2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
biz buhar makinesi almıştık herkes al dedi yine tavsiye ile bu odaya buhar veren makinelerden ama 1 kere kullandık, hep kullanıyoruz diyen çok insan var ama bize gerek olmadı, kızım 4 aylıkken hastanlığında doktor nebülizatör alacaksınız ilaç veremeyiz dedi serum fizyolojik ilerde ila. vs konuluyor içine gidip onu aldık eczaneden 1.000 lira gibi bi fiyata internette 500-600 liraydı o zaman :) ama kargo bekleyecek vaktimiz yoktu, şimdi olsa nebülizatör alırdım o buhar makinesi yerine, ateşölçer de çocuk doktoru tavsiyesi ile bebeğim doğmadan kulaktan ölçen Braun Irt 6525 Thermoscan Ateş Ölçer IRT6525 aldık, çok memnunuz ondan hem ölçmesi kolay hemde sağlıklı sonuç veriyor, telsiz aldım hiç kullanmadım :) lansinoh süt sağma makinesinden çok memnunum, 4 adet yedek saklama şişesini ve poşetlerini de aldım hepsini kullandım, biberon için sterilizatör almadım çok gerekli olmaz diye düşünerek, gerçekten de gerekmedi biberonunu suyla yıkıyorum ve kaynatıyorum, şimdi yeni yeni doğal içerikli biberon temizleyici ile yıkamaya başladım, nebülizatör ve kulaktan ateşölçer kesinlikle alın bence serum fizyolojik de eczaneden aldım hepsi aynı içeriğe sahip iyisi kötüsü yok doktorumuz öyle söyledi.

Bizde sizin gibiyiz önerilere çok açığız çünkü sene içerisinde çok fazla yerde bulunuyoruz geziyoruz oyuzden oto koltuğunda en iyisini önerin diyorum ama öneriler hep kalp ritmimi bozacak derece de rakamlara sahip oto koltuğuna değer mi diyorum icimden ama iyisi olsun da varsın yetiyorsa gücümüz buna gitsin diyorum. bende de sıfır takıntısı yok puset i yer oyun yatağını falan arkadaşımdan aldım. Çok kullanicagim ana eşyalar sağlam iyi
konforlu olsunda bı de Allah güç kuvvet versin bütçem yettiği sürece alıyorum bende aklıma yatanlari. Mama sandalyesinde aynı cümleyi duydum hatta inanirmisiniz direk bana Ikea en basic modeli alın diye öneride bulundular ama oto koltugu ve bebek arabasında tam tersini söylediler .valla hepsi tecrube olcak inşallah . Benim için en önemlisi kameraydi çünkü çalışmaya başlayınca nasıl olcak aklım kalicak şimdiden alayım disardan izlerim çocuğumu diyordum annem bile bakiyor olsa ama ondada kesinlikle wifi ile bağlantılı alma dediler radyasyonu frekansından ziyaede işte saçma sapan olaylardan bahsettiler hatta açılan davalar varmış bu konuda bebeklere ses gönderen onları izleyip kaydedenler vs vs ben gittim wifi baglantisi olmayan evde kullanabilen telsiz küçük bir kamera aldım nerdeyse 5te bir fiyatı altına aldim ama bunlar soylenmeseydi valla kameraya çok bütçemiz gidicekti

Şimdi bir arkadaşım da bagi neo dan bahsetti o da cybex muadili die geciormus sanirim onu aliriz ya

Tşk ederim not ettim ateş olceri. Nebülizatör adı evet onu çok öneriyorlar. Bende biberon için sterilizator gerekli mi diye kararsız kaldım ama evet sıcak su ile yikamak kaynatmak pratik kolay

Şimdi bir arkadaşım da bagi neo dan bahsetti o da cybex muadili die geciormus sanirim onu aliriz ya
Onu duymadım bilmiyorum ama hangisini alırsanız şimdi den hayırlı uğurlu olsun ama biran evvel alın çünkü sürekli fiyatlar artıyor aylar önce aldığım herşey için şükrediyorum çok artıyor malesef.

Doktorum tam 32+0 da çağırdı çalışabilir verdi. 9 mayıs 2023 e kadar çalışabilir yazıyor. 10 mayıs 37+0 benim. Ama detay yazıyor muydu raporda hatırlamıyorum.

Canım ben çok uzun zaman araştırdım. Gidip canlı canlı mağazalarında bir sürü model denedim. Kesinlikle ben kabin sistem araba öneriyorum. Çok uzun zaman ben de Cybex almayı düşündüm ama paraya kıyamadım maalesef. Cybex Eezy S Twist aklımdaki modeldi ama pusetiyle, aparatıyla epey pahalıya geliyordu. Durumumuz olmadığından değil ama cimriliğimiz tuttu, almadık. Biz Chicco We modeli tercih ettik yine kabin boy. Ona da aparatla anakucağı takılıyor. Ama Cybex hala aklımın bir kenarında. İleride onun en küçük olan modelinden mutlaka alacağım.

benim 1 aydır öyle sanırım :) sürekli doğsa artık deyip duruyorum, 37+ haftalara gelsek doğsun isticem yaa çok yoruldum zaman geçmiyor resmen
Benimde bayadır oluyordu da üst üste olmuyordu. Dünden beri hiç geçmedi sanki sadece kafasının yönü değişti ve karnımda yan duruyor bütün böbreklerimi belimi karnımı baskılıyor acayip acı verici

Silikon biberon yıkama fırçası aldım uzun süre kullanmak adına. Ucunda sünger olanlar hemen yamuluyor dedilerr... ateş ölçer evde temassız var ama çantaya ufak eski modellerden aldım nolur nolmaz yanımda taşımak için. Biberon ısıtma cihazı alırsanız termos almanıza gerek yok. Termos alırsanız biberon ısıtma cihazına gerek yok diye düşünüyorum. Bebeğimiz emmezse lazım olacak şeyler bunlar bence.
Burun aspiratörü aldım ama hava nemlendirici buhar makinesi almayı düşünüyorum. Kullanmayabilirim yani onu alırsam. Çok da yararlı olmadığını duymuştum ama aldım duruyo kenarda

Çok tşk ederim bebek emmezse dediklerinize öyle bakayım haklısınız onu listeye almıyorum . Evde hava nemlendirici var kendim için almıştım burnumun içi çok kuruyordu ma bebek icin nebülizatör alın diyorlar.
Burun aspiratöru için mi yararlı değil diye duydunuz ? Ateş ölçer çubuk şeklinde olanlardan evde 3 4 tane var korona döneminde kurumlar hep hediye kutuları veriyorlardı icinden eldiven ateş ölçer kolonya ıslak mendil maske çıkıyordu o dönemden bı sürü var elimde ama kulaktan ölçer bakıyorum şimdi ondan Alicam.biberon yıkama fırçası silikonlu onuda not ettim Sagolasiniz

Doktor karın ultrasonu ile de açıklık olup olmadığını doğuma yaklaşıp yaklaşmadığını görüyor mu? İlla vajinal ultrason gerekiyor mu? Ben haftaya sezeryan günü verecek derken muayeneye gel vajinadan bakalım dedi. Bir de artık akıntılarım arttı su gibi gelmeye başladı. .

Son düzenleme:
Benim de kalbimde.yatan modeli o işte ah ah zorlasak olur da sıfırdan bir düzen kurmaya calisiorz Ankara'da eşime kesin fuzuli gelir bakalım belkim amcasi kiyar da alir

Benim de kalbimde.yatan modeli o işte ah ah zorlasak olur da sıfırdan bir düzen kurmaya calisiorz Ankara'da eşime kesin fuzuli gelir bakalım belkim amcasi kiyar da alir
Benim eşim makine mühendisi, plastik alanında çalışıyor. Zirilyon tane araba inceledi. Kesinlikle Cybex diğerleriyle kıyaslanamaz, onu alalım dedi. Ama işte benim nutkum tutuldu, elimi dilimi bağladılar o paraları görünce, kıyamadım.

Evet burun aspiratörü için duydum ama duyduğumda zaten almıştım, çok geçti yani çantamda çubuk ateş ölçerlerden var benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…