2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bende öyleyimm, cok agir geciriyorum nefes alamiyorum, birde öksürük var artik öksürdükce göğüs kafesim agriyor. Gecmis olsun canim

2 cm aciklikla 9 haftadir gidiyorum canim. Yat hic kalkma wc disinda, duşları ayakta 5 dakikada al. Bunun şeysi yatmak. Yormicaksin kendini

Yok canım grip oldum alerji değil baya baya hastayim antibiyotik yazdi doktorum

Bende öyleyimm, cok agir geciriyorum nefes alamiyorum, birde öksürük var artik öksürdükce göğüs kafesim agriyor. Gecmis olsun canim
Sanada gecmis olsun canım bitkisel vedogal bir öksurük surubu verdi doktor cocukların ictiginde hamilelerde icebiliyormus kadin dogum doktorumada sordum icebilirsin dedi dünden beri iciyorum baya fayda etti öksürü kesmedi ama balgami kolay cikartiyorum defalarca öksürmüyorum istersen ismini verebilirim

Ben genel olarak bebek bezi islak mendil tarzi seylerde sleepy tercih ettim. İslak mendili de kullanmayi pek dusunmuyorum ama disarda falan belki gerekir diye aldim yine de. Onun disinda diger bakim urunlerini belki sordugunuz sayfadir bilmiyorum ama Prema ve onun anneligi diye bir instagram sayfasi var. Oradan bakip alacagim

Benim şampuan, losyon ve pişik kremi son kararım Mustela gibi ama daha sipariş vermedim.
Pamuk baby me marka aldım ama ıslak mendil kullanıcam
Islak mendil ve bez olarak sleepy natural aldım
Ek olarak deterjanda içeriği çok temiz diye baby me aldım ama bebeğin her şeyini yıkayınca bitti sayılır şimdi de green clean deniycem o da çok öneriliyor

Nst de kaç çıktığını görmediniz mi ben nst ye girdiğimde hemen çocuğun kalbi kaç atıyor sancı kaç çıkıyor onları izliyorum ilk kez 60i gördüm bende ptsi gittiğimde ama doktor takılma sorun yok dedi

Çok gecmiş olsun canım . Boş bol c vitamini al çorbalar iç bal lı süt tüket . Çok dikkat et kendine iyi olursın merak etme
Çok geçmiş olsun ben burun tıkanıklığı yaşadığımda yastığıma bir iki damla nane yağı damlatıyordum iyi geliyordu aklınızda bulunsun çabuk atlatırsınız inşallah
Canım nane yağı doğumu tetikliyo muş öyle okumuştum bende tıkanıklık yaşıyordum arastralım dedim vazgeçtim yinede iyi arastırmak lazm

Kızlar bende adet sancısı gibi sancılsrım cogaldı acile geldim. Rahim agzı,kapalı bi tehlike görünmüyor dedilrr
Şimdi nst ye girdim duruma göre yorum yapıcaklar. Rahim de acıklıl yok ama sancı görürlerse ne olur acaba?

Farklı bir hastaneye gitmiştim. Hemşire ekranı göremeyeceğim yöne cevirdi. O yüzden takip edemedim. 1 kez olunca sorun olmuyormuş benim Peş peşe 3 kez ağrı çıktı. O yüzden Dünden beri hastanelerdeyiz. Sizler de dikkat edin. Sağlıkla zamanında gelsin bebeklerimiz inşallah

2 cm aciklikla 9 haftadir gidiyorum canim. Yat hic kalkma wc disinda, duşları ayakta 5 dakikada al. Bunun şeysi yatmak. Yormicaksin kendini
Moral oldu bana da inşallah benim bebeğim de bekler biraz Doktor çantan arabada dursun artık dedi. Sağlıkla doğsunlar inşallah.

Olur valla şey burun spreyi kullaniliyor mu acaba hamilelikte

Moral oldu bana da inşallah benim bebeğim de bekler biraz Doktor çantan arabada dursun artık dedi. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Canım aynı şeyleri ben de geçen hafta yaşadım, 32. Haftadaydım hissetmiyordum ama çok yoğun sancılarım çıktı 100lere vuran ve düzenli. Yatışım yapıldı, ciğer geliştirici iğne vuruldu. Açılmam olmayınca taburcu ettiler şimdilik. Diken üstünde bekliyorum öyle . En ufak şeyde acaba mı diyorum biraz daha bekleyebilir inşallah bizim sabırsız minikler

Ben dün kontrolümde doktoruma sordum. Kasık ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılar giriyo bu hafta çok oldu dedim. Bebek kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş kanala iner o yüzden bu haftalarda artık çok normal daha da artabilir dedi.

Bu zamanlarda oluyor demek ki sancılar. Dün ben de doktor sancın var dediğinde gerilmiştim. Sizlerden de bunları duyunca biraz rahatladım. İnşallah beklerler

Aynen bendede bişey çıkmadı kanama olursa sancıyls o önemliymiş neyse en azndn bişe olmadğı gördük

Canım şampuan, pişik kremi Mustela aldım. Losyon ecowell aldım. Yağ kullanmayacağım ilk aylarda. Islak mendil sleepy yeni doğan aldım.
Hepsini muhendisinoglu sayfasından baktım ayrı ayrı içeriği temiz olanları paylaşmış aşağıdaki paylaşımlara muhakak bak.
Bezleri, ıslak mendilleri, güneş kremlerini vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…