- 8 Haziran 2022
- 532
- 898
- 23
- 34
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.341
Bende öyleyimm, cok agir geciriyorum nefes alamiyorum, birde öksürük var artik öksürdükce göğüs kafesim agriyor. Gecmis olsun canimGünaydın arkadaslar bir kaç gündür gruba giremiyorum cok agır grip geçiriyorum bütün vücudum agridan kıriliyo cok fazla ates basmasi oluyo balgam oldugunda öksürükten duramiuorum sersem gibiyim dün doktora gittim antibiyotik agri kesici ve bitkisel öksürük surubu verdi terleyerek atacaksin baska birsey yapamayiz dedi beni fena yapan bazi zamanlarda burnumun tikanmasi sizler neler yapiyorsunuz iyiki cantalarımi hazirlamisim yoksa ayaga kalkacak dermanim yok
2 cm aciklikla 9 haftadir gidiyorum canim. Yat hic kalkma wc disinda, duşları ayakta 5 dakikada al. Bunun şeysi yatmak. Yormicaksin kendiniMerhabalar bene dün kontrole gittim. NST de sancı çıkıyor. 12 saat arayla 2 doz ciğer geliştirici yapıldı. 33 haftalığız. Sancı olunca ufak açılmalar olurmuş. Benim de dün 1cm açılmam çıktı. İstirahat dedi. İnşallah birkaç hafta daha dururuz.
Yok canım grip oldum alerji değil baya baya hastayimÇok sevindim.inşallah sağlıcakla alırsın kucağına. Rabbim yardımcınız olsun. Grip değil alerji de olmuş olabilirsin. Hamilelik alerjiyi tetikliyor. O haftalarda boğaz ağrısı kuruluk hapşırma gibi ben de benzer sorunlar yaşadım.
Sanada gecmis olsun canım bitkisel vedogal bir öksurük surubu verdi doktor cocukların ictiginde hamilelerde icebiliyormus kadin dogum doktorumada sordum icebilirsin dedi dünden beri iciyorum baya fayda etti öksürü kesmedi ama balgami kolay cikartiyorum defalarca öksürmüyorum istersen ismini verebilirimBende öyleyimm, cok agir geciriyorum nefes alamiyorum, birde öksürük var artik öksürdükce göğüs kafesim agriyor. Gecmis olsun canim
Ben genel olarak bebek bezi islak mendil tarzi seylerde sleepy tercih ettim. İslak mendili de kullanmayi pek dusunmuyorum ama disarda falan belki gerekir diye aldim yine de. Onun disinda diger bakim urunlerini belki sordugunuz sayfadir bilmiyorum ama Prema ve onun anneligi diye bir instagram sayfasi var. Oradan bakip alacagimGüzel anneler selam
Herkese keyfle geçen bir haftasonu diliyorum
Bebek şampuanı, losyonu, vücut yağı, pişik kremi, yeni doğan pamuk, ıslak mendil, bebek bezi, marka tercihleriniz neler oldu acaba ?
Birdesutlaacc canım yalnış hatırlamıyorsam sendin, instada temiz içerikli ürünlerin paylaşımını yapan bir hesap vardı söylemiştin, rica etsem tekrar yazabilir misin. Mühendisoğlu değildi ama başka bir hesaptı diye hatırlıyorum.
Benim şampuan, losyon ve pişik kremi son kararım Mustela gibi ama daha sipariş vermedim.Güzel anneler selam
Bebek şampuanı, losyonu, vücut yağı, pişik kremi, yeni doğan pamuk, ıslak mendil, bebek bezi, marka tercihleriniz neler oldu acaba ?
Birdesutlaacc canım yalnış hatırlamıyorsam sendin, instada temiz içerikli ürünlerin paylaşımını yapan bir hesap vardı söylemiştin, rica etsem tekrar yazabilir misin. Mühendisoğlu değildi ama başka bir hesaptı diye hatırlıyorum.
Nst de kaç çıktığını görmediniz mi ben nst ye girdiğimde hemen çocuğun kalbi kaç atıyor sancı kaç çıkıyor onları izliyorum ilk kez 60i gördüm bende ptsi gittiğimde ama doktor takılma sorun yok dediBen farkında değildim sancın cıkmış dedi. İlk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı hiç. Hafif adet sancısı gibi ağrı olunca sancı oluyor. Ben bunlar sancı diyene kadar önemsemmemiştim. Dün 4 kez nst ye bağlandım. 2 sinde belirgin sancı vardı. 2sinde yoktu.Ağrı olduğu zaman gitmenizi tavsiye ederim.
Çok gecmiş olsun canım . Boş bol c vitamini al çorbalar iç bal lı süt tüket . Çok dikkat et kendine iyi olursın merak etmeGünaydın arkadaslar bir kaç gündür gruba giremiyorum cok agır grip geçiriyorum bütün vücudum agridan kıriliyo cok fazla ates basmasi oluyo balgam oldugunda öksürükten duramiuorum sersem gibiyim dün doktora gittim antibiyotik agri kesici ve bitkisel öksürük surubu verdi terleyerek atacaksin baska birsey yapamayiz dedi beni fena yapan bazi zamanlarda burnumun tikanmasi sizler neler yapiyorsunuz iyiki cantalarımi hazirlamisim yoksa ayaga kalkacak dermanim yok
Canım nane yağı doğumu tetikliyo muş öyle okumuştum bende tıkanıklık yaşıyordum arastralım dedim vazgeçtim yinede iyi arastırmak lazmÇok geçmiş olsun ben burun tıkanıklığı yaşadığımda yastığıma bir iki damla nane yağı damlatıyordum iyi geliyordu aklınızda bulunsun çabuk atlatırsınız inşallah
Hastanede tutarlar takibe alirlar canimKızlar bende adet sancısı gibi sancılsrım cogaldı acile geldim. Rahim agzı,kapalı bi tehlike görünmüyor dedilrr
Şimdi nst ye girdim duruma göre yorum yapıcaklar. Rahim de acıklıl yok ama sancı görürlerse ne olur acaba?
Farklı bir hastaneye gitmiştim. Hemşire ekranı göremeyeceğim yöne cevirdi. O yüzden takip edemedim. 1 kez olunca sorun olmuyormuş benim Peş peşe 3 kez ağrı çıktı. O yüzden Dünden beri hastanelerdeyiz. Sizler de dikkat edin. Sağlıkla zamanında gelsin bebeklerimiz inşallahNst de kaç çıktığını görmediniz mi ben nst ye girdiğimde hemen çocuğun kalbi kaç atıyor sancı kaç çıkıyor onları izliyorum ilk kez 60i gördüm bende ptsi gittiğimde ama doktor takılma sorun yok dedi
Moral oldu bana da inşallah benim bebeğim de bekler biraz2 cm aciklikla 9 haftadir gidiyorum canim. Yat hic kalkma wc disinda, duşları ayakta 5 dakikada al. Bunun şeysi yatmak. Yormicaksin kendini
Olur vallaSanada gecmis olsun canım bitkisel vedogal bir öksurük surubu verdi doktor cocukların ictiginde hamilelerde icebiliyormus kadin dogum doktorumada sordum icebilirsin dedi dünden beri iciyorum baya fayda etti öksürü kesmedi ama balgami kolay cikartiyorum defalarca öksürmüyorum istersen ismini verebilirim
Benim bayramdan önce ya da hemen sonra sezeyanla alincak canim. Artik riske atamam dedi doktorumMoral oldu bana da inşallah bebeklerimiz birkaç hafta daha bekler Doktor çantan arabada dursun artık dedi. Sağlıkla doğsunlar inşallah
Canım aynı şeyleri ben de geçen hafta yaşadım, 32. Haftadaydım hissetmiyordum ama çok yoğun sancılarım çıktı 100lere vuran ve düzenli. Yatışım yapıldı, ciğer geliştirici iğne vuruldu. Açılmam olmayınca taburcu ettiler şimdilik. Diken üstünde bekliyorum öyle . En ufak şeyde acaba mı diyorumMoral oldu bana da inşallah benim bebeğim de bekler birazDoktor çantan arabada dursun artık dedi. Sağlıkla doğsunlar inşallah.
Ben dün kontrolümde doktoruma sordum. Kasık ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılar giriyo bu hafta çok oldu dedim. Bebek kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş kanala iner o yüzden bu haftalarda artık çok normal daha da artabilir dedi.Kızlar bende adet sancısı gibi sancılsrım cogaldı acile geldim. Rahim agzı,kapalı bi tehlike görünmüyor dedilrr
Şimdi nst ye girdim duruma göre yorum yapıcaklar. Rahim de acıklıl yok ama sancı görürlerse ne olur acaba?
Bu zamanlarda oluyor demek ki sancılar. Dün ben de doktor sancın var dediğinde gerilmiştim. Sizlerden de bunları duyunca biraz rahatladım.Canım aynı şeyleri ben de geçen hafta yaşadım, 32. Haftadaydım hissetmiyordum ama çok yoğun sancılarım çıktı 100lere vuran ve düzenli. Yatışım yapıldı, ciğer geliştirici iğne vuruldu. Açılmam olmayınca taburcu ettiler şimdilik. Diken üstünde bekliyorum öyle . En ufak şeyde acaba mı diyorumbiraz daha bekleyebilir inşallah bizim sabırsız minikler
Aynen bendede bişey çıkmadı kanama olursa sancıyls o önemliymiş neyse en azndn bişe olmadğı gördükBen dün kontrolümde doktoruma sordum. Kasık ağrısı ve adet sancısı gibi ağrılar giriyo bu hafta çok oldu dedim. Bebek kendini doğuma hazırlıyor yavaş yavaş kanala iner o yüzden bu haftalarda artık çok normal daha da artabilir dedi.
Canım şampuan, pişik kremi Mustela aldım. Losyon ecowell aldım. Yağ kullanmayacağım ilk aylarda. Islak mendil sleepy yeni doğan aldım.Güzel anneler selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?