2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
aksam oldu ve ben yine yatakta olmama ragmen uyuyamiyorum benim bu sıpa sol tarafıma yatacagim zaman devamlı birseyleryapiyo ve uyutmuyo bu saat oldu hala uyuyamiyorum gözümden uyku akmasina ragmen geceleri bu bebeler uyumuyorlarmi anlamadim benim gibi olan varmi suanda acaba

Kızlar bebek arabasi konusunda bir türlü karar veremiormmmm. Cybex çok duyuyorum baya da pahali alan veya kullanan var mi? Alip sonradan pişman olmak istemiyorum. Travel kesinlikle almicam pratik ama kullanışlı olsun istiyorum
Valla çok konuşulmuş cybexle ilgili. Ben libelle modelini almıştım aralık ayında, malum henüz kullanmadım. Ama minnacık oluyor katlanınca, hatta aldığımızdan beri aylardır bagajda duruyor. Küçük bir bagajımız olmasına rağmen market poşetleri vs bana mısın demiyor. İlerde ikinci bir hafif araba almamak için bir miktar paraya kıydım diyebilirim. Diğer cybex arabalara göre fiyatı daha uygun. Bir artısı da üzerine puset takınca yenidoğan olarak size dönük kullanabiliyorsunuz. Eğer seyahat de çok ediyorsanız ve imkanınız varsa bence bu hafiflikte arabadan şaşmayın.

Ay siz de mi taşınacaksınız.. Ev sahibimiz evi satıyorum dediği için iki aydır uğraşıyoruz, sonunda bir ev denk getirdik. Bu sefer de tadilat işleri başladı. ustalar, koşturmalar.. Hamileliğimi gündüzleri unutuyorum resmen, ama akşamları şiş ayaklar eller hatırlatıyor Bebek doğmadan bitse işler diye bekliyorum

Bu saatte acayip bir mide yanmasıyla gözümü açtım yatakta oturdum soda içiyorum Yanmalar geçti diyordum tam, dilimi ısırsaymışım iyiymiş

Var ben mesela üstelik grip oldum gözlerimden sular akıyor bir yandan bebek tepiyor bir yandan uyku aonra kısa dalarsam 3 saat sonra hop uyanıyorum dahada uyku yok nefes alamıyorum ayrı bebek ayrı hoşlanmadıkları bir yatışsa hep tepiyorlar açıkmışlarsa tepiyorlar her şekilde uyandırıyorlar birde üstüne benim ki gibi eşinde horluyorsa çal oyna valla uykular haram oldu gençliğim bak taşanda oldu zalım geceler

Bu saatte acayip bir mide yanmasıyla gözümü açtım yatakta oturdum soda içiyorum Yanmalar geçti diyordum tam, dilimi ısırsaymışım iyiymiş
Ben kefir ile minimum indirdim ama gün içinde kefir şişesi elimde geziyorum en az 500 ml içiyorum

kızlar günaydın, ben dün işten eve gidince aşırı başım ağrıdı sonra gözlerim ağırlaştı, tansiyonum 10-12 13-9 sonra da yatarken 11-8 çıktı nabzım 100 ün altına düşmedi, tansiyonum hep düşüktür, normalde 10-7 hatta bazen fazla bile düşer hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı sabah işe geldim ama baş ağrım olmaya başladı yine 1-2 saate geçmezse yakında eczane var bir daha ölçültürücem benim bugün dermatolojiye gidicez cilt döküntülerim için kaıdn doğuma da uğrasam mı sizce? randevum 17 si normalde, benim gibi tansiyonla alakalı sıkıntı yaşayan oldu mu internette çok kötü şeyler yazıyor tansiyon konusunda

Canım ben dün 2 buçukta uyandım tuvalete sonra kaçta uyudum bilyor msn 6 buçukta o saatler de hiç bi şekilde uyuyamadım. Bebekte böyle uyumuyorsa doğunca ayvayı yedim hergünüm böyle çünkü ve işin ilginç yanı öglen dd uyumamış tm.
Doğma kdr geçmiyor canım Bnmde her günün gecem yanmalar lâ

Nerdeyse 4 gndur agir grip geciriyorum burayada yazmistim ilk 2 gunu istahim iyiydi ama dün ve ondan onceki gün kahvaltiyi ve ara ögünü yapiyorum migdem kotü oldugu icin gerisinde fazla birsey yiyemiyorum aksam yemegine kadarmeyveyle gecistiriyorum evet acikinca hunharca tepiniyirlar

Siz de Ankara daydiniz değil mi hayırlı olsun bu arada bizim eylüle kadar vaktimiz var ama Bahçeli 3deyiz nefes alamıyorum ses gürültü bide sigamiyoruz bu eve bebek de geliyor artık. Ne taraftan ev tuttunuz felaket bir piyasa var şuanda biran evvel tutup bebek doğmadan annem de yanımdayken tasinayim yeni duzenimi kurayım istiyorum ama nasıl olcak gözümde o kadar büyüyor ki kendimi kaybederim işlerin içinde diye korkuyorum;(

ben sadece tuvalete kalkıyorum galiba :) 12 de uyuyorum sabah 8 e kadar maaşallah diyeyim de uyku problemim yok şuan. Kızım gece beni hiç rahatsız etmiyor galiba ben uyuduğunu düşünüyorum ya da ben duymuyorum :) sabah alarmımla beraber uyanıyor tüm gün tekme yiyorum sanki, ne zaman uyuyor gün içinde bilmiyorum :)

Mantar oluyor sanırım fitille geçiyor ama sonra tekrar oluyor.Benim de akıntım bu hamileliğimde baya fazla.Koku yok ben de ama.Kokulu ise idrar yolu enfeksiyonu için tekrar tahlil verin isterseniz
Bitkisel bı fitil verir belki sizede doktor bana 3gunluk bir fitil verdi hemen rengi düzeldi
Hamilelikle birlikte koku oluştu ama sorunsuz geldik bugüne kadar. Bir kere tahlil vs yapıldı ama bişey çıkmadı şuan beyaz ama koku oluyor. Çözemedim ama nolur nolmaz istiycem doktorumdan haftaya kontrolüm

Ben dönem dönem 1 haftaya yakın süreyle bu durumu yaşadım hatta bazen tansiyonum 15lere nabzım da 120lere çıktı. Ama doktorum sürekli olarak tansiyon yüksek kalırsa problem olarak görüyor onun yanına gittiğimde normal çıktığı için sorun etmedi. Siz tansiyon takibi yapın eğer sürekli yüksek çıkarsa hemen doktora gidin

Sag tarafıma yatarsam hicsorun yok ama sola yatmam gerektigi icin kücukbeyde solda oldugu icin son 1haftadır bıyleyiz üstüne yatinca ya hareket ediyo yada dürtüyo yoksabu zamana kadarbende cok güzel uyuyordum büyüdukce tepki veriyor

Bende tam sol ve tam sağ uyuyamıyorum yarım dönüyorum belime destekle yoksa tekmeler geliyor :)

Hamilelikle birlikte koku oluştu ama sorunsuz geldik bugüne kadar. Bir kere tahlil vs yapıldı ama bişey çıkmadı şuan beyaz ama koku oluyor. Çözemedim ama nolur nolmaz istiycem doktorumdan haftaya kontrolüm
Benim nerdeyse hamileligimjn basindan beri akintim oluyorahim agzinda ufak bir enfeksiyin vardi antibiyotik 3 günlük fitil ve10günlük probiyotik fitil kullandim geciyo sonra tekraroluyo doktorum az oldgu icin doguma kadardevam edecek diyesoyledi bazi gebelerde olabiliyormuş sadece akınti rengi yesile donerse koku agri yanma olursa önemli dedi benim bu aralar koyu sariya dönen bir akintim var cuma kontrolum var soracagim bakalim

bende ne zaman kontrole gitsem hep normal çıkıyor tansiyonum bugün 11-8 di sabah benim doktorum da sorun etmez diye düşünüyorum dün birden oldu heralde 1-2 gün takip edeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…