2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ben ebebekten burun temizleme aletini ateş ölçeri manuel gögüs pompasını serum fizyolojik tek kullanmlik damla şeklinde olan var kizimdada ondan kullanmıstim bundada ondan alacam

Onu henüz almadık canım ama sanırım onda Cybex tercih edeceğim
Hangi model alirsaniz benimlede paylaşırmisiniz ben çok fazla uzun yol yapıyorum iyi bişey olsunda
Ben ebebekten burun temizleme aletini ateş ölçeri manuel gögüs pompasını serum fizyolojik tek kullanmlik damla şeklinde olan var kizimdada ondan kullanmıstim bundada ondan alacam
Teşekkür ederim

Benimde sol tarafta konumlandı 4 haftadir bas assagi sirt sol yan tarafta popo sol gögsümün altında ayaklarda sag gögsümün oralardaymısa benim ayaktayken yurürken assagiya çok baski yapiyo kafasi assagida olunca oyle oluyormus

Bende de var takipteyim, yemekten hemen sonra degil de 2 saat sonra olcuyorum not alıyorum.

Resmi olarak 37 haftadan itibaren çalışma yasak olduğu için 37. Hafta da çalışabilir durumda da olsan raporun yazılır ve iş yerine gidemezsin yasaktır.

Yürüyüş yapınca baş aşağı iniyor da ... baya dinlenince kendimi yormayınca yukarı çıkıyor dönüyor sürekli kafasının yanlarda olması böbreğime çok baskı yapıyor sanki patlıcak gibi oluyorum . Bugün bir büyüme oldu karnımda ya da bebekte bu kadar gerilmenin başka açıklaması olamaz. Ara ara 1 2 gün oluyo sonra geçiyor anlıyorum ki o ara karnım yada bebek büyüyo çünkü normalde hareketliyken bu kadar acı verici olmuyor.

Kızlar akıntılarınız arttı mı? Benim bu aralar çok arttı ve başından beri açık sarıydı. Doktoruma söyledim ama sadece krem yazdı. Bu dönemde normal vs dedi. Benim başından beri vardı bu ama son zamanlarda çoğaldı ve afedersiniz rahatsız edici bir koku oluyor gün aşırı çamaşır ve eşofman sürekli değiştiriyorum. Ne yapmam lazım? İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü idrarda yanma yok. Vajinal bir durum varsa nasıl bir yol izlemem gerek çünkü doğuma da az kaldı herhangi bir problem olsun istemiyorum.

Benimde akıntım arttı bi kaç haftadır vardı son günlerde daha çok oluyo hergün çamaşır değiştiriyorum koku vs yok ama çok nadir kaşıntı oluyo bazen krem kullanıyorum geçiyo yanma vs olmuyo suyu az içersem yada düzensiz su içersem yanma oluyo yeterince su içersem düzeliyo yanma sıkıntısı

Mantar oluyor sanırım fitille geçiyor ama sonra tekrar oluyor.Benim de akıntım bu hamileliğimde baya fazla.Koku yok ben de ama.Kokulu ise idrar yolu enfeksiyonu için tekrar tahlil verin isterseniz

Bende de akıntı artışı oldu buraya yazmıştım alttan kültür aldı idrar testi kültürü verdim hepsi temiz ciktii ama doktor riske atmayalim dedi

Aynen bende de koku yok kasintida yok sadece sarıya yakın su icmedigimde hemen yoğunlaşıyor

Bitkisel bı fitil verir belki sizede doktor bana 3gunluk bir fitil verdi hemen rengi düzeldi

Doktorum tam 32+0 da çağırdı çalışabilir verdi. 9 mayıs 2023 e kadar çalışabilir yazıyor. 10 mayıs 37+0 benim. Ama detay yazıyor muydu raporda hatırlamıyorum.
Benim de aynı sizin gibi 8 Mayısa kadar çalışabilir yazıyor 9 Mayıs 37+0 detay yok bu kadar yazıyor sadece bende

Evet benim de yüksek çıkıyor 170 190 görüyorum. Ben günde bir defa insülin iğnesi kullanıyorum.
Ben insülin kullanmıyorum ama değerlerimin normal çıkması için azıcık yemem,sofradan aç kalkmam lazım. O da olmuyor sürekli açlık hissiyle yaşanmıyor. Ne lanet bişeymiş bu şeker.

Karından bakılmıyor benim bildiğim alttan bakıldı bana hep ve ultrasonla değil eliyle muayene etti her seferinde doktorum açıklığı öyle anlıyorlar benim akıntım da çok oluyor ama o su gibi olan akıntı yine suyunun gelmesi baya oluk oluk pantolonu oturduğun yeri vs ıslatacak kadar oluyormuş anlamaman imkansız dedi doktorum akıntının çok olması çamaşırını ıslatması normalmiş

Ben insülin kullanmıyorum ama değerlerimin normal çıkması için azıcık yemem,sofradan aç kalkmam lazım. O da olmuyor sürekli açlık hissiyle yaşanmıyor. Ne lanet bişeymiş bu şeker.
Öğünlerinizden sonra muhakkak yürüyüş yapın, bir de bolca yoğurt ve ayran tüketin. Şeker gerçekten zorlayıcı bir şeymiş benim de artık sabrım kalmadı sağ salim atlatırız inşallah bu süreci hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…