2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Şekeriniz yoksa zaten o kilolar emzirme doneminde gidiyor o tempoda kalması mümkün değil gibi Ola ki doğumdan sonra fazlalık var diyetisyene o zaman gidilir hamileliğin de tadını cikarttirmiyorlar

Cok gecmis o olsun insallah bebeginiz zamaninda gelir. Benim de suyum fazla ve korkuyorum. Su miktariniz ne biliyor musunuz ve kacinci haftadan beri suyunuz fazla
Çok teşekkür ederim sizede gećmiş olsun hayir miktarını bilmiyorum ama bildiğim şey normalin cok fazla ustunde olduğu 22.haftamdan beri çok fazla bugün geldim kontrole yine sancım çıktı açımma vs yok çok şükür bir daha nstye bağlayacaklar saat 1 buçuk gibi. Sizin kaćınçı haftadan beri fazla? Ne gelisimi nasıl ben 30 haftaligim şuan ama sıpam 32 haftalık ve fazlasıyla iri bebek eğer şeker yoksa zaten bebek iriliğinden dolayı su fazlalığıda olabiliyormuş. Erken dofum riskimiz var bizim

Maşallah bu hesap işi nasıl oluyor acaba 38.haftaya girince 39 dan gün almış oluyorsun diyen de var 38+5 gibi mi olacak acaba

Maşallah bu hesap işi nasıl oluyor acaba 38.haftaya girince 39 dan gün almış oluyorsun diyen de var 38+5 gibi mi olacak acaba
Doktor bana 38i doldur dedi bende o zaman yani 39da mı olcak dedim evet dedi emin olmak için sordum bende şuan 35 görünüyo ultrasonda

Omenlove dan hiç haber gelmedi. Ne yaptı acaba
Selam arkadaşlarr öyle böyle diye diye bende artik 32+2 oldum. Şükür bu günlerime. Bugün tekrar taburcu oldum bizim kiz inat cikti ben ondan daha inat Doktorum ya bayramdan önceki hafta ya da bayramdan sonraki hafta artık aliriz dedi. Devamina zorlarsak kumara girer dedi. Riske atmayiz dedi. Grupta en son doğum benim olucakti ilk benim kiz gelicek gibi. Bende artik alisverise baslicam nerden baslayacagimi bilmiyorum telaşa girdim artik daha umutluyum 23 haftadan beri erken doğumla savasiyoruz o yuzden doktorum ne zaman alalim derse karismayacagim küvezde büyür birazcikta dedi. İyi geldik bugünlere. İnsallah daha doguma kadar hastanede yatmak zorunda kalmam. O kadar bunaldim ki artik hastanede maddi manevi tükendik. Sonu güzel bitecek insallah hikayemizin. Bugün taburuc etmeden bakti bebege giden kan akisi iyiydi Nst de agri cikmadi tansiyonda 12/7 cikinca hadi taburcu dedi cok sevindim tek sikintim grip oldum nefes alamiyorum, öksürmektende goguslerim agriyor artik. Hastane ortaminda kaptim şifayi. Cok mutluyum ama

Seninki de artık koca kız oldu zaten annesi Şaka bi yana çok sevindim senin adına, inşallah bir daha sorun yaşamadan kucağına alırsın artık bebeğini

Bence doktorunu bilgilendir her ihtimale karşı

Çok tşk ederim ben de aslında başlamak istiyorum biraz egzersize ama 36dan önce yapmayım en iyisi dedim erken doğum korkusu var ama biliyorum 39dan aşağı gelmicek bebek ama yinede o korku yiyor içimi.. Sağlık sorunum yok şükür gerçekten bazen doktorlar diyetisyenler abartıyor ya Ay yok benim takilmam direk normal doğumla alakali işte kilon fazla olursa zorlanirsin normal doğum için şunu yap bunu yap Allah'ım inşallah normal doğum yapabilirim herkes sezeryan icin üstüme geliyor ailede veririz tabiki yeterki sağlıklı dogumlarimiz olsun Senden iyi haberler gelince oturduğum yerden nefes alıyorum çok seviniyorum Allah'a şükür inşallah saglikla kucaklicaksin şu cimcimeyi bizde seni artık insanlara bakın ne güzel örnekler var diye anlaticaz öksürüğe ballı ılık su iç . Karabiberi pekmez karışımı benim kuru öksürüğume çok iyi geliyor. Bizlere arada haber ver durumunu merak ediyoruz

çok sevindim sağlıkla gelsin benim de şuan 32+3 bayramdan öncesi de sonrası da gayet güzel bayram sonrasında zaten 37 ye girmiş oluyosun hiç sıkıntı olmaz :)

İşte bendede tam olarak böyle oldu bebeğim dikkat ettiğimden beri hiç güzel kilo almıyor

Maşallah canım iyi ilerledin bugüne kadar . Doktoru dinlemek en iyisi içini ferah tut. Ufaktan da başlaartık hepimiz üç-beş bi'şeyler aldık çoğumuzun bitti belki alışverişi.sağlıkla gelsin minnoş.bende bu aralar camasırları yıkamaya başlicam Allah nâsip ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…