2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Erken doğum riskin mi var senin?
Ben riskli gebeydim o yüzden perinatalogla devam ettim bebeğin plasentasi önde ve asagidaydi 20nci haftadan sonra yavaşyavas yukarı çıktı o süre zarfinda hareket yasaktı zaten rahim boyumda kisaydi progestanla fitil ve ignelerle devam ettik snra yavaş yavas normale döndüm doktorda herşey yolunda dedi ama 31/32 gibi tekrar kanamam oldu doktor erken doğum riskin var demedi ama hareketlerini kisitla dedi.simdi rahim boyum 36mm bu haftaya göre gayet iyi işte 36 37leri bekliyorum egzersizler için

Bende sancı öyle bişey sanıyodum onu geçen hafta sordum doktoruma hatta muayene esnasında da oldu gösterdim ama üstünde durmadı normal bunlar bebek hareket falan dedi bana

Aklını kalbini ferah tut bebekler gelecekleri zamana kendileri karar veriyor Buda onun gelme sebebi olabilir o nedenle önemli olan bir şekilde rutin olması gereken şeylerin yerine oturması içerde sıkılmışsa demekki dışarda olacak de ama kötü olarak düşünme bunu olumlamalı ve pozitifi düşünerek.gör bak kuvvetlimi kuvvetli bir bebek gelecek sen bile bu kadarını beklemiyordum. Helal olsun sana miniğim diyeceksin sen sütleri hazırla annesi süt masajı yapmaya başla güzel güzel günler sizi bekliyor

Haftan kötü değil canim zaten bu hafta 36 olmuş oluyorsun. Benim ya bayramdan hemen önce ya da bayramdan hemen sonra sezeryana alacak 35 hafta bile olmuyorum. Doktoruma kuvöz işini sordum, 3 şeye bakiyorlarmiş, bebeğin 2 kilo üstünde olmasi, emme refleksi ve vucut sicakligini koruyabiliyor olması, bir de ciğer gelişimi. Eger bunlar iyiyse girmiyormuş. Keske bende 36 haftayi gorebilseydim. Endiselenmeyin haftaniz iyi

Ben tetanoz aşısı oldum iki gün sonra toplatılma kararı alındığını haberlerde gördüm, sağlık ocağına gittim onlarda bilmiyor niye topatıldığıni, haftalarca çok korktum bişey olacak mı diye, şimdi ikinci dozu yaptırasım gelmiyor

Girse bile çok kalmaz canım 2 kilo olmuş cumaya kadar biraz daha alır belki sağlıkla gelsin minnoş ki öyle olacak inşallah

Siz de çalışmaya devam ediyorsunuz sanırım. Ben de yoğun çalışıyordum. Doktorum raporu çalışamaza çevirdi. Yorgunluğun da tetiklediğini düşünüyorum.
Evet bende çalışıyorum hala, ilk gebeliğimde de 37 ye kadar çalıştım 36 ya kadar da araba kullanmıştım ama o zaman başka işim yoktı eve gelip yatıyordum daha iyiydim şimdi küçül bebeğim var evde hiç dinlenmiyorum bence de çok etkisi var cumartesi pazar dinlendim şuan ağrılarım yok gibi bende bayrama kadar gidicem işe bakalım sonra ayrılabilirim 35.haftada çok zor oluyor çünkü size iyi geldi mi evde olmak

Ah kızlar mide yanması yediklerim resmen boğazımda sanki gece uykusu sıfır halde ben bebek doğmadan kotami bence doldurdum. Birde anne yanı sallanan beşik alacağım ne önerirsiniz

Trendi yolda karsıma cıkti arkadaslsr ilk bebisleri olacsklara fiyatida uygun sanki

Ah kızlar mide yanması yediklerim resmen boğazımda sanki gece uykusu sıfır halde ben bebek doğmadan kotami bence doldurdum. Birde anne yanı sallanan beşik alacağım ne önerirsiniz
Benimde yok gece uykusu soluma yatsam bebej dürtüyo ayrıca agrım oluyo sanki sagada yatma dedi ama aralarda mecburen dönuyorum cok fazla tuvalete kalkiyorum migde yanmasi bendede oluyo son aylar böyle demekki

Benimde yok gece uykusu soluma yatsam bebej dürtüyo ayrıca agrım oluyo sanki sagada yatma dedi ama aralarda mecburen dönuyorum cok fazla tuvalete kalkiyorum migde yanmasi bendede oluyo son aylar böyle demekki
Tuvalete gitmekten bende uyku uyumuyorum . Gaviskon içiyorum ama yarım saat etki ediyor sonra aynı ayaklarim da yanma var dokununca bişi yok ama içten içe yanma

Sancı çıktığında 23-24 mm ölçüldü. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. İnşallah 37 ye kadar bekleriz

Ben de daha yeni aldım raporumu 2 gündür istarahat etmeye çalışıyorum.Ama bir çocuğum daha var onunla da ilgilenmem gerekiyor. Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.

İyi akşamlar kızlar. 34+3 haftalığım. 50 gr yükleme yaptırmıştım 1.saat 180 cıktı doktorum 100 gr yapmıcam yediklerine dikkat ediceksin tatlı,karbonhidrat falan yok demişti. Şimdi dikkat ediyorum beyaz ekmek,hamur işi,pirinç,patates falan yemiyorum evde ölçüyorum her yemekten sonra fakat özellikle akşamları 150-160 falan cıkıyor bir türlü düşüremedim. Benim gibi olup düşürebilen var mı acaba? Tansiyonum,idrar tahlilim,bebeğin suyu iyi durumda ama yine de inanılmaz endişeleniyorum.

İlk hamileliğimde 2 doz ,bunda tek doz oldum yeterli denildi bana.Bu senenin sonunda tek doz daha vurulursam tamamlanacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…