- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.501
Ben ebebekten burun temizleme aletini ateş ölçeri manuel gögüs pompasını serum fizyolojik tek kullanmlik damla şeklinde olan var kizimdada ondan kullanmıstim bundada ondan alacamKizlar serum fizyolojik burun için buhar veren aletler falan gordum. Onun dışında ateş olceri kulaktan ölçer alırsanız rahat edersiniz demişler .telsiz kamera da aldım
Lansinoh süt sağım aldım yine sütleri muhafaza etmek için paketlerdende aldım.herkes bişey öneriyor biberon yıkama alet erdavatlari biberon ısıtma cihazi falan çok mu gerekli onlar bilemedim;( . Ne almak lazım bilmiyorum başka. Ateş ölçer ve burun icin serum fizyolojik aldınız mı? Önericeginiz markalar varmı?
Hangi model alirsaniz benimlede paylaşırmisiniz ben çok fazla uzun yol yapıyorum iyi bişey olsundaOnu henüz almadık canım ama sanırım onda Cybex tercih edeceğim
Teşekkür ederimBen ebebekten burun temizleme aletini ateş ölçeri manuel gögüs pompasını serum fizyolojik tek kullanmlik damla şeklinde olan var kizimdada ondan kullanmıstim bundada ondan alacam
Benimde sol tarafta konumlandı 4 haftadir bas assagi sirt sol yan tarafta popo sol gögsümün altında ayaklarda sag gögsümün oralardaymısa benim ayaktayken yurürken assagiya çok baski yapiyo kafasi assagida olunca oyle oluyormusBenimde bayadır oluyordu da üst üste olmuyordu. Dünden beri hiç geçmedi sanki sadece kafasının yönü değişti ve karnımda yan duruyor bütün böbreklerimi belimi karnımı baskılıyor acayip acı verici
Bende de var takipteyim, yemekten hemen sonra degil de 2 saat sonra olcuyorum not alıyorum.İyi akşamlar kızlar. 34+3 haftalığım. 50 gr yükleme yaptırmıştım 1.saat 180 cıktı doktorum 100 gr yapmıcam yediklerine dikkat ediceksin tatlı,karbonhidrat falan yok demişti. Şimdi dikkat ediyorum beyaz ekmek,hamur işi,pirinç,patates falan yemiyorum evde ölçüyorum her yemekten sonra fakat özellikle akşamları 150-160 falan cıkıyor bir türlü düşüremedim. Benim gibi olup düşürebilen var mı acaba? Tansiyonum,idrar tahlilim,bebeğin suyu iyi durumda ama yine de inanılmaz endişeleniyorum.
Resmi olarak 37 haftadan itibaren çalışma yasak olduğu için 37. Hafta da çalışabilir durumda da olsan raporun yazılır ve iş yerine gidemezsin yasaktır.Kızlar merhaba çalışabilir raporu alan arkadaşlarda 32+0,32+1 vs yazıyor mu bende sadece 32 hafta çalışabilir 37 çalışamaz yazıyor sizlerin nasıl acaba ? Özelden de atabilecek var mı acaba sıkıntı yaşar mıyım bilemedim
Yürüyüş yapınca baş aşağı iniyor da ... baya dinlenince kendimi yormayınca yukarı çıkıyor dönüyor sürekli kafasının yanlarda olması böbreğime çok baskı yapıyor sanki patlıcak gibi oluyorum . Bugün bir büyüme oldu karnımda ya da bebekte bu kadar gerilmenin başka açıklaması olamaz. Ara ara 1 2 gün oluyo sonra geçiyor anlıyorum ki o ara karnım yada bebek büyüyo çünkü normalde hareketliyken bu kadar acı verici olmuyor.Benimde sol tarafta konumlandı 4 haftadir bas assagi sirt sol yan tarafta popo sol gögsümün altında ayaklarda sag gögsümün oralardaymısa benim ayaktayken yurürken assagiya çok baski yapiyo kafasi assagida olunca oyle oluyormus
Canim elele madre yi de cok oneriyorlar acaba hangisi daha iyidirBu canm 2300e aldim ben bi indirim yakaladim üç ay ertelemeli üç taksit peşin fiyatına. Baya uyguna geldi
Benimde akıntım arttı bi kaç haftadır vardı son günlerde daha çok oluyo hergün çamaşır değiştiriyorum koku vs yok ama çok nadir kaşıntı oluyo bazen krem kullanıyorum geçiyo yanma vs olmuyo suyu az içersem yada düzensiz su içersem yanma oluyo yeterince su içersem düzeliyo yanma sıkıntısıKızlar akıntılarınız arttı mı? Benim bu aralar çok arttı ve başından beri açık sarıydı. Doktoruma söyledim ama sadece krem yazdı. Bu dönemde normal vs dedi. Benim başından beri vardı bu ama son zamanlarda çoğaldı ve afedersiniz rahatsız edici bir koku oluyor gün aşırı çamaşır ve eşofman sürekli değiştiriyorum. Ne yapmam lazım? İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü idrarda yanma yok. Vajinal bir durum varsa nasıl bir yol izlemem gerek çünkü doğuma da az kaldı herhangi bir problem olsun istemiyorum.
Benim özellikle akşam yemeğinden sonra tokluk 2.saat 155-160 civarları çıkıyor. Karbonhidrat falan yemememe rağmen.sizin kaç çıkıyor?Bende de var takipteyim, yemekten hemen sonra degil de 2 saat sonra olcuyorum not alıyorum.
Kızlar akıntılarınız arttı mı? Benim bu aralar çok arttı ve başından beri açık sarıydı. Doktoruma söyledim ama sadece krem yazdı. Bu dönemde normal vs dedi. Benim başından beri vardı bu ama son zamanlarda çoğaldı ve afedersiniz rahatsız edici bir koku oluyor gün aşırı çamaşır ve eşofman sürekli değiştiriyorum. Ne yapmam lazım? İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü idrarda yanma yok. Vajinal bir durum varsa nasıl bir yol izlemem gerek çünkü doğuma da az kaldı herhangi bir problem olsun istemiyorum.
Bende de akıntı artışı oldu buraya yazmıştım alttan kültür aldı idrar testi kültürü verdim hepsi temiz ciktii ama doktor riske atmayalim dediKızlar akıntılarınız arttı mı? Benim bu aralar çok arttı ve başından beri açık sarıydı. Doktoruma söyledim ama sadece krem yazdı. Bu dönemde normal vs dedi. Benim başından beri vardı bu ama son zamanlarda çoğaldı ve afedersiniz rahatsız edici bir koku oluyor gün aşırı çamaşır ve eşofman sürekli değiştiriyorum. Ne yapmam lazım? İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü idrarda yanma yok. Vajinal bir durum varsa nasıl bir yol izlemem gerek çünkü doğuma da az kaldı herhangi bir problem olsun istemiyorum.
Aynen bende de koku yok kasintida yok sadece sarıya yakın su icmedigimde hemen yoğunlaşıyorBenimde akıntım arttı bi kaç haftadır vardı son günlerde daha çok oluyo hergün çamaşır değiştiriyorum koku vs yok ama çok nadir kaşıntı oluyo bazen krem kullanıyorum geçiyo yanma vs olmuyo suyu az içersem yada düzensiz su içersem yanma oluyo yeterince su içersem düzeliyo yanma sıkıntısı
Bitkisel bı fitil verir belki sizede doktor bana 3gunluk bir fitil verdi hemen rengi düzeldiKızlar akıntılarınız arttı mı? Benim bu aralar çok arttı ve başından beri açık sarıydı. Doktoruma söyledim ama sadece krem yazdı. Bu dönemde normal vs dedi. Benim başından beri vardı bu ama son zamanlarda çoğaldı ve afedersiniz rahatsız edici bir koku oluyor gün aşırı çamaşır ve eşofman sürekli değiştiriyorum. Ne yapmam lazım? İdrar yolları enfeksiyonu olduğunu sanmıyorum çünkü idrarda yanma yok. Vajinal bir durum varsa nasıl bir yol izlemem gerek çünkü doğuma da az kaldı herhangi bir problem olsun istemiyorum.
Evet benim de yüksek çıkıyor 170 190 görüyorum. Ben günde bir defa insülin iğnesi kullanıyorum.Benim özellikle akşam yemeğinden sonra tokluk 2.saat 155-160 civarları çıkıyor. Karbonhidrat falan yemememe rağmen.sizin kaç çıkıyor?
Benim de aynı sizin gibi 8 Mayısa kadar çalışabilir yazıyor 9 Mayıs 37+0 detay yok bu kadar yazıyor sadece bendeDoktorum tam 32+0 da çağırdı çalışabilir verdi. 9 mayıs 2023 e kadar çalışabilir yazıyor. 10 mayıs 37+0 benim. Ama detay yazıyor muydu raporda hatırlamıyorum.
Ben insülin kullanmıyorum ama değerlerimin normal çıkması için azıcık yemem,sofradan aç kalkmam lazım. O da olmuyor sürekli açlık hissiyle yaşanmıyor. Ne lanet bişeymiş bu şeker.Evet benim de yüksek çıkıyor 170 190 görüyorum. Ben günde bir defa insülin iğnesi kullanıyorum.
Çok benzior ikisi de ya ben pat die diğerini aldim artik inşallah memnun kalirimCanim elele madre yi de cok oneriyorlar acaba hangisi daha iyidir
Karından bakılmıyor benim bildiğim alttan bakıldı bana hep ve ultrasonla değil eliyle muayene etti her seferinde doktorum açıklığı öyle anlıyorlar benim akıntım da çok oluyor ama o su gibi olan akıntı yine suyunun gelmesi baya oluk oluk pantolonu oturduğun yeri vs ıslatacak kadar oluyormuş anlamaman imkansız dedi doktorum akıntının çok olması çamaşırını ıslatması normalmişDoktor karın ultrasonu ile de açıklık olup olmadığını doğuma yaklaşıp yaklaşmadığını görüyor mu? İlla vajinal ultrason gerekiyor mu? Ben haftaya sezeryan günü verecek derken muayeneye gel vajinadan bakalım dedi. Bir de artık akıntılarım arttı su gibi gelmeye başladı. .
Öğünlerinizden sonra muhakkak yürüyüş yapın, bir de bolca yoğurt ve ayran tüketin. Şeker gerçekten zorlayıcı bir şeymiş benim de artık sabrım kalmadıBen insülin kullanmıyorum ama değerlerimin normal çıkması için azıcık yemem,sofradan aç kalkmam lazım. O da olmuyor sürekli açlık hissiyle yaşanmıyor. Ne lanet bişeymiş bu şeker.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?