dedi 36 olmaz mı dedim yüzüme boş boş baktı:) en erken 38 dedi. korkuyorum bir şey olacak diye, sanırım ülkede yaşananlardan dolayı travma sonrası stres bozukluğu. Bilinç altımız kendimizi güvende hissetmiyor. Yoksa genelde hamileler doğurmak istemez doğunca bebeklerinin kendisinden kopacakları gibi hisler yaşar.
Bu agrı bende de var ama,doktorum bununla ilgili herhangi birşey demedi . Çok kendimizi dinlememek lazm çünkü artık sonn ay'lardayız. Bir şeyler değişiyor haliyleArkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
32+0Çalışan arkadaşlara bir sorum olacaktı çalışabilir yada çalışamaz raporunu 32+0 damı 32+1 demi alıyorsunuz farkeder mi acaba ?
Çalışan arkadaşlara bir sorum olacaktı çalışabilir yada çalışamaz raporunu 32+0 damı 32+1 demi alıyorsunuz farkeder mi acaba ?
32+1 de verdiler canım bana :/
Sigorta sisteminde doktorun kayıt ettiği son adet tarihimiz kayıtlıymış diye günü neyse ona göre almak lazım diye biliyorum ben32+1 de verdiler canım bana :/
Valla ilk hamileliğimde de anlamamıştım canım bunda daSigorta sisteminde doktorun kayıt ettiği son adet tarihimiz kayıtlıymış diye günü neyse ona göre almak lazım diye biliyorum ben
1 günle birşey olmaz muhtemelenValla ilk hamileliğimde de anlamamıştım canım bunda da32+1 de vereceğiz dediler öyle aldım sıkıntı çıkmaz inşallah
İnşallah canım1 günle birşey olmaz muhtemelen
Benimde 32+0 Pazar günü 32+1 gideceğim daha geç verirsek hak kaybımız oluyormuş galiba bende 32+1 alacağım fark var mı bilmiyorum32+1 de verdiler canım bana :/
Ben devlete gitmiştim ilk zamanlar orada sat girdiler sistemlerinde var . Özele gidiyorum şuan oradaki tarihle doktorumun tarihi arasında 3 gün var önemli olan raporda yazandır galiba inş. Sorun olmazSigorta sisteminde doktorun kayıt ettiği son adet tarihimiz kayıtlıymış diye günü neyse ona göre almak lazım diye biliyorum ben
Ben de başta devlete gittim sonra özele devam ettim. Geç döllenme görüldüğü için doktor 10 gün değiştirdi. Sistemde bu görünür dedi.Ben devlete gitmiştim ilk zamanlar orada sat girdiler sistemlerinde var . Özele gidiyorum şuan oradaki tarihle doktorumun tarihi arasında 3 gün var önemli olan raporda yazandır galiba inş. Sorun olmaz
Saolsun o olmasa ben napardimBen süpürme işi çok nadir yapıyorum, eşime devrettim gibi oldu hamilelik döneminde
Bende 2 haftadir var .Arkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?