2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bizim senle günümüz aynı canım, beni 1 nisanda çağırdı doktorum

Saçma işte. 8inde gidicem ama ondan sonra 2 haftada bir gel derse kabul etmicem en az10 günde haftada bir olması gerekiyo 36ya girdikten sonra... doğurup geleyim daha mantıklı öyle söylicem daha da ilgisiz davranırsa
Beni şu anda iki hafta sonra çağırmış oldu, sonra daha sık çağırıcam dedi.

Canım normal çağırmıştı 34 e kadar zaten 3 4 haftada çağırıyorlar sallamamis yani

Beni şu anda iki hafta sonra çağırmış oldu, sonra daha sık çağırıcam dedi.
Ne bileyim her doktor farklı işte.
Canım normal çağırmıştı 34 e kadar zaten 3 4 haftada çağırıyorlar sallamamis yani
35e girmiş oluyorum gittiğimde. Son haftalarda yani son ayımızda 10 günde 1 haftada bir olması gerekmiyo mu? Her doktor farklı

35e girmiş oluyorum gittiğimde. Son haftalarda yani son ayımızda 10 günde 1 haftada bir olması gerekmiyo mu? Her doktor farklı
Benim de 30 martta muayenem benim de 34 bitmis olcak ondan sonra artık sıklaşır muayene ama şöyle düşün 40 hafta ya o yüzden daha var

Herhangi bir risk durumunuz yoksa normal,son haftalarda 2 haftaya bir çağırıyor genelde doktorlar.Hele ki ilk doğumunuzsa 40 haftayı bile geçebiliyor o zamanlar sık gidiyorsunuz

Benim de 30 martta muayenem benim de 34 bitmis olcak ondan sonra artık sıklaşır muayene ama şöyle düşün 40 hafta ya o yüzden daha var
Daha var evet de benim doktorum biraz yoğun bir doktor. Hastane aracılığıyla randevu aldık bu zamana kadar hep ve en erken her seferinde 1 ay sonrasına randevu verildi. Belki de ondan bu telaşım. Muhtemelen kendileri oluşturacaklar sonraki randevuları.
Herhangi bir risk durumunuz yoksa normal,son haftalarda 2 haftaya bir çağırıyor genelde doktorlar.Hele ki ilk doğumunuzsa 40 haftayı bile geçebiliyor o zamanlar sık gidiyorsunuz
Herhangi bir risk durumum yok allaha şükür. İlk bir de dediğiniz gibi. Yukarıda da belirttiğim gibi doktorum çok yoğun oldugu için bana öyle geldi belki de.

Banada sırt üstü yatmayın dedi dokror ve bunu düşündükçe iyice sırt üstü yatmaya basladim;( sola yatmak işkence gibi kalçam agriyor sabaha kadar saga sola dönuyorum
Valla ben devamli sola yatamiyorum heryerim agriyo arada sagada dönüyorum

kızlar bende 30 haftayı bıtırdım doktorum 19 mayıs sezeryan dedı bende 20 mayıs esımın dogum gunu dıye 20 mayısı ıstedım dogum gunlerı aynı olacak :)
Ne guzel denk gelmis sağlıcakla gelsin o gün insallah şimdiden normal ya da sezeryan olma durumu konusulabiliyor mu Bende doktorumla konuşayım bu hafta bakalim bana ne diyecek

Benim kizlarim yasamadi allahin izniyle sen kizini saglikla kucagina alcaksin. Artik kizina cicilarini al bence baksana kocaman kiz oldu annesi :) cok sevindim canm yaaa. Stresten uzak dur artik endise etme netten alisverise basla. O kadar guzel seyler var ki butun moralini duzelticek. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…