2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
E bebekten indirim varken aldım içeriği temiz görünüyordu
Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız mustela kullanıyor herkes bende alıcam bugün yarın size sormak istedim vücut losyonu da alırım
sutlaacc arkadaslar prema ve onun anneligi diye bir sayfa var instagramda. Tamamen dogal icerikli urunleri paylasiyor sayfasinda. Ben tum her seyini oraya bakip alacagim artik haberiniz olsun belki isinize yarar sizin de

Röntgen kesinlikle yasak değil mi hamilelikte kızkızlar
canım gerekli durumlarda kursun onluk giydiriyolar hastane onun onlemini aliyor . Agiz ve dis sagligi teknikeriyim ben suan calismiyorum ama okuldayken önlük giydirip ceneden rontgen aliyorduk.

Kızlar bebek şampuanı olarak ne aldınız mustela kullanıyor herkes bende alıcam bugün yarın size sormak istedim vücut losyonu da alırım
Bende mustela yenidogan aldim . Civilden aldim 500 ml 150 kusurdu sanirjm . E bebek satmiyormus civilde buldum. Netteki fiyatla ayniydi zaten netten kirik gelir belki die magzadan aldim ben. Bebegi yikarken sadece basini sampuanlamak yetermis .vücuduna gerek yokmus basindan akan yeterliymis vucuduna. En cok onerilen buydu bende buyuk boy aldim uzun sure kullanmak icin .

Bende de bel fıtığı var 2 defa normal doğum yaptım . Emarıma bakmaya gerek bile duymadı doktor.
Gerçekten mi çok tedirgin oldum. Muhtemelen doktorum sezeryan yanlısı gibi geldi banada. İlk başta kendi hiç endişe edilecek bir şey yok diyodu şimdi yaklaştı ya doğum çevirmeye başladı. Sizinle özelden konuşabilir miyiz bu durumu detaylarıyla?
Canım bizim senle günlerimiz aynı. Ama benimki 2.68 kilo 49 cm çıktı bugünkü kontrolde. Herkes gülüyor maşallah tosun olacak diye ama bana çok geldi kilosu ve tedirgin oldum vallahi.
Bende normalde sizinkine yakın bekliyordum kilosunu ama 2 hafta öndeydi şimdi tam gününde kilo gelişimi. Sizinki de önde gidiyo muhtemelen endişelenmeyin; her bebek kendine özeldir,farklıdır.
Bence kesinlikle girilmemeli ama dis icin falansa ustune kalin bir sey giyerek girebilirsin demisti dr um
Değil işte bel için. Kesinlikle giremem zaten bu saatten sonra bir seferlik hakkımız varmış ama daha 2 8 haftayken . Eski röntgenlere bakılacak artık.

Tabi ki konuşabiliriz

sutlaacc arkadaslar prema ve onun anneligi diye bir sayfa var instagramda. Tamamen dogal icerikli urunleri paylasiyor sayfasinda. Ben tum her seyini oraya bakip alacagim artik haberiniz olsun belki isinize yarar sizin de
takip ediyorum bende onu

Şimdilik mustela şampuan, ecowell vücut losyonu. Green clean deterjan aldım

Kizlar doğum yaptıktan sonra odaya lohusa serbeti koyulur mu yoksa eve gelince mi ikram ediliyor.ben kapi susu yaptırmayı dusunuyorum hediyelikler icinde yine eve geçince mi dağıtılıyor yoksa hastane odasında mi.bizim ailede ilk torun da kendi tarafım fazla hevesli içimden hic bisey yapmak gelmiyordu ama bugün baya konuşulunca yine heveslendim

Normalde hastanede yapiliyor ilk ikram. Oraya gelenler yesin icsin diye. Hediyelik de yine oyle. Geri kalanlari eve getirirsin yine baska gelen oldu mu oyle ikram edersin. Cunku hastaneye de gelen giden oluyor hediyeliklerini falan orada verirsin ilk gelenlerin

Canım ben arkadaşımdan yola çıkarak söyleyim. Lohusa şerbetini , hediyeliklerini, çikolatasını falan koymuştu hastanede odasına. Gelenlere veriyordu. Eve gelen olursa da orada da yine aynı şekilde devam edersin.

Hastanede sadece lokum veya çikolata dagıtmayı uygun buluyorum aksi takdirde orası yeme içme mekanı değil. İkram arttıkca oturma süresi de,artıyor. Agrım sızım bebekle ilk temaslarım da her gelenin bu kdr oturmasını doğru bulmuyorum. Eve çıktıktan sonra serbetimi yapar gelene veririm diye düşünüyorum. Bu konuda biraz fazla katıyım. Tabiki kapı süsü ve bi iki süs adettendir yapılır ve hediyelikleri de eve gelince dagıtmayı düşünüyorum. Allah nasip ederse yapıcam.

Ben eve 40'ımız çıkana kadar anne baba kardeşler dışında kimseyi kabul etmeyeceğim için hastanede yapacağım hepsini ama kalan hediyelik ve çikolatayı yine yakınlara verilebilir sonradan isteyen olursa.

Ben eve 40'ımız çıkana kadar anne baba kardeşler dışında kimseyi kabul etmeyeceğim için hastanede yapacağım hepsini ama kalan hediyelik ve çikolatayı yine yakınlara verilebilir sonradan isteyen olursa.
Ben kalabalığın hastaneye doluşmasını doğru bulmuyorum ve tabi 40 çıkana kdr pek kmse gelmese iyi olır zaten mevlid yapıcam Allah nasip ederse gelen gelir ozaman inşallah

Ben kalabalığın hastaneye doluşmasını doğru bulmuyorum ve tabi 40 çıkana kdr pek kmse gelmese iyi olır zaten mevlid yapıcam Allah nasip ederse gelen gelir ozaman inşallah
Ya herkesin çevresi farklı olur ben zaten eşimin de kendi akraba çevreminde uzağındayım. Başka şehirde oturuyorum oraya da kolay kolay gelmezler yani

Ya herkesin çevresi farklı olur ben zaten eşimin de kendi akraba çevreminde uzağındayım. Başka şehirde oturuyorum oraya da kolay kolay gelmezler yani
Evet haklı olablr sn ama canım emn ol hastaneye ne kdr az kişi gelirse senn için o kdr iyi ve bebek için daha saatler önce dünyaya gelmiş bebeğin bulunduğu odada bir sürü nefes seni logusa halinle rahatsız edecektir eminim .

Gelmeyecekleri için sorun yok zaten doğumumu da doğumdan çıkınca haber vereceğiz ailelerimize. Daha doğurmadan etrafıma insan doluşmasını istemediğimden. Gelen mevlide falan gelir. Böylesi daha uygun dediğiniz gibi

Ben hastane odasına doğum anında eşimi istiyorum ve olursa ara ara annemi istiyorum. Doğum sonrasında odaya sürekli birilerinin doluşmasını istemiyorum beneğimle vakit geçirmek istiyorum. Diğer Gelecek olanlara da doğumdan sonra gelmelerini söyledim. Hastanede doktor, ebe hemşire va çikolata dağıtmayı düşünüyorum. Eve gelenlere de çikolata ve bir kaç şey ikram ederim diye düşünüyorum.

Benim ilk doğumumfa Lohusa Şerbetini hastane ikram olarak odaya getirmişti. Hediyelikler hastaneye gelenlere de dağıtılıyor, eve gelenlere de dağıtılıyor size kalmış o.

Ben hediyelik anahtarlık ve çikolata yaptırıyorum. Bir de isme özel kese içinde kedi maması vereceğiz olmazsa olmazımız. Sayıyı fazla tuttuk hem hastaneye hem eve gelenlere veririz diye. Bir de lohusa şerbeti ikram edeceğiz yine hem hastane hem ev için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…