- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.421
Aynen bizde daha hiç konuşmadık merak ediyorum ne zaman açıcak konusunu gittiğimde 33 olcaksezeryan icin cok erken tarih vermis. Biz daha hiccc acmadik konusunu
İnşallah canım bende öyle ümitlendim artik
İnşallah canımAllahım o günleri hepimize göstersin
aminn canım hepimizz inşallah
@scher aminn canim inşallaah
telefonu inanin hic elime almadım. O kadar cok serumdu ilacti şiştim artık. Olsun sonu güzel bitsin ben cekmeye raziyimiki doz ciğer geliştiricimide vuruldum. Mucize kizim olucak benim inşallah
inşallah canim aminn hepimiz saglicakla kavusalimbende öyle güzel haber aldigimda agzim kulaklarimda oluyorum. Kizina güven diyorum kendi kendime dualar sayesinde bu zamana gelebildim.
inşallah canimmevet küçlü kizim diye seviyorum hepinizin destekleri sayesinde duslari sayesinde geldim bu zamanlara
Hepimizin insallah canimmartik daha ümitliyim
Selamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
canım benım ılk cocuk mecburı sezeryan olunca bundada sezeryan olacak 29 haftalık gıttıgımde ben sordum ne zaman sezeryana alırsınız dedım oda 19 mayıs uygunmu senın ıcın dedı bende 20 mayıs olsun esımın dogum gunu hedıye gıbı olur dedım oda tamama dedı :)Ne guzel denk gelmissağlıcakla gelsin o gün insallah şimdiden normal ya da sezeryan olma durumu konusulabiliyor mu Bende doktorumla konuşayım bu hafta bakalim bana ne diyecek
Tam sen ben ve Nisa şu an için grup kuruldu bile yaza fit olalım inşallah. Sağlıklı bebislerle birlikte
beni de beni debenide ekleyin lütfennn
Öyle durumlarda yatmak şart. Geçmiyor başka türlü yarım uzanmak da çare değil. Son 2 seferdir oldu,öyle geçti.Bnm öyle oluyor çok acı verici
Hastaneden 32. Hafta raporunu al kuruma ver raporda çalışamaz yazıyor zaten. Ben memurum öyle yaptım. Haftamızı doktor yazmalı. Dilekçe yetmez.Merhaba kızlar. Ben 37’ye kadar çalışacaktım ama vazgeçtim. Cuma 32+0 oluyorum o yüzden doğum iznine ayrılıcam. İşe hiç gidesim kalmadı. İlk gebeliğimde çalışır raporu almıştım. Bunda kuruma dilekçe vermem yetiyor mu yoksa rapor mu almam gerek doktordan? Memurum bu arada.
Benimde son adet tarihim 10 ağustos sezeryanı 38 civarı verirse 3 ile 7 8 tarihleri civarı verir diye düşünüyorum habire hesap yapıyorum sayıyorum 3. Sezeryan olacak benim hoşgeldin canımKızlar merhaba. Benim de son adet tarihim 12 ağustos. Bir oğlum daha olacak. İlk bebeğim 26 mayıs 21 doğumlu bu bebeğim de tahminimce sezeryan olduğu için 10 mayıs gibi doğar. Beni de ekleyebilir misiniz listeye? Ankarada ikamet ediyorum
Evet o tarihler arası ben de bekliyorum. 38 e kadar dayan sonrasında bakarız dedi. Peki ağrın sızın var mı ya da kaşınma dikiş bölgesindeBenimde son adet tarihim 10 ağustos sezeryanı 38 civarı verirse 3 ile 7 8 tarihleri civarı verir diye düşünüyorum habire hesap yapıyorum sayıyorum 3. Sezeryan olacak benim hoşgeldin canım
İlk iki sezeryan arası yakındı benim tam 25 ay olcaktı iki ameliyat arası o yüzden ultrason kontrollerinde karnım büyüyene kadar biraz zorlanmıştım acı oluyodu doğuma yakın kaşıntı oluyodu dikiş yerlerinde hafif ağrılar oluyodu ama çok fazla değildi aşırı rahatsızlık vermedi bana son ameliyatımın üzerinden 8 yıl geçmiş olcak o yüzden hiçbi rahatsızlık hissetmedim dikiş yerlerimle ilgili bi sorunum olmadı çok şükür sadece bu sefer daha çok zorlanıyorum hamilelik olarak diğerleri çok kolay rahat geçmişti bu sefer ağrılı sıkıntılı geçiyo senin ne kadar var iki sezeryan arasında peki nasılsınEvet o tarihler arası ben de bekliyorum. 38 e kadar dayan sonrasında bakarız dedi. Peki ağrın sızın var mı ya da kaşınma dikiş bölgesindehoş buldum canım
Bende dün sordum doktor raporu almamız gerekli çalışabilir yada çalışamaz diye. Tam 32+0 olmalı dedi 32+1 sonrası sıkıntı olabiliyor dediMerhaba kızlar. Ben 37’ye kadar çalışacaktım ama vazgeçtim. Cuma 32+0 oluyorum o yüzden doğum iznine ayrılıcam. İşe hiç gidesim kalmadı. İlk gebeliğimde çalışır raporu almıştım. Bunda kuruma dilekçe vermem yetiyor mu yoksa rapor mu almam gerek doktordan? Memurum bu arada.
30 +2haftalıgım benim doktor mayısin 12 ile 15 arasinda burgün dogumubgerceklestirelim dedi benim dogum erkenmi olmus oluyo anlamadimkızlar bende 30 haftayı bıtırdım doktorum 19 mayıs sezeryan dedı bende 20 mayıs esımın dogum gunu dıye 20 mayısı ıstedım dogum gunlerı aynı olacak :)
Doktorumun bana dedigine gore sezeryan dogumlarda normal.dogumdan 1 hafta 10 gün once hesapliyoruz dogum tarihini dediKızlar merhaba. Benim de son adet tarihim 12 ağustos. Bir oğlum daha olacak. İlk bebeğim 26 mayıs 21 doğumlu bu bebeğim de tahminimce sezeryan olduğu için 10 mayıs gibi doğar. Beni de ekleyebilir misiniz listeye? Ankarada ikamet ediyorum
Benim de tam 24 ay olacak iki sezeryan arası. Sol kalça ağrım var bacağıma basınca ağrıyor o beni çok yoruyor rahat hareket edemiyorum. Dikiş olarak şuan bir sıkıntım yok ama dikkatli hareket etmeyince kendimi yorunca dikişlerimde hafif sızlama oluyor. Şuan 31 i bitirip 32 ye gireceğiz cuma günü inşallah bakalım nasıl geçecek bu süreç.İlk iki sezeryan arası yakındı benim tam 25 ay olcaktı iki ameliyat arası o yüzden ultrason kontrollerinde karnım büyüyene kadar biraz zorlanmıştım acı oluyodu doğuma yakın kaşıntı oluyodu dikiş yerlerinde hafif ağrılar oluyodu ama çok fazla değildi aşırı rahatsızlık vermedi bana son ameliyatımın üzerinden 8 yıl geçmiş olcak o yüzden hiçbi rahatsızlık hissetmedim dikiş yerlerimle ilgili bi sorunum olmadı çok şükür sadece bu sefer daha çok zorlanıyorum hamilelik olarak diğerleri çok kolay rahat geçmişti bu sefer ağrılı sıkıntılı geçiyo senin ne kadar var iki sezeryan arasında peki nasılsın
Tamamdır çok teşekkür ederim.Hastaneden 32. Hafta raporunu al kuruma ver raporda çalışamaz yazıyor zaten. Ben memurum öyle yaptım. Haftamızı doktor yazmalı. Dilekçe yetmez.
Allah yardımcın olsun magnezyum kullanıyo musun o kramp ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyomuş ben 21. Haftadan sonra o krampları yaşadım hergün bi şişe sade maden suyu içiyorum o zamandan beri özellikle kızılayın bol magnezyumlu olanını alıyorum doktorum magnezyum vermedi çünkü normal o ağrılar kramplar dedi maden suyu çok iyi geliyoBenim de tam 24 ay olacak iki sezeryan arası. Sol kalça ağrım var bacağıma basınca ağrıyor o beni çok yoruyor rahat hareket edemiyorum. Dikiş olarak şuan bir sıkıntım yok ama dikkatli hareket etmeyince kendimi yorunca dikişlerimde hafif sızlama oluyor. Şuan 31 i bitirip 32 ye gireceğiz cuma günü inşallah bakalım nasıl geçecek bu süreç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?