- 2 Eylül 2022
- 288
- 351
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.401
Bizim senle günümüz aynı canım, beni 1 nisanda çağırdı doktorumBizim hastanede 11.900dü şubat doğum fiyatı. 17 27leri görünce şok oldum şuanama endişelerim var doktorla alakalı son gittiğimden beri beni sallıyo gibi geldi. 18 mart cumartesi gittim 32deydim. 3 hafta sonra gel dedi sonra sıklaştırıcaz. İyi de doğurdum doğurucam zaten daha ne kalıyo ki geriye. Bu saatten sonra doktor bulmak da zor. Uğraşmak da.
Tek temennim rabbimin yar yardımcı olacağı. Her şey olması gereken yere varıyor.
Siz en son ne zaman gittiniz doktoraBizim senle günümüz aynı canım, beni 1 nisanda çağırdı doktorum
Cumartesi günü gittim canım 18 marttaSiz en son ne zaman gittiniz doktora
Evet aynısı oluyor. sola yatınca geçiyorKızlar sizin de karnınız kasılınca göğsün alt kısmınızdan karnınız sanki bıçakla kesiliyormuş gibi hissettiriyor mu ? Göğsümle karnım arası ortadan ikiye ayrılıyor gibi. Çok acıyor.
Saçma işte. 8inde gidicem ama ondan sonra 2 haftada bir gel derse kabul etmicem en az10 günde haftada bir olması gerekiyo 36ya girdikten sonra... doğurup geleyim daha mantıklı öyle söylicem daha da ilgisiz davranırsaCumartesi günü gittim canım 18 martta
Beni şu anda iki hafta sonra çağırmış oldu, sonra daha sık çağırıcam dedi.Saçma işte. 8inde gidicem ama ondan sonra 2 haftada bir gel derse kabul etmicem en az10 günde haftada bir olması gerekiyo 36ya girdikten sonra... doğurup geleyim daha mantıklı öyle söylicem daha da ilgisiz davranırsa
Canım normal çağırmıştı 34 e kadar zaten 3 4 haftada çağırıyorlar sallamamis yaniBizim hastanede 11.900dü şubat doğum fiyatı. 17 27leri görünce şok oldum şuanama endişelerim var doktorla alakalı son gittiğimden beri beni sallıyo gibi geldi. 18 mart cumartesi gittim 32deydim. 3 hafta sonra gel dedi sonra sıklaştırıcaz. İyi de doğurdum doğurucam zaten daha ne kalıyo ki geriye. Bu saatten sonra doktor bulmak da zor. Uğraşmak da.
Tek temennim rabbimin yar yardımcı olacağı. Her şey olması gereken yere varıyor.
Ne bileyim her doktor farklı işte.Beni şu anda iki hafta sonra çağırmış oldu, sonra daha sık çağırıcam dedi.
35e girmiş oluyorum gittiğimde. Son haftalarda yani son ayımızda 10 günde 1 haftada bir olması gerekmiyo mu? Her doktor farklıCanım normal çağırmıştı 34 e kadar zaten 3 4 haftada çağırıyorlar sallamamis yani
Yarım uzanınca devam ediyor. Komple yattırıyo insanı ağrı. Daha yeni yeni geçiyor gibi.Evet aynısı oluyor. sola yatınca geçiyor
Benim de 30 martta muayenem benim de 34 bitmis olcak ondan sonra artık sıklaşır muayene ama şöyle düşün 40 hafta ya o yüzden daha varNe bileyim her doktor farklı işte.
35e girmiş oluyorum gittiğimde. Son haftalarda yani son ayımızda 10 günde 1 haftada bir olması gerekmiyo mu? Her doktor farklı
Ne bileyim her doktor farklı işte.
35e girmiş oluyorum gittiğimde. Son haftalarda yani son ayımızda 10 günde 1 haftada bir olması gerekmiyo mu? Her doktor farklı
Daha var evet de benim doktorum biraz yoğun bir doktor. Hastane aracılığıyla randevu aldık bu zamana kadar hep ve en erken her seferinde 1 ay sonrasına randevu verildi. Belki de ondan bu telaşım. Muhtemelen kendileri oluşturacaklar sonraki randevuları.Benim de 30 martta muayenem benim de 34 bitmis olcak ondan sonra artık sıklaşır muayene ama şöyle düşün 40 hafta ya o yüzden daha var
Herhangi bir risk durumum yok allaha şükür. İlk bir de dediğiniz gibi. Yukarıda da belirttiğim gibi doktorum çok yoğun oldugu için bana öyle geldi belki de.Herhangi bir risk durumunuz yoksa normal,son haftalarda 2 haftaya bir çağırıyor genelde doktorlar.Hele ki ilk doğumunuzsa 40 haftayı bile geçebiliyor o zamanlar sık gidiyorsunuz
Bnm öyle oluyor çok acı vericiKızlar sizin de karnınız kasılınca göğsün alt kısmınızdan karnınız sanki bıçakla kesiliyormuş gibi hissettiriyor mu ? Göğsümle karnım arası ortadan ikiye ayrılıyor gibi. Çok acıyor.
Afedersiniz sizde de ikizmiydi yanlis hatirlamiyorsan?40 haftada mi doguracaksiniz?Benim de 30 martta muayenem benim de 34 bitmis olcak ondan sonra artık sıklaşır muayene ama şöyle düşün 40 hafta ya o yüzden daha var
Valla ben devamli sola yatamiyorum heryerim agriyo arada sagada dönüyorumBanada sırt üstü yatmayın dedi dokror ve bunu düşündükçe iyice sırt üstü yatmaya basladim;( sola yatmak işkence gibi kalçam agriyor sabaha kadar saga sola dönuyorum
Ne guzel denk gelmiskızlar bende 30 haftayı bıtırdım doktorum 19 mayıs sezeryan dedı bende 20 mayıs esımın dogum gunu dıye 20 mayısı ıstedım dogum gunlerı aynı olacak :)
Benim kizlarim yasamadi allahin izniyle sen kizini saglikla kucagina alcaksin. Artik kizina cicilarini al bence baksana kocaman kiz oldu annesi :) cok sevindim canm yaaa. Stresten uzak dur artik endise etme netten alisverise basla. O kadar guzel seyler var ki butun moralini duzelticek. :)Selamm arkadaşlar nasilsinizzBen yine hastaneye gir cik gir cik yapiyorum Bugün yine taburcu oldum çok şükür Doktorum bile mucize bebek demeye başladı. 23+3 ten beri uğrasiyorum biliyorsunuz bugün 29+5 olduk.Şükürler olsun bugünüme. Hic umut yokken artik umudum olmaya başladi. Doktorum diyor ki 2-3 hastamdan birtanesisin diyor bana beni merak etmissiniz inanin Korkudan endiselerden telefonu bile elime almiyorum. Surekli dua ediyorum. Bugün doktorumun dedigi böyle devam edebilir dedi tabi allah bilir ama cok sevindim. Daha bir parca zibin bile alamadim korkuma. Ama bundan sonra almak istiyorum kizima güveniyorum birakmayacak bizi 9 yillik mucizem o benim Bana dua etmeye devam edin, dualarla geldim bu zamana
sezeryan icin cok erken tarih vermis. Biz daha hiccc acmadik konusunukızlar bende 30 haftayı bıtırdım doktorum 19 mayıs sezeryan dedı bende 20 mayıs esımın dogum gunu dıye 20 mayısı ıstedım dogum gunlerı aynı olacak :)
Yok canım o ben değilimAfedersiniz sizde de ikizmiydi yanlis hatirlamiyorsan?40 haftada mi doguracaksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?