2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de oluyor canım surekli altta bi ıslaklık ama günlük ped kullandığım icin surekli onu değiştiriyorum. Ama bence yine de doktorunuza sorun içiniz rahat olsun
Şimdi kan ve idrar testi verdim zaten sarımsı akinti geliyordu ama bu sefer cok yoğun geldi yoğunluğu korkuttu beni yoksa şu gibi arada ıslaklık bende de oluyordu

Benimde genelde şeffaf olmuyor çamaşırımda sarı leke oluyor hatta doktorum gebelikte akıntı hep normal demişti oyuzden tedirgin olup baktırmadım hiç bugüne kadar umarım iyi haberler alırsınız bizede bildirin mutlaka

Gorursun gorursun korkma. Erken dogum korkusu degil de benim ki kaybetme korkusu cok daha zor insallah atlatabilirim
İyi gelicek ❤ kendini motive et hep unutma biz ne hissedersek bebeğimiz de onu hisseder. Endişeli kolik bir bebek olmasını istemeyiz değil mi
Ayy insallah su an ki psikolojim etkilemez onu. Normalde cok rahattım ya bu birkac gundur oldu ne olduysa insallah gecer tum korkular kaygilarimiz

Sarı leke oluyordu bende de 4/5 ay civarı idrar ve kan da enfeksiyon çıkmıyordu sonra vajinadan kültür almıştı orada enfeksiyon cikti hemen fitil verdi 1 haftada geçmişti.bu hem sarıya yakin hem baya yoğun akinti doktoruma yazdim bakalim ne dicek hemen sağlık ocağında da kan idrar testi verdim.bu aralar az su içiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm nişan falan olmasinda ilk kez boyle pencereyi dolduran akintim oldu umarim normaldir

Ayy bende dünden sonra bugün motivasyonum artsın diye oğlumun kıyafetlerini yıkayayım dedim şu an elimde minik minik çoraplar eldivenler gördükçe bi heyecan başladı tekrar

İyi ol iyi hisset bebişin de iyi olcak

Canim nisan dedigin sey oyle bir akinti degil diye biliyorum. O gelmis olsa sen onu cok iyi bilirsin zaten akinti gibi degil. İcini ferah tut normal bir akintidir eminim

Ayy bende dünden sonra bugün motivasyonum artsın diye oğlumun kıyafetlerini yıkayayım dedim şu an elimde minik minik çoraplar eldivenler gördükçe bi heyecan başladı tekrar
Nasıl mutlu ediyo o minik şeyler dimi❤ ben şimdi boş odasına girip duruyorum . Boyasını yaptık maviş maviş odada başka hiç bişey yok olsun girip mutlu olup çıkıyorum birde eşyalar gelsin o zaman gör neşemizi

Bence doktorunuza sormanız iyi olmuş benim doktorumda beyaz pütürlü akıntı sarı akıntı olursa bana haber ver dedi

Aynı durum bizde de valla boyası bitti mobilyaların teslimatını bekliyoruz ama evin her yerinde minik minik eşyalar Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin

Aynı durum bizde de valla boyası bitti mobilyaların teslimatını bekliyoruz ama evin her yerinde minik minik eşyalar Rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Çok heyecanlı değil mi
Allah'ım bizlerin kucağına saglıkla almasını nasip etsin sonra tüm isteyenlere bu duyguyu yaşatsin inşallah ❤

Girdim yine nst normal çıktı . Ama evde oluyor bazen yatıyorum genelde canım. Bir daha olur mu iğne bilmiyorum riskli bir durum olursa yapılır herhalde senin nasıl şuan?
Bizim burda nst yapmiyorlar hic.Ama bende de kasilma gibi oluyor bazen 10-15 saniye cekiyor.Karnimdan baslayip makata,vaginaya taraf kasiliyor sanki.Ama sukur ki cabuk geciyo.Yalanci kasilmalar bence onlar.3 hafta sonra bence gerekirse tekrarliyorlar.Bende yatiyorum cogu zaman

Merhaba ben de mayıs 1 de anne olacağım nasipse ama bebek kanala girmiş. Baskı yapıyor doktor erken doğum olabilir dedi. 1 cm açılmam varmış dünde kanamam oldu sizce tekrar kontrole gitmeli miyim. Eşimden ayrıyım psikolojik olarak da çok kötüyüm doğumdan çok korkuyorum

Eşinizle olan durumunuz üzücü ama şu an bebeğinizin sağlığı daha önemli eğer kanamanız varsa doktora gitmelisiniz

Bence gitmelisiniz gözetim altında olmaniz ikiniz için de daha güvenli olur. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Eşinizle durumunuza üzüldüm umarim yanınızda size destek olacak biri veya birileri vardır

Guzel haberini bekliyoruz canım

Bence ihmal etmeyin doktorunuza görünün ve hiçbir şey sizden ve bebeğinizden değerli önemli değil bunu unutmayın o yüzden şuan sadece kendinizi düşünün üzülmeyin her sey yolunda gidicek inşallah

Yemeğe saatler verip uğraştığımda başka hiçbi şey yapmaya enerjim olmuyor. Yürüyüş hikaye oluyo. Gerçi bu ara hastayım hepten bitiğim.hava da yağmurlu. Bir öyle bir böyle havalarda hep hasta oluyorum. Hamileliğimden bu yana 3.kez hasta oldum.

Çok afedersiniz peçeteye baya fazla şekilde geldi lavabodan sonra doktora yazıp yazmama konusunda kararsız kaldim nişan falan değil-dir insallah. Sari beyaz arası bir renk;( ama çok yoğun ve fazlaydi
Benim başından beri böyle akıntılarım var. Son 1 2 aydır artış gösterdi beyaz akıntılar. Yumurtlama döneminde de 2 3 gün böyle olurdu hamilelikten önce.

Kizlar kanamam geldi. Cok az cok acik pembe kırmızı arası biliyorsunuz sabah yogun akintim gelmişti. kalp krizi geçiriyordum.hemen eşimi aradik annem full panik atak aklima ilk gelen sey doguma hazır değilim çocuğun eşyalarını yıkamadım hazır değilim daha cok kucuk diye. Doktora gittim HERSEY normal rahim boyu bebek iyi suyum iyi hatta alttan vakti yoğun bir enfeksiyonda göremiyorum dedi. Nst ye bağladı bisey cikmadi biraz daha uzun tutalim dedi hic birsey cikmadi. Ben biraz tedirgin olduğum için hastanede bekledim bi yarım saat doktorum cok ilgilendi aşağıdan kültür altı sabah saglik ocağına kan ve idrar verdigimi söylemiştim. Nst de sancinin S si çıkmadi. Bir daha ne akinti geldi ne kan yani hic birinizin başına boyle bisey gelmesin ama gelirse de sakin korkmayin. Benim teyzemde doktor zaten doğumuma o da gircek allah nasip ederse. Onunla konuştum benim de ara ara kanamam oldu tam zamanında doğurdum dedi. Yani şoktayım size bana dua edin diye yazicaktim valla akintisi olan arkadaslara cuma cuma anksiyete yasatmayim dedim.. doktor bu benim asina olduğum bisey eğer kanaman agri ve sertlikle birde yoğun şekilde gelseydi bugun burada tutardım ama çok az ve biz bunları bir sebebe baglayamiyoruz senin gibi gebelerimiz var sağlıcakla 9 ayda doğuruyorlar dedi zaten ilk aradığımda da hemen gel yanıma cok yoğun mu diye sordu cok az deyince korkma ama hemen gel dedi.

Bebeğin başı aşağıda ayaklar yukarda gecen haftada makat gelişti ama suan düzelmiş. Hareketleri cok iyi dedi rahim boyum gayet iyi dedi kilosu boyu suyu hersey yolunda diye 50 kere soyledi. Allaha sukur su anda da gayet güzel hareket ediyor bebek. Yine detaylıca anlattım size insallah boyle adrenalinler yasamazsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…