2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benimde seker yuklemesinde aclik 94 1.saat tokluk 175 2. Saat sonra 124 çıktı benim seker aletim oldugu icin eve geldikten sonra hergün ölçtüm hic hastanede cıktigi gibi yuksek cikmadi ama yinede 2 hafta ölctüm ve yesiklerime dikkat ettim meyve yersen yaninda muhakkak yigurt yada süt tüket meyveyide fazla yeme bol su tüket yemek yedikten sonra hareket et birde kafana cok takma buda yukseltiyo aksam gec saatte birsey yeme

Birkaç gündür hareketleriyle karnımı çok geriyor toplanıyor önde bebişim canım çok yanıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum

Arkadaslar ben hala bebegim icin yatak almadim. ne onerirsiniz tam olarak? Oda yapmayi dusunmuyorum su anda
Bende park yatak var. Kullanışlı oluyorlar bayağı.
Sen yine de dikkat edersin, ben yazdıklarından dikkat edeceğin izlenimini alıyorum. Gayet dikkatli ve özenlisin. Allah da kolaylık versin taşınma için. Çabucak halledersiniz inşallah.

Birkaç gündür hareketleriyle karnımı çok geriyor toplanıyor önde bebişim canım çok yanıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum
benim 1 aydır öyle sanırım :) sürekli doğsa artık deyip duruyorum, 37+ haftalara gelsek doğsun isticem yaa çok yoruldum zaman geçmiyor resmen

Kızlar bebek arabasi konusunda bir türlü karar veremiormmmm. Cybex çok duyuyorum baya da pahali alan veya kullanan var mi? Alip sonradan pişman olmak istemiyorum. Travel kesinlikle almicam pratik ama kullanışlı olsun istiyorum

Kızlar bebek arabasi konusunda bir türlü karar veremiormmmm. Cybex çok duyuyorum baya da pahali alan veya kullanan var mi? Alip sonradan pişman olmak istemiyorum. Travel kesinlikle almicam pratik ama kullanışlı olsun istiyorum
cybex yada diğer pahalı markalar gereksiz bence, fiyatları çok yüksek, ben hem travel sistem aldım hemde kabin boy bebek arabası bence başka markaların kabin boy bebek arabalarına bakabilirsin, benimki hamilton R1 ama yenidoğan için çok uygun değil kabin boylar, 6 aylık olduktan sonra uygun gibi, bu tip kabin boylara bi apart ile puset takılıyor ben şimdi olsa travel almam öyle yapardım benim hamilton R1 6 kilo bebek arabası ağırlığı en hafiflerden biri travel sistem 15 kilo falanmış çok zor oluyordu bu mükemmel kendi kendine açılıp kapanıyor her kaplamıyor ağır değil :)

Kızlar merhaba çalışabilir raporu alan arkadaşlarda 32+0,32+1 vs yazıyor mu bende sadece 32 hafta çalışabilir 37 çalışamaz yazıyor sizlerin nasıl acaba ? Özelden de atabilecek var mı acaba sıkıntı yaşar mıyım bilemedim

Cybex komşum kullanıyor ilk çocuğunda almış ikincisi bebegimde de kullanıyorum taş gibi dedi o çok memnun bana önermişti ama ben mamas papas strada aldım onuda bir arkadaşımda deneme fırsatım oldu normalde ağır oluyor mamas lar . Strada hafif ve şık geldi bana Ben de oto koltuğu bakiyorum cybex de baktım ama cidden uçmuş fiyatlar Maxi cosi şuan listemde keşke 5 6 ay önce alsaydim diyorum ;(

Kizlar serum fizyolojik burun için buhar veren aletler falan gordum. Onun dışında ateş olceri kulaktan ölçer alırsanız rahat edersiniz demişler .telsiz kamera da aldım
Lansinoh süt sağım aldım yine sütleri muhafaza etmek için paketlerdende aldım.herkes bişey öneriyor biberon yıkama alet erdavatlari biberon ısıtma cihazi falan çok mu gerekli onlar bilemedim;( . Ne almak lazım bilmiyorum başka. Ateş ölçer ve burun icin serum fizyolojik aldınız mı? Önericeginiz markalar varmı?

zaten çok dandik bişey almadıysanız bütün bebek arabaları 3 çocuk büyütür öyle söyleyim :) chicco da öyle gayet güzel eskimesi kırılması bozulması mümkün değil, biz travel sistemi 10 ay kullandık yeni alınmış gibi duruyor hala 2.bebek gelecek diye kabin boy aldık kızımı ona geçirdik şimdi oğluma da travelı kullanıcaz, eskisi gibi uygun fiyatlar olsa düşünülebilir ama bir bebek arabasına 15-20.000 vermek çok da akıl karı değil bence oto koltuğu da 2 tane yoyko aldım çok güzel ondan da çok memnunuz, sadece marka takıntısı gibi geliyor bana kalitesiz bişey almadım hiç bebeklerime.

Bu bir pazar isteyen 3binlik alır isteyen 30binlik zaten ucuza da bişey kalmadı artik.Benim bi tecrubem yok bende danışarak alıyorum. Arkadaşlarıma sora sora aldım valla bı mağazaya gidince elini neye atsan ne alcak gibi dursan onu övüyorlar bizde tecrübe edicez bakalım .
M Mahurbirbeste
cybex onerdilerse durumuda uygunsa alsın güle güle de kullansın bana da çok fazla tavsiye edilmişti ama biraz bütçemi aşınca almadım. Ama hep güzel şeyler duydum cybex le ilgili.

Çok teşekkür ederim onerileriniz için. Ben de zaten herşey çok pahalı olduğu için madem veriyoruz bari değsin kafasina girdim artik. Bide amcasinin hediyesi olacakmış bizden model istediler durumu da iyi baya bari içime sinen olsun dedim. Yine de arastirmaya devam. Pusetim de kanz arkadaşım verdi tertemiz kullanmış. Öyle marka veya sifir takintim hiç yok ama biz çok gezen bir çiftiz bebeğin ve bizim konforumuz için oto koltuk ve arabada biraz en iyisi olsun moduna girdik sanırım

orası öyle tabi isteyen alabilir bana mantıksız geliyor sadece bu arada cybex alacak durumum olmasına rağmen almadım ben tavsiyelerle vs karşılaştırınca gereksiz geldi aynı standartta muadili varsa onu almak daha akıllıca geliyor bana, bize de travel sistemler çok övüldü aldık hiç bi işe yaramadı nerdeyse çok hantal ağır, mesela mama sandalyesi de gidip en pahalısından aldık bebeğimiz rahat etsin düşüncesi ile ama çok gereksizmiş şimdiki aklım olsa ikea tipi düz bişey alırdım :) ona bakarak yorum yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…