- 13 Mayıs 2020
- 4.251
- 5.064
- 108
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #12.441
Canım ben dilekçe vermedim direk doktorum rapor verdi onu götürdüm. Analık izni diye geçiyor zatenMerhaba kızlar. Ben 37’ye kadar çalışacaktım ama vazgeçtim. Cuma 32+0 oluyorum o yüzden doğum iznine ayrılıcam. İşe hiç gidesim kalmadı. İlk gebeliğimde çalışır raporu almıştım. Bunda kuruma dilekçe vermem yetiyor mu yoksa rapor mu almam gerek doktordan? Memurum bu arada.
Direk doktordan aldığınız raporu goturceksiniz bol dinlenmeli günler başlıyorMerhaba kızlar. Ben 37’ye kadar çalışacaktım ama vazgeçtim. Cuma 32+0 oluyorum o yüzden doğum iznine ayrılıcam. İşe hiç gidesim kalmadı. İlk gebeliğimde çalışır raporu almıştım. Bunda kuruma dilekçe vermem yetiyor mu yoksa rapor mu almam gerek doktordan? Memurum bu arada.
Benimde kalça ağrısı vardi doktor magnezyum yazdı ama hala sabaha karsi kalça ağrısına uyanıyorum bir nebze iyi geldi o kadar;( hergun maden suyu da içiyorum doktor som görüşmede agrin devam ediyorsa günde 2 kere al dedi ama ben 1 kere alıyorumBenim de tam 24 ay olacak iki sezeryan arası. Sol kalça ağrım var bacağıma basınca ağrıyor o beni çok yoruyor rahat hareket edemiyorum. Dikiş olarak şuan bir sıkıntım yok ama dikkatli hareket etmeyince kendimi yorunca dikişlerimde hafif sızlama oluyor. Şuan 31 i bitirip 32 ye gireceğiz cuma günü inşallah bakalım nasıl geçecek bu süreç.
Evet canim simdi fark ettim.O da lavin deye karistirdim ben afedersinYok canım o ben değilim
Ya ben de 32+5 oldum ama raporumu alamadim henüz umarim sorun yaşamam. Ogretmenim.Bende dün sordum doktor raporu almamız gerekli çalışabilir yada çalışamaz diye. Tam 32+0 olmalı dedi 32+1 sonrası sıkıntı olabiliyor dedi
Raporunu bir an önce al ver. Doktor 32 hafta yazsın. Çünkü çalışabilir raporun olmadan 32. Haftadan sonra çalışamazsın. sgk sıkıntı çıkarır. Memursan çok sorun olmaz ama raporunu al temmuz Ağustos zaten tatil.Ya ben de 32+5 oldum ama raporumu alamadim henüz umarim sorun yaşamam. Ogretmenim.
Ya şuan benim okulum acilamadi zaten deprem bölgesinde. Eşim de evi tasimak için gitti tek kaldim gidemedim rapor için. Müdürüm de cuma günü gönder raporunu dedi ohalden dolayi sıkıntı cikarmazlar die umuorm. Yine de doktora derim de haftasıni farkli yazmasi ayri bir sorun doğurur mu bilemedim.Raporunu bir an önce al ver. Doktor 32 hafta yazsın. Çünkü çalışabilir raporun olmadan 32. Haftadan sonra çalışamazsın. sgk sıkıntı çıkarır. Memursan çok sorun olmaz ama raporunu al temmuz Ağustos zaten tatil.
ben de 32+4 de gittim. Hastane Sekreteri 32 hafta yazdı verdi.Ya şuan benim okulum acilamadi zaten deprem bölgesinde. Eşim de evi tasimak için gitti tek kaldim gidemedim rapor için. Müdürüm de cuma günü gönder raporunu dedi ohalden dolayi sıkıntı cikarmazlar die umuorm. Yine de doktora derim de haftasıni farkli yazmasi ayri bir sorun doğurur mu bilemedim.
Ben sadece beypazarı iciyorumKızlar ben gördüm zaten tüketmiyodum ama tüketen vardır diye size de yazayım dedim. Kızılay maden sularında yüksek miktarda arsenik bulunmuş. Zararı ne bilmiyorum ama tüketenlerin tüketmemelerinde fayda var. Ben zaten yüksek miktarda karbonat içerdiğinden tadını sevmediğim için içmiyordum ama içen varsa dikkatli olsun.
İnişdibi en iyisiymiş galiba. Ama bende Beypazarı veya özkaynak içiyorum.Ben sadece beypazarı iciyorum
Ben hep beypazarı içiyordum magnezyum yazisini görünce bu aralar hep kızılay satin aldim iyiki yazdin cnm dikkat ederizKızlar ben gördüm zaten tüketmiyodum ama tüketen vardır diye size de yazayım dedim. Kızılay maden sularında yüksek miktarda arsenik bulunmuş. Zararı ne bilmiyorum ama tüketenlerin tüketmemelerinde fayda var. Ben zaten yüksek miktarda karbonat içerdiğinden tadını sevmediğim için içmiyordum ama içen varsa dikkatli olsun.
Düzenli içmiyorum. Doktorun verdi aslında ama zaten bi dünya vitamin midem bulanıyor. Evet gece karnıma sağa sola dönerken aşırı kramplar giriyorAllah yardımcın olsun magnezyum kullanıyo musun o kramp ağrılar magnezyum eksikliğinden kaynaklı oluyomuş ben 21. Haftadan sonra o krampları yaşadım hergün bi şişe sade maden suyu içiyorum o zamandan beri özellikle kızılayın bol magnezyumlu olanını alıyorum doktorum magnezyum vermedi çünkü normal o ağrılar kramplar dedi maden suyu çok iyi geliyo
Ben günde iki şişe içiyorum maden suyu ama bir işe yaramıyor. Benim biraz fıtık skolyoz vs de var onlar da çok tetikliyor. Hayırlısıyla doğuralımBenimde kalça ağrısı vardi doktor magnezyum yazdı ama hala sabaha karsi kalça ağrısına uyanıyorum bir nebze iyi geldi o kadar;( hergun maden suyu da içiyorum doktor som görüşmede agrin devam ediyorsa günde 2 kere al dedi ama ben 1 kere alıyorum
Son adet tarihin neydi canım?kızlar bende 30 haftayı bıtırdım doktorum 19 mayıs sezeryan dedı bende 20 mayıs esımın dogum gunu dıye 20 mayısı ıstedım dogum gunlerı aynı olacak :)
Bende bol magnezyumlu diye kızılay alıyordum bi daha almamBen hep beypazarı içiyordum magnezyum yazisini görünce bu aralar hep kızılay satin aldim iyiki yazdin cnm dikkat ederiz
Benim doktorum bu sefer bana vifolic verdi içinde herşey varmış doğuma kadar bittikçe al kullan dedi başkada bişey yazmadı bide kan ilacı var o kadar öksürük balgam sıkıntım var 1 aydır azaldı ama tam geçmedi sezeryan olacağım için mecburen gittim doktora antibiyotik ve asist verdi inşallah doğuma kadar geçer geçen ay 250mglik antibiyotik kullandım hafiflemişti ama tam olsrak geçmedi mecbur bir daha yazdı 1 ay sonra tekrar antibiyotik normalde ilaç kullanmaktan korkmam kolay kolay ilaç tedavisine başvurmam da ama hamileyken insan endişeleniyo illakiDüzenli içmiyorum. Doktorun verdi aslında ama zaten bi dünya vitamin midem bulanıyor. Evet gece karnıma sağa sola dönerken aşırı kramplar giriyor
Neden almadın canım? 32+0'da alınmalı, sonrssı problem oluyor, hak kaybı oluyor demişti benim doktorum. 32+0'da çalışır raporu aldım ben.Ya ben de 32+5 oldum ama raporumu alamadim henüz umarim sorun yaşamam. Ogretmenim.
Benimde son adet tarihim 10 ağustos sezeryanı 38 civarı verirse 3 ile 7 8 tarihleri civarı verir diye düşünüyorum habire hesap yapıyorum sayıyorum 3. Sezeryan olacak benim hoşgeldin canım
Benim de 11 ağustos cuma kontrolüm var bakalım inşallah belli olur yaBenim de 11 Ağustos son adetuygulamaya göre 18 Mayısi gösteriyor mayısın ilk haftası diye düşünüyorum ben de pazartesi kontrolüm var şimdiye kadar hiç gün vermedi zaten konuşmak erken diye.Tahmini öğrenmek istiyorum yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?