- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.381
Valla haklısın mide yanması ekşimesi olunca ne uyuyabiliyor insan ne de yediği şeyden zevk alıyo benim bu hafta başında iki üç gün bi çok yoğun oldu dediğin gibi yatamadım ama şeytan kulağına kurşun şimdilik çok değilBen böyleyim ama yatamıyorum ki midem sürekli ekşiyo ve yanıyor uyurken uzanamıyorum hep dik otırmam gerekiyo. Bana hamileliğin en skntılı tarsfı ne diye sorarlarsa kesinlikle mide problemleri derim dier herşey fasa fiso
Hepimiz Böyleyiz bak bi çoğumuz da bunun için acile gitti doktoruna göründü. Ama için rahat etsin git görün . Geçecek elbet hersey
En çok kahve ve çikolata tetikliyormuş bunu mide yanması bende de çok oluyor akşamları çikolata falan yiyodum bıraktımValla haklısın mide yanması ekşimesi olunca ne uyuyabiliyor insan ne de yediği şeyden zevk alıyo benim bu hafta başında iki üç gün bi çok yoğun oldu dediğin gibi yatamadım ama şeytan kulağına kurşun şimdilik çok değil
Ya ben mi abartıyorum kafama çok mu takıyorum acaba diye düşünüyorum bazen ama ağrım olmadan da ağrım var demiyorum yani sonuçta az kaldı hayırlısı ile bi sağlıkla bitirsekBen böyleyim ama yatamıyorum ki midem sürekli ekşiyo ve yanıyor uyurken uzanamıyorum hep dik otırmam gerekiyo. Bana hamileliğin en skntılı tarsfı ne diye sorarlarsa kesinlikle mide problemleri derim dier herşey fasa fiso
Hepimiz Böyleyiz bak bi çoğumuz da bunun için acile gitti doktoruna göründü. Ama için rahat etsin git görün . Geçecek elbet hersey
Ağrı olduğunda gidin derim. Doktorum böyle ağrın olursa tekrar gel dedi.Dün 2 doz ciğer geliştirici oldum. İlaca başladım. Bugünkü nst değerim normal çıktı. İlaç ve istirahat ile ağrı yavaş yavaş azaldı bugün.Ya herkes yazmış ağrı durumunu benim de ağrılarım çok fazla ve kasık bölgemde baskı oluyor yatarken daha çok oluyor yatamıyorum resmen ağrıdan bebek toplanır gibi oluyo karnımda 1 haftadır çok daha fazla olmaya başladı ama hiç dinlenmiyorum günde 1 saat gidiş 1 saat dönüş işe giderken araba kullanıyorum eşim de dinlenmiyorsun araba kullanıyorsun ondan oluyo diyor doktorum da normal dedi geçen cumartesi kontrolde ama ilk gebelikte böyle ağrı vs hiç hissetmedim bende gitsem mi acaba nts ye diye düşünüyorum 32+4 bugün 17 Nisan da kontrolüm bilmiyorum gitsem mi normal bi ağrı gibi de değil
Ben kızıma doğduğundan beri sleppy naturel yenidoğan yeşil olan paketi kullanıyorum çok memnunum 10 aylık olacak hala Yenidoğanı kullanıyorum değiştirmicem saf sulu çünkü kokusuz parfümsüz gayet güzel, oğluma da ondan alcam yine beraber kullanırlarkızlarr sleepy ıslak mendili tercih edenler sarı newborn mu natural mi tercih etti? ikisi arasında kararsız kaldım. yenidoğan için.
Bende evham yapıyorum abartıyorum heralde diye düşündüm geçen cumartesi kontrolüm vardı doktorum önemsemedi bile çok normal dedi ama benim ağrım baya çok oldu bu hafta yarında böyle olursa gidicemAğrı olduğunda gidin derim. Doktorum böyle ağrın olursa tekrar gel dedi.Dün 2 doz ciğer geliştirici oldum. İlaca başladım. Bugünkü nst değerim normal çıktı. İlaç ve istirahat ile ağrı yavaş yavaş azaldı bugün.
Siz de çalışmaya devam ediyorsunuz sanırım. Ben de yoğun çalışıyordum. Doktorum raporu çalışamaza çevirdi. Yorgunluğun da tetiklediğini düşünüyorum.Bende evham yapıyorum abartıyorum heralde diye düşündüm geçen cumartesi kontrolüm vardı doktorum önemsemedi bile çok normal dedi ama benim ağrım baya çok oldu bu hafta yarında böyle olursa gidicem
Sleepy bio natural değil ama dimi sade natural tek yeşil renkli olan?Ben kızıma doğduğundan beri sleppy naturel yenidoğan yeşil olan paketi kullanıyorum çok memnunum 10 aylık olacak hala Yenidoğanı kullanıyorum değiştirmicem saf sulu çünkü kokusuz parfümsüz gayet güzel, oğluma da ondan alcam yine beraber kullanırlarbezi de sleppy ondan da memnunum hiç pişik vs yapmadı bize
Ben sarı olan paketten aldımkızlarr sleepy ıslak mendili tercih edenler sarı newborn mu natural mi tercih etti? ikisi arasında kararsız kaldım. yenidoğan için.
Yorgunluk uyku hali gündüz çok oluyo gündüz uyuduğum uyku kadar rahat uyku uyuduğumu bilmiyorum geceleri uyumak tam bir işkence sorun haline geldi 1 aydır ne dalabiliyorum ne dalsam uyudum diyebiliyorum gece olsun istemiyorum resmen artıkKızlar sizde de yorgunluk uyku hali oluyor mu 34+2 deyim böyle tatlı bi yorgunluk ardından uykum geliyo yirmi dk uyusam yetiyo halbuki evde yorulmuyorum bi iş de yapasım gelmiyor ama çok huzurlu oluyo uyumak eşim de diyo ki son uykuların uyu bakalım diyip gülüyo geceleri uykuya dalmakta sıkıntılıyım ama
Sancını kaç çıktıBen farkında değildim sancın cıkmış dedi. İlk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı hiç. Hafif adet sancısı gibi ağrı olunca sancı oluyor. Ben bunlar sancı diyene kadar önemsemmemiştim. Dün 4 kez nst ye bağlandım. 2 sinde belirgin sancı vardı. 2sinde yoktu.Ağrı olduğu zaman gitmenizi tavsiye ederim.
Benim 60 çıktı ama devamlı olmadığı için bir şey ifade etmediğini söyledi doktor artık her hafta nst ye gircem.siz nst ye girdiniz mi?Nst de sancısı çıkan arkadaşlar sancılarınız kaç çıkıyor baktınız mı yada Dr söyledi mi.
Benim düzenli nst başlamadı geçen ay çıktı.. haftaya kontrol var 2 haftada 1 e düşecek bakalım nesıl bir yol izleyecekBenim 60 çıktı ama devamlı olmadığı için bir şey ifade etmediğini söyledi doktor artık her hafta nst ye gircem.siz nst ye girdiniz mi?
En yüksek 80 gördüm. 3 tane üst üst sancı vardı 50 60 80 civarıydı.Sancını kaç çıktı
Bende geceleri uyuyamiyorum devamlı saga yatmaya calisiyorum ama heryerim ariyo sola dönüyorum sonra tekrar sag düngece kac kere kalktim bilmiyorum kalçama ve sag bacavıma agri giriyo gece yatarken remen kabus olduYorgunluk uyku hali gündüz çok oluyo gündüz uyuduğum uyku kadar rahat uyku uyuduğumu bilmiyorum geceleri uyumak tam bir işkence sorun haline geldi 1 aydır ne dalabiliyorum ne dalsam uyudum diyebiliyorum gece olsun istemiyorum resmen artık
Bu arada bende yükseldikçe foto çekmiştim 60 64 u 20 dakikalik nst de görmüşüm o sırada çocuğun kalp atışları da hızlanmış hatta 180kusur oldu Doktor bana yinede sorun yok dedi. Ama bundan sonra her hafta nst dedi.acaba 80 falan mı anlamlı sancı olmuş oluyor. Bu arada sizde açıklık 1cm.olmus onu alttan mi bakarak anladi yoksa karından muayenedemiEn yüksek 80 gördüm. 3 tane üst üst sancı vardı 50 60 80 civarıydı.
Akşamları tük etmiyorum günde 3 4 balık gsvıskon içiyorm bana asla kalıcı cözüm olmıyor 1 sat snra yine aynjEn çok kahve ve çikolata tetikliyormuş bunu mide yanması bende de çok oluyor akşamları çikolata falan yiyodum bıraktımbi de gaviscon içiyorum yatarken mis gibi
Al benden de o kadar. Gece olduğuna tek sevindiğim nokta bir gün daha bitiyor oluşu onun dışında şu uykunu al iyi uyu uyuyanicaksın diyenlerin agzına terlikle vurasım geliyor. Bizim an itibarıyle deliksiz ve rahat uyku dönemi bitmiştir. Hepimiz bunu kabul edelimYorgunluk uyku hali gündüz çok oluyo gündüz uyuduğum uyku kadar rahat uyku uyuduğumu bilmiyorum geceleri uyumak tam bir işkence sorun haline geldi 1 aydır ne dalabiliyorum ne dalsam uyudum diyebiliyorum gece olsun istemiyorum resmen artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?