- 17 Ekim 2021
- 448
- 633
- 33
- 36
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #13.561
Hem de nasil esmerim zaten zenci memesine döndüKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
Hoff kanayan yarama bastınnKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
Biz cadde üstünde gürültü sese artık tahammül edemiyoruz ben bı de dükkan üstünde oturuyorum yan taraf canlı müzik bar çocuk büyütmek için hiç uygun değil yani zaten bizimde sözleşme Eylülde doluyor .ama işte trafik mevzusu var benim eşimde Eskişehir yolu üzerinde bakanlık da o yüzden uzaklasamicaz galiba arka sokaklardan falan bulduk bir kactane yine en azından cadde üstü değil.Bebek kismetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek bakın ev sahibi olmuşsunuz hemde piyasa bu kadar sıkıntılıyken hayırlı uğurlu olsun bende şuan vaktinden önce gelir mi diye panik oluyorum çünkü ben oda aldım bebeğe Mayıs başında gelicekler kuruluma;(Evet biz de Ankara’dayız, Tunalı tarafındayızBurada da gürültü egzoz çok fena. Açıkçası mecbur kalmasam bu halde hiç kalkışmazdım ama kısmette varmış Piyasa dediğiniz gibi inanılmaz, biz kiralık ev bile bulamadık. Eşimin işi sebebiyle başka semte de taşınamıyoruz… O yüzden epey bir borca girip ev aldık. Eski binada tadilat da çok oldu, iki haftadır şantiye şefi gibi mekik dokuyorum Bu işler yüzünden daha bebeğin yatağı bile olamadı, inşallah vaktinden önce gelmeye karar vermez
Yaa bende o göbekte ki çizgi olmadı Linea ligra diyorlar adına dikey kahverengi bir çizgi bende sıfır o neden olmadı anlamadım .Karnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
Benim mide ağrım 30uncu haftadan beri var bilemiyorum o yüzden ama omuzlarima kadar vuruyor sanki bazen öyle çok rahatsız ediyor mide ağrısı yanması burkulması;(Kızlar mide ağrısı da yalancı sancılardan mı sizce. Dün bugğn. Aynı saatlerde ne oluyorsa mideme kramplar giriyor.oyyy bugğn doğum yapacağım hastaneye gittim 28 nişana gün aldık detaylı muayene edecekler beni diyabetliyim diye doğum planını ona göre yapacakmışız yarın ebe kontrolü var ertesi gün normal doktor inşallah herşey yolunda gider bense grip Nirvana
Balla sırtıma sıcak tohum torbası koydum ayağıma sıcak su sonra süt ısıttım rahatlamak için grip diğer taraftan sıkıştırıyor ztn uykusuzluk ayrıBiz cadde üstünde gürültü sese artık tahammül edemiyoruz ben bı de dükkan üstünde oturuyorum yan taraf canlı müzik bar çocuk büyütmek için hiç uygun değil yani zaten bizimde sözleşme Eylülde doluyor .ama işte trafik mevzusu var benim eşimde Eskişehir yolu üzerinde bakanlık da o yüzden uzaklasamicaz galiba arka sokaklardan falan bulduk bir kactane yine en azından cadde üstü değil.Bebek kismetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek bakın ev sahibi olmuşsunuz hemde piyasa bu kadar sıkıntılıyken hayırlı uğurlu olsun bende şuan vaktinden önce gelir mi diye panik oluyorum çünkü ben oda aldım bebeğe Mayıs başında gelicekler kuruluma;(
Yaa bende o göbekte ki çizgi olmadı Linea ligra diyorlar adına dikey kahverengi bir çizgi bende sıfır o neden olmadı anlamadım .
Benim mide ağrım 30uncu haftadan beri var bilemiyorum o yüzden ama omuzlarima kadar vuruyor sanki bazen öyle çok rahatsız ediyor mide ağrısı yanması burkulması;(
hafif buun tikanikligim birde bicak gibi saplanan öksürügum kaldi bu öksürügün bebege zarari olurmuki hani erken soguma falan neden olurmuki acaba soktprunuz birset dedimiKızlar mide ağrısı da yalancı sancılardan mı sizce. Dün bugğn. Aynı saatlerde ne oluyorsa mideme kramplar giriyor.oyyy bugğn doğum yapacağım hastaneye gittim 28 nişana gün aldık detaylı muayene edecekler beni diyabetliyim diye doğum planını ona göre yapacakmışız yarın ebe kontrolü var ertesi gün normal doktor inşallah herşey yolunda gider bense grip Nirvana
Hiç dikkat etmedim olabilir mi acaba bende deHem de nasil esmerim zaten zenci memesine döndüya koltuk altim da karardi ora ne alaka
Benim de öyle oldu bide omzuma kadar deride çil gibi bi kahverengileşme varHoff kanayan yarama bastınnEn beğendiğim şeylerden biri göğüs ucumun pembe olmasıydı şu an adeta bir siyahi memesi kıvamında, göbek çizgisi desen vajinadan göğsümün altına kadar o da kapkara Doğumdan sonra eski haline döner diyolar inşallah öyledir
Ben de normal zamanda da var gibiydi hayalet şeklinde hamilelikte gitgide kahverengileşip belirginleşti buğday tenliyim bide.Biz cadde üstünde gürültü sese artık tahammül edemiyoruz ben bı de dükkan üstünde oturuyorum yan taraf canlı müzik bar çocuk büyütmek için hiç uygun değil yani zaten bizimde sözleşme Eylülde doluyor .ama işte trafik mevzusu var benim eşimde Eskişehir yolu üzerinde bakanlık da o yüzden uzaklasamicaz galiba arka sokaklardan falan bulduk bir kactane yine en azından cadde üstü değil.Bebek kismetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek bakın ev sahibi olmuşsunuz hemde piyasa bu kadar sıkıntılıyken hayırlı uğurlu olsun bende şuan vaktinden önce gelir mi diye panik oluyorum çünkü ben oda aldım bebeğe Mayıs başında gelicekler kuruluma;(
Yaa bende o göbekte ki çizgi olmadı Linea ligra diyorlar adına dikey kahverengi bir çizgi bende sıfır o neden olmadı anlamadım .
Benim mide ağrım 30uncu haftadan beri var bilemiyorum o yüzden ama omuzlarima kadar vuruyor sanki bazen öyle çok rahatsız ediyor mide ağrısı yanması burkulması;(
Onu duydum ben sanırım çok öksürük sıkıntı yapıyormuş doktor kontrolünde söyle ama normalse endişe etme bence ben öyle düşünüyorum çünkü endişe daha kötü sürekli olan bir öksürük bar bekleme muayene ol bazen açılma bazen keseden sızıntı yaptırıyor diye duydumhafif buun tikanikligim birde bicak gibi saplanan öksürügum kaldi bu öksürügün bebege zarari olurmuki hani erken soguma falan neden olurmuki acaba soktprunuz birset dedimi
Hiç duymadım çatı genişliği var da bu ilginç benceBu arada alakası var mı bilmiyorum ama bugün sağlık ocağındaki ebeyle konuşurken dedi ki vücut tipin normal doğuma müsait kalçaların geniş geliyo dedi. Armut vücut tipim dene kadar alakası var bilmiyorum ama vücut orantısına bakıldığında kalçanın diğer bölgelerden geniş olması normal doğumu yapabilmemizle doğru orantılıymış
Bizim de yanımız bar burada, zaten iki seneden fazla kalamayacağımız belliydi ama şu an maddi olarak zorlayacak bizi. taşınacağımız yer neyse ki sessiz bir sokak<3 Dediğiniz gibi bebeğin kısmeti heralde:) Sizin de gönlünüzce olsun inşallahBiz cadde üstünde gürültü sese artık tahammül edemiyoruz ben bı de dükkan üstünde oturuyorum yan taraf canlı müzik bar çocuk büyütmek için hiç uygun değil yani zaten bizimde sözleşme Eylülde doluyor .ama işte trafik mevzusu var benim eşimde Eskişehir yolu üzerinde bakanlık da o yüzden uzaklasamicaz galiba arka sokaklardan falan bulduk bir kactane yine en azından cadde üstü değil.Bebek kismetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek bakın ev sahibi olmuşsunuz hemde piyasa bu kadar sıkıntılıyken hayırlı uğurlu olsun bende şuan vaktinden önce gelir mi diye panik oluyorum çünkü ben oda aldım bebeğe Mayıs başında gelicekler kuruluma;(
Allah yardımcınız olsun;( ben bir kere ağır bir şekilde atlattım sizi anliyorum ayağımdan sıcak su torbasını ayağımdan hiç eksik etmedim ama bana beline koyma demişti biri hep ayaklarımın altına koydum.bogwzim içinde zencefiili ıhlamur limon çay yapıyordum şükür bişey olmadı ama diyetsiyene gittim geçtiğimiz haftalarda bana ihlamurda içme sadece zencefil serbest abartmadan dedi . Ben gripte vücudumdan enfeksiyonu atabilmek için çok su içtim ve hep sıvı beslendim şekeriniz yoksa meyve sulari sikabiliyorsa biri onlardan için. Ne kadar sıvı o kadar hızlı atarmişiz .hergun kivi yiyin mutlaka.bide etli gıda mutlaka vücud hızlı toparlanması için tez zamanda ayaklanin insallahBalla sırtıma sıcak tohum torbası koydum ayağıma sıcak su sonra süt ısıttım rahatlamak için grip diğer taraftan sıkıştırıyor ztn uykusuzluk ayrı
Beni çok iyi anliyorsunuzdur bıktık gerçektenBizim de yanımız bar burada, zaten iki seneden fazla kalamayacağımız belliydi ama şu an maddi olarak zorlayacak bizi. taşınacağımız yer neyse ki sessiz bir sokak<3 Dediğiniz gibi bebeğin kısmeti heralde:) Sizin de gönlünüzce olsun inşallah
Ben çok yagladim ya mustela da bence başarılı ama bı şişe yetti son iki ay için bana onun öncesi hep hindistancevizi sürdüm sonra bebek yağida kullandım göğsüme sürmedim çok pişmanım gogsum de çizgi gördüm catlicak o belli.ama göbekte çok yaglandigim için mi bilmiyorum şükür olmadı. Bu çizgi olayı da ten rengi ile alakali olabilir bende hiç olmadı o çizgi sizler yazinca az önce anneme sordum anneminde biz o dikey kahve çizgiden olmamış sarışın beyaz bı kadın ama krem yağ falan kullanmadığı için göbeği baya yarık yarık çatlamış.bana genetik demişlerdi ama onu deneyimlemis oldum dikkat edince sanki işe yarıyor gibi bende yaradı .Hiç dikkat etmedim olabilir mi acaba bende de
Benim de öyle oldu bide omzuma kadar deride çil gibi bi kahverengileşme var
Ben de normal zamanda da var gibiydi hayalet şeklinde hamilelikte gitgide kahverengileşip belirginleşti buğday tenliyim bide.
Bu arada her banyodan sonra kremlenmeme rağmen belimin hizasında popomda ufak ufak kırmızı çizgi çatlaklar oluşmuş. Görünce şok oldum.
Yaaaaaaa bu doğruysa bana geçmiş olsun yıkıldım şuan o zaman benim yolum sezeryana doğru giderBu arada alakası var mı bilmiyorum ama bugün sağlık ocağındaki ebeyle konuşurken dedi ki vücut tipin normal doğuma müsait kalçaların geniş geliyo dedi. Armut vücut tipim dene kadar alakası var bilmiyorum ama vücut orantısına bakıldığında kalçanın diğer bölgelerden geniş olması normal doğumu yapabilmemizle doğru orantılıymış
Bnmki o kdr tuhaf ki ne tarafı yatsam orayı tekmeliyorSag tarafıma yatarsam hicsorun yok ama sola yatmam gerektigi icin kücukbeyde solda oldugu icin son 1haftadır bıyleyiz üstüne yatinca ya hareket ediyo yada dürtüyo yoksabu zamana kadarbende cok güzel uyuyordum büyüdukce tepki veriyor
Aynen baya köyü bnm göbek deliğinin içi de siyahKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
Bnmde midem asırı,agrıyo hepimizde aynı ağrılarBiz cadde üstünde gürültü sese artık tahammül edemiyoruz ben bı de dükkan üstünde oturuyorum yan taraf canlı müzik bar çocuk büyütmek için hiç uygun değil yani zaten bizimde sözleşme Eylülde doluyor .ama işte trafik mevzusu var benim eşimde Eskişehir yolu üzerinde bakanlık da o yüzden uzaklasamicaz galiba arka sokaklardan falan bulduk bir kactane yine en azından cadde üstü değil.Bebek kismetiyle gelir dedikleri bu olsa gerek bakın ev sahibi olmuşsunuz hemde piyasa bu kadar sıkıntılıyken hayırlı uğurlu olsun bende şuan vaktinden önce gelir mi diye panik oluyorum çünkü ben oda aldım bebeğe Mayıs başında gelicekler kuruluma;(
Bende sezeryan dan korkuyorum. Baya,hemdeAllah yardımcınız olsun;( ben bir kere ağır bir şekilde atlattım sizi anliyorum ayağımdan sıcak su torbasını ayağımdan hiç eksik etmedim ama bana beline koyma demişti biri hep ayaklarımın altına koydum.bogwzim içinde zencefiili ıhlamur limon çay yapıyordum şükür bişey olmadı ama diyetsiyene gittim geçtiğimiz haftalarda bana ihlamurda içme sadece zencefil serbest abartmadan dedi . Ben gripte vücudumdan enfeksiyonu atabilmek için çok su içtim ve hep sıvı beslendim şekeriniz yoksa meyve sulari sikabiliyorsa biri onlardan için. Ne kadar sıvı o kadar hızlı atarmişiz .hergun kivi yiyin mutlaka.bide etli gıda mutlaka vücud hızlı toparlanması için tez zamanda ayaklanin insallah
Beni çok iyi anliyorsunuzdur bıktık gerçektenAllah ödeme kolaylığı versin.
Ben çok yagladim ya mustela da bence başarılı ama bı şişe yetti son iki ay için bana onun öncesi hep hindistancevizi sürdüm sonra bebek yağida kullandım göğsüme sürmedim çok pişmanım gogsum de çizgi gördüm catlicak o belli.ama göbekte çok yaglandigim için mi bilmiyorum şükür olmadı. Bu çizgi olayı da ten rengi ile alakali olabilir bende hiç olmadı o çizgi sizler yazinca az önce anneme sordum anneminde biz o dikey kahve çizgiden olmamış sarışın beyaz bı kadın ama krem yağ falan kullanmadığı için göbeği baya yarık yarık çatlamış.bana genetik demişlerdi ama onu deneyimlemis oldum dikkat edince sanki işe yarıyor gibi bende yaradı .
Yaaaaaaa bu doğruysa bana geçmiş olsun yıkıldım şuan o zaman benim yolum sezeryana doğru giderherkes normal doğumdan korkar bende de sezeryan korkusu var.Aman nasıl hayırlı sağlıklı olacaksa o olsun bakicaz artık az kaldı ben bir yazı okumuştum yuvarlak hatlı kadınlar doğurganlığa cok yatkın oluyor hatta erkeklerin sıfır beden kizlar değilds hafif yuvarlak hatlara ilgi duyması beyinlerinde. Bunu cagristiriyormus . Yani onlar farkında olmadan beyinlerinde evet bu kadın dişi doğurgan sinyali oluşuyormus.kalca genişliğide demek normal doğumla orantiliymis ilk kez duydum
Burun aspiratoru olarak onereceginiz bir urun var mi?Ben ateş ölçer braun kulaktan aldım. 4 yıl oldu hala taş gibi. Temassız olandan almadım. Memnunum.
Biberon hiç kullanmadım. Ne biberon ne de onun gereçlerine ihtiyacım olmadı. İlk 6 ay emdi zaten. Ondan sonra da direkt bardak, pipet kullanmaya başladım ilk oğlumda. Ek gıdaya başladığı andan itibaren bebek bardakları kullandım ben çok da kolay alıştı. Ama mama içmesi gerekirse biberon temizleyici vs gerekir. İçlerine el girmiyor çünkü. Etrafımda biberon kullanıp ısıtıcı kullanan hiç yok. Sıcak suyun içine oturtuyorlar valla
Burun için fizyolojik serum aldım. Zaten evde bende stoklu. Evde nebülizatör var, tıkalı olduklarında hemen buhar şeklinde veriyorum. Özellikle hasta oldukları zaman çok çok işe yarıyor.
Trendyoldan hava nemlendiricisi de aldım tanesi 100 lira. Kış aylarında o nemlendiriciler de kullanışlı oluyor. Evde bende Toros nane yağı var doğal. Su ve 2 damla o yağdan koyup odayı nemlendiriyorum. Faydası oluyor.
Bebekler ilk 2 ay ağızdan nefes alamıyorlar. Burunlarının açık olması bu yüzden çok önemli. Çünkü sadece burundan nefes alıyorlar. Aklınızda bulunsun.
Braun Thermoscan 3 Irt 3030 Kulaktan Ateş ÖlçerFiyatı, Yorumları - Trendyol
Braun Thermoscan 3 Irt 3030 Kulaktan Ateş Ölçer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Genel Markalar 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aroma Difüzörü BEYAZFiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 300 ml Ulrasonik Hava Nemlendirici Buhar Makinesi ve Aroma Difüzörü BEYAZ yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 20 Flakon 8699514600039Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bruno Baby Serum Fizyolojik Damla 5 ml X 20 Flakon 8699514600039 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Direct NEXUS Yetişkinler Ve Çocuklar Için Şarj Edilebilir Taşınabilir Mesh Nebulizatör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kullandıklarım da bunlar.
Evet yaa. Belli yerlerimde kararmalar oldu benim gercekten. Koltuk altimda falan da. Acaba dogumdan sonra kendi rengine döner miKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
Ben chiccconun beşiğini aldım 60*120 forever olanı 4 yaşa kadar istediğin herşey hatta fazlası mevcut reflü yatağı falan Haline bile geliyor baya iş görür mutlaka inceleArkadaşlar bir sorum olacak, fikri\tecrübesi olanların önerilerini duymayı çok isterimBebeğimi 3-4 yaşına kadar götürecek bir beşik arayışındayım. Kademeleri ayarlanıp korkuluğu indirilebilen yani anne yanı olarak kullanılabilen bir beşik istiyorum. İlk zamanlarda yanımda olacak, sonra kendi odasına koyacağım. Odası da epey küçük bir oda, bu yüzden bir süre (4 sene gibi) beşikle idare edip sonra direkt standart karyola/ montesori yatak alıp daha büyük odaya geçirmeyi planlıyorum. Piyasada boyasız ahşap beşikleri 60x120 ve 70x130 iki ebatta görüyorum. Normalde büyük boy olanı istiyordum ama temiz ikinci el bakıyorum ve satılık ilanları genellikle 60x120. Bu boyutta bir beşik ne kadar süre kullanılabilir, 10 cm boy çok fark eder mi acaba?
Dün ben aspiratör olarak Chicco yu aldım en çok bu tavsiye edilmişti serum fizyolojik ateş ölçer ve nebülizatör olarak daBurun aspiratoru olarak onereceginiz bir urun var mi?
Sürekli olan bir öksürük degil ama balgam geldigi zaman oluyo cuma günü randevum var bakalımOnu duydum ben sanırım çok öksürük sıkıntı yapıyormuş doktor kontrolünde söyle ama normalse endişe etme bence ben öyle düşünüyorum çünkü endişe daha kötü sürekli olan bir öksürük bar bekleme muayene ol bazen açılma bazen keseden sızıntı yaptırıyor diye duydum
ahahha ben doğumdan 40 gün sonra yeniden hamile kaldığımdan hiç normale gönmedi o çizgi ve koyuluk var 2 yıldırKarnınızdaki çizgi,karnınız ve göğsünüzün etrafındaki deri iyice koyulaştı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?