2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
kesin bilgi mi doğum ücreti artı doktor 24bindi zaten 31 mi olacak şimdi :/
Twitterda gördüm ama ayın 8inde gidicem en erken giden sorsun bizde bilgilenelim. Cidden yıldım bu zamlardan yeni 490 olmuştu. 2 veya 3 seferdir 490 verdim sadece

Ben doğum için seçimden sonra zam gelir diye düşünüyorum umarım daha erken gelmez. Hazirandan erken yapmıyolar genelde ücret zamlarını. Bakalım göreceğiz. Bidahaki gidişimde teyit etmek lazım.z

Kızlar hastanelerin zam durumunu bilmiorm ama biz iskenderunda en son 460 la giriş yapiyorduk iki haftada bir gidince baya zorluordu. Ankara'da doğum paketi aldik 17.5 a anlaştık koru hastanesiyle. Normalde medicanada ücretsiz olacakti ama yogunbakim gerekebilir die koruya karar verdik. Orasi da 27.5 tan düştü

Merhaba arkadaslar sizlere birsey soracagim siz bu takimdan aldınizmi arkadasim yeni dogum yapti 0 3 aylarin baziları büyük geliyormuş bundan almış ben kizimda sadece 2 hafta kullanabildim bunda almak istemiyorum sizler aldinizmi
almadım ben. doğum kilosu nasıl olacak o önemli. çok ufak olmadığı sürece olur 0-3 aylar. oğlumda 0-1 ay almıştım hastaneden çıkarken giydi başka da giyemedi yani.

Ben nefes almakta zorlanıyorum özellikle yatınca iyice kalbim ve nefesim sıkışıyor. Birde doktora bu haftalarda kaç haftada bir kontrole gitmek gerekiyor.

Bazen benimki de vajinama doğru öyle bi ittiriyo ki kendimi dur ne acelen var da çıkmaya çalışıyosun diyorum akfkskd Benimki de erkek acaba erkekler mi yerini beğenmiyor da bu kadar tepiniyor acaba
Benimkide öyle karnimda bir hareket edisi var sanki çikacak gibi yerleri daraldi son aylarda dahada acıtacakmis birde dun doktoruma sordum erkek bebekler genelde sert hareket ediyorlar dedi

almadım ben. doğum kilosu nasıl olacak o önemli. çok ufak olmadığı sürece olur 0-3 aylar. oğlumda 0-1 ay almıştım hastaneden çıkarken giydi başka da giyemedi yani.
Ay ben bugun iki adet çıtcıtli badi aldım 0 1 ay hatta esim dediki bu küçük gelir diye bende digerleri büyuk oluyo dedim

Ben nefes almakta zorlanıyorum özellikle yatınca iyice kalbim ve nefesim sıkışıyor. Birde doktora bu haftalarda kaç haftada bir kontrole gitmek gerekiyor.
Ben dün gittim 2 haftada bir geleceksin dedi 2hafta sonra 32 haftam doluyo nstye gireceksin dedi 33. Haftadamı nst girmeye başliyorduk ben hic hatirlamiyorum

Ben bunu kullaniyorum kizimdada bu markanin bir farklisini kullanmistim

Eklentiler

• 16794087473077914743807720467913.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 29
Sağlık ocağındaki ebe bana bugün artık kesinlikle sırtüstü yatmak yasak olabildiğince soluna yat dedi bende zor nefes alıyorum oturup kalkmak işkence gibi geliyo doktor beni 3 haftada bir çağırıyodu cumadan sonra nasıl çağırır bilmiyorum bakalım gidince belli olcak

Benim previa var plesanta rahim aşağıda. Bundan dolayı dr 38. Haftada sezeryan dedi. ama muayenelerin iki haftada bir mi haftada bir mi onu sormadım. En son 32 de gitmiştim geç olmazsa 34. Haftada gidince sorarım. Normal dr. Takibim yok sadece Perinotoloji takip ediyor.

Çok geçmiş olsun sağ salim hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah benimde 38 de sezeryan olacak eski doktorum ne olursa olsun 2 haftada bir düzenli gel diyordu ama şuanki doktorum sormazsam ne zaman geleceğimi söylemiyo bende sürekli soruyorum her gittiğimde sorarsanız iyi olur

Benimkide öyle karnimda bir hareket edisi var sanki çikacak gibi yerleri daraldi son aylarda dahada acıtacakmis birde dun doktoruma sordum erkek bebekler genelde sert hareket ediyorlar dedi
Ay benim şuan bile çok geriyor karnımın yan taraflarını, böbrek taraflarını. Kafasını totosunu bir ittiriyor dışarı doğru. Bir de sırtını verdi mi geri off fena acıyor. Bunun ilerisi nasıl olacak ya

Bizim hastanede 11.900dü şubat doğum fiyatı. 17 27leri görünce şok oldum şuan ama endişelerim var doktorla alakalı son gittiğimden beri beni sallıyo gibi geldi. 18 mart cumartesi gittim 32deydim. 3 hafta sonra gel dedi sonra sıklaştırıcaz. İyi de doğurdum doğurucam zaten daha ne kalıyo ki geriye. Bu saatten sonra doktor bulmak da zor. Uğraşmak da.
Tek temennim rabbimin yar yardımcı olacağı. Her şey olması gereken yere varıyor.

Banada sırt üstü yatmayın dedi dokror ve bunu düşündükçe iyice sırt üstü yatmaya basladim;( sola yatmak işkence gibi kalçam agriyor sabaha kadar saga sola dönuyorum

Banada sırt üstü yatmayın dedi dokror ve bunu düşündükçe iyice sırt üstü yatmaya basladim;( sola yatmak işkence gibi kalçam agriyor sabaha kadar saga sola dönuyorum
Uyumak işkence gibi geliyo aynen sırt üstü yatmak rahat geliyo ama yatmamaya çalışıyorum sağa sola yatıncada kalçam bacak aralarım kasıklarım ağrıyo sabaha kadar sağa sola döne döne uyuduğumunda aslı olmuyo tuvalet mevzusu zaten saat başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…