2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Arkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
24-25. Haftalarda çokk şiddetli yaşamıştım 31. Haftada da yaşadım ama önceki şiddette değil. yürümek, bi adım atmak bile işkenceydi. Eğer çalışıyorsanız ondan da olabilir. Çalışmadığım günlerde daha rahat olduğumu gördüm

Çalışmıyorum evdeyim hiç bu kadar ağrımamıştı

Ben de bir an önce doğurayım diyorum doktor 38. Hafta sezaryen dedi 36 olmaz mı dedim yüzüme boş boş baktı:) en erken 38 dedi. korkuyorum bir şey olacak diye, sanırım ülkede yaşananlardan dolayı travma sonrası stres bozukluğu. Bilinç altımız kendimizi güvende hissetmiyor. Yoksa genelde hamileler doğurmak istemez doğunca bebeklerinin kendisinden kopacakları gibi hisler yaşar.

Hic boyle dusunmemistim. Siz soyleyince fark ettim. Evet bundan olabilir guven duygusu yok pek icimde sanki her an bir sey olabilirmis gibi ve bunun cok olagan bir sey oldugunu dusunmek gibi..

Çalışan arkadaşlara bir sorum olacaktı çalışabilir yada çalışamaz raporunu 32+0 damı 32+1 demi alıyorsunuz farkeder mi acaba ?

Arkadaşlar 31+1 deyiz yürürken vajina kemiğimde şiddetli ağrı oluyo araştırdım çatı ağrısı falan diyo daha erken değil mi başka yaşayan var mı yürürken çok zorlanıyorum
Bu agrı bende de var ama,doktorum bununla ilgili herhangi birşey demedi . Çok kendimizi dinlememek lazm çünkü artık sonn ay'lardayız. Bir şeyler değişiyor haliyle

Sigorta sisteminde doktorun kayıt ettiği son adet tarihimiz kayıtlıymış diye günü neyse ona göre almak lazım diye biliyorum ben
Ben devlete gitmiştim ilk zamanlar orada sat girdiler sistemlerinde var . Özele gidiyorum şuan oradaki tarihle doktorumun tarihi arasında 3 gün var önemli olan raporda yazandır galiba inş. Sorun olmaz

Ben devlete gitmiştim ilk zamanlar orada sat girdiler sistemlerinde var . Özele gidiyorum şuan oradaki tarihle doktorumun tarihi arasında 3 gün var önemli olan raporda yazandır galiba inş. Sorun olmaz
Ben de başta devlete gittim sonra özele devam ettim. Geç döllenme görüldüğü için doktor 10 gün değiştirdi. Sistemde bu görünür dedi.

Ben süpürme işi çok nadir yapıyorum, eşime devrettim gibi oldu hamilelik döneminde
Saolsun o olmasa ben napardim misafirim gelecek die yaptim dinlenerek
Bende 2 haftadir var .
Suan 34 duz

Oturduktan sonra yürüyüncede oluyor . Yatarken kalkip yuruyunce olmuyor. Penguen gibi yürüyüncede az oluyor

Kizlar ben bu aralar uyurken cok dönüyorum bazen resmen göbeğimin biraz ustune uyumuş şekilde uyanıyorum tam yüz üstü degil ama resmen göbeğinin üstüne yatmış gibiyim. Aylarca soluma yattım hamile yastığı ile mis gibi uyudum sonlara doğru boyle sabaha kadar dön Allah dön. Bide geçmiş yıllarda millet forumlara gece saga sola cok dönerseniz kordonu dolanır yazmis buyur yeni anksiyetem hayirli olsun dun kontrole gittiğimde o aklıma geldi Çünkü sabaha kadar 700 kere döndüm kordon mordon dolaşmamis bak gör diye rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…