2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
benim de üst bacaklarımın ön tarafında olmuş çatlak ilk gebeliğimde hiç bi yerimde yokru kii 35 kilo alamama rağmen şimdi bacaklarımdaki çok kötü duruyor ama allahtan baya yukarda sadece bikini falan giyince görünür :)

70x120 anne yanı olan park yataklardan alabilirsiniz

bence farkeder :) benim kızım biraz iri şuan 10 aylık ve çok deli yatıyor bi orda bi burda, bende kızıma montesori yatak yatırdım büyük, beşik dayımların 70/130 vardı bize verdiler onların 2 çocuğu da 4 yaşına kadar yattı onda bizdeki ideal bence, 1 tane de şimdi oğlum için 60/120 sepet beşik var o biraz fantezi denebilir 3-4 ay yatar ancak bi arkadaşımda vardı ondan aldık onu da ama bence bakacaksınız 70/130 daha mantıklı daha uzun süre yatar,

Burun aspiratoru olarak onereceginiz bir urun var mi?
ben otribebe aldım ama çok memnun kalmadım zor oluyor, bu elektrik süpürgesine bağlananlar var onları öneriyor herkes onlara bak istersen bu arada sadece 4 ay ihtiyacımız oldu sonrasında şırınga ve serum fizyolojikle ile yıkadık hep doktor önerisiyle

Gunaydin arkadaşlar benim göbek deligim birkac gün öncesinde rahatgörülebiliyordu yani sanki karnim sert ve yukardaydi ama dün dikkatimi cekti gobek deligim gözükmüyo karnim sanki assagi dogru inmeye baslamış 34haftanin icindeyim daha erken degilmi inmesi icin sizinkiler nasil

benim 1 aydır aşağıda baya göğsümün altı vs bomboş resmen kasıklarımda bebek aşağı sarkmış gibi ilk gebeliğimde ağzıma kadardı karnım 37 de bile inmemişti bunda 30.haftada başadı inmeye 2.gebeliklerde normalmiş öyle dediler doktorum da bişey yok normal diyor ama çok rahatsız edici

kızlar ben dün dermatolojiye gittim kırmızı lekeler için sedef hastalığına benziyor dedi doğumdan sonra biyopsi alalım dedi ailemde vs hiç kimsede yok gebeliklerden önce sapasağlamdım resmen şimdi vücudum error veriyor artık heralde her yerden bi sıkıntı çıkıyor canım çok sıkıldı krem verdi belki geçirir

Benimde indi erkenden çok da korktum doktora sordum erken dogurcaksin anlamı taşımıyor ,olabilir dedi . Hamilelikte cilt sorunları olabiliyormuş hele son trimester da belirginleşiyormus bende et beni çıkardim hemde mercimek kadar rengi de kahverengi . Bence sizin sedef cikmicak inşallah .zaten benzetmiş sadece.benimde iki kere kırmızı döküntü oldu doktorun biri ultiker Dedi diğeri de alerji dedi uzun sürebilir dedi losyon vermek istedi ama iki günde kendiliğinden geçti.hormonlardan kaynakli değişiklik oluyor inşallah sizinki de bu dönemle sınırlı bir değişikliktir

inşallah öyledir baya bebek gibi olan cildim ne hale geldi yüzümde bişey yok allahtan ama benimde boynumda 2-3 tane et ben çıktı doğumdan sonra geçecek diye diye 33+1 oldum :) 5 hafta daha dayanırsam tamamdır

Valla bendeki park yatak 70*130 ve oğlum 2.5 yaşına kadar kullandı. Sonra Montessori yatağa geçtik. Şu an 4 yaşında ve mümkün değil park yatakta yatması. asla Rahat da edemez, deli gibi yatıyor çünkü.
Burun aspiratoru olarak onereceginiz bir urun var mi?

4 yıldır bunu kullanıyorum ben.

Merhabalar hanım. Cumartesi günü yüksek tansiyonla hastaneye yatışım oldu. Nst de sancı çıkması, tansiyonun düşmemesi bebek hareketlerinin azalmasıyla pazar öğlen acil sezeryana alındım. 34+2 de Bilge kuşumuzu aldık kucağımıza. Eve çıktık dün. Çok şükür her şey yolunda. Bir çok şeyim hazır değildi. Yıkanmış bekliyordu. 1 pijama 1 bebek takımıyla hastaneye gittik. Yeter ki sağlık olsun hiç birinin önemi yokmuş.

ayyy hoşgelmiş bebeğiniz çok sevindim çok şükür sağlıklı sağ salim almışsınız kucağınıza :) herşey olur siz bebeğiniz iyi olun yeter, bende ilk doğumumda acil sezeryan oldum hastanede fotograf çekecektim balonlarla odayı süsleyecektim çikolata yaptıracaktım isimli falan ooo hepsi yalan oldu, ama kızım da bende sağlıklıydık çok şükür, bebeğiniz kaç kiloydu kuvezde kaldınız mı ? ciğerleri vs gelişmiş miydi bende 33+1 deyim korkuyorum erken olursa bi sıkntı çıkarsa diye

Grupta ki ilk doğum sizin mi olmuş oldu o zamanhayırlı uğurlu olsun inşallah Allah ömrünü bahtını güzel eylesin gözünüz aydın şimdi nasılsınız bu haftada ciğer geliştirici yapıldımi .Doktorum 34den sonra genelde gelişmis oluyor dedi ama bazı doktorlar 36dan sonra diyor.

Neyse ki bebeğin erken de olsa sağlıkla gelmiş çok şükür Grubumuzun ilk doğumu hayırlı olsun o zaman

Gözünüz aydın canım Rabbim sağsalim kavuşturmuş yavruna eve bile çıkmışsınız o kadar mutlu oldum ki anlatamam Rabbim kimseyi yavrusunu küvezde bırakıp evine eli boş dönmek zorunda bırakmasın çok zor bir durum darısı bizlerin başına

Bu mide ağrısı komple karnımız ağrıyor gibi olmasının sebebi ne acaba ilklerde korkuyordum ama artık anlıyorum mide ağrısı olduğunu gece ne yatabildim bi uyuyabildim ağrıdan birde bi iki gün önce bebeğimle ilgili kötü bi rüya gördüm uyanınca da 2 3 saat kıpırdamadı rüyanın korkusuyla etkisiyle de stres yaptım çok dudağım uçukladı ilk defa başıma geliyo iyice hormonlarım birbirine girdi herşeye hemen gözlerim doluyo ağlıyorum eşim şaşkın şaşkın bakıyo ne oldu biriyle mi tartıştın neden ağlıyosun diye nedenini söyleyince hayretler içinde gülüyo hep hamilelikten bunlar dayan az kaldı artık diye teselli ediyo

2400 doğdu. Çok şükür küveze gerek kalmadı. Ciğer geliştirici falan vurmuşlardı hep. Dediğiniz gibi her şey yalan oldu. Kapı süsü gelmişti sadece

Amin sağolun. İyiyiz evdeyiz. Ciğer geliştirici iki doz yapıldı cumartesi. Zaten ben pek anlamadım hemşireler habire iğne vurdu. Biri gidiyor biri geliyor. Çok ani oldu herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…