- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.121
Şimdi kan ve idrar testi verdim zaten sarımsı akinti geliyordu ama bu sefer cok yoğun geldi yoğunluğu korkuttu beniBenim de oluyor canım surekli altta bi ıslaklık ama günlük ped kullandığım icin surekli onu değiştiriyorum. Ama bence yine de doktorunuza sorun içiniz rahat olsun
Benimde genelde şeffaf olmuyor çamaşırımda sarı leke oluyor hatta doktorum gebelikte akıntı hep normal demişti oyuzden tedirgin olup baktırmadım hiç bugüne kadar umarım iyi haberler alırsınız bizede bildirin mutlakaRengi nasil yoğunlu? Benim sanki yumurta akı gibi yoğun ama sari beyaz arası bir renk simdi yakındaki saglik ocağına gittim hem kan hem idrar testi verdim .
Akıntı koku yok ama renk şeffaf degil nişan falan olmasin da tek korkum o
Var var olmaz mi;( Bende erken dogum korkusu var 29uncu hafta yi görürsem nefes alcam diyordumhatta o kadar 29 dedim ki annem 29da doğurmaz insallah bu kiz diyordu en rahat haftam 29 geçti:) erken dogum korkusu hep var simdi 32 ye geldim 37 yi görürüm insallah diye dua ediyorumzaten cok duygusalım son 2 haftadir
Gorursun gorursun korkma. Erken dogum korkusu degil de benim ki kaybetme korkusu cok daha zor insallah atlatabilirimRengi nasil yoğunlu? Benim sanki yumurta akı gibi yoğun ama sari beyaz arası bir renk simdi yakındaki saglik ocağına gittim hem kan hem idrar testi verdim .
Akıntı koku yok ama renk şeffaf degil nişan falan olmasin da tek korkum o
Var var olmaz mi;( Bende erken dogum korkusu var 29uncu hafta yi görürsem nefes alcam diyordumhatta o kadar 29 dedim ki annem 29da doğurmaz insallah bu kiz diyordu en rahat haftam 29 geçti:) erken dogum korkusu hep var simdi 32 ye geldim 37 yi görürüm insallah diye dua ediyorumzaten cok duygusalım son 2 haftadir
Ayy insallah su an ki psikolojim etkilemez onu. Normalde cok rahattım ya bu birkac gundur oldu ne olduysa insallah gecer tum korkular kaygilarimizİyi gelicek ❤ kendini motive et hep unutma biz ne hissedersek bebeğimiz de onu hisseder. Endişeli kolik bir bebek olmasını istemeyiz değil mi
Sarı leke oluyordu bende de 4/5 ay civarı idrar ve kan da enfeksiyon çıkmıyordu sonra vajinadan kültür almıştı orada enfeksiyon cikti hemen fitil verdi 1 haftada geçmişti.bu hem sarıya yakin hem baya yoğun akinti doktoruma yazdim bakalim ne dicek hemen sağlık ocağında da kan idrar testi verdim.bu aralar az su içiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm nişan falan olmasinda ilk kez boyle pencereyi dolduran akintim oldu umarim normaldirBenimde genelde şeffaf olmuyor çamaşırımda sarı leke oluyor hatta doktorum gebelikte akıntı hep normal demişti oyuzden tedirgin olup baktırmadım hiç bugüne kadar umarım iyi haberler alırsınız bizede bildirin mutlaka
Ayy bende dünden sonra bugün motivasyonum artsın diye oğlumun kıyafetlerini yıkayayım dedim şu an elimde minik minik çoraplar eldivenler gördükçe bi heyecan başladı tekrarTabikide öyle ben bi bebek kaybettim. Bu gebeliğimin ilk ayları zehirdi. Şimdi daha iyiyim ama endişe hiç bitmiyor ki.
Cok az kaldı ...
Ben sürekli kucagıma aldıgım onu besledigim uyuttıgım uyuduktan sonra onu izleyerek rahat bi kahve içtigim günlerin hayalini kuruyorum çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim ❤ gidip aldogom kıyafetlere bakıyorum mutlu oluyorum. Hatta bakın size bir foto yüklicem içiniz sıcacık olsun oğluşumun banyo terlikleri
İyi ol iyi hisset bebişin de iyi olcakGorursun gorursun korkma. Erken dogum korkusu degil de benim ki kaybetme korkusu cok daha zor insallah atlatabilirim
Ayy insallah su an ki psikolojim etkilemez onu. Normalde cok rahattım ya bu birkac gundur oldu ne olduysa insallah gecer tum korkular kaygilarimiz
Canim nisan dedigin sey oyle bir akinti degil diye biliyorum. O gelmis olsa sen onu cok iyi bilirsin zaten akinti gibi degil. İcini ferah tut normal bir akintidir eminimSarı leke oluyordu bende de 4/5 ay civarı idrar ve kan da enfeksiyon çıkmıyordu sonra vajinadan kültür almıştı orada enfeksiyon cikti hemen fitil verdi 1 haftada geçmişti.bu hem sarıya yakin hem baya yoğun akinti doktoruma yazdim bakalim ne dicek hemen sağlık ocağında da kan idrar testi verdim.bu aralar az su içiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm nişan falan olmasinda ilk kez boyle pencereyi dolduran akintim oldu umarim normaldir
Nasıl mutlu ediyo o minik şeyler dimi❤ ben şimdi boş odasına girip duruyorum . Boyasını yaptık maviş maviş odada başka hiç bişey yokAyy bende dünden sonra bugün motivasyonum artsın diye oğlumun kıyafetlerini yıkayayım dedim şu an elimde minik minik çoraplar eldivenler gördükçe bi heyecan başladı tekrar
Bence doktorunuza sormanız iyi olmuş benim doktorumda beyaz pütürlü akıntı sarı akıntı olursa bana haber ver dediSarı leke oluyordu bende de 4/5 ay civarı idrar ve kan da enfeksiyon çıkmıyordu sonra vajinadan kültür almıştı orada enfeksiyon cikti hemen fitil verdi 1 haftada geçmişti.bu hem sarıya yakin hem baya yoğun akinti doktoruma yazdim bakalim ne dicek hemen sağlık ocağında da kan idrar testi verdim.bu aralar az su içiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm nişan falan olmasinda ilk kez boyle pencereyi dolduran akintim oldu umarim normaldir
Aynı durum bizde de valla boyası bitti mobilyaların teslimatını bekliyoruz ama evin her yerinde minik minik eşyalarNasıl mutlu ediyo o minik şeyler dimi❤ ben şimdi boş odasına girip duruyorum . Boyasını yaptık maviş maviş odada başka hiç bişey yokolsun girip mutlu olup çıkıyorum birde eşyalar gelsin o zaman gör neşemizi
Çok heyecanlı değil miAynı durum bizde de valla boyası bitti mobilyaların teslimatını bekliyoruz ama evin her yerinde minik minik eşyalarRabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin
Bizim burda nst yapmiyorlar hic.Ama bende de kasilma gibi oluyor bazen 10-15 saniye cekiyor.Karnimdan baslayip makata,vaginaya taraf kasiliyor sanki.Ama sukur ki cabuk geciyo.Yalanci kasilmalar bence onlar.3 hafta sonra bence gerekirse tekrarliyorlar.Bende yatiyorum cogu zamanGirdim yine nst normal çıktı . Ama evde oluyor bazen yatıyorum genelde canım. Bir daha olur mu iğne bilmiyorum riskli bir durum olursa yapılır herhalde senin nasıl şuan?
Eşinizle olan durumunuz üzücü ama şu an bebeğinizin sağlığı daha önemli eğer kanamanız varsa doktora gitmelisinizMerhaba ben de mayıs 1 de anne olacağım nasipse ama bebek kanala girmiş. Baskı yapıyor doktor erken doğum olabilir dedi. 1 cm açılmam varmış dünde kanamam oldu sizce tekrar kontrole gitmeli miyim. Eşimden ayrıyım psikolojik olarak da çok kötüyüm doğumdan çok korkuyorum
Bence gitmelisiniz gözetim altında olmaniz ikiniz için de daha güvenli olur. Sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah. Eşinizle durumunuza üzüldüm umarim yanınızda size destek olacak biri veya birileri vardırMerhaba ben de mayıs 1 de anne olacağım nasipse ama bebek kanala girmiş. Baskı yapıyor doktor erken doğum olabilir dedi. 1 cm açılmam varmış dünde kanamam oldu sizce tekrar kontrole gitmeli miyim. Eşimden ayrıyım psikolojik olarak da çok kötüyüm doğumdan çok korkuyorum
Guzel haberini bekliyoruz canımSarı leke oluyordu bende de 4/5 ay civarı idrar ve kan da enfeksiyon çıkmıyordu sonra vajinadan kültür almıştı orada enfeksiyon cikti hemen fitil verdi 1 haftada geçmişti.bu hem sarıya yakin hem baya yoğun akinti doktoruma yazdim bakalim ne dicek hemen sağlık ocağında da kan idrar testi verdim.bu aralar az su içiyorum onunla alakalı olabilir diye düşündüm nişan falan olmasinda ilk kez boyle pencereyi dolduran akintim oldu umarim normaldir
Bence ihmal etmeyin doktorunuza görünün ve hiçbir şey sizden ve bebeğinizden değerli önemli değil bunu unutmayın o yüzden şuan sadece kendinizi düşünün üzülmeyin her sey yolunda gidicek inşallahMerhaba ben de mayıs 1 de anne olacağım nasipse ama bebek kanala girmiş. Baskı yapıyor doktor erken doğum olabilir dedi. 1 cm açılmam varmış dünde kanamam oldu sizce tekrar kontrole gitmeli miyim. Eşimden ayrıyım psikolojik olarak da çok kötüyüm doğumdan çok korkuyorum
Yemeğe saatler verip uğraştığımda başka hiçbi şey yapmaya enerjim olmuyor. Yürüyüş hikaye oluyo. Gerçi bu ara hastayım hepten bitiğim.hava da yağmurlu. Bir öyle bir böyle havalarda hep hasta oluyorum. Hamileliğimden bu yana 3.kez hasta oldum.Kizlar ben insta adimi paylaşmıştım eklestik felan sonra yasak oldugunun mesaji geldi gönderim silinmişti ozelde mesajlasmistik halbuki @Lamariposa duzenleme kismina girip gonderiyi komple silip noktayla yayinlayabilirsjn . Coktan kurduysaniz no yazip duzenleden silelim
Aksama kadar yattim esim gelecegi zman uyandim hazir manti aldirdjm corba yaptik gecistirdik surekli disardanda yiyoruz . Tembellik baya kapladi beni
Benim başından beri böyle akıntılarım var. Son 1 2 aydır artış gösterdi beyaz akıntılar. Yumurtlama döneminde de 2 3 gün böyle olurdu hamilelikten önce.Çok afedersiniz peçeteye baya fazla şekilde geldi lavabodan sonra doktora yazıp yazmama konusunda kararsız kaldim nişan falan değil-dir insallah. Sari beyaz arası bir renk;( ama çok yoğun ve fazlaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?