- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.421
Ben riskli gebeydim o yüzden perinatalogla devam ettim bebeğin plasentasi önde ve asagidaydi 20nci haftadan sonra yavaşyavas yukarı çıktı o süre zarfinda hareket yasaktı zaten rahim boyumda kisaydi progestanla fitil ve ignelerle devam ettik snra yavaş yavas normale döndüm doktorda herşey yolunda dedi ama 31/32 gibi tekrar kanamam oldu doktor erken doğum riskin var demedi ama hareketlerini kisitla dedi.simdi rahim boyum 36mm bu haftaya göre gayet iyi işte 36 37leri bekliyorum egzersizler içinErken doğum riskin mi var senin?
Bende sancı öyle bişey sanıyodum onu geçen hafta sordum doktoruma hatta muayene esnasında da oldu gösterdim ama üstünde durmadı normal bunlar bebek hareket falan dedi banaŞimdi arkadaslar bebgin bir yerde durup sertlik olası sancımı oluyo ben anlamadım bu cuma komtrolüm var tekrar nsty sokacak bakalım ne olacakmesela ben nstdeykende bebis sertlesti ama sanci yada kasilma yok dedi doktor gittigimde soracagım bu konuyu hususi
Aklını kalbini ferah tut bebekler gelecekleri zamana kendileri karar veriyor Buda onun gelme sebebi olabilir o nedenle önemli olan bir şekilde rutin olması gereken şeylerin yerine oturması içerde sıkılmışsa demekki dışarda olacak de ama kötü olarak düşünme bunu olumlamalı ve pozitifi düşünerek.gör bak kuvvetlimi kuvvetli bir bebek gelecek sen bile bu kadarını beklemiyordum. Helal olsun sana miniğim diyeceksin sen sütleri hazırla annesi süt masajı yapmaya başla güzel güzel günler sizi bekliyorKızlar selam, bugün 35+4 oldum geçen günlerde yazmıştım doktorum bebek karnında gelişmezse almam gerekecek demişti bana. 2 haftadır sadece 40 gram almış o yüzden bu hafta sezeryan olacağım. Şuan 2060 gram perşembe yada cuma günü sezeryana gireceğim. Çok tedirginim küveze girer mi sizce , 24 saat arayla 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdım
Haftan kötü değil canim zaten bu hafta 36 olmuş oluyorsun. Benim ya bayramdan hemen önce ya da bayramdan hemen sonra sezeryana alacak 35 hafta bile olmuyorum. Doktoruma kuvöz işini sordum, 3 şeye bakiyorlarmiş, bebeğin 2 kilo üstünde olmasi, emme refleksi ve vucut sicakligini koruyabiliyor olması, bir de ciğer gelişimi. Eger bunlar iyiyse girmiyormuş. Keske bende 36 haftayi gorebilseydim. Endiselenmeyin haftaniz iyiKızlar selam, bugün 35+4 oldum geçen günlerde yazmıştım doktorum bebek karnında gelişmezse almam gerekecek demişti bana. 2 haftadır sadece 40 gram almış o yüzden bu hafta sezeryan olacağım. Şuan 2060 gram perşembe yada cuma günü sezeryana gireceğim. Çok tedirginim küveze girer mi sizce , 24 saat arayla 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdım
B
Ben hiç yaptirmadimbende de durumlar tam tersi oldu kadın doğum doktorum mutlaka iki doz olmalısın dedi ilk doz olcagim zaman aşılar toplatıldı sonra Tekrar gittim sağlık ocağına ordaki aile hekimim ve ebe şantiyede dogurmucaksanz ne gerek var olmayın dedi. Bazi doktorlar ısrarcı bazı dokrorlar olmayın diyor benim gittiğim hastanedeki başka kadın doğum doktoruna gitti arkadaşım onada olmana gerek yok demiş yani değişiyor ben olmadım hala 36haftaya kadar olabilirsin dediler ama olmucam
Girse bile çok kalmaz canım 2 kilo olmuş cumaya kadar biraz daha alır belki sağlıkla gelsin minnoş ki öyle olacak inşallahKızlar selam, bugün 35+4 oldum geçen günlerde yazmıştım doktorum bebek karnında gelişmezse almam gerekecek demişti bana. 2 haftadır sadece 40 gram almış o yüzden bu hafta sezeryan olacağım. Şuan 2060 gram perşembe yada cuma günü sezeryana gireceğim. Çok tedirginim küveze girer mi sizce , 24 saat arayla 4 doz ciğer geliştirici iğne yaptırdım
Evet bende çalışıyorum hala, ilk gebeliğimde de 37 ye kadar çalıştım 36 ya kadar da araba kullanmıştım ama o zaman başka işim yoktı eve gelip yatıyordum daha iyiydim şimdi küçül bebeğim var evde hiç dinlenmiyorum bence de çok etkisi var cumartesi pazar dinlendim şuan ağrılarım yok gibi bende bayrama kadar gidicem işe bakalım sonra ayrılabilirim 35.haftada çok zor oluyor çünküSiz de çalışmaya devam ediyorsunuz sanırım. Ben de yoğun çalışıyordum. Doktorum raporu çalışamaza çevirdi. Yorgunluğun da tetiklediğini düşünüyorum.
Evet evet natural kullanıyorum, bio natural hem daha pahalı hemde bir farkı yok arkadaşım da denedim onu da natural daha iyi hatta kalınlık olarakSleepy bio natural değil ama dimi sade natural tek yeşil renkli olan?
Yaa bana iyi geliyor bende 3-4 kere içiyorumAkşamları tük etmiyorum günde 3 4 balık gsvıskon içiyorm bana asla kalıcı cözüm olmıyor 1 sat snra yine aynj
Benimde yok gece uykusu soluma yatsam bebej dürtüyo ayrıca agrım oluyo sanki sagada yatma dedi ama aralarda mecburen dönuyorum cok fazla tuvalete kalkiyorum migde yanmasi bendede oluyo son aylar böyle demekkiAh kızlar mide yanması yediklerim resmen boğazımda sanki gece uykusu sıfır halde ben bebek doğmadan kotami bence doldurdum. Birde anne yanı sallanan beşik alacağım ne önerirsiniz
Tuvalete gitmekten bende uyku uyumuyorum . Gaviskon içiyorum ama yarım saat etki ediyor sonra aynı ayaklarim da yanma var dokununca bişi yok ama içten içe yanmaBenimde yok gece uykusu soluma yatsam bebej dürtüyo ayrıca agrım oluyo sanki sagada yatma dedi ama aralarda mecburen dönuyorum cok fazla tuvalete kalkiyorum migde yanmasi bendede oluyo son aylar böyle demekki
Sancı çıktığında 23-24 mm ölçüldü. Şimdilik herşey yolunda çok şükür. İnşallah 37 ye kadar beklerizBurda sitede okumuştum yine 1cm açıklıkla hamileliğimi epey götürdüm diye inşallah sizinde öyle olcak.rahim boyunuz kac mm çıktı acaba. Bende geçen ptsi özellikle rahim boyumu öğrenmek istiyorum diye alttan baktirmistim ama korkuyorum artık alttan muayenelerdende;(
Ben de daha yeni aldım raporumu 2 gündür istarahat etmeye çalışıyorum.Ama bir çocuğum daha var onunla da ilgilenmem gerekiyor. Mümkün olduğunca ayakta kalmamaya çalışıyorum. Allah yardımcımız olsun.Evet bende çalışıyorum hala, ilk gebeliğimde de 37 ye kadar çalıştım 36 ya kadar da araba kullanmıştım ama o zaman başka işim yoktı eve gelip yatıyordum daha iyiydim şimdi küçül bebeğim var evde hiç dinlenmiyorum bence de çok etkisi var cumartesi pazar dinlendim şuan ağrılarım yok gibi bende bayrama kadar gidicem işe bakalım sonra ayrılabilirim 35.haftada çok zor oluyor çünküsize iyi geldi mi evde olmak
Kızlar merhaba herkese sağlıkla bebişleri kucağına almayı diliyorum, bugün tam 35 haftalık hamileyim, kısmetse 5 mayısta sezeryan doğumum olacak, bir kaç ay önce sağlık ocağında tetanoz aşısı olmuştum, ikinci doz aşı yapmak istediler, birara gebelikte aşıların toplatılma meselesi olunca kadın doğum doktoruma danıştım "biz hastanede doğum icin gerekli önemleri alacağız hiç gerek yok yaptırma" dedi, sağlık ocağının doktoru tekrar sorunca kadin dogum doktorumun söylediğini ilettim ama yaptırmamın gerekli olduğu konusunda ısrarcı, düşünüyorum da ilk hamileliğimde tek doz olmuştum,sizinki nasıl oldu?
Rica etsem banada bi tahminde bulunur musunuz 6 haftalık karındanKızlar hayırlı olsun topiğiniz size ramzi teorisini atayım 5-6 haftalıkken bakın cinsiyet tahminlerinizeSaglıklı ilerlesin tüm bebişlerimiz
Park yatak aldım çevre Önerisiyle.Ah kızlar mide yanması yediklerim resmen boğazımda sanki gece uykusu sıfır halde ben bebek doğmadan kotami bence doldurdum. Birde anne yanı sallanan beşik alacağım ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?