- 26 Temmuz 2022
- 805
- 896
- 23
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.281
Bende bugün onu düşündüm eşimle 3 veya 6 aylıkken daha mi iyi olur diye hem iyileşmesi hızlAnır hem de elini sünnet yerine götürmez diye ama işte doktora da danışırım tabiki. Bende mevlüdü 40 değil de 4 aylık olduktan sonra yaptırabilirim diye düşünüyorum tabi şartlar ne gösterir bilemiyorum daAminn insallahh. Ben bir de sunnetini ilk doğduğu gibi yaptiralim diyordum. Su anda kararsizim ya nasil kiyicam cok kucuk olacak. 3 ay gectikten sonra sanki daha mantikli. Hem sunneti olur hem de mevlidini o sekilde yapmis oluruz. Her turlu icim el vermeyecek amaerkek bebeklerin de boyle bir zorlugu oluyor
Canım tohumlar genelde boşa gidiyor ya, o biraz uğraş istiyor. Ama mama hemen kullanılabilir. İnstagramda atölyepatika diye bir sayfa var, oraya yaptırıyorum. Ona bir bak istersen.Yaa bende tohum dusunuyorum zaten doğa aşığı biriyim tohum ya da mama aklimda:) ama annemde çikolatasız olmaz sen yaptırmazsan ben yaptircam diyor .mamayı nereye yaptircaksiniz
Yaaa dikmezler mi bende direk çiçek tohumu alcaktım ama şu şekilli renk katılmışlardan değilde bildiğimiz poşet icinde tohum sonra her hangi biseye takıyorlar süslü gözüküyor.ama boşa giderse yazık olur mama da aklımdaydı şimdi dediginiz sayfayı takibe alicam bakayim.Canım tohumlar genelde boşa gidiyor ya, o biraz uğraş istiyor. Ama mama hemen kullanılabilir. İnstagramda atölyepatika diye bir sayfa var, oraya yaptırıyorum. Ona bir bak istersen.
Bana da bebek erkek gibi gözüküyor dediginde doktor ilk aklima gelen sünnet olmuştuAminn insallahh. Ben bir de sunnetini ilk doğduğu gibi yaptiralim diyordum. Su anda kararsizim ya nasil kiyicam cok kucuk olacak. 3 ay gectikten sonra sanki daha mantikli. Hem sunneti olur hem de mevlidini o sekilde yapmis oluruz. Her turlu icim el vermeyecek amaerkek bebeklerin de boyle bir zorlugu oluyor
Biz 6. Ayını doldurduktan sonra yaptirdik . Oglum hiç aglamadi sadece en basta igne vurulurken agladi sonra ne sünnet asamasinda ne de iyilesme asamasinda hic aglamadi. O kadar güzel bir sünnet oldu ki. Iyilesmesi de çok kolay oldu bezin icindeBende bugün onu düşündüm eşimle 3 veya 6 aylıkken daha mi iyi olur diye hem iyileşmesi hızlAnır hem de elini sünnet yerine götürmez diye ama işte doktora da danışırım tabiki. Bende mevlüdü 40 değil de 4 aylık olduktan sonra yaptırabilirim diye düşünüyorum tabi şartlar ne gösterir bilemiyorum da
Bnm bir yiğenim 1 yaşnda diğeri 8 aulıkken oldu sünnet 1 gün ağladılar çiş yaparken sonra Bitti iyileştilrr. Bende küçükken düşünüyorum inşallah.Bende bugün onu düşündüm eşimle 3 veya 6 aylıkken daha mi iyi olur diye hem iyileşmesi hızlAnır hem de elini sünnet yerine götürmez diye ama işte doktora da danışırım tabiki. Bende mevlüdü 40 değil de 4 aylık olduktan sonra yaptırabilirim diye düşünüyorum tabi şartlar ne gösterir bilemiyorum da
Biz 6. Ayını doldurduktan sonra yaptirdik . Oglum hiç aglamadi sadece en basta igne vurulurken agladi sonra ne sünnet asamasinda ne de iyilesme asamasinda hic aglamadi. O kadar güzel bir sünnet oldu ki. Iyilesmesi de çok kolay oldu bezin icinde
6 aydan 1 yaşına kadar da düşünebilirim o zaman. TeşekkürlerBnm bir yiğenim 1 yaşnda diğeri 8 aulıkken oldu sünnet 1 gün ağladılar çiş yaparken sonra Bitti iyileştilrr. Bende küçükken düşünüyorum inşallah.
Ya benim eşim tutturdu yaptirmayalim tramva mı yasasın çocuk diye anlatamıyorum bı turlu napcaz 5 yaş daha kötü ya diyorum ama anlamiyor korkuyor sanırımBiz 6. Ayını doldurduktan sonra yaptirdik . Oglum hiç aglamadi sadece en basta igne vurulurken agladi sonra ne sünnet asamasinda ne de iyilesme asamasinda hic aglamadi. O kadar güzel bir sünnet oldu ki. Iyilesmesi de çok kolay oldu bezin icinde
Sünnet ettirdiğimiz doktor tam zamaninda yaptiriyorsunuz dedi. Travma flan olmadi benim ogluşta. Simdi yeni dogacak olana da aynı sekilde yaptiracagiz. Doktor da çok iyiydi zaten . Şimdi hiç hatirlamiyor sünnetiniYa benim eşim tutturdu yaptirmayalim tramva mı yasasın çocuk diye anlatamıyorum bı turlu napcaz 5 yaş daha kötü ya diyorum ama anlamiyor korkuyor sanırımben de cocuk hatirlamasin cabuk iyilessin diye 3.ayda istiyordum
Ben artik son çare doktorla tek konusup hani eşime sağlığına icin gerekli vs gibi seyler soyletip ikna ettirmeye caliscam çünkü doktor derse ikna olur hasta olmasin diyeSünnet ettirdiğimiz doktor tam zamaninda yaptiriyorsunuz dedi. Travma flan olmadi benim ogluşta. Simdi yeni dogacak olana da aynı sekilde yaptiracagiz. Doktor da çok iyiydi zaten . Şimdi hiç hatirlamiyor sünnetini
Canim 6 ay da gec geliyor bana daha akli basinda olmus oluyor ya. 3 ay civari mi yoksa ilk dogdugu gibi mi yaptirmak lazim cok kararsiz kaldimBiz 6. Ayını doldurduktan sonra yaptirdik . Oglum hiç aglamadi sadece en basta igne vurulurken agladi sonra ne sünnet asamasinda ne de iyilesme asamasinda hic aglamadi. O kadar güzel bir sünnet oldu ki. Iyilesmesi de çok kolay oldu bezin icinde
Valla birkaç günlükken yaptırıyorlar. Daha çabuk iyileşiyormuşCanim 6 ay da gec geliyor bana daha akli basinda olmus oluyor ya. 3 ay civari mi yoksa ilk dogdugu gibi mi yaptirmak lazim cok kararsiz kaldim
Ayy oyle de iste yuregimiz nasil dayanacakValla birkaç günlükken yaptırıyorlar. Daha çabuk iyileşiyormuşBen de hemen düşünüyorum nasipse ilk 3 ay içinde.
Sadece uyuştururken ağlıyormuş sonra rahat geçiyormuş inşallah öyle olurAyy oyle de iste yuregimiz nasil dayanacak
3-6 yaş arası hiç önermiyorlar fallik dönemde olduğu için katatrasyon korkusu oluyormuş. Cinsel organlara vs merak o dönem başladığı için 7 yaş sonrası yada 3 yaş öncesi hatta 2 yaş diyenler bile var. Doktorunuzla konuşup ortak kararla uygun zamanda yaptırabilirsiniz.Ya benim eşim tutturdu yaptirmayalim tramva mı yasasın çocuk diye anlatamıyorum bı turlu napcaz 5 yaş daha kötü ya diyorum ama anlamiyor korkuyor sanırımben de cocuk hatirlamasin cabuk iyilessin diye 3.ayda istiyordum
Benim kızlarımın arasında 25 ay var sezaryen olmuştum birde hemen ardından 2. Sezaryen olması biraz zorlamıştı kontrollerde vs en büyük korkum ikisine birden nasıl bakıcam ya yetişemezsem ya ilk kızımı ilgisiz bırakırsam diye çok korkuyodum doğduktan sonra bütün korkularım gitti ikisi birbirinin en iyi arkadaşı can yoldaşı ikiz gibi büyüdüler bende 21 yaşındaydım hiç zorluk çıkarmadılar bana iyiki diyorum şuan biraz daha tempolu bir hayat oluyo ama ben çok sevdim kızlarım şuan 9 ve 7 yaşındalar kardeşlerini sabırsızlıkla bekliyorlar biçok insan kardeşler arasında yaş farkı olmasını tercih ediyo türlü sebeblerden ama bence birlikte büyümeleri sarılıp yatmaları çok büyük şansgerçekten bende merak ediyorum nasıl olacak diyekızım 2-3 yaşına gelsin sonra 2.çocuğu yaparız çocuk defterini kapatırız 2 çocukla diyorduk, ama çok erken oldu doğumdan sonraki ilk ilişkimizde 2.sefer hamile kalmışım ki daha doğru düzgün yumurtlama döngüsü bile yokmuş, bir de korunuyorduk, baya mucize gibi oldu :) ikiz gibi büyüteceğiz heralde 11 ay olacak aralarında çünkü 1 yaş bile olmuyor, ilk 2 sene zorlanırsın sonra çok daha keyifli kolay oluyor diyorlar ama bakıcaz bilemiyorum bir de kurumsal bir şirkette çalışıyorum ve sabah 9 akşam 7-7:30 gibi evde olabiliyorum şuan bide hamilelikle birleşince çok yoruluyorum, herkes burda yazıyor ya yat dinlen vs ben ona hasret kaldım yatmak vs imkansız 5-6 saat uyuyabiliyorum günde ücretsiz izin vs de almadım kızım 5,5 aylıktı işe tekrar başladığımda ikinci de de öyle olacak büyük ihtimalle, ama çok şükür eşim çok ilgileniyor yardımcı oluyor onun desteğiyle büyüteceğiz heralde böyle böyle şu hamilelik beni en çok yoran kısım doğumdan sonra daha kolay olacak gibi düşünüyorum nedense rahat rahat koştururum herşeye en azından şimdi eğilip kızımı kucağıma almak bile zor
Maşallah bebişeBiz muayeneden çıktık çok şükür bebis gayet iyiymıs dogumada 12 mayısla 15 mayıs arası dedi
1600 gr boy vermiyo doktorum yanlış ölçüm olabliyo diye. Seninki kaç kilo30 +0 haftalikken bebisleriniz kac kilo ve boylari kac cm di arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?