- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.541
aynı ben :) ben kaç günüm var bilmiyorum da gün alamadığım içinDoguma 34 gün kaldı iyice heyecan vekorku bastı hele buaralar vajinama gobegimin altında baskı hissettikce acaba erkenmi gelecek korkusu basliyo
Ben ateş ölçer braun kulaktan aldım. 4 yıl oldu hala taş gibi. Temassız olandan almadım. Memnunum.Kizlar serum fizyolojik burun için buhar veren aletler falan gordum. Onun dışında ateş olceri kulaktan ölçer alırsanız rahat edersiniz demişler .telsiz kamera da aldım
Lansinoh süt sağım aldım yine sütleri muhafaza etmek için paketlerdende aldım.herkes bişey öneriyor biberon yıkama alet erdavatlari biberon ısıtma cihazi falan çok mu gerekli onlar bilemedim;( . Ne almak lazım bilmiyorum başka. Ateş ölçer ve burun icin serum fizyolojik aldınız mı? Önericeginiz markalar varmı?
Çpk geçmiş olsun Nasrettin hoca demiş ya bana damdan düşeni getir diye o hesap bizimkiside sizi çok iyi anlıyorum.inşallah çabuk geçer ben nefes alma problemi yaşıyordum zaten astımda var bebekte sıkıştırıyor grip taçlandırdı beni soluk aşıp verme sıkıntısı beni bitiyor bakalım halimize inşallah iyiye giderNerdeyse 4 gndur agir grip geciriyorum burayada yazmistim ilk 2 gunu istahim iyiydi ama dün ve ondan onceki gün kahvaltiyi ve ara ögünü yapiyorum migdem kotü oldugu icin gerisinde fazla birsey yiyemiyorum aksam yemegine kadarmeyveyle gecistiriyorum evet acikinca hunharca tepiniyirlar
Çok tşk ederimBen ateş ölçer braun kulaktan aldım. 4 yıl oldu hala taş gibi. Temassız olandan almadım. Memnunum.
Biberon hiç kullanmadım. Ne biberon ne de onun gereçlerine ihtiyacım olmadı. İlk 6 ay emdi zaten. Ondan sonra da direkt bardak, pipet kullanmaya başladım ilk oğlumda. Ek gıdaya başladığı andan itibaren bebek bardakları kullandım ben çok da kolay alıştı. Ama mama içmesi gerekirse biberon temizleyici vs gerekir. İçlerine el girmiyor çünkü. Etrafımda biberon kullanıp ısıtıcı kullanan hiç yok. Sıcak suyun içine oturtuyorlar valla
Burun için fizyolojik serum aldım. Zaten evde bende stoklu. Evde nebülizatör var, tıkalı olduklarında hemen buhar şeklinde veriyorum. Özellikle hasta oldukları zaman çok çok işe yarıyor.
Trendyoldan hava nemlendiricisi de aldım tanesi 100 lira. Kış aylarında o nemlendiriciler de kullanışlı oluyor. Evde bende Toros nane yağı var doğal. Su ve 2 damla o yağdan koyup odayı nemlendiriyorum. Faydası oluyor.
Bebekler ilk 2 ay ağızdan nefes alamıyorlar. Burunlarının açık olması bu yüzden çok önemli. Çünkü sadece burundan nefes alıyorlar. Aklınızda bulunsun.
Braun Thermoscan 3 Irt 3030 Kulaktan Ateş ÖlçerFiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Thermoscan 3 Irt 3030 Kulaktan Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aroma Difüzörü BEYAZFiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aroma Difüzörü BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 20 Flakon 8699514600039Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 20 Flakon 8699514600039 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullandıklarım da bunlar.
Benim tavsiyem heves edip almak yerine lazım oldukça almak. Bu yeni dönem Instagram fenomenleri her şeye ihtiyaç varmış gibi lanse ediyorlar ama çoğu kuru kalabalık ve para israfı oluyor gerçekten. Ablam yeğenlerimi hiç emzirmedi ama mama harici o da biberon kullanmıyor mesela. Her bebek farklı olduğundan lazım oldukça almak en güzeli.Çok tşk ederimnem makinam vardı diğer 3nu de şimdi alıyorum sepete ekledim valla supersiniZ. Bu arada annemde hiç biberon kullanmamış banada iki farklı yerden hediye geldi biberonn hatta biri kolik bebekler için bir arkadaşım özellikle yurt disindan arayıp buldum getirdim dedi ama annem gerek kalmicak gör bak diyor inşallah yeterli olur ama biberon kullancak olursamda e bebekten bı temizleyici aliveririm .
bence de öyle o kadar çok şey var ki alın alın diye gösterilen benim öyle alıp kullanmadığım çok şey var, biberon 1 tane almıştım küçük mesela lazım olursa diye kii oldu 4 ay emzirebildim sonra mama verdik büyük boy biberonu sonra aldım, ama mesela ateşölçer kesinlikle herkes almalı :) çünkü illa aşı ateşi vs oluyorher bebek her çocuk hasta oluyor uzun vadeli yatırım :) telsiz lazım olacak diye lazım 1 kere kullanmadım duruyo gibi gibi :)Benim tavsiyem heves edip almak yerine lazım oldukça almak. Bu yeni dönem Instagram fenomenleri her şeye ihtiyaç varmış gibi lanse ediyorlar ama çoğu kuru kalabalık ve para israfı oluyor gerçekten. Ablam yeğenlerimi hiç emzirmedi ama mama harici o da biberon kullanmıyor mesela. Her bebek farklı olduğundan lazım oldukça almak en güzeli.
Rica ederim bu arada.
Ona hiç takilma ya önemli olan gün içinde hareketli olmasi bence. Öyle saymaya kalkarsak kafayi yeriz. Geçen gün ağlama krizi geçirdim ondan biliorm. Birşey oldu sandim bir gün daha az hareketli bir gün kipir kipir olabiliorlar. Tüm gün hareket etmez evet korkariz gider bakariz benceKızlar size bir şey sormak istiyorum, bebek hareketiyle ilgili, iki saatte 10 hareket etmelimi? Yani her iki saatte 10 defa hareketini hissetmelimiyiz? Ben onu bi anlayamadim. Benim kizim o kadar hareketli değil. Bazen oluyor günde sadece 10 kez hissediyorum. Bazen cook hareketliyse bazi gunler hic etmeyecek kadar az oluyor.
Benim 1tam gün neredeyse hiç hareketini hissetmediğim gün oldu kafayı yedim acaba kordon mu dolandı bişey mi oldu noluyor diye.seker komasına gircektim bir sürü çikolata yedim sağıma yattım solumaKızlar size bir şey sormak istiyorum, bebek hareketiyle ilgili, iki saatte 10 hareket etmelimi? Yani her iki saatte 10 defa hareketini hissetmelimiyiz? Ben onu bi anlayamadim. Benim kizim o kadar hareketli değil. Bazen oluyor günde sadece 10 kez hissediyorum. Bazen cook hareketliyse bazi gunler hic etmeyecek kadar az oluyor.
Bir de artık yerleri daraldığı için hareketleri eskisi kadar çok olmaz yazıyor haftalık takip yazılarında ama bende hiç hareketlerini hissedemedigim gün baya ağlamıştım noluyor diye üzerinden kaç hafta kaç doktor kontrolü geçti şükür ki hiç bir sorun yokOna hiç takilma ya önemli olan gün içinde hareketli olmasi bence. Öyle saymaya kalkarsak kafayi yeriz. Geçen gün ağlama krizi geçirdim ondan biliorm. Birşey oldu sandim bir gün daha az hareketli bir gün kipir kipir olabiliorlar. Tüm gün hareket etmez evet korkariz gider bakariz bence
Ben dün hastanede doktorum hareket takibini sen yap artık siyince sordum günde 10 hareket yeterli dedi. Ayrıca büyüdükçe hareketleri azalıyor. Her bebeğin hareket miktarı aynı olmaz. Yemek yiyince yaklaşık 20 dk sonra bebeğin de kan şekeri yükselir bu süreçte uzanın elinizi karnımıza koyun az ya da çok kıpırdıyorsa hareket sayabilirsin denildi çok paniklersen bir şeyler ye biraz bekle kıpırdar genelde. Ben hiç hareket takip etmiyorum. O zaman zaman kıpırdıyor. Kendince bir rutinleri var onlarında. Daha da kıpırdamazsa biraz dürtüklüyorum kıpırdıyor. bebeğe elini koy bekle kıpırdar.Kızlar size bir şey sormak istiyorum, bebek hareketiyle ilgili, iki saatte 10 hareket etmelimi? Yani her iki saatte 10 defa hareketini hissetmelimiyiz? Ben onu bi anlayamadim. Benim kizim o kadar hareketli değil. Bazen oluyor günde sadece 10 kez hissediyorum. Bazen cook hareketliyse bazi gunler hic etmeyecek kadar az oluyor.
Evet benimki öyle mesela bi gun bakmissin cok hareketli bi gun cok nadir hareket ediyor. Ama oste merak ettim iki saatte on hareket olmuyor yani sorayim dedimOna hiç takilma ya önemli olan gün içinde hareketli olmasi bence. Öyle saymaya kalkarsak kafayi yeriz. Geçen gün ağlama krizi geçirdim ondan biliorm. Birşey oldu sandim bir gün daha az hareketli bir gün kipir kipir olabiliorlar. Tüm gün hareket etmez evet korkariz gider bakariz bence
Ben oyle bir sey oldugunda hemen dopplerle kalbini dinliyorumBenim 1tam gün neredeyse hiç hareketini hissetmediğim gün oldu kafayı yedim acaba kordon mu dolandı bişey mi oldu noluyor diye.seker komasına gircektim bir sürü çikolata yedim sağıma yattım soluma
yattım müzik açtım yok. Sonraki günde hareket ettirmedi
bana deli gibi hareketliydi. Dün biraz canım sıkkındi harekeltleri çok az di bugün yine hareketli ben o hareket sayma işini burada sordum tecrübeli anneler sakın ona takılma dediler.
Bir de artık yerleri daraldığı için hareketleri eskisi kadar çok olmaz yazıyor haftalık takip yazılarında ama bende hiç hareketlerini hissedemedigim gün baya ağlamıştım noluyor diye üzerinden kaç hafta kaç doktor kontrolü geçti şükür ki hiç bir sorun yok
canim günde on hareketse onu yapiyor ya ben sadece iki saatte on hareket olayi fazla geldi hep oyle hareketli degil diyeBen dün hastanede doktorum hareket takibini sen yap artık siyince sordum günde 10 hareket yeterli dedi. Ayrıca büyüdükçe hareketleri azalıyor. Her bebeğin hareket miktarı aynı olmaz. Yemek yiyince yaklaşık 20 dk sonra bebeğin de kan şekeri yükselir bu süreçte uzanın elinizi karnımıza koyun az ya da çok kıpırdıyorsa hareket sayabilirsin denildi çok paniklersen bir şeyler ye biraz bekle kıpırdar genelde. Ben hiç hareket takip etmiyorum. O zaman zaman kıpırdıyor. Kendince bir rutinleri var onlarında. Daha da kıpırdamazsa biraz dürtüklüyorum kıpırdıyor. bebeğe elini koy bekle kıpırdar.
Her bebeğin hareket sıklığı farklı bence ya, mesela benimkinin hareket saatleri resmen belli o saatler dışında hep uyuyor bende alıştım artık takip etmiyorum o yüzden. Gün içinde hareketliyse yeterlidir heralde diye düşünüyorumKızlar size bir şey sormak istiyorum, bebek hareketiyle ilgili, iki saatte 10 hareket etmelimi? Yani her iki saatte 10 defa hareketini hissetmelimiyiz? Ben onu bi anlayamadim. Benim kizim o kadar hareketli değil. Bazen oluyor günde sadece 10 kez hissediyorum. Bazen cook hareketliyse bazi gunler hic etmeyecek kadar az oluyor.
Benim tavsiyem heves edip almak yerine lazım oldukça almak. Bu yeni dönem Instagram fenomenleri her şeye ihtiyaç varmış gibi lanse ediyorlar ama çoğu kuru kalabalık ve para israfı oluyor gerçekten. Ablam yeğenlerimi hiç emzirmedi ama mama harici o da biberon kullanmıyor mesela. Her bebek farklı olduğundan lazım oldukça almak en güzeli.
Rica ederim bu arada.
Evet ya bencede, her bebegin ki farkli. Bizim bile huylarimiz var bücürlerinde vardirHer bebeğin hareket sıklığı farklı bence ya, mesela benimkinin hareket saatleri resmen belli o saatler dışında hep uyuyor bende alıştım artık takip etmiyorum o yüzden. Gün içinde hareketliyse yeterlidir heralde diye düşünüyorum
Valla bazen oluyor ki aşırı aşırı hareketli oluyor bazen de varlığını bile hissetmiyorum eğilip kalkmasam rahatsız etmiyor beni. Hiç belli olmuyor ya ne zaman hareket edecekleri. Ama benim oğlan tekmeleri çok az hafif oluyor. Daha çok kendini ittirip karnımı geriyor özellikle de böbreklerimi. Patlıcam sanıyorumKızlar size bir şey sormak istiyorum, bebek hareketiyle ilgili, iki saatte 10 hareket etmelimi? Yani her iki saatte 10 defa hareketini hissetmelimiyiz? Ben onu bi anlayamadim. Benim kizim o kadar hareketli değil. Bazen oluyor günde sadece 10 kez hissediyorum. Bazen cook hareketliyse bazi gunler hic etmeyecek kadar az oluyor.
Evet biz de Ankara’dayız, Tunalı tarafındayızSiz de Ankara daydiniz değil mihayırlı olsun bu arada bizim eylüle kadar vaktimiz var ama Bahçeli 3deyiz nefes alamıyorum ses gürültü bide sigamiyoruz bu eve bebek de geliyor artık. Ne taraftan ev tuttunuz felaket bir piyasa var şuanda biran evvel tutup bebek doğmadan annem de yanımdayken tasinayim yeni duzenimi kurayım istiyorum ama nasıl olcak gözümde o kadar büyüyor ki kendimi kaybederim işlerin içinde diye korkuyorum;(
EveettKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?