2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende bugün onu düşündüm eşimle 3 veya 6 aylıkken daha mi iyi olur diye hem iyileşmesi hızlAnır hem de elini sünnet yerine götürmez diye ama işte doktora da danışırım tabiki. Bende mevlüdü 40 değil de 4 aylık olduktan sonra yaptırabilirim diye düşünüyorum tabi şartlar ne gösterir bilemiyorum da

Yaa bende tohum dusunuyorum zaten doğa aşığı biriyim tohum ya da mama aklimda:) ama annemde çikolatasız olmaz sen yaptırmazsan ben yaptircam diyor .mamayı nereye yaptircaksiniz
Canım tohumlar genelde boşa gidiyor ya, o biraz uğraş istiyor. Ama mama hemen kullanılabilir. İnstagramda atölyepatika diye bir sayfa var, oraya yaptırıyorum. Ona bir bak istersen.

Canım tohumlar genelde boşa gidiyor ya, o biraz uğraş istiyor. Ama mama hemen kullanılabilir. İnstagramda atölyepatika diye bir sayfa var, oraya yaptırıyorum. Ona bir bak istersen.
Yaaa dikmezler mi bende direk çiçek tohumu alcaktım ama şu şekilli renk katılmışlardan değilde bildiğimiz poşet icinde tohum sonra her hangi biseye takıyorlar süslü gözüküyor.ama boşa giderse yazık olur mama da aklımdaydı şimdi dediginiz sayfayı takibe alicam bakayim.
Bana da bebek erkek gibi gözüküyor dediginde doktor ilk aklima gelen sünnet olmuştu tabi sonra kordonmus doktorun gördüğü bebegim kiz mis. Insallah en hayırlı zamanda yaptırırsiniz oglunuza sifa olur.

Biz 6. Ayını doldurduktan sonra yaptirdik . Oglum hiç aglamadi sadece en basta igne vurulurken agladi sonra ne sünnet asamasinda ne de iyilesme asamasinda hic aglamadi. O kadar güzel bir sünnet oldu ki. Iyilesmesi de çok kolay oldu bezin icinde

Bnm bir yiğenim 1 yaşnda diğeri 8 aulıkken oldu sünnet 1 gün ağladılar çiş yaparken sonra Bitti iyileştilrr. Bende küçükken düşünüyorum inşallah.

Bnm bir yiğenim 1 yaşnda diğeri 8 aulıkken oldu sünnet 1 gün ağladılar çiş yaparken sonra Bitti iyileştilrr. Bende küçükken düşünüyorum inşallah.
6 aydan 1 yaşına kadar da düşünebilirim o zaman. Teşekkürler

Ya benim eşim tutturdu yaptirmayalim tramva mı yasasın çocuk diye anlatamıyorum bı turlu napcaz 5 yaş daha kötü ya diyorum ama anlamiyor korkuyor sanırım ben de cocuk hatirlamasin cabuk iyilessin diye 3.ayda istiyordum

Sünnet ettirdiğimiz doktor tam zamaninda yaptiriyorsunuz dedi. Travma flan olmadi benim ogluşta. Simdi yeni dogacak olana da aynı sekilde yaptiracagiz. Doktor da çok iyiydi zaten . Şimdi hiç hatirlamiyor sünnetini

Sünnet ettirdiğimiz doktor tam zamaninda yaptiriyorsunuz dedi. Travma flan olmadi benim ogluşta. Simdi yeni dogacak olana da aynı sekilde yaptiracagiz. Doktor da çok iyiydi zaten . Şimdi hiç hatirlamiyor sünnetini
Ben artik son çare doktorla tek konusup hani eşime sağlığına icin gerekli vs gibi seyler soyletip ikna ettirmeye caliscam çünkü doktor derse ikna olur hasta olmasin diye

Canim 6 ay da gec geliyor bana daha akli basinda olmus oluyor ya. 3 ay civari mi yoksa ilk dogdugu gibi mi yaptirmak lazim cok kararsiz kaldim

Canim 6 ay da gec geliyor bana daha akli basinda olmus oluyor ya. 3 ay civari mi yoksa ilk dogdugu gibi mi yaptirmak lazim cok kararsiz kaldim
Valla birkaç günlükken yaptırıyorlar. Daha çabuk iyileşiyormuş Ben de hemen düşünüyorum nasipse ilk 3 ay içinde.

3-6 yaş arası hiç önermiyorlar fallik dönemde olduğu için katatrasyon korkusu oluyormuş. Cinsel organlara vs merak o dönem başladığı için 7 yaş sonrası yada 3 yaş öncesi hatta 2 yaş diyenler bile var. Doktorunuzla konuşup ortak kararla uygun zamanda yaptırabilirsiniz.

Benim kızlarımın arasında 25 ay var sezaryen olmuştum birde hemen ardından 2. Sezaryen olması biraz zorlamıştı kontrollerde vs en büyük korkum ikisine birden nasıl bakıcam ya yetişemezsem ya ilk kızımı ilgisiz bırakırsam diye çok korkuyodum doğduktan sonra bütün korkularım gitti ikisi birbirinin en iyi arkadaşı can yoldaşı ikiz gibi büyüdüler bende 21 yaşındaydım hiç zorluk çıkarmadılar bana iyiki diyorum şuan biraz daha tempolu bir hayat oluyo ama ben çok sevdim kızlarım şuan 9 ve 7 yaşındalar kardeşlerini sabırsızlıkla bekliyorlar biçok insan kardeşler arasında yaş farkı olmasını tercih ediyo türlü sebeblerden ama bence birlikte büyümeleri sarılıp yatmaları çok büyük şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…