2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bu arada doktor akıntılar normal dedi kanamayla hic ilgisi yok bu haftalarda rahime baskı yaptığı icin akinti olur kokulu ve renk değişikliğinde tedirgin oluruz dedi.benim daha once de kanamam oldu lekelenme de oldu biraz benimle alakalı yani akıntısı olan arkadaşlar bununla iliskilendirmesin ozellikle doktora sordum. Bazi bayanların 9 ay kanaması oluyormus onlardan biri de teyzem belki oma cekmisimdir . Kimseyi tedirgin etmek icin yazmadım ama kanama olayında bizi hep korkuttular bakın olursa korkmayin diye yazdım .cunku ben kanama diye arayınca forum sitelerinde hep dusuk ,erken dogum, Dogum basılıyor, rahim boyu kisalmis, acilma var.... ama doktorla bunu ayrıntılı sekilde konuştuk her kanama koekulcak bisey degil . Bugün sana bol bol dinlen bile demeyeceğim cunku haftana gore hersey tam olarak istediğimiz gibi gayet saglikli yerinde dedi. Düşünün yani risk olsa kalkma derdi. Ki once Ki kanamada 15 gun rapor vermişti bana.doktorum cok iyi bir doçent icim rahat suan. Cok uzun yazdım kusura bkmayin

Ne zaman yapıyorlar nst canım?
Evet çoğu yalancı sancı oluyor. Böyle böyle geldik bu haftalara inşallah biraz daha dayansınlar
Açılmanız başlamış ihmal etmeyin gidin bence kontrole.

Bence gitmelisiniz gözetim altında olmaniz ikiniz için de daha güvenli olur. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Eşinizle durumunuza üzüldüm umarim yanınızda size destek olacak biri veya birileri vardır
Eşinizle olan durumunuz üzücü ama şu an bebeğinizin sağlığı daha önemli eğer kanamanız varsa doktora gitmelisiniz
Ne zaman yapıyorlar nst canım?
Evet çoğu yalancı sancı oluyor. Böyle böyle geldik bu haftalara inşallah biraz daha dayansınlar

Açılmanız başlamış ihmal etmeyin gidin bence kontrole.
Normalde merhametsiz biri değilim ama arkadaş troll hesap. Dikkate alıp cevap vermeyin arkadaşlar. Uydurduğu hikayeyi görseniz zaten muhattap bile olmazsınız.

Tebrik ederim sizden iyi senarist olur bir de anlayış ve ilgi alaka bekliyorsunuz ayıp yani F ferihagltkn

Çok geçmiş olsun ben de geçen hafta affedersiniz tuvaletten çıkarken peçetede biraz kan görmüştüm çok korktum zaten erken doğum riskim var ama meğersem kabızlıktan dolayı olmuş sonra dikkat edince geçti ben kanama önden geldi zannedip doktora koşmuştum şükür bebeğin bir şeyi yoktu belki sizin de öyle olmuştur kanamanız önden gelmemiştir

Çok geçmiş olsın canım kanama üzerinde durulmamış .bebekte iyiymiş çok şükür sende saglıklısın. Artık dınlen kendini yorma sonlara yaklaştık haliyle böyle şeyler yaşayabiliyoruz. Daha iyi olıp sağsalim kucagına alcaksın inşallah❤

Allah razi olsun valla az once bir arkadaşımla görüştüm onunda son 1.5 ay kala kanaması olmus 39da doğurdum dedi icim boyle duydukça rahatlıyor sukur bin sukur. Senin ikizler nasil
İçin rahatlamıştır güzel haftalardayız artık canım kötü düşünme. İyiler çok şükür

İyi olmana çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar

Bana pek fake gibi gelmedi ya baska konular açmış biraz da linclenmis anladığım kadarıyla

Ay hic aklima gelmedi epeydir de kabızlık sorunu yasiyorum ama sabah çok erken saatlerde çıkmıştım lavaboya. Ondan sonra idrar testi vermeye gittim saatler gecti sonra kanamış olabilir mi;( ama suan siz yazınca mantıklı geldi. Doktor hiç bir olumsuzluk hic bir bağlantı bulamadi kanamaya dair . Ama bu olağan bisey var boyle gebelerimiz dedi arkadasim da teyzem de yaşamış onlar gibi de olabilir sizin dediginiz gibi de olabilir.sizin erken dogum riskiniz neden var rahim boyu mu kısa insallah en saglikli zamanda gelir bebeklerimiz
İyi olmana çok sevindim canım geçmiş olsun tekrar
Çok tsk ederim
Allaha bin şükür iyiyim ya moral olarak da kontrolde bebeği iyi görmek cok iyi geldi

Çok geçmiş olsun umarım tekrar aynı korkuları yasamadan sağ Salim kavuşursunuz Ben artık bundan sonrası Allah’ın takdiri diye düşünüyorum geldiğimiz haftalar artık yaşam sınırını geçti çok şükür bu günlere geldik bundan sonra böyle şeyler yasamamız bence çok normal bebeklerimizi en cok etkileyen bizim stresimiz ben ilk zamanlar cok takip ediyordum akıntım mı gelmiş sancım mı var vs diye evham yaptıkça daha kötü şeyler gelişiyor oyuzden bence bundan sonra daha rahat hissedelim geleceklerse zaten durduramayız artık Allah’a emanetiz içinizi hep ferah tutmaya çalışın lütfen

Çok haklısınız onların dogum tarihi saati zaten berzah aleminde yazılmıştı . Dogum ve ölüm saati şaşmaz derler inaniyorum bende ama iste kan görünce insan sakin kalamıyor Alllaha emanetler .Ama yasam sınırını geçtiler artik biraz daha rahat olmak lazim doğru söylüyorsunuz

Canım ben de tuvaletimi erken saatte yaptığımda zorlanmıştım sonra aradan 2 saat geçmiştir o zaman sadece idrarımı yaptığımda peçetede kan görmüştüm yani benim de asla aklıma gelmedi meğerse sonradan arkam kanamış açık anlattım kusura bakmayın özür diliyorum
Ben şuan 32+0ım 25.haftamda devletteki doktor suyumun az olduğunu söylemişti benim de akıntım vardı suyu olduğunu düşünerek yatırdı ciğer geliştirici vuruldum 1 hafta antibiyotik tedavisi aldım şimdi evde istirahat ediyorum düzenli enfeksiyon takibi yapıyorum şükür bir sıkıntı yok ama hastaneye gide gele tüm doktorları öğrendim bulunduğum ildekiler gerçekten tecrübeli değil bence suyum da gelmemişti beni öyle yanlış ölçtüler göz göre göre

Bende 3 kez oldum . En son ocakta oldum hastane felan yatmistim Allah bidaha yasatmasin . Ev isleriyle ugrasmak zaten yuruyus gibi yoruyor .evi 3 saate anca süpürdüm

Canim ben yuruyunce kasilmalarin oldugunu hissettim ama brexton hick mi yoksa baska bir sey mi tam emin olmamakla beraber. Ama benim oturup dinlenmeden azalmiyor. Oyle girip bir anda 10 saniye sonra falan cikan bir sey degil. Acaba ayni seyden mi bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…